Szerző |
Üzenet |
Csontikka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Budapest, Pest megye
|
ok Scorp, csak az a gondom, hogy megirom az audio cd-t. Valamikor nem hajlando rögtön olvasni se csak pörög mint a barom... aztán hagyom majd 5 perc mulva viszi rendesen
a másik meg, ha a 2 meghajtóval ugyanazt a CD-t leveszem egy egy Image file-ba, akkor összehasonlítva nem ugyanazt a filet szedik le...
az már más kérdés hogy le lehet lassítani a drive-ot és akkor esetleg valameddig még műxen fog rendesen... de elég érdekesnek tartanám ha az az egyetlen megoldás hogy visszábbveszem a sebességét. /amivel megjegyzem semmi bajom nincsen ez is egy rendszer install után derült ki mikor nem volt még fenn a CD Bremse, mert utálom ha behangoskodja a fél házat a pörgésével/... csak azért izgat mert ha már elindult vmi folyamat a romlás irányába, akkor az általában nem szokott megállni és akkor már most lépnék, mivel még garis
Csontikka
|
csüt. máj. 13, 2004 9:29 |
|
|
Scorp
gyémánt tag
|
Csontikka:
Ez nem garanciális probléma. Egyébként is mikor olvasol te audio CD-t 52x-esen? Zene lejátszásakor 1x-es sebességgel megy.
|
szer. máj. 12, 2004 23:04 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
mivel nem kamuzol, mond el hogy nagy sebességnél rosszul olvas! hivatkozz a nerora és mutass teszteket...
|
szer. máj. 12, 2004 17:46 |
|
|
Csontikka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Budapest, Pest megye
|
köszi Salvatore
asszem igazad lesz ugyanis most sorra tesztelgetem a már megirt cdket és szinte mindegyikkel ez a helyzet
kérdés
Visszavihetem ezért az irot gariba?
ha igen mit mondjak hogy cseréljék?
vagy vigyek nekik mintalemezt és mutassak Nero CD DVD Speed teszteket?
Csontikka
|
szer. máj. 12, 2004 17:42 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
akkor az olvasással van gáz szerintem... mert c2-es hiba vagy van vagy nincs...
|
szer. máj. 12, 2004 17:19 |
|
|
Csontikka
arany tag
|
üdv!
lehet hogy akkor én fogalmaztam rosszul vagy ti értettetek félre
mind a 2 esetben, mind2 iróval 4X-esen!!!! irtam az audio CD-ket
a hibák a gyors olvasásnál jelentkeznek!
|
szer. máj. 12, 2004 16:50 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
audiot nem szabad gyorsan írni. az 52 szeres írás is más csak marketing 32-szeres írás felett, nem igazán érdemes írni.
|
szer. máj. 12, 2004 16:48 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Szerintem nem szabad ilyen gyorsan írni. Lehet, hogy van olyan CD, amire sikerűl, de itt az eredmény.
Audio CD-t 8x -nál gyorsabban vétek írni, mert az asztali gépek (főleg a régi használtak) nem játsszák le.
Minek így sietni? 10-15 perc a különbség. Gondolom, nem mindennap írsz CD-t, főleg sokat.
Szóval, nem a CD íróval van a gond. Az egész sebesség növelés egy hülye marketing dolog volt. Abba is hagyták. Hallottál 52x nagyobb számot az emúlt évben? Más oka is van (IDE sebesség), de teljesen felesleges. Nem véletlen, hogy vannak LASSÍTÓ programok.
|
szer. máj. 12, 2004 16:22 |
|
|
Csontikka
arany tag
|
Teac 52Xes cd iró írási hiba... vagy olvasási?
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem
Adott 2 Audio CD. Mind2 ugyanugy irodott, az egyik Teac52X-es a másik Pioneer DVR 106-al mind2 4X-es sebességen.
Lefuttattam Nero CD DVD Speed ben a CD minőség ellenőrzés tesztet mely az alábbiakat mutatta
1. CD - TEAC 52X iróban irodott 4X-es sebességen /Audio CD/
1. olvasás:
TEAC 52X-es iróban, 8X-os sebességen
C2 hibák: nincsenek
2. olvasás
TEAC 52X-es iróban: 32X-es sebességen
3. olvasás
TEAC 52X-es iróban: 40X-es sebességen
4. olvasás
TEAC 52X-es iróban, 52X-es sebességen
C2 hibák: Teljes: 116 Maximum: 20 Átlagos: 0.03
5. olvasás
Pioneer DVR 106, maximum /32X-es sebességen/
2. CD - Pioneer DVR-106-al irt Audio CD /ugyanaz az adatt lett felirva/
Bármelyik olvasóval visszaolvasva hibátlan nem mutat C2 hibát sehol sem
Összegezve a TEAC Iro 4Xesen irt audio CD-jét nem olvassa vissza normálisan, de lassabb olvasás esetén OK...
4 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban
1 - Ez a hiba mitől adódhat?
2 - Ez olvasási vagy irási hiba lehet?
3 - E miatt visszavihetem a CD irot /garis még/, ha igen akkor milyen indokkal?
4 - van valamilyen tovvábi teszt amivel még pontosabban meg tudnám határozni hogy mi okozza a hibát?
Előre is köszi mindenkinek aki segit!
Csontikka
|
szer. máj. 12, 2004 15:25 |
|
|