Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 16:38

Hozzászólás a témához  [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Következő
Örök mementóul 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
kezd az az érzésem támadni, hogy ez a virtuális, magát nem vállaló, álítólagos mcwbp kollégának köze nincs a fenti imádott céghez...

Mellesleg te igen okos, kereskedővénájú, erkölcsös kedves kolléga. Pont ez a lényeg, hogy ki a **** érdekel, hogy mekkora az üzlethelységetek, hány boltotok van, és hány számlát bocsájtotok ki!!! Leszarjuk, b@**meg. Lehet egy 8 nm-es üzlet is ügyfélbarát, vevőcentrikus, korrekt, versenyképes árú stb... EZ AZ AMI FONTOS!!!

Mellesleg az olcsóságotokról annyit, hogy az utóbbi napokban hasonlítgattam 3 boltot: AQUA, BLUEFISH, és ti. Találd ki ki kullog az utolsó helyen???

TI!!!!!!

Akkor minek menjen oda bárki is? Taplók vagytok, szakmai hozzáértésetek megkérdőjelezhető, köcsög banda, és messze nem a legolcsóbb, a termékeitek meg ****!!! MInek menjünk oda???????????????

Na erre válaszolj.

Még valami. elképzeltem, hogy történik a szervizbe belépő új dolgozó tréningelése:

"Fiam! Jegyezd meg, ha álmodból kelsz fel, akkor is vágnod kell: nincs hibás hardver garanciaidőn belül! NIncs! Olyan nem létezik! Ha mégis találkozol ilyennel, akkor a vevő hülye, ő rongálta meg, hogy minekt kiforgassaon a vagyonunkból! Vagy Te vagy hülye, s nemértesz hozzá, akkor meg repülsz!!!!"

ennyi.

vas. jan. 25, 2004 8:58
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Demostudio nagyon ügyes.

Az elmúlt években majdnem 3% -kal tudta növelni magát. Ez
igen! Majdnem az egész Tátra utca ott vásárol. Sőt néhány
Balzac utcai is :)

Még tíz év, és költözhet egy 8nm -es helyről egy 12 nm es
helyre. Sőt még 20 év, és lesz gyáriszám nyilvántartása is
mind az egy boltra.

Egyébként minket nem az zavar hogy garanciával
spielerkedtek, hanem az ha azt nálunk csináljátok. EZT nem
hagyjuk.

Menjetek a demostudioba, és akkor béke lesz.

vas. jan. 25, 2004 8:18
arany tag

Hozzászólás 
Én egy 1700 as XP -t vittem vissza a Demo Studioba 1 hónappal a garancia lejárta előtt. Érdekes módon, nem kötöttek bele. Látták, hogy ezüstös szilikon volt rajta, de mikor mondtam, hogy már három hónapja mindig simát használtam, azt mondták, hogy lemossák, hagyjam csak itt. Igaz, 3 hétig tartott, de megjött az új. Nagy-nagy sajnálatukra, csak 1900 -ast tudtak hozni, viszont jó hír, hogy előlről kezdődik a garancia. Hazavittem, beindítottam, és rájöttem, hogy az ezelőttit is az új hűtőventi vágta kapásból gajjra, de ezt is visszavittem. Egy hét után, már nem kapásból cserélték, de elhitték, hogy tényleg nem szándékos volt. (külsérelmi nyom nem volt) De nem tudtam volna bizonyítani, hogy ez ugyanaz, amit 1 hete elvittem. A karácsony miatt ez 1 hónap alatt ért vissza, és nagyon sajnálták, de csak egy 2000 -est tudtak hozni. Itt már ráirattam a sorozatszámot, azért így tisztességes. Az 1 éve 10000 ft -ért 1 hetesen vásárolt 1700 -asomat most 2000 -esként 15750 -ért kapnám meg (ez most a legolcsóbb, amit látok). Őket tudom ajánlani www.demostudio.hu . Nem a legolcsóbb, és kicsit összevissza, ha bemégy hozzájuk, de korrektek!!!!!!!!!!!!!

