Szerző |
Üzenet |
TargeT
a fórum lelke
|
Hasonlót játszott el nekem is egy régen használt pendrive.
Megjelent a hardver biztonságos eltávolítása ikon, csak maga a drive nem. Eszközkezelőben felkiáltójeles lett az egyik USB háttértár.
De nekem csak ezt törölve ismerte fel új hardvernek a pent, és telepítette volna a meglévő XP-s driverét, sikertelenül.
Driver- és rendszervisszaállítás sem segített.
Mostanra úgy néz ki megoldódott, talán csatlakozó kontakthiba, vagy a jó ég tudja, vagy kezd elszállni a drive.
Amúgy külön driver nem kell csak Win9x-re.
|
csüt. máj. 31, 2007 8:21 |
|
|
mikulas12
vas-tag
|
Az Eszközkezelőben "Ismeretlen Eszköz"-ként jelenik meg és nem telepít hozzá semmilyen drivert sem, még az internetről sem.
|
csüt. máj. 31, 2007 7:37 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Eszközkezelőben sem jelenik meg?
USB háttértár vagy valami ilyesmi talán a neve ott.
|
csüt. máj. 24, 2007 12:17 |
|
|
mikulas12
vas-tag
|
Sziasztok!
Nekem is problémám van egy Samsung 1Gb pendrive-val. Eddig rendszeresen használtam és mindig felismerte a gép. Aztán egyik bedugásról a másikra már nem. Az írja ki, hogy új hardware telepítés, és a végén a hibaüzenet, hogy ismeretlen eszköz. A PC nem látja, a pendrive-on nem villog a led.
Kipróbáltam másik gépeken is, ( már működött rajtuk korábban is ), de azok is u.a. írták ki.
Aztán egy eddig nem próbált gép ( ahol angol XP-van) felismerte, így szerencsére az adatokat le tudtam menteni róla, de újabb próbálkozásra az sem.
Így nem tudom eldönteni, hogy hardware probléma, driver probléma ( a Samsung oldalán nincs hozzá driver ), vagy mi a kukac.
Szerintetek mit lehet még csinálni, mert nem akarok kidobni az ablakon egy 1GB pen-t?
|
csüt. máj. 24, 2007 8:24 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Re: pendrive driver + win98se
h040091 írta: Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kel neki, hanem ez.
NT
Melyik van: http://www.kingston.com/support/downloa ... efault.asp ?
Nekem KUSBDTI van, anno win98se alatt is ment, driver meg van még.
|
kedd feb. 06, 2007 17:10 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3578 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Egy másik topicban ki lett tárgyalva. Kingston sem támogatja a win98-at. Ott a DTI.EXE, oszt vagy megy vele vagy nem... a Kingstont nem érdekli. Én még a speckó drivert megpróbálnám mielőtt feladom.
|
kedd feb. 06, 2007 17:05 |
|
|
h040091
vas-tag
|
pendrive driver + win98se
Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kel neki, hanem ez. A gond viszont az, hogy úgy tűnik nem fejeződik be a telepítés, hibaüzenetet nem ír ki, de a ReadMe szerint ahol a driver van, ott csak 2 db 0 bájtos .inf fájl van, meg egy .exe. Újraindítás után felismeri a pendrive-ot, de keresi hozzá a drivert. Egy ismerősöm azt mondta, hogy több pendrive driverjei összeakadhatnak, előzőleg egy Lexar 128MBos pent használtam, de annak csak sima .sys meg .inf fájljai voltak, telepítőcsomagja nem. Lehet az előző pendrive driverje a probléma, és ha igen, hogy lehet teljesen lepucolni egy ilyet? Találkozott már valaki ilyennel?
Válaszokat köszi!
NT
|
kedd feb. 06, 2007 10:44 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Köszi!
Akkor jó lesz az olcsóbbik, mert a programok nem érdekelnek!
|
kedd jan. 16, 2007 16:11 |
|
|
RaidX
ezüst tag
|
Menj el a Kingston.com oldalra és ott meglátod a külömbségeket.
