Szerző |
Üzenet |
szi1
ezüst tag
|
50 eFt az egy baba ar.Bar itt az aproneten is hirdet egy ceg,hogy ok behozzak amit akarsz..kerdes mennyiert?...Meg az egyik amerikai hirdetos internetes ujsagban all. meg lehet rendelni innen is dolgokat,en meg nem probaltam..
|
szomb. jún. 05, 2004 16:32 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Nah, most az egyszer lennék amerikai. USÁ-n belül $249 -ért lehet rendelni 9800 Pro-t (206Ft = 1USD) . Bazeg
|
szomb. jún. 05, 2004 13:31 |
|
|
WhipsOfGod
platina tag
|
|
pén. jún. 04, 2004 19:45 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
|
kedd jún. 01, 2004 12:12 |
|
|
sdfg
arany tag
|
Salvataggio írta: hol? kérdés hogy tényleg lehet e kapni ahhoz képest hogy egy Sapphire Radeon 9800 XT nettó 112 hááát. kár hogy nincs ilyen problémám hogy melyiket válasszam!:)
Én is olvastam, hogy vettek fel pár boltban előrendelést x800pro-ra
65+áfa körüli árral. Azt midnenesetre már kijavították 80+áfára.
De ahhoz képest ez sem veszélyes. (mármint egy 9800XT árához képest)
Abszolút mértékben azért elég ütős ez az ár, legalábbis számomra.
|
szer. máj. 26, 2004 12:12 |
|
|
Barnee
arany tag
|
|
hétf. máj. 24, 2004 13:27 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Ne aggódj, nem itthon láttam. A Peti elintézi, hogy csak orosz videkártyák jöjjenek be a piacra, azok is titkosan...
|
hétf. máj. 24, 2004 13:19 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
hol? kérdés hogy tényleg lehet e kapni ahhoz képest hogy egy Sapphire Radeon 9800 XT nettó 112 hááát. kár hogy nincs ilyen problémám hogy melyiket válasszam!:)
|
hétf. máj. 24, 2004 13:04 |
|
|
sdfg
arany tag
|
Barnee írta: x800 pro teljesítményéhez képes egész "baráti" az ára. (120 ért láttam:)
új kártyához képest lehet, hogy barátinak tűnik, de sztem olyan sokkal nem jobb szegény egy 9800pro-hoz képest.
|
hétf. máj. 24, 2004 13:00 |
|
|
Barnee
arany tag
|
x800 pro teljesítményéhez képes egész "baráti" az ára. (120 ért láttam:)
|
hétf. máj. 24, 2004 12:42 |
|
|
szi1
ezüst tag
|
Csak az eddigi Windowsok min kovetelmenyei az elozo atlagos kovetelmenyei voltak win95 meg 386 ot es 8M ram ot kivant...ez meg...
|
csüt. máj. 13, 2004 18:57 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Hi!
Attól meg, hogy a Longhorn min fog menni nem kell bebrunyálni, mert egyelőre csak halasztgatják orrba-szájba, ha jól emlékszem 2006-2008-ra teszik a megjelenést, és ugye most 2004 van. Ha vissza tudtok emlékezni 2-4 évvel ezelőtt milyen gépek voltak és megnézitek a mai gépeket, hát ha ugyanezt a fejlődési iramot tartjuk (sztem gyorsulni fog), akkor tök nyugodtan elképzelhető, hogy 5-6 Ghz-s vagy jobb proci lesz és 2-4 G ram az alapfelszereltsége egy gépne mire megjelenik a Longhorn, úgyhogy ettől tényleg nem kell félni!!!!
Üdv,
Zsoca-M5
|
csüt. máj. 13, 2004 11:41 |
|
|
sdfg
arany tag
|
Salvataggio írta: a tomshardware-n nagyon fej fej mellett végeztek! igaz a 4-szeres élsímitás+8szoros antizop szűrés mellett az atik egy picit jobban teljesítettek, DE csak egy picit. olyan egyértelmüen mint annak idején a 9700pro és 9800pro elhúzott, most szó se lehet.
itt az lesz a döntő ki tud gyorsabban termelni. azt hallottam hogy az nvidiánál gondok vannak a chip gyártással.