szomb. jan. 24, 2004 22:23
arany tag

Hozzászólás 
Én egy 1700 as XP -t vittem vissza a Demo Studioba 1 hónappal a garancia lejárta előtt. Érdekes módon, nem kötöttek bele. Látták, hogy ezüstös szilikon volt rajta, de mikor mondtam, hogy már három hónapja mindig simát használtam, azt mondták, hogy lemossák, hagyjam csak itt. Igaz, 3 hétig tartott, de megjött az új. Nagy-nagy sajnálatukra, csak 1900 -ast tudtak hozni, viszont jó hír, hogy előlről kezdődik a garancia. Hazavittem, beindítottam, és rájöttem, hogy az ezelőttit is az új hűtőventi vágta kapásból gajjra, de ezt is visszavittem. Egy hét után, már nem kapásból cserélték, de elhitték, hogy tényleg nem szándékos volt. (külsérelmi nyom nem volt) De nem tudtam volna bizonyítani, hogy ez ugyanaz, amit 1 hete elvittem. A karácsony miatt ez 1 hónap alatt ért vissza, és nagyon sajnálták, de csak egy 2000 -est tudtak hozni. Itt már ráirattam a sorozatszámot, azért így tisztességes. Az 1 éve 10000 ft -ért 1 hetesen vásárolt 1700 -asomat most 2000 -esként 15750 -ért kapnám meg (ez most a legolcsóbb, amit látok). Őket tudom ajánlani www.demostudio.hu . Nem a legolcsóbb, és kicsit összevissza, ha bemégy hozzájuk, de korrektek!!!!!!!!!!!!!

szomb. jan. 24, 2004 22:21
arany tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 24, 2004 22:21
arany tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 24, 2004 22:20
arany tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 24, 2004 22:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
kiváncsiságból megnéztem az összesített budapesti árlistájukat, és bizony el kell ismerni, van amiben nem vezetik félre az érdeklődőket, pl a MINŐSÉGI SZÁMÍTÓGÉP , LAPTOP, stb rubrika üres. Viszont minden más hulladék van készleten.

szomb. jan. 24, 2004 21:27

Hozzászólás 
Az életben nem teszem a lábam oda be!

Csabi

szomb. jan. 24, 2004 20:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
amúgy...csak írni kell egykét újságnak emilt...címlapon lesz tuti...azok ugranak mindenre ami balhészagú:)

szomb. jan. 24, 2004 20:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Fiúk, köszi a támogatást, az általatok beírt válaszok okozta káröröm messze felülmúlja azt, hogy buktam 11 ropit egy olyan duronon, ami a gari előtt 2 héttel megmakkant! részemről lezártam a dolgot, megy a **** fogyvédhez meg ide-oda, csak jókat röhögök a jövőben a hasonló kisstílű mcwbp féle hozzászólásokon. :o)))))

Az a columbo-s duma nagyon tetszett :o)))) **** röhögtem magam, mellesleg találó is!

Mellesleg ha azt tudja a kedves határtalan valóság szajkózni, hogy az nem panaszkönyv, hanem vásárlók könyve, akkor azt is tudhatná a kis buta, hogy az abba beírt akár dícsérő akár elmarasztaló észrevételeket a hatályos fogyasztóvédelmi törvény értelmében 30 napon belül ÍRÁSBAN kötelesek megválaszolni. S nem csak az oda írt észrevételekre, hanem bármilyen, a kereskedőhöz beérkező leváélre! Posta, fax, e-mail stb.

Te kis buta, akkor ezt miért nem teljesítitek? A panasz@mistral.hu cím csak úgy izzik, válasz meg olyan, mint a kutya vacsorája, vagy jön vagy nem. Inkább azt mondom, hogy ritka, mint jó hardver a MIST***nál!!!!

Te kis buta.

szomb. jan. 24, 2004 20:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Elég az Industria fórumára feltenni őket!Aztán minden órában mástól kapnak levelet.Alkalmazza a szűrőt?Automatikusan átállítja a robot a nevet,szöveget.Szuex a szex helyett.Én sajna fél évig szívtam ezt!:-((
Most már csak heti 30 levél.:-)
De valahogy ez óvodás módszer.A FOGYVÉD csak jobb ötlet.Mert esetleg precedens jelleggel lehet,hogy tíz ügyben automatikusan megszületik az ítélet.Esetleg ilyen honlap.www.m******becsapás.hu A www.halapenz.hu mintájára!Aztán mindenki oda az esetet írja be!Nem kell három hónap és a cég bezár!
Üdv Zso :)

szomb. jan. 24, 2004 19:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
én tudom ám a megoldást:)

kikell ragasztani az ajtóra egy : az üzlet leltár miatt zárva, nyitás február 16-án, és odakell támaszkodni az ajtó mellé és a vevőknek mondani hogy bocsi...zárva :)

másik megoldás:
gázveszély(ez a legjobb) szalagot kikell húzni...vagy rendörség lezárt terület szalagot...:)

apronetre pedig hírdetést feladni: Sony SDMX72B monitorom sürgősen eladó: 80e FT!!!!
hívj: mistral telefonszám...aztán feltenni 45napra...5percenként fog csörögni a telefon!
+ilyen hírdetést kiragasztani utcára...lelesznek terhelve!