A DataTraver II esetén van lehetőség bizonyos program telepítésére, míg a másiknál nem megy. A II-höz le is töltheted a progit.
http://www.kingston.com/flash/datatraveler_home.asp
Letöltések:
http://www.kingston.com/support/downloa ... efault.asp
Más!
Sok alaplapnál nem minden usb port megy 2.0-n függ még a párjába bedugott eszköztől is, hogy 1.1 vs 2.0
|
hétf. jan. 15, 2007 9:47 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Sziasztok!
Ez nem igazán probléma, inkább csak egy kérdés. Adott két Pendrive:
Pen Drive 1GB USB 2.0 Kingston
Pen Drive 1GB USB 2.0 Kingston Data Traveller 2
Mi a különbség a kettő között? (Árban 1 ezres, de amúgy?)
|
hétf. jan. 15, 2007 9:32 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Váááá, lehet, hogy megoldottam!
Az USB gyökérhubok tulajdonságainál kivettem a pipát az Energiagazdálkodásnál, hogy a PC lekapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg.
|
csüt. dec. 28, 2006 11:35 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Hát nem jutottam előbbre.
Először is, ha a BIOS-ban csak az 1.1 van engedélyezve, akkor semmi probléma nincs. Ezenkívül valszeg a Winxp is a BIOS-nak egy ilyen rossz pillanatában lett feltelepítve, mivel most eltávolítottam az USB-t az eszközkezelőből, a BIOS-ban átállítottam 2.0-ra, az xp automatikusan telepített ugye és megjelent a szabványos bővített PCI-USB állomásvezérlő, ami idáig nem volt! Sajnos ettől még ugyanazt produkálja, vagyis, hogy a pendrive-ot kb 1-2 percenként, a kártyaolvasót 5-10 percenként ledobja egy pillanatra, majd azonnal vissza. De csak 2.0 alatt és csak az alaplapi csatin. Más gépben 2.0-nál is jó mindkettő.
Szóval ez megy a megoldatlan rejtélyek közé, én meg állíthatom vissza. Az olvasási sebesség meg 10 MB/s helyett 1.5 lesz megint, príma.
|
szer. dec. 27, 2006 19:30 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
TargeT írta: Na most az Eszközkezelőben van olyan a Nézet alatt, hogy Rejtett eszközök megjelenítése. Lehet, hogy ez nem is arra szolgál, amire gondolok... Ennek XP alatt talán kevesebb jelentősége van, mert az XP egyes eszközökhöz a drivert csak akkor tölti be, ha tényleg jelen vannak, be vannak kapcsolva. Lásd modem. A Win98-nál csökkenett módban lehetett pucolni az évszázados, már meg nem lévő eszközök közül, mert különben meg sem jelentek.
Munkahelyi gépen lepróbálva nincs változás, itt mindkét esetben megjelenik az Intel bla-bla USB2 Enhanced Host Controller (meg 4 Universal Host Controller)
|
csüt. dec. 21, 2006 12:14 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Na most az Eszközkezelőben van olyan a Nézet alatt, hogy Rejtett eszközök megjelenítése. Lehet, hogy ez nem is arra szolgál, amire gondolok...
Ennek XP alatt talán kevesebb jelentősége van, mert az XP egyes eszközökhöz a drivert csak akkor tölti be, ha tényleg jelen vannak, be vannak kapcsolva. Lásd modem.
