|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
akki
gyémánt tag
|
A WDDIAG ban futtasd a Write drive zero-t
|
szomb. márc. 27, 2004 14:22 |
|
|
MaXimiliam
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 753 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kösz! Szerintem már letöltöttem ezt a progit, de a teszteken kívül nem mertem vele mást csinálni. Akkor majd lementem, és megpróbálok vele ezt-azt a hétvégén...
Ja egyébként a pontos tipusa: WD200EB
Mégegyszer köszönöm!
|
pén. márc. 26, 2004 10:12 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
a WD oldaláról lelehet tőlteni speckó vinyókezelő progikata WD vinyókhoz, mint pl a maxtornál a maxablast. ezekkel érdemes próbálkozni. újraírja a microkódját a vinyónak egy ilyen progival történő low level formattal, de ez a művelet korántsem vezélytelen!
én megnézném előtte egy partition magic-el is, esetleg linux alatt
|
pén. márc. 26, 2004 8:20 |
|
|
MaXimiliam
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 753 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hahó! mi lett! Senkinek semmi tippje? Valaki csak hallot már hasonlót! Vagy legalább azt írjátok meg, hogy ne is álmodjak róla.
|
pén. márc. 26, 2004 8:13 |
|
|
MaXimiliam
platina tag
|
Üdv mindenkinek!
Kellene egy kis segítség a profiktól...
Van egy winchesterem (Western Digital 10Gb), de rá van írva hogy 20Gb, és a modell száma alapján is annyi ?WD020AB? (pontosan nem tudom, mert most nincs nálam, majd holnap este le tudom írni pontosan), és az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal tudnám lementeni a "bios"-át, esetleg valami újabbat beletölteni?
|
vas. márc. 07, 2004 0:16 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|