ha kell még tipp írjatok aztán találok még ki!

ezek sokkkal jobb 5letek...amúgy ha elég sok spamot kapnak akkor befog **** a rendszerük és nem 3s késést fog okozni...nemkell más mint legalább 200hírlevélre felírni őket...főleg amcsi sexlapkokra amiről nemlehet leiratkozni

szomb. jan. 24, 2004 18:51

Hozzászólás 
Tulajdonképpen nem tudom vajon sírjak-e vagy nevessek ezen a cégen... Ha azokra a szerencsétlen vevőkre gondolok, akiket átvertek, akkor nem tudok nevetni, de ha arra amit itt művelnek, akkor csak röhögök rajtuk.

Papolnak napi 35 millákról, meg hogy nem számít az a néhány elvesztett vevő, mert ott van az 300.000 elégedett másik, de kérdezem én, akkor mi a francnak írogatnak ebbe a fórumba??
Ugyan miért nem mindegy, hogy az a néhány hülye vevő itt veri a nyálát, hiszen kárt úgysem okoznak. Elvi okokat nem nagyon érdemes emlegetni, hiszen az a bolt amely abból indul ki, hogy a vásárlók jelentős része csupán anyagi haszonszerzés céljából megy be 5 nappal a garancia lejárta előtt, nos az a bolt ne nagyon emlegessen elveket.

Elhiszem egyébként hogy van ilyen vevő is. Sőt! De hogy ezen eseteket alapul véve egy bolt tisztességes vevőket is megkárosítson (pusztán feltételezve a rosszhiszeműséget!), ipari kamerákat emlegessen, továbbá ilyen és ehhez hasonló fórumokon védje az igazát, ez végtelenül undorító hozzáállásra vall.

Megjegyzem, régen rossz ha egy cég (esetünkben inkább csak cégecske, mivel nekem egy számítástechnikai cég valahol a HP/Dell/IBM/stb. magasságában kezdődik...) defenzívába kényszerül, és saját magát nevetségessé téve foggal-körömmel ragaszkodik az általa képviselt nézőponthoz (az IGAZSÁGHOZ). Persze járható út ez is, csak kérdés, hogy hova vezet.
És ugyan itt lehet ismét újabb és újabb megnyitott boltokról, meg újabb többtízezer elégedett vásárlóról regélni, sőt, az eladási statisztikákra is lehet szépen illesztgetni a felfelé ívelő görbéket, de ezzel a vevőpolitikával egyszer majd igencsak lefelé fordulnak azok a görbék.

Nem kívánok én egyébként semmi rosszat a cégnek, ellenkezőleg! Szeretném, ha a bolthálózatukról egyszer dicséreteket zengenének a fórumok. Addig azonban - sok más társamhoz hasonlóan - én is máshol fogom elkölteni a pénzem, és másoknak is ezt ajánlom.

szomb. jan. 24, 2004 18:28
platina tag

Hozzászólás 
A PAN-AM 1 nap alatt becsődölt, pedig kicsit nagyobb volt mint a Mis.... Otthagyták őket az utasok, mert nyilvánosságra került 1-2 dolog róluk.

ui.: nem kis "vacak" szt boltban dolgozom, CSAK vásárló vagyok.

szomb. jan. 24, 2004 17:56
platina tag

Hozzászólás 
Ki beszél itt névtelen fikanickekről?

Miért nem Mistral néven írogat valaki, mi ez az újabb hülyeség, InfiniteReality?

"A sok 1Ft-ot felhasználjuk, hogy szolgáltatásaink és üzleteink szinvonalát emeljük"
Van is mit... De NAGYON sokszor 1 Ft sem volna elég, hogy még csak elfogadható is elgyen.

szomb. jan. 24, 2004 17:06

Hozzászólás 
Aztan ha felhivjatok oket valami olcsoi helyi dijcsomaggal, es kedvesen megkerditek az 1.3-as Duron arat, es veletlenul rosszul teszitek helyere a kagylot, a MATAv nem bontja a vonalat, mig TE le nem rakod. Igaz, hogy a te szamlad megy (lsd: olcso helyi dijcsomag), am az o vonaluk is szerencsetlen modon foglalt lesz, es semmit nem tudnak vele csinalni.. Hmm, hmmm...

