Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 15:13

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Melyik 15 collos TFT-t??? 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Nincs másik jelölt, amit ajánlanátok?

szomb. aug. 16, 2003 10:02
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
A Neovo nekem is tetszik, csak kár, hogy az X-215 olyan drága.

Más ötlet az előbb jelzett paraméterekre?

Köszi

hétf. aug. 11, 2003 9:12
arany tag

Hozzászólás 
Hali.

Én a hetekben vettem egy Neovo F17-et brutto 114.

A proharveren láttam és ott hasonlitották össze több más tipussal. Sajna az F szerián nincs DVI csati, de a fene bánja, én még nem nyultam hozzá a gyári beállitásokhoz, 1024/768 és 60Hz-en is tökéletes. Itt a honlapja:

http://www.agneovo.hu/

A Sony szerintem 1 dekával sem jobb csak azt ismerik ezt meg nem (cimkét is meg kell fizetni). Ez nem jelenti hogy rosszabb lenne, csak akik összehanlitották azok szerint az alap sorozatú F-317 nél csak a jó 50-el drágább ViewSonic-nak volt szebb képe. Amugy sem vagyok a Sonytól elszálva. Az F-15 ami 15" brutto 74-5, és három szinben: fekete, ezüst és fehér is kapni, a feketét szürke szegélyel ajánlom. Az X sorozat a legdrágább, alatta van a S és az M és az F. Ha az "alap" F nél maradunk és esetleg kell a hangszoró akkor F-315 az + 10eFt.

pén. aug. 08, 2003 15:28

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nemsokára szeretnék beújítani - elsősorban helyhiány miatt - egy 15 collos TFT monitorra, és azért indítottam a topicot, hogy észérvekkel kitárgyaljuk, melyik is lenne a legjobb választás.

Nos, a legfontosabb paraméterek számomra, hogy vékony legyen, lehessen rajta DVDz-ni, játszani, tehát 25 ms alatti legyen a válaszideje és legyen DVI-bemenete és a designja se legyen utolsó!

A Depón nézelődve, idáig a Sony X52-es tetszik a legjobban, árban is megfelelő (akcióban 90 ezer alatti), csupán a vastagsága nem a legjobb, 7 cm mély.
Másik jelölt a Neovo X-215, nagyon strapabíró fémes kerete van, design szempontból sem utolsó, csak a 140 ezer Ft-os ára nem jön be, annyit nem ér, ennyiért már 17 collosak vannak.

Szóval várom az ötleteket, észrevételeket!

Üdv.

pén. aug. 08, 2003 8:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]