|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
DRIVER hiba vagy xar a vga card??!!?? HELP ...me! Inno3D FX
Szerző |
Üzenet |
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
"Ja és nem tudom mitől de a monitor gyakran elsötétül majd viszajön , nem vibral meg nem torz de pillanatokra elsötétül majd visszajön"
Nekem a memoria(az alaplapon lévő) van most csere gariba téve pont ilyen esemény miatt. Előfordulhat, hogy neked a vga kártyán lévő memoria hibás. És mi van, ha a másik gffx5200tőt teszed a gépedbe, ami a másikban jó?
Azért egy memtestet futtass le. Nos?
ennyi...
|
szomb. aug. 02, 2003 12:04 |
|
|
prophet
vas-tag
|
szal:
1. Bios beállítások: AGP szorzó mennyi? Alaplap mennyit bír?
2. Kábeligazgatás.
3. Nézd meg, hogy teljesen bent van e az AGP slotban a kártya, vagy esetleg nem feszül e benne túlságosan.
4. Monitor csere. Tedd a jó gépre ezt a monitort, hogy ott is elsötétülget-e.
5.Ha nagyon ráérsz, húzz fel egy vadiúj xpt, nézd meg, hogy akkor is csinálja e.
6. Driverhiba nem hiszem, ha másik gépben csont ugyanez a kártya, csont azzal a driverrel muzsikál.
más 5letem nincs, másoknak lesz.
|
pén. aug. 01, 2003 7:54 |
|
|
Tomi16
|
Felinstalláltam a VGA kártyának a gyári driverét amibe ki volt irva hogy xp-s mivel xp op. rendeszert használok és néha lefagy és mikor ujból belép a windosba kiirja hogy "Valószínüleg az Inno3D GeForce FX 5200 tehet a rendszer stabilitásának megszünéséröl vagy vmi ilyesmi . Letöltötem detonátort is hozá, akkor is fagyot és ezt irta ki.... nem értem miert mikor csak xp-s drivert raktam fel. Ja és van 2 ugyan olyan gépem midketőbe ez a kártya van és csak az enyémnél irja ki ezt a hibát mikor a masik gépre ugyan az a driver van feltelpítva mint az enyémre és ot ilyen fagyásokat nem csinál . A 2 gépben van : Abit NF7 Amd 2000+ , 256 ddr Inno+d GeForce FX 5200 128 ddr DVI Tv-out 8xAGP. Ja és nem tudom mitől de a monitor gyakran elsötétül majd viszajön , nem vibral meg nem torz de pillanatokra elsötétül majd visszajön.......ilyenkor a gép is belassul.
|
pén. aug. 01, 2003 0:20 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|