Aztan van e-mail cimuk is, ahol bizonyara sok kuncsaftot vesztenek el, ha a 100000 beerkezett kamu ajanlatkeressel egyutt veletlenul ot is kitorlik - vagy pedig vegigolvassak az osszeset...

Netan 1Ft-ot utalni a ceges szamlara olyan bankszamlarol, amirol ingyen van az utalas - bizony minden forgalmat konyvelniuk kell (=magasabb konyvelesi dij)

Esetleg irogatni a panszkonyvbe rendesen, mindenert (mert volt rajta sapka/nem volt rajta sapka. Bizony, azt is intezni kell! Az ember meg azt ir oda, amit neki jolesik.

--------------------------------------------------------------------
Te Tényleg ilyen kismalac vagy?

Ha a hívott fél leteszi a kézibeszélőt (nem kagylót te butus), akkor pontosan 90mp múlva bont el a telefonközpont. Ez egy szolgáltatása a matávnak (hogy a hívott tudjon másik készülékhez menni a beszélgetés mexakadása nélkül), hogy 90mp-es késleltetéssel bontja a vonalat, ha a HÍVOTT FÉL teszi le a kézibeszélőt. Butus:)

Az email cimes trükk nem jött be. Pont 3 sec pluszmunkát okozott az a kis gyarló malac aki megpróbálta:) Tudod van spamszűrés meg postabontó is a világon:)

Az 1Ft-okat köszönjük! A sok 1Ft-ot felhasználjuk, hogy szolgáltatásaink és üzleteink szinvonalát emeljük, azoknak a vásárlóknak, akik nem rajtunk spielerkednek:)

Panaszkönyv nincs Te buta:) Vásárlók könyvének hívják. Vagy ezt sem tudod?

Rendkivül életképes egyed vagy Te...:) Dobálózol itt különböző szavakkal meg ötletekkel. Ezeket Magad találtad ki, netán segítettek?

Nahh és most folytatódhat a névtelen fikanick-ek együttbólogatása...:)

Bye!

szomb. jan. 24, 2004 15:51

Hozzászólás 
Aztan ha felhivjatok oket valami olcsoi helyi dijcsomaggal, es kedvesen megkerditek az 1.3-as Duron arat, es veletlenul rosszul teszitek helyere a kagylot, a MATAv nem bontja a vonalat, mig TE le nem rakod. Igaz, hogy a te szamlad megy (lsd: olcso helyi dijcsomag), am az o vonaluk is szerencsetlen modon foglalt lesz, es semmit nem tudnak vele csinalni.. Hmm, hmmm...

Aztan van e-mail cimuk is, ahol bizonyara sok kuncsaftot vesztenek el, ha a 100000 beerkezett kamu ajanlatkeressel egyutt veletlenul ot is kitorlik - vagy pedig vegigolvassak az osszeset...

Netan 1Ft-ot utalni a ceges szamlara olyan bankszamlarol, amirol ingyen van az utalas - bizony minden forgalmat konyvelniuk kell (=magasabb konyvelesi dij)

Esetleg irogatni a panszkonyvbe rendesen, mindenert (mert volt rajta sapka/nem volt rajta sapka. Bizony, azt is intezni kell! Az ember meg azt ir oda, amit neki jolesik.

--------------------------------------------------------------------
Te Tényleg ilyen kismalac vagy?

Ha a hívott fél leteszi a kézibeszélőt (nem kagylót te butus), akkor pontosan 90mp múlva bont el a telefonközpont. Ez egy szolgáltatása a matávnak (hogy a hívott tudjon másik készülékhez menni a beszélgetés mexakadása nélkül), hogy 90mp-es késleltetéssel bontja a vonalat, ha a HÍVOTT FÉL teszi le a kézibeszélőt. Butus:)

Az email cimes trükk nem jött be. Pont 3 sec pluszmunkátt okozott az a kis gyarló malac aki megpróbálta:) Tudod van spamszűrés meg postabontó is a világon:)

Az 1Ft-okat köszönjük! A sok 1Ft-os felhasználjuk, hogy szolgáltatásaink és üzleteink szinvonalát emeljük, azoknak a vásárlóknak, akik nem rajtunk spielerkednek:)

Panaszkönyv nincs Te buta:) Vásárlók könyvének hívják. Vagy ezt sem tudod?

Rendkivül életképes egyed vagy Te...:) Dobálózol itt különböző szavakkal meg ötletekkel. Ezeket Magad találtad ki, netán segítettek?

