|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
prophet
vas-tag
|
Zsoca: próbáld ki!
egyébként SB Live! 5.1 Player hangkártyám van
|
kedd júl. 15, 2003 16:16 |
|
|
Zsoca_M5
|
Hi!
Gondoltam egyet!
Nekem egy szutyok AC97-em van integrált, és amikor valami felajánlotta ezt a EAX-et mindig nem-et mondtam, hogy nekem nincs Sound Blaster-em. És több játékban (mint pl a TRAOD!) rossz a hang nincsenek mélyek csak magas hangok, lehet hogy ez megoldaná???
Üdv,
Zsoca-M5
|
kedd júl. 15, 2003 13:15 |
|
|
Zi
|
Milyen hangkártyád van?
|
kedd júl. 15, 2003 9:50 |
|
|
Zi
|
Milyen hangkártyád van?
|
kedd júl. 15, 2003 9:50 |
|
|
prophet
vas-tag
|
Ezt találtam róla:
Creative EAX.dll v2.06 Software for Windows(tm). The EAX Unified Interface ensures that the Environmental Audio features of an EAX application can be supported on any PC platform, whether or not it includes a Creative sound card with the latest drivers installed. The Unified Interface looks for a previous version of EAX or compatible standard, and automatically translates EAX calls to the most capable interface found, preserving as much as possible of the Environmental Audio features implemented in the application (including environment reverberation and reflections, as well as occlusion and obstruction effects).
ezek szerint, creative hangkártyákhoz nem kell. Na én ezt is kipróbáltam. Levettem ezt a unified-ot, s anélkül meg nem szól a center. ezek szerint mégis tud valamit a progi, nem?
|
hétf. júl. 14, 2003 10:48 |
|
|
prophet
vas-tag
|
Mi ez a kis progi? Nekem speciel a Mafia rakja fel, és csodák csodája, megszólal tőle a center hangszóróm, ami egyébként film, zene és minden egyéb közben, más játékok is, süket.
Úgy vettem észre, hogy a Tomb Raider 6 id feltolja, de attól egyből gerjed a hang, süketítően, és előbb utóbb szétfagy a játék. Nem igen tetszik ez a progika, nálam fagynak tőle a játékok.
|
hétf. júl. 14, 2003 10:45 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|