|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Nekem is ez van de nekem nincs ilyen gondom vele. Lehet, hogy hülyén hangzik de próbáld ki másik PCI slotba rakni.
Az egyik ismerősöm vett 1 új gépet XP fel a filmek nézése közben a hang veszettül akad (SB Live 5.1, Abit KD7). Letörölte WIN98 fel azzal meg semmi gond. Mondtam neki, hogy én úgy tudom, hogy az utolsó/legalsó slot kitüntetet szerepet játszik a hangkártyánál tegye oda. Nem hitte el. Most, hogy vége lett a vizsgaidőszakának kipróbálta és láss csodát nem akad.
Ja nálam a TV kártya a középső slotba van.
|
vas. júl. 06, 2003 18:16 |
|
|
yogibear62
vas-tag
|
Én nem mpegbe veszek fel vele, sőt nem is a saját progijával, de a Hwsw miro-s topicjában a Windvrt(2-es vagy 3-as) és az 5.11-es drivert ajánlják mpeg felvételre.
|
vas. júl. 06, 2003 17:49 |
|
|
Zsizseee
|
Hello!
Pinnacle Pc Tv Pro Xp alatt nem működik rendesen, állandóan újra kell inicializálni. Már letöltöttem a legfrissebb drivert is, de akkor csak mpeg1-ben tudtam felvenni, és ott is mindig inicializálni kellett. Valaki tudna megoldást?
Köszi
|
szomb. júl. 05, 2003 7:51 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|