Nahh és most folytatódhat a névtelen fikanick-ek együttbólogatása...:)

szomb. jan. 24, 2004 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
mcwbp: ha mar megszolitottal: nem nem vagyok "kisbltos" emberke... (bar 2002-ig az voltam, es SOHA nem volt panasz sem ram, se a cegemre) (igaz, nem a szamlak + a vevok szamat nezegettem reggeltol estig, HANEM a dolgomat tettem, s ugyanezt probalom a mai napig. Megjegyzem MASOK !legnagyobb megelegedesere!) Amugy hiszed vagy sem, sok kozom sincs a magyar viszonyokhoz... Igaz ha kiugrasz Becsbe, ott tudunk elmelkedni a dolgokon. Termeszetesen csak akkor HA lesullyedsz egy "olyanfajtahoz" mint EN. Az hogy nincs vevo ? Nem tudom, lehet (igaz mi szombaton is szoktunk este 6-ig melozni... errefele), azert dolgom meg akad rendesen. Es hidd el, meg tisztes hasznom + becsuletem IS. Az hogy ide irkalok az ket ok miatt van. Neha (!) tudok/probalok segiteni, sajnos VELETEK ellentetben. Te csak akkor irsz ha cegeteket eri "inzultus". A masik meg hogy ezen hozzaszolashoz irok, az amiatt van hogy NEHA adjatok mar a "kis"embernek is igazat. Nem nagyon fog hatni rad 1 szavam sem, TUDOM, de ha az eletben egyszer elakarsz jutni oda hogy ne ilyen stilusban irjanak masok rolatok akkor NEHA engedni is kell(ene). Nezd az uzlet az uzlet, NEHA bukni is tudni kell. Megha a TI uzletpolitikatok masnak is tunik.

udv,Istvan

pS: apropo megjegyzem miert gondolod hogy "kisboltos" konkurencia vagyok ? Mert elmentem a weblapotokra (belpeni az ilyeneknek mint en tilos ???) es lattam azt a cikket. Mivel valaki kerdezt a dolgot, ezert irtam. Persze ha mar ez is BUN, akkor sorry...

szomb. jan. 24, 2004 14:54
platina tag

Hozzászólás 
mcwbp!
sántít az alapprobléma.
szerinted: bevitte a cpu-t, hogy rossz.
Ti kipróbáltátok és ment.
erre ő elvitte, tönkretette és fél óra múlva visszavitte, hogy rossz.

miért nem tette tönkre még mielőtt reklamált?
ezt még Colombo sem értené.

még mindig érdekelne a véleményed.

szomb. jan. 24, 2004 14:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

mcwbp most te ennyire paraszt vagy vagy csak megjátszod magad?
Nem akarom elhinni, hogy valaki ekkora paraszt tud lenni.
Mindennnek van határa szerintem.
Ha megütne kedves mcwbp barátunk egy kellemesebb hangnemet akkor talán még én is másképpen állnék hozzá.
Másrészt nem merem elhinni, hogy a Mistral nevében egy ilyen stílustalan takony ember írkálja a hozzászólásokat.

Aki ezek után a Mistrálban bármit is vásárol az megérdemli (magára vessen).
Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy mindenki ilyen modorú és hozzáállású a Mistrálnál?

Utólag bocsánat a fórum olvasóitól a durva szavak használatáért.

Üdvözlettel: SkuLL

szomb. jan. 24, 2004 14:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt az újabb bizonyíték!
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mo ... 6932&arc=f
Szegény monitoros srác!17" monitor árát bebukni?
Zso :-)

szomb. jan. 24, 2004 14:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Mistral Computer World BudaPest egyenlő MCWBP :-) LOL egyenlő =
Zso :-)

szomb. jan. 24, 2004 14:05
platina tag

Hozzászólás 
mcwbp!
ha már itt vagy,
biztos olvastad a többi számtalan "átvágos hozzászólást".
mi a véleményed, mind hazugság?

szomb. jan. 24, 2004 14:03

Hozzászólás 
Stephen, te nem valami kisboltos emberke vagy?

Minikonkurencia?

Ráérsz nagyon? Nincs vevő?