érdemes megnézni a prohardveren milyen képek vannak!:) DUUURVA!
a toms felejtos oldal. sztem jobb az ati. bar igencsak fej-fej mellett vannak valoban. messze nincs olyan kulonbseg, mint a 9700 - Fx kozott.
viszont egyes fejlettebb dx9 cuccokban jobbnak tunik az ati. sot tulajdonkeppen szinte mindenben, ha nagyobb felbontasban es aa+af-fel nezik. az nv aa-ja megint nem lett a legjobb. aztan vannak olyan hirek, hogy a hl2 40%katl gyorsabb lesz ati-n (gabe mondta) de pl doom3ban meg az nv igerkezik gyorsabbnak.
mindenesetre nekem akkor is szimpibb, hogy ha egalt hoznak. fogyasztas/hotermeles szempontbol legalabb.
ezt beleveve mindenkepp jobbnak tartom az atit, de korantsem eg es fold a kulonbseg, mint korabban. most ha tenyleg bejon, hogy megosztva viszik a palmat a kulonbozo enginek alatt, akkor eleg egal szagu.
mindenki azt fog venni, ami jobban tetszik neki, es nem kap **** a penzeert.
ajj, de ey a fogyasztas. ezzel azert kezdhettek volna vmit....
|
hétf. máj. 10, 2004 16:39 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hát most hogy felraktam a 4074-es LongHorn-t lassan elhiszem hogy kell majd hozzá pár Ghz.
Egy tuti VGA az kell alá mert TNT2őn rendesen szaggat a desktop
Szal kell majd a x800XT teljesítménye ami majd a longhorn használatával meg fog felelni egy mai 9000Pro teljesítményével (nah jó lehet hogy túloztam).
Egyébként most arról írok
|
hétf. máj. 10, 2004 15:23 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
ahhoz meg pláne, hogy egy 9800xt 120'000huf.
elvileg bármikor, amikor bejön európába akkor ide is jöhet, mert már csak a kikötőkben kell vámolni. kérdés a negykerek milyen gyorsak..
|
hétf. máj. 10, 2004 15:13 |
|
|
Barnee
arany tag
|
És ezek vajon mikor jönnek be a magyar piacra ténylegesen? Amúgy a teljesítményéhez képest nem vészes az ára.
|
hétf. máj. 10, 2004 14:42 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
aza HIS x800pro 389EURO németországbanez kb 100'000 ugyhogy azthiszem az árak jól megindulnak lefele...
|
hétf. máj. 10, 2004 11:56 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Áramfogyasztás a legfpbb tényezõ, de akad sok más tényezõ is, ebben pedig az nVidia szinte mindben drágább (pl. költség az az idõ amit driverfrissítésekkel, állítgatással, stb.) költesz. Bár elképzelhetõ, hogy az új kártyájuk jó, de nem jobb annyival amennyivel drágább.
|
szomb. máj. 08, 2004 14:19 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Idézet: Számoljuk csak ki az árkülönbséget akkor az ATI és az nVidia között a kártya teljes várható élettartama alatt... érdekes különbség ár/teljesítmény arányban.
mire gondolsz? az áramfogyasztásra?
|
szer. máj. 05, 2004 11:28 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Salvataggio írta: egy cikk a netrõl írta: ATI ajánlása szerint használatukhoz 300 wattos tápegység szükséges. Az NVIDIA a GeForce 6800 Ultrához 480 wattos tápegységet ajánl.
