Én egy boldog Kworld mezei 878-as TVtuner tulajdonosa vagyok. Ajánlom a figyelmedbe az uj WDM drivert(free), és az iuVCR progit(trial). Ha kell, van winamphoz is tuner plugin. Sajnos a távirányító tényleg csak a gyárilag hozzáadott lejátszóval müxik, azt meg én nem szeretem.
Most vettem egy Xpert TVtunert és van egy kisebb gondom vele!!!
Az első az az hogy a kártyán valami 878-as chip van ami nem támogatja az infrás távirányítót viszont a kártya dobozában benne van a vevő egység és a távirányító is de nem tudom használni mert két driver van a cd-n és én feltettem a 878-as hoz valót... A távirányítót viszont valami 713x-támogatja ha ehhez rakom fel a drivert akkor meg kiírja hogy nincs ilyen kártya a gépben tehát nem használhatom a távkapcsolót!
A másik gond az meg: Ha bekapcsolom a gépet és beprogramozom az FM-tunert akkor müxik a rádió eddíg jó is szépen szól meg minden de ha kikapcsolom a gépet és újra bekapcsolom akkor addig jó az FM ameddig meg nem nyitok egy programot vagy be nem lépek a start menübe utána eltünik az adás és volt rádió nincs rádió!
Lécci akinek van ilyen kártyája vagytud segíteni az írjon!!!!
Előre is kössz!!!!!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.