A Win98-nál csökkenett módban lehetett pucolni az évszázados, már meg nem lévő eszközök közül, mert különben meg sem jelentek.
|
csüt. dec. 21, 2006 9:32 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
TargeT írta: Igazad lehet enhanced ügyben. Nálam pl. van olyan, hogy 3 db Intel(R) 82801DB/DBM USB Universal Host Conroller és alatta 1 db Intel(R) 82801DB/DBM USB2 Enhanced Universal Host Controller. Alatta pedig 4 db USB gyökérhub. Ha meg betuszkolom a pendrive-ot, megjelenik egy USB-háttértár is. És ez éppen egy Gigabyte lap. De már nem tudom követni, hol tartunk. Ha letiltod az USB2-t a BIOS-ban, akkor miért legyen az Eszközkezelőben? De a hardver biztonságos eltávolításkor is kiírja, hogy USB 2.0 Flash Disk USB Device.
Ha a BIOS-ban letiltom, attól még a driver fennt lehet (mint pl alaplapi hangkari stb) Azt fogom csinálni, hogy eltávolítom az Eszközkezelőből őket, aztán újraindítás.
|
csüt. dec. 21, 2006 8:12 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Igazad lehet enhanced ügyben.
Nálam pl. van olyan, hogy 3 db Intel(R) 82801DB/DBM USB Universal Host Conroller és alatta 1 db Intel(R) 82801DB/DBM USB2 Enhanced Universal Host Controller.
Alatta pedig 4 db USB gyökérhub.
Ha meg betuszkolom a pendrive-ot, megjelenik egy USB-háttértár is.
És ez éppen egy Gigabyte lap.
De már nem tudom követni, hol tartunk. Ha letiltod az USB2-t a BIOS-ban, akkor miért legyen az Eszközkezelőben?
De a hardver biztonságos eltávolításkor is kiírja, hogy USB 2.0 Flash Disk USB Device.
|
szer. dec. 20, 2006 22:00 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Nem tudom ,ogy minek kéne lennie ez NF7-S2 ilyenek vannak:USB vezérlők cimszó alatt:
-Ált Usb Hub
-Szabv.bőv.PCI-USB állomásvezérlő
-Szabv.OpenHCD USB vezérlő
-uu. mégegyszer
-3x gyökérhub(ill ahány szabad benem dugott USB-d van)
-USB kompozit eszköz
-USB háttértár
------
Ki-be dugod a pen-drivokat ill. scanner,nyomi,mp3-as szörnyetegeket,legfeljebb azon veszed észre hogy írni lassabban lehet rá(1.1)-sőt a scanerre és a biluxra(webcam)azt írja erre az eszközre ilyen művelet nem hajtható vérge
|
szer. dec. 20, 2006 21:58 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Nem kéne még ott valami bővített v. kiterjesztett jelzőnek lenni? (Enhanced vagy mi a nyű az angolban.)
Itt is azt írja a 9. pont 1. bekezdésében:
http://www.everythingusb.com/usb2/faq.htm
|
szer. dec. 20, 2006 21:18 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Ezekhez 2004 december-január óta nincs új firm,mármint az összes NF-2 laphoz az is csak a Sempronok miatt van,tehát megegyezhetünk abban,ez a hiba kilőve.
Akkor viszont csak soft gond lesz,de a biztonság kedvéért holap nézek valami hasonló Gigá-kat bent(igaz hogy kicsit mindegyik bittyós,de a BIOS-ig mindegyik eljut
...Most látom,de még jókor,mert menet közben küldtél egy másikat is miközben már a linux alól én is win alatt vagyok:jó az úgy a hogy nálad van,nálam van még ilyen is USB kompozit eszköz-ez valószínű a gyerekek lökött kamerája amit ők kezelnek -én almafabékavagyok hozzá
szerk.:hiányzik belőle az Általános USB hub az elejéről ,de nem hiszem hogy ez perdöntő lenne.
|
szer. dec. 20, 2006 21:12 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Kanyarodjunk vissza ahhoz, hogy hogyan is kéne kinéznie egy becsületes Eszközkezelőnek akkor, ha van USB2 támogatás az oprendszeren?