Számoljuk csak ki az árkülönbséget akkor az ATI és az nVidia között a kártya teljes várható élettartama alatt... érdekes különbség ár/teljesítmény arányban. Bár megjegyzem a 300W és a 480W között túl nagy a különbség. Nem igazán tudom elhinni, hogy ekkora különbség legyen. Ellenben, ugye egy minimáls konfigba belehelyezve a kártyát a 300Wos márkás Active PFCs tápegység, illetve egy eszközökben gazdagabb P4 kinfig noname 480Wos tápegység esete semmit nem mondana. Nem szabad nem azonos környzeteben "mért" vagy nem azonos módon számolt adatokat összehasonlítani.
|
szer. máj. 05, 2004 11:23 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
mindegy ezen nem veszünk össze!
lényeg hogy amikor még 20 évvel ezelőtt 64kilos memoriákra programoztak C-ben, NA az OPTIMALIZÁCIÓ volt!:) hol vagyunk attól....
|
szer. máj. 05, 2004 11:23 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Salvataggio írta: basszus pont azt nem írom le ami a fejembe jár..... a .NET és már az új JBuilder 10 is nagyon kényelmessé teszi a programozókat. Te is tudod mennyire kézre áll minden. ha naptár kell elõre meg van írva és még egy csomó minden. tehát ha van egy olyan szitu hogyha te írod meg akkor "optimalizált", ha berántod akkor nem. az emberek 90% tuti csak berántja!:)
Ne feledd el aki elõre megírtaa az is optimalizálhat, sõõt, mivel õ csak erre az egy komponensre kell, hogy figyeljen jobb esélye van ezt optimálisan megírni. Igaz ez csak abban az esetben lesz optimális ha ki is használod a komponens tudását, egyébként futnak felesleges kódrészletek is. De ugye a DirectX-et használva is futnak már felesleges kódrészletek, és a .NET elõtt is voltak elõre megírt libek, így nem ezen múlik a dolog.
|
szer. máj. 05, 2004 11:14 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
egy cikk a netről írta: ATI ajánlása szerint használatukhoz 300 wattos tápegység szükséges. Az NVIDIA a GeForce 6800 Ultrához 480 wattos tápegységet ajánl.
|
szer. máj. 05, 2004 11:13 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
basszus pont azt nem írom le ami a fejembe jár.....
a .NET és már az új JBuilder 10 is nagyon kényelmessé teszi a programozókat. Te is tudod mennyire kézre áll minden. ha naptár kell előre meg van írva és még egy csomó minden. tehát ha van egy olyan szitu hogyha te írod meg akkor "optimalizált", ha berántod akkor nem. az emberek 90% tuti csak berántja!:)
|
szer. máj. 05, 2004 10:51 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
ebben is van igazság, de a .NET olyan dolgokat berángat, használ olyan osztályokat amit lehet nem is használsz(de használhatnál)... nagyon felhasználó barát ebben nem lehet vita, de szerintem ennek meg is vannak a hátrányai.
a másik hogy futási vagy fordítási időben futnak e le programrészletek. mert ugye a fordító mindig arra a gépre optimalizál amelyen van!:)
legjobb példa erre a HALO, nagyon "gyengén" fut az ATI-kon.
megint visszatérve az ATI-Nvida párra az ati tényleg csak 2.0+ shedereket használ....
|
szer. máj. 05, 2004 10:48 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Salvataggio írta: Idézet: Ez egyre jobb! A mostani programozóknak már nem tanítják, hogyan kell optimalizálni??? láttál mát .NET -et?:) programoztál benne??? Ha igen akkor ott a kérdésedre a válasz!:)
Én már láttam, programoztam is alatta, de ennek viszonylag kevés köze van aaz optimalizáláshoz. Már nagyon régóta a fordító feladata az optimalizálás, librarykat hívsz, és kérdés ezek mennyire optimalizáltak, ezen nem sokat tudsz javítani. Ahol tudsz javítani ma is, és ahol az elmúlt pár évben is volt javítási lehetsõgé ott 2006ban is lesz: Ez pedig az általad írt algoritmusok minõsége, a felhasznált adatbázisok optimalizációja, de számos más dologról is lehet beszélni. Engedemleddel a gond pont ott van, hogy nagyon sokan hiszik azt, hogy nem lehet optimlaizálni és nem optimalizának ott sem ahol nem csak lehetne de kellene is.