:)

szomb. jan. 24, 2004 13:48
platina tag

Hozzászólás 
most már minegy, de bevihetted volna a gépet.
legalább másodszorra.
nem csodálkozom a felindultságodon és ezt a bóltban kell többedmagaddal levezetni.

szomb. jan. 24, 2004 13:46
ezüst tag

Hozzászólás 
zso: persze mert elcseszi az LX a linket: tehat

http://www.mistral.hu/uj/index.phtml?cikk=269

a vegen cikk egyenlosegjel 269

es kukkold az alairast + a mail cimet...

udv,Istvan

szomb. jan. 24, 2004 13:18

Hozzászólás 
gris: igen, 2 utcára onnan, és kocsival voltam. gyorsan haza, gépbe be, ki, csere, másik gép, kocsiba beül, 2 perc múlva ott. ennyi

szomb. jan. 24, 2004 12:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hello mindenkinek!
Én már szinte belelátok mcwbp fejébe és az alábit gondolta, amikor írta a hozzászólását:

>Kedves Vertessy Károly úr,

>cégünk eddig sem indult és ezentúl sem indul tendereken. A 35 millió
>Ft pedig országos hálózatunk egyHÓNAPOS forgalmát 2X MEGHALADJA,
>úgyhogy annyira FONTOS LENNE. Ergo nem szükséges kizárniuk, mert
>MER PÉZZEL MINDENT MEG LEHET OLDANI.

>Ha pedig Vertessí Károly úrral találkoznék rövíd idő alatt olyan
>fényesre prolíroznám a valagát a nyelvemmel, hogy ahhoz képest a
>tűkör csiszolóvászon!

>Adunk bónusz nyomtató, monitort stb.....("nyal-nyal-nyal...")

>2., A fogyasztóvédelmet kár hivogatni, mert úgyi le vannak fizetve, úgyhogy húzhatsz az anyádba kis köcsög, oszt dugd fel magadnak a vásárlók könyvét.......

Nekem ez a véleményem!

Üdvözlettel STOL.

szomb. jan. 24, 2004 11:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Stephen:Meg akartam nézni én is,de valahogy nem jött öszze.:-((
Zso :(

szomb. jan. 24, 2004 10:36
platina tag

Hozzászólás 
Maiden!
valami nem tiszta nekem.
1. 28 perc alatt próbáltad ki és "utaztattad" a procit?
a bólt mellett laksz?
2. láttad vagy nem láttad a bólti próbát?

szomb. jan. 24, 2004 8:54

Hozzászólás 
mcwbp!
tudod igazolni, hogy tényleg a Mistralból vagy?
Mondjuk küldened kéne egy emilt vkinek a Mistral hivatalos címéről.

szomb. jan. 24, 2004 3:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Akki: http://www.mistral.hu/uj/index.phtml?cikk=269 kukkold az alairast + a mail cimet...

udv,Istvan

szomb. jan. 24, 2004 2:59

Hozzászólás 
Bámulatos, ahogy ez az "mcwbp" még mindig olyan hülyeségeket ír, amit maga sem hisz el.
Ja és még valami: "Cégünkről", meg hálózatunkról" dumál, közben meg egy huszadik senki. Na ez a szánalmas!

szomb. jan. 24, 2004 1:02

Hozzászólás 
hehe!...

úgy kellett! káposztába hús kellett! :-P

:-)))))

pén. jan. 23, 2004 23:10
platina tag

Hozzászólás 
Vértessy úr mcwbp válaszából láthatja, hogy milyen jól döntött.
A példa követendő!

Aztán majd az egy éves forgalmat sem közelíti meg az a 35 millió...

pén. jan. 23, 2004 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs e valakinek egy APEH es ismerőse? Netán esetleg egy Pénzügyőr?
Közérdek sérül itt, nem is kis mértékben.
Valamilyen péter a szervizvezető köcsög,(vagy volt legalábbis) ha nem tévedek. Nem lepne meg, ha itt irogatna. kb 2-3 éve nevezték ki. Elötte nem volt ennyi gond a szervíznél.

Maiden!
nem tudom, hogy lehet "tisztelt mcwbp" szólitani egy ilyen köcsögöt.
Ugy néz ki, még fejlődnöm kell, rossz a látásom, mert a patkányokat patkánynak látom.
üdv

pén. jan. 23, 2004 17:27

Hozzászólás 
b: sajnálaom ami veled történt, én is voltam hasonló szituban anoo. Tudod jól ...

ez a különbség valamit is magára adó illetve nem adó cég között!

pén. jan. 23, 2004 16:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Történet, ami velem történt meg két hete: (Maiden tudja miről van szó...:)