Nekem ez kevésnek tűnik:
http://kepfeltoltes.hu/view/061220/ek_w ... es.hu_.jpg
|
szer. dec. 20, 2006 20:56 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
nacorvus írta: Mi ez a szörnyüség!? Foxcon,Asrock?-bocsi egy kicsit el kellet mennem a családot is irányítani,meg megnézni egy Asus-ost egyik sem ilyen amit linkeltél,linux alól a BIOS-ról nem tudok képet feltenni,majd win alól egy "remek" képet beollózok telefonnyal
Gigabyte GA 7N400L, 3 éves.
Lehet, hogy más alaplapoknál van ilyen menüpont, én mondjuk nem sok értelmét látom neki, ha úgyis enabledre kell mindig állítani. Vedd úgy, hogy a Gigabytenál taiwanon is így gondolták ezt, és bele van égetve, hogy enabled.
|
szer. dec. 20, 2006 20:51 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Mi ez a szörnyüség!? Foxcon,Asrock?-bocsi egy kicsit el kellet mennem a családot is irányítani,meg megnézni egy Asus-ost egyik sem ilyen amit linkeltél,linux alól a BIOS-ról nem tudok képet feltenni,majd win alól egy "remek" képet beollózok telefonnyal
|
szer. dec. 20, 2006 20:43 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
nacorvus írta: Erre a linkre,azt írja:Picture not fund (szőröshasú pasi feltéttel) :cry:
Na akkor csapó 2.
http://kepfeltoltes.hu/view/061220/Scre ... es.hu_.jpg
Valahogy nemodavaló keveredett a végére a sietségben.
|
szer. dec. 20, 2006 19:57 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Erre a linkre,azt írja:Picture not fund (szőröshasú pasi feltéttel) :cry:
|
szer. dec. 20, 2006 19:51 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
De nincs, de nincs !
http://kepfeltoltes.hu/view/061220/Scre ... es.hu_.jpg[/img]
BIOS természetesen a legfrissebb (már 2 éve, mert azóta nem fejlesztenek)
|
szer. dec. 20, 2006 19:45 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
De,van,de vaan!
Valahogy úgy kezdődik eme menü mint a fentebb írtram:-azt nem kell visszavenni(V1.1+2.0),alatta van ilyen keyboard,mouse és a harmadik a lényeges,ha nincs akkor a BIOS-t kell frissíteni.
|
szer. dec. 20, 2006 19:36 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
nacorvus írta: Hoppárézumi! Most ütött szöget a fejembe:a BIOS:Itngerált perifériák On Chip PCI USB 2.0 Devivice Compatible:Enabled?
Hogy mit csinálsz?
Épp azt ecseteltem, hogy visszavettem 1.1-re, mert így nem dobálja le (nálam: Integrated Periferials - USB Host Controller)
Compatible beállítás nincs. Hivatalból kompatibilisnek kell egymással lenniük szerintem.
|
szer. dec. 20, 2006 19:03 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Hoppárézumi!
Most ütött szöget a fejembe:a BIOS:Itngerált perifériák On Chip PCI USB 2.0 Devivice Compatible:Enabled?
|
szer. dec. 20, 2006 17:11 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
nacorvus írta: Idézet: Az alaplap Nforce2. Az alaplapi NForce system driver felteszi XP min SP1 esetén a 2.0 drivert, ez világos -ezt hunnént veszed ad egy linket ahhonnan az Sp2-t protezsálja,többek ez az újítás benne.Tehát minenképp ajánlott az Sp2 még olyan gépre is ami csak 1.1USb-t tud
Na ez zavaros volt igen, szóval SP1 és SP2-ben automatice benne foglaltatik az USB2 támogatás oprendszer oldalról, a sima XP-ben nem, mert akkor még nem volt.
Természetesen, ha a hardver csak 1.1-et tud, akkor is érdemes feltenni az SP2-t.