|
szer. máj. 05, 2004 10:38 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Archon: Szerintem ez a konfiguráció igény mint az összes lehetõség bekapcsolását lehetõvé tévõ optimális konfigráció, azzal együtt, hogy még dolgozni is tudsz alatta szerintem teljesen korrekt és reális. A longhorn ugye 2006ban jelenik meg, ez alatt a számítógépek számítási teljesítménye megduplázódik, és az áruk feltehetõleg csökken. Az operációs rendszer várhatóan legalább 5 évig lesz támogatott mainstream rendszer, tehát 2011-ig. Ez alatt a számítógépek teljesítménye a mainak körülbelül 12*esére nõ. És 2011re is elvárod azt, hogy az operációs rendszer kihozza a hardwarebõl mindazt amit lehet, annak érdekében hogy szebb, kényelmesebb felületet kapjál, esetleg nagyobb biztonság mellett. Ez utóbbit ugye a .NET framework hivatott biztosítani.
Ha azt nézzük, hogy a nyilatkozat idején például még nem volt mai darab sem a Geforce 6800 Ultra, sem az x800, és az is lehet, hogy az MS a mainstream kategóriához mért, akkor a helyzet még jobb. Ráadásul 2006ra a PCI Express már igen elterjedt lesz, az élettartam végét jelentõ 2011es állapotról pedig nem érdemes beszélni sem. Márpedig szerintem senkit sem zavar az, ha lesznek olyan grafikai funkciók a rendszerében amiket teszem azt, csak 2008ban kapcsolsz majd be. Elõtte is megteheted, ha megnézni szeretnéd, és nem használni, ehhez ugyanis nem kell, hogy gyors legyen.
Nem beszéltünk arról sem, hogy a microsoft számol azzal, hogy az átállás a Longhornra idõt fog igénybe venni, így a longhorn könnyen lehet, hogy 2007 és 2012, ne adj isten 2007 és 2013 között lesz aktuális, számoljuk csak ki, akkor milyen hardwaret illik elfogadható mértékben kihasználni annak érdekében, hogy számodra kényelmes felületet nyújtson. Azt hiszem itt van egy nagyon komoly érv a komoly konfigurációs igény mellett.
És egy kis történelem: A windows igazi térnyerése pont a 386os processzor kihasználásával kezdõdött, ami akkor még elhamarkodott döntésnek nézett ki. Az emberek akkor is elvárták, hogy a legújabb hardwaret támogassa a Windows és fel legyen készülve a jövõre is. Most sincs máskép. Nem támogatni ezeket, azon az áron is, hogy a maximális funkcionalitás hardware követelményét emeled ugyanaz a hiba amit az IBM elkövetett az OS/2-vel. A butított megjelenítés pedig éppen úgy használható lesz mint annak idején a régi windowsokban a real mód.
|
szer. máj. 05, 2004 10:32 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Idézet: Ez egyre jobb! A mostani programozóknak már nem tanítják, hogyan kell optimalizálni???
láttál mát .NET -et?:) programoztál benne??? Ha igen akkor ott a kérdésedre a válasz!:)
visszatérve az ATI és a NVIDIA párharcára, állítólag az ATI kb a felét fogyasztja mint az FX!!! csak a két hűtés közti különbséget kell megnézni.
|
szer. máj. 05, 2004 10:27 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Hali!
Ez egyre jobb! A mostani programozóknak már nem tanítják, hogyan kell
optimalizálni??? Jaaaa, hogy tanítják, csak sok lóvét kapnak a
hardvergyártó cégektől, hogy minél nagyobb gép kelljen a proginak? Bocs...
A Microsoft egyre pofátlanabb. Szép lassan szupeszámítógép kell egy
ratyi vördnek. Nyílt forráskódokról ne is álmodjunk, amíg ilyen cég
diktál...
