|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Alex_
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: B.A.Z.
|
idáig jutottam én is de lenni nagyon lusta.
Mindenesetre köszi szépen Salvatore.
|
hétf. máj. 24, 2004 23:31 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
passz. keress rá a google-n!
vagy rakj fel egy linuxot!:) www.uhulinux.hu
|
hétf. máj. 24, 2004 13:41 |
|
|
Alex_
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: B.A.Z.
|
Salvataggio
Köszi
a progik többsége meg is van. a password viewert is letöltöttem, c++ forráskód, de a legtöbb include nekem nincs meg ahhoz hogy lefordítsam
csak linux meg mac alatt lehet kiolvasni?
Alex_ a tudatlan.
|
hétf. máj. 24, 2004 13:37 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
|
hétf. máj. 24, 2004 13:01 |
|
|
Alex_
arany tag
|
HDD Master password
Sziasztok
Érdeklõdnék, tudja valaki, hogyan lehet kiolvasni egy vinyónak a master passwordjét? egy xbox-ból kiszedett vinyó.
megvan a prg amivel ki lehetne nyitni de kellene a master password, amit xboxba berakva elõ lehet állitnai, de x-box nélkül lehetséges valahogy?
milyen memóriacímen kellene lennie az eepromba a master passwordnek?
így használhatatlan a vinyó, de mivel idés, az elektronikát vezérelve meg tudom címezni a sávokat, megy is, de se fdsik, s format nem kezeli le.
Volt már valakinek ilyen problémája, s ha igen mi erre a megoldás?
az x-box döglött azt nem tudom életre kelteni, hogy backupoljak s a hddinfo.txt-t elõ lehessen állítani.
van valakinek valami értelmes 5lete? már kaptam azt, hogy a master pass az nem az eepromba van hanem a vinyó system területén, s csak végig kell gyalulni a felületét, na ezt megtettem, de vagy kihagytam pár címzést, vagy mégsem ott van.
Köszönettel
Alex_
|
hétf. máj. 24, 2004 12:35 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|