Szintén "eladó" vagyok egy elég komoly cégnél. Üf. bejött vmelyik nap, keresett X terméket. Mondtam neki, hogy nincs, már hetek óta nem kaptunk, és nem is lehet már kapni. Ő aszondja, hogy neki azt mondták máshol, hogy igenis lehet kapni. Jó, mondom neki megnézem, hogy van-e máshol esetleg (országosan). Persze nem volt.
Előtte mondtam neki, hogy múlt héten volt még egy Debrecenben (nem tudom miért mondtam neki, csak azért, hogy dumcsizzak vele, míg keresem a gépben, ugye aki volt már ilyen szituban tudja, hogy kényelmetlen is tud lenni a csönd). Mondtam neki, hogy nincs.
Erre írt a paraszt egy panaszlevelet a kpba, hogy én minősíthetetlen hangnemben beszéltem vele, nem akartam odaadni neki X terméket, és leküldtem őt Debrecenbe. Természetesen nem volt egy szó sem igaz belőle,
DE!!!
A levél nyomán úgy leb...tak, mint a pengősmalacot (miért nem szereztem neki (honnan, kérdeztem?:), miért nem volt sapka rajtam...?) , üf. kapott X-hez hasonló Y terméket FÉLÁRON!!!!!! (nem cég volt, nem nagyfogyasztó, egyszerű "100 ftos" vásárló.) Csak azért, mert egyik helyen azt mondták, hogy van, máshol meg azt, hogy nincs. Egy vevő se legyen elégedetlen!!! És tényleg nem volt, az egész országban nem volt sehol sem X termék!!!!

Száz szónak is egy a vége, egy komoly cégnél minden vevő azonos, és a vevőnek van igaza. Ha nincs, akkor is igaza van (persze én ezt máshogy gondolom, meg másokat gondoltam róla, mert tudom mi történt, és marhára nem volt igaza, de ez van).

A Mistral rossz stratégiát folytat, meg lehetne ezt oldani másképpen is, ahol már ennyi ember panaszkodik, azt nem lehet megmagyarázni. Ilyen nincs, valami nem működik jól.

pén. jan. 23, 2004 16:21

Hozzászólás 
Szerintem sincs értelme, én be is fejeztem a dolgot. ez van. itt tartunk ma.

pén. jan. 23, 2004 15:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Na erre gondoltam amikor azt mondtam,hogy soha nem tudjátok ki reklamál a Duronjával!Mert lehet,hogy ő a nagy cég főnökének a szemüveges fia.Most más a helyzet,de ez is igazol.
Hajrá több i cég vedd meg a M*******-t!!!!
Üdv Zso :-)

pén. jan. 23, 2004 15:22
vas-tag

Hozzászólás 
Ennek a topikank semmi értelme, be kéne zárni. Persze nagyon sajnálom ami történ, és együtt érzek veled Maiden, de NEM ez a megoldás. A legjobb az lett volna, ha ott azonnal kihívtad volna a rendőröket, és megkérsz pár vásárlót, hogy tanuskodjon. Ha nem oldódott meg volna ott az ügy, akkor pedig feljelentés ismeretlen tettes ellen lopás vádjával.

pén. jan. 23, 2004 15:16

Hozzászólás 
Most látom Vértessy Úr leveleét, hát, kicsit hízott a májam!

Nem indul tendereken??? Persze, hogy nem, mert azt nem ők döntik el, hogy indulnak e, hanem aki megpályáztatja, dönti el, hogy kikkel akar szóba állni! Nevetséges, erre hivatkozni, hogy egy napos forgalmuk! :O))) Űr isten. Íme a hős Mistral, akinek nem számít 35 millió!

Abba már nem tudnak belegondolni, hogy ha Vértessy úr ezt látván céges kapcsolatai körében az esetet publikálja, akkor nem 35 milliótt buknak, hanem 10-szer 50-szer 35 milliót, ami már tekintélyes summa mindenkinek! Ja, bocs, a Fostralnak nem számít, mi az a 35 milla!

Ezt a pitiáner hozzáálást...

Mellesleg tisztelt mcwbp, ez rágalmazás:

"Aki direkt tönkreteszi a termékét, hogy újat kapjon, azt nemkivánatos személynek tartjuk." ezért lazán perelhető az imádott céged, magánszemély vagy cég, tök mindegy!!!

Ha nincs fogyasztóvédelem, ott van a polgári peres út is...

pén. jan. 23, 2004 14:25
arany tag

Hozzászólás 
Tisztelt mcwp!

