Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 23:18

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
monitor kikapcsol 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Esetleg próbálj beszerezni valami õsi S3 PCIos videokártyát és rakd be azt a rendszerbe. Akkor elvileg nem töltõdnek be az nvidiás kártyád beállításai sem a driverei. Igy legyurhatod a cuccait. Majd ujra vissza mehet a gépbe. (ATinál nincs ilyen gond :-))

Üdv.Windoki

hétf. szept. 20, 2004 10:39
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
ez volt az első,amit próbáltam,tvtool uninstall csökkentett módban,de ez sem segített.sőt,mint írtam,már a csökkentett mód sem indul...azért köszi!

vas. szept. 19, 2004 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tipp: csökkentett módban dúrd le a TVToolt. Nekem is hasonlókat csinált, végül leszedtem. (Nekem is FX5600-om van.)

vas. szept. 19, 2004 13:21
ezüst tag

Hozzászólás monitor kikapcsol
sziasztok!

eddig nem találtam a problémámmal foglalkozó topic-ot,ha mégis van ilyen,akkor bocs.szóval, tegnap filmnézés céljából ki szerettem volna tenni a képet tv-re, amit már többször csináltam,de most nem jött össze. a video-kártyám egy geforce fx5600. mérgemben a tv-tool nevű progihoz fordultam,bár ne tettem volna...a monitorom elég régi, sima 15"-os. mikor be akartam állítani a tv-toolban a dual view-t,kaptam egy üzenetet,hogy ez lehet,hogy nem szerencsés,stb,pontosan nem emlékszem. lényeg,hogy utána egyből kilőtte a monitorom, tv-n persze még mindig semmi kép. gondoltam a monitornak annyi, egészen addig,míg ma ki nem próbáltam a régi gépemmel,ahol simán működik (max felbontás,színek). ezen viszont csak minimális felbontást és színeket engedélyez, vga-módban, mivel már a csökkentett mód sem indul, bár párszor még betöltődött az is. mint látjátok, nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért fordulok hozzátok. bármilyen segítséget szívesen veszek. előre is köszi!

vas. szept. 19, 2004 11:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]