Üdv: Archon
|
szer. máj. 05, 2004 10:01 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
szükség is lesz ezekre a kártyákra!! hogy miért?
ezért:
Idézet: A Microsoft szerint a következő Longhorn Windows változat megfelelő szintű működéséhez minimum egy 4-6 GHz-es, kétmagos processzor lesz szükséges, és RAM-ből is legalább 2 GB-nak kell lennie majd a gépben, hogy jól érezze magát rajta a rendszer. Ezen kívül a grafikus kártyának is legalább a mostani modellek teljesítményének háromszorosával kell majd rendelkeznie, ha a felhasználó a rendszer minden vizuális finomságát ki szeretné majd használni.
|
szer. máj. 05, 2004 9:32 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
|
szer. máj. 05, 2004 9:30 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
a tomshardware-n nagyon fej fej mellett végeztek! igaz a 4-szeres élsímitás+8szoros antizop szűrés mellett az atik egy picit jobban teljesítettek, DE csak egy picit. olyan egyértelmüen mint annak idején a 9700pro és 9800pro elhúzott, most szó se lehet.
itt az lesz a döntő ki tud gyorsabban termelni. azt hallottam hogy az nvidiánál gondok vannak a chip gyártással.
érdemes megnézni a prohardveren milyen képek vannak!:)
DUUURVA!
|
szer. máj. 05, 2004 9:28 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Nem tudom, egy referencia kártya, félkész driverrel nem optimalizálva csak a tesztek felében jobb, és egyetlen beállíítás bekapcsolása esetén van ahol érezhetõen rosszabb, furcsa. Akad egy olyan játék is (UT2004) ahol a tesztek kicsit "furcsa" eredményt mutatnak (nem keveredett ott össze valami?) a többi lemeradásnál minimálius az nvidia lemaradása de ugye közel sincs maximumon hajtva a kártya... Az általuk leírt konklúzió eredetileg is közeli eredményrõl beszélt. Mi lesz itt, ha végleges kártya, végleges driver lesz, a játékok helyesen detektálják a kártyát, stb.?
|
szer. máj. 05, 2004 9:19 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Hmm, nem kicsit gyepálta el az Ati X800-asa a GeForce 6800-at, legalábbis a Driverheaven tesztje szerint...
Akit érdekel:
http://www.driverheaven.net/reviews/6800x800pro/index.htm
Sy
|
szer. máj. 05, 2004 8:13 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
http://www.driverheaven.net/showthread. ... 51571f0814
És itt van egy kép az Nvidia "kicsikéjéről" (ezt már csak link formájában, mert elég nagy méretű a kép):
http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=iss04_04l.jpg
(érdemes megnézni, elég monszta )
Sy
|
kedd ápr. 27, 2004 9:47 |
|
|
Wiki
Site Admin
|
TheElf írta: Mellesleg tesztről szó nincs, becslésről van szó, ami az előző generációs kártyák eredményének a felszorzása egy a speciikációkból, és a gyártó ígéreteiből kijövő szorzóval. Megjegyzem, ha ez az eredmény nem jön véletlenül ki élesben akkor bizony lesz nagy csalódás, ez pedig az nVidia malmára hajtja a vizet ugye...
Oks, köszi, nem tudok németül...
Sy
|
kedd ápr. 27, 2004 9:24 |
|
|
MaXimiliam
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 753 Tartózkodási hely: Budapest
|
TheElf írta: Mellesleg tesztről szó nincs, becslésről van szó, ami az előző generációs kártyák eredményének a felszorzása egy a speciikációkból, és a gyártó ígéreteiből kijövő szorzóval. Megjegyzem, ha ez az eredmény nem jön véletlenül ki élesben akkor bizony lesz nagy csalódás, ez pedig az nVidia malmára hajtja a vizet ugye...
De jó annak aki tud németül. Engem is tanítottak, de... a nyelvtanra még emlékszem
Viszont ha ez így van, akkor... eeehh... komolyan! Hogy lehetnek ennyire kretének? A saját nevüket sz.rják le? Ugyanez volt az AMD-vel is. Büszke voltam (én nagy AMD-s), azt írják a procira amit teljesít, nem úgy mint a Cyrix. Nesze neked hülyegyerek. xx00+ sokkal kevesebb.
