Szerző |
Üzenet |
charly
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 26, 2004 8:39 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: széles egyhazánk egyik szögeletében :D
|
Re: ok
djyuri írta: Igen. Én is házilag cseréltem ki egy barátommal..... Fontos a segítség,mert nem szabad túlfűteni a panelt...egyszerre kell melagíteni mind a két lábat.... De nem ezel van a baj,hanem a mefelelő méretü kondi beszerzése... Ha hosszú életet akarsz neki,akkor újat kell venni,de azok nem ilyen kicsik....Nekünk 1miniméter hely maradt a kondi és a proci között... HU....ippekhogy elfért.... Amúgy ha nagyoob feszültségü kondit teszel bele,akkor az jobban bírja... Elég 3-6 voltal több.....a kapacitás ne legyen kevesebb,de sokkal több sem....200 mikrofarad plusz az még elmegy.
a 1miniméter olyan mint az egy niniméter és a hihiméterrel mérik?
Az ipekhogy meg az unodhogy melett van balra a sárga tabletta melett vagy mi?
bocsi nem tudtam kihagyni (úgyis kimoderálják )
|
csüt. dec. 02, 2004 12:03 |
|
|
djyuri
ezüst tag
|
ok
Igen.
Én is házilag cseréltem ki egy barátommal.....
Fontos a segítség,mert nem szabad túlfűteni a panelt...egyszerre kell melagíteni mind a két lábat....
De nem ezel van a baj,hanem a mefelelő méretü kondi beszerzése...
Ha hosszú életet akarsz neki,akkor újat kell venni,de azok nem ilyen kicsik....Nekünk 1miniméter hely maradt a kondi és a proci között...
HU....ippekhogy elfért....
Amúgy ha nagyoob feszültségü kondit teszel bele,akkor az jobban bírja...
Elég 3-6 voltal több.....a kapacitás ne legyen kevesebb,de sokkal több sem....200 mikrofarad plusz az még elmegy.
|
vas. okt. 10, 2004 13:13 |
|
|
gBaor
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem dobtam. Raktam bele egy 800-as Duron-t, majd azzal próbálkozom.
Egyébként a kondik nekem jóknak tűnnek, nem púposak.
A csere egyszerű? Lehet házilag?
|
kedd okt. 05, 2004 8:18 |
|
|
djyuri
ezüst tag
|
tipp
Egyik haveromnak is volt a baja egy öreg amd alaplappal.
Ő is vett egy újat és a régit oda adta hulladéknak (alkatrésznek).
Persze előtte két hétig szoptunk vele miis,aztám mikor végleg odaadta,akkor én poénból kicseréltem a kondikat a proci mellett és
lőn világosság: tökéletesen megy és egy 24-szeress cd-íróra elcseréltem.
én jól jártam és ő is.
Úgyhogy szerintem ne dobd ki,ha persze még nem tetted meg.
|
hétf. okt. 04, 2004 19:31 |
|
|
gBaor
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Budapest
|
Na, a végére alaplap csere lett Abit NF7-re. Windows XP kék halál - telepítő CD, fél óra javítás - azóta megy simán minden. Szóval behalt az alaplap.
Azért még tesztelgetem, hátha kézrátétellel meggyógyul
|
pén. okt. 01, 2004 8:26 |
|
|
gBaor
ezüst tag
|
Van, hogy BIOS-ban, van, hogy feláll a Windows. Aztán egy fél óra **** után jól megy.
A kondikon nem láttam púpososdást.
|
csüt. szept. 30, 2004 22:03 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Hol áll meg, mielőtt az oprendszer elindul vagy miután az oprendszer elkezd indulni?
|
csüt. szept. 30, 2004 17:14 |
|
|
gBaor
ezüst tag
|
Nem láttam rajta ilyet, de este jobban megnézem...
Egyéb?
|
csüt. szept. 30, 2004 12:31 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Nézd már meg a kondikat az alaplapon. Van egy sanda gyanúm, hogy némelyik szépen felpúposodott. Ilyenkor
szokott "izzítani" először a gép, és csak "üzemi hőfok" elérése után bootolni.
|
csüt. szept. 30, 2004 9:38 |
|
|
gBaor
ezüst tag
|
ECS K7VTA3 - be kell melegedjen?????
Hali!
Van egy ECS K7VTA3 lap, AMD XP1,8+, Spire Falconrock hűtő, Gef2Ti Vidkari, 80 GB vinyó, DVD, CD író, modem, SB Live!, Codegen 300W PFC táp.
2 évig hibátlanul ment. Aztán szóltak, hogy nehezen indul. Boot után fagy 1 percen belül, meg be sem akar indulni. Viszont, ha beindul, akkor utána megy.
Szétszedtem, hűtő helyén van. A BIOS szerint a 12V pl inkább 13. Ezek után táp csere Coolink 350X-re. Nos, BIOS szerint a 12V megint 13, a többi sem hasonlít a névlegesre. Beindulás után a Memtest normálisan lefutott vagy ötször, tehát az jó. Viszont állás után reggel beindítva megint ugyan az a helyzet, nem indul, vagy, ha igen, akkor fagy.
Kártyákat megmozgattam, kivettem, takarítottam, visszaraktam, eredmény semmi.
Már csak arra gondolok, hogy az alaplapnak melegedni kell, mint a zsiguliknak ...
Egyéb ötlet?
|
csüt. szept. 30, 2004 9:33 |
|
|