Jóhogy nem indultok tendereken, hisz ha a cégnek van egy csöpp esze úgy sem kapnátok megbízást.Céges ügyvédek, kapcsolatok, semmi esélyetek nem lenne.Ezért maradt nektek az átlag felhasználó akit átverhettek.pl: Maiden esete

Csaba

pén. jan. 23, 2004 14:09

Hozzászólás 
Kedves Vertessy Károly úr,

cégünk eddig sem indult és ezentúl sem indul tendereken. A 35 millió Ft pedig országos hálózatunk egynapos forgalmát sem közelíti meg, úgyhogy annyira nem érdekes. Ergo nem szükséges kizárniuk, mert eleve nem indulnánk.

2., A fogyasztóvédelmet kár hivogatni, mert a vásárló egy cég.

3., Aki direkt tönkreteszi a termékét, hogy újat kapjon, azt nemkivánatos személynek tartjuk.

pén. jan. 23, 2004 13:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
valaki korábban úgy fogalmazott hogy ezt a viselkedést meg fogják szívni.... igaza volt!:)
első pofon....
Vertessy Karoly Úr bölcsen döntött. azért mégis csak van(volt) értelme leírni!

pén. jan. 23, 2004 13:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
A szervizben átvett dolgokra könyvet kell vezetni!Ennek a számozott lapú könyvnek tartalmaznia kell a te procidat is.Ha nem akkor kivették a lapot......................
FOGYVÉD!!!!!!!!!!Takarítsd ki őket a boltok sorából!!!!!!!!!!!
Hajrá!!! Zsó:-)

pén. jan. 23, 2004 13:20

Hozzászólás 
Tisztelt Fórumozók!

Egy budapesti székhelyű kft. informatikai vezetője vagyok. Cégünk az elkövetkező hónapokban egy 35 millió forintos informatikai beruházást fog végrehajtani, egy 100 munkaállomásból álló rendszer kiépítése érdekében, számítógép konfigurációk és perifériák telepítésével.

A tender kiírása két hét múlva esedékes. A nyilvános Céginformációs szolgáltatásból nyert cégadatok, mérlegadatok illetve a piaci helyzet elemzését figyelembe véve szándékunkban állt a topikban megnevezett Cég meghívása is a tenderbe. A fentebb leírtakra kollégám gyermeke hívta fel a figyelmünket.

Részletesen tanulmányoztam a hozzászólásokat, s ma délelőtt javaslatott tettem a fenti cég tenderből történő kizárására, melynek elfogadása vagy elutasítása a jövő hét elejére várható.

Elfogadhatatlannak tartom azt a hozzáállást a fenti garanciális problémához, amit a cég képviselői titkoltan vagy nyíltan tanúsítanak. A mai piaci helyzetet figyelembe véve, az ilyen jellegű magatartás elfogadhatatlan, törvénybe ütköző és destruktív. A kereskedelmben egy kicsit is jártas és profitra törekvő résztvevők tudják, hogy a "panaszos ügyfél a rosszindulat nagykövete". Fenti cég erről láthatóan nem akar tudomást venni, a vásárlók jogait semmibe veszi.

Mindezek figyelembe vételével úgy gondolom cégünk nem kíván a Mistral Computer World ügyfele lenni se most, se a jövőben.

Mindenki döntse el, hogy megérte-e vagy sem.

Üdvözlettel:

Vertessy Karoly

pén. jan. 23, 2004 13:13

Hozzászólás 
whyshee: köszi a tippet, de azt a felvételt lazán eltüntetik, meg minden adatot a prociról a nyilvántartásból. Gondolom már meg is tették.

Én megértem, hogy egy akkora cégnek, mint a Mistral, gondot jelent 11 ezer forint, szerencsére nekem nem! Többet ártok nekik azzal. ha mindenkinek, aki ott akar vásárolni elmondok mindent, sok-sok vevőt bukhatnak, fogalmuk sincs, hogy mennyit!

pén. jan. 23, 2004 12:31
arany tag

Hozzászólás 
Maiden
Ugye van kamera a mistralban.
Tehát azon látszik hogy mikor vitted be a procit,
az is látszik hogy elvették tőled és nem adták vissza a garancia papírokat, tehát a fogyvédnél fel lehet őket jelenteni!
De ezzel csak az a gond hogy véletlenül nem lenne meg a felvétel! Nem is ismernének :| D
e tudtommal a procik sorozatszámát jegyzi az eladó nagyker, és azt is hogy kinek adta el. Talán ezzel meg lehetne őket fogni bár nem sok esély van rá.

pén. jan. 23, 2004 11:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Következő