Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 5:21

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Olcsó kormánykerék PC-hez 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Nekem is Logitech Formula GP van,de nem FFB-es.9,vagy 11eFt volt az Elektro World-ben.Teljesen fílinges tuti,olcsó,jó........
Üdv Zso :-)

szer. jún. 18, 2003 23:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
hi mindenkinek

nem fognak átjönni, majd én szabályzom az alvási rendjüket :-))) csak még elég szép összeget kell gyűjteni, de ami késik, az nem múlik.

bye

szer. jún. 18, 2003 10:23
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na igen... csak arra vigyázz, hogy ha odaát a másik szobában alszanak, akkor lehet, hogy átjönnek felbőszülve, hogy mi ez az egetverő csattogás :))) Saját tapasztalat egy NFS4-es ütközés, majd fejreállás után :)))) Olyan erős motor volt benne, hogy még a monitor is rázkódott az asztalon.

Dester

kedd jún. 17, 2003 20:19

Hozzászólás 
hi mindenkinek

köszi a hozzászólásokat, akkor még gyüjtögetek egy kicsit, de akkor csak force-s lehet. majd szétrázom az asztalt a colin3-mal :-). mindenkinek köszi.

bye

kedd jún. 17, 2003 20:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igaza van pocsidnak... Az olcsóbb, egyszerűbb kormányokkal gyakran több a bosszúság, mint amennyi örömöt lennének hivatott okozni.

Üdv: Dester

kedd jún. 17, 2003 14:54

Hozzászólás 
hi mindenkinek

köszi a hozzászólásokat. sajnos csak elég ritkán tudom használni olyan 2-3 hetente 1-2 órára, mert nem nagyon van rá már időm és csak úgy a vezetés élvezete miatt. mindenkinek igaza van, amit ajánlotok az mindegyik egy tökéletes darab, csak arra amire akarom használni egy kicsit sok. hmmm... lehet, hogy azért nem autókázok többet, mert nincs olyan kormányom :-))

bye

kedd jún. 17, 2003 11:42
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
redanger, én egy kormányt tudok Neked nyugodt szívvel ajánlani. A Logitech WingMan Formula Force GP-t. Többe kerül, mint az általad említett ár, de megéri. Én is úgy gondolkoztam évekkel ezelõtt, mint Te, és vettem egy olcsó kormányt. Sajnos! Ne tudd meg mennyit szenvedtem vele. Átlag havonta hordtam vissza, hol a tengely tört el egy kanyar után, hol a pedálok rugója akadt ki. Aztán megvettem a Logitechet, és amellett, hogy nagyon pontos, erõs, tartós, Force Feedback -es is. Az meg adja a feeling-et! ;o) Nem tudom jelen pilllatnban mennyi az ára ennek a kormánynak.
Ha olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor inkább egy Microsoft Precision Racing Wheel lehet a nyerõ, ez olyan 10-11 körül lehet szerintem.
Tényleg nem érik meg az árukat az olcsó kormányok, saghfjdafsj - nek igaza van! ;o)
Remélem tudtam segíteni!

Üdv,

pocsid

kedd jún. 17, 2003 7:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha a feeling miatt veszel, akkor inkább egy FFB-es cuccot vegyél egy kicsit (?) drágábban. Nem az elérhetetlen árkategóriába tartozik ma már egy jobb, de mégis viszonylag olcsó feedback-es kormány.

Üdv: Dester

hétf. jún. 16, 2003 20:08

Hozzászólás 
hi mindenkinek

köszi a választ saghfjdafsj. csak kevesett játszanék a gépen amennyi szabadidőm engedi, ezért nem szívesen vennék egy drága kormányt, és egyébként is inkább a feeling miatt érdekelne :-)). esetleg a topic címére nem emlékszel, mert már szénné kerestem és olvastam magam, de nem találtam meg...

köszi.

hétf. jún. 16, 2003 14:44

Hozzászólás 
Valamelyik topicban volt szó ilyen olcsó kormányról,és ha jól emlékszem az lett a konklúzió, hogy "olcsó húsnak híg a leve".

hétf. jún. 16, 2003 14:30

Hozzászólás 
hi mindenkinek

senkinek sincs ötlete????

bye

hétf. jún. 16, 2003 14:08

Hozzászólás 
hi mindenkinek

lenne egy olyan kérdésem, hogy karácsony környékén láttam olcsó (3.000,-) kormánykereket pc-hez és érdekelne, hogy tudja-e valaki, hogy hol, milyen típusú a dolog. köszi előre is a segítséget.

bye

pén. jún. 13, 2003 12:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]