Miért? könyörgöm miért? Nem elég a konkurencia áskálódása?
Akkor mi történt volna, ha 1 hónap mulva derül ki, hogy kétszer gyorsabb az Nvidiánál? Mindenki aki már megvette, verné a fejét a falba, majd venne ATi-t, és soha többet Nvidiát.
Remélem közel azonos eredményeket tudnak produkálni (legalább Tamás a tesztlaborban), és nem lesz lebőbés.
|
kedd ápr. 27, 2004 7:43 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Mellesleg tesztrõl szó nincs, becslésrõl van szó, ami az elõzõ generációs kártyák eredményének a felszorzása egy a speciikációkból, és a gyártó ígéreteibõl kijövõ szorzóval. Megjegyzem, ha ez az eredmény nem jön véletlenül ki élesben akkor bizony lesz nagy csalódás, ez pedig az nVidia malmára hajtja a vizet ugye...
|
hétf. ápr. 26, 2004 23:00 |
|
|
-KP-
ezüst tag
|
Mikk írta: Szép szép Megvenni úgyse fogom hacsak nem nyerem meg a lotto 5öst Annyi előnye lesz hogy lenyomják a 9600XT és 9800XT árait
Lehet, hogy rosszul tudom, de a 9800xt ki lesz vonva a forgalomból, marad a 9600xt,9800pro és felette az x800 különböző verziói. asszem az ati is ezt írta. meg mire ezek a karik eljutnak magyarországra eleinte úgyis ***** drágák lesznek, és szerintem min. 3-4 hónapig semmi áresés nem lesz. bár, ne legyen igazam. mindenesetre én nem várok tovább, a héten megveszem a 9800pro-mat.
Üdv.:
KP
|
hétf. ápr. 26, 2004 22:30 |
|
|
MaXimiliam
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 753 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szép lenne... 14000 pont 3DMark2003-ban.
Mi lesz velünk, ha ezekre optimalizálják a játékokat?
Azt hiszem én nem fogok játszani. Csak a Hexmines-el, és a Stunts-al.
Ja és az Insane -el! Az még megy egy S3+8Mb kártyán is. Pedig élményt nyújt! Nem is keveset. Meg adrenalint is juttat a szervezetbe, intravénásan!
Nem kell nekem 64 bit színmélység, meg 384Fps. Mire megyek vele?
Majd ha emberi áron meg lehet kapni egy Vivo-sat, akkor lecserélem a 9200-at (meg az alaplapot...).
!! Lesz egyáltalán Vivo-s? Már most sem nagyon gyártanak. Pedig talán csak ott lehetne igazán kihasználni a Pci-Xpress előnyeit.
Szóval egy darabig az autóra költök...
|
hétf. ápr. 26, 2004 10:40 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
árlenyomás tényleg lesz, ilyen brutál teljesítmény mellett.
az eredmény magáért beszél. az nvidia megint csak pünkösdi király volt és tovább kullog. DEEEE ezt az eredményt az a csávó vajon honnan vette?:)))
|
hétf. ápr. 26, 2004 10:09 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szép szép
Megvenni úgyse fogom hacsak nem nyerem meg a lotto 5öst
Annyi előnye lesz hogy lenyomják a 9600XT és 9800XT árait
|
hétf. ápr. 26, 2004 9:30 |
|
|
Wiki
Site Admin
|
|
hétf. ápr. 26, 2004 9:14 |
|
|
Wiki
Site Admin
|
új generációs videokártyák
Avagy melyik (lesz) jobb: a Radeon X800 vagy a GeForce 6800?
Ízelítőnek egy teszt, igaz, németül van, de a számok miatt érdemes megnézni...
http://www.rage3d.de/forum/ftopic597.html
Sy
|
hétf. ápr. 26, 2004 9:12 |
|
|