Ennek ellenére felettébb az a gyanúm, hogy nekem mégse tett fel usb2 támogatást és az az eset volt, hogy BIOS-ban a HW-es 2.0 engedélyezve, SW-esen (XP) csak 1.1, erre rádugva egy 2.0 eszköz, aztán ezt csinálta. Bár ezelőtt 2.0-s külső kártyaolvasóm volt a hátsó portra dugva és nem volt gond, a fene se érti.
|
kedd dec. 19, 2006 19:48 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Idézet: Az alaplap Nforce2. Az alaplapi NForce system driver felteszi XP min SP1 esetén a 2.0 drivert, ez világos -ezt hunnént veszed ad egy linket ahhonnan az Sp2-t protezsálja,többek ez az újítás benne.Tehát minenképp ajánlott az Sp2 még olyan gépre is ami csak 1.1USb-t tud
|
kedd dec. 19, 2006 19:37 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
|
hétf. dec. 18, 2006 20:25 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Na közben utánanéztem, mind belül (egy dupla van) mind hátul (2*2 van) mindegyik 2.0/1.1.
Megtenné valaki, hogy megnézné az Eszközkezelőben, hogy minek kéne ott látszódnia 2.0 USB alatt? Nálam van 2-szer Szabványos OpenHCD USB állomásvezérlő és 2-szer USB gyökérhub ill. gondolom a csatalkoztatott k.olvasó és nyomtató miatt 1-1 USB-háttértár és USB-nyomtatótámogatás.
Ez így 2.0-s ?
|
hétf. dec. 18, 2006 20:22 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
TargeT írta: :roll: XP-hez nem kell külön USB driver. Ha olyan alaplapban használod az USB 2.0 pent, amelyik nem tud csak 1.1-et, akkor bugyborékol az XP, hogy az eszköz amúgy nagyobb sebességre volna képes.
Az alaplap Nforce2. Az alaplapi NForce system driver felteszi XP min SP1 esetén a 2.0 drivert, ez világos. A manual (gigabyte GA7N-400L) nem nyilatkozik arról, hogy hányas az USB, de a BIOS választási lehetőségből én mindenképpen arra következtetek, hogy 2-es (mi értelme különben annak az opciónak) De még ha az ellenkező eset is állna fenn, azt se tartanám túl elegáns megoldásnak, hogy a nagy fene kompatibilitás jegyében mind egy 1.1-es, mind egy 2.0-s eszközt csak úgy ledobálgat, ha én azon az alaplapon 2.0-t állítok BIOS-ban, amin nincs is (megint fölmerül a kérdés hogy persze ez hogyan lehet?)
Most bugyborékol igen, hogy nagyobb sebességre volna képes, vagyis bár a system driverek maradtak (és ezek szerint azzal fel is került a 2.0 támogatás) észrevette, hogy levettem.
|
hétf. dec. 18, 2006 20:03 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
XP-hez nem kell külön USB driver.
Ha olyan alaplapban használod az USB 2.0 pent, amelyik nem tud csak 1.1-et, akkor bugyborékol az XP, hogy az eszköz amúgy nagyobb sebességre volna képes.
|
hétf. dec. 18, 2006 19:54 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
A helyzet fokozódik.
Mindenek előtt ha az ember elég türelmes más pendrivot is dobál. Sőt most már a kártyaolvasóval is elkezdte. A legrosszabb a helyzet az eredeti pendrive-val, amely - eltérően a többiektől - 1.1-es. Ugyanakkor mind kiválóan megy más gépben, lepróbáltam. Mivel a lebontás csak kevesebb, mint fél mp, a kontakt hibát kizártam. Kínomban a BIOS-ban visszaállítottam az USB sebességet 1.1+2.0-ról csak 1.1-re és nagyon úgy néz ki, hogy ez jót tett.
Mondjuk ez az USB portok sebessége című fejezet (nem a végegységeké) köszönhetően a gyártók részéről jellemző aluldokumentáltságnak is, nekem mindig kicsit zavaros volt. Hogy állítólag nem mindegyik port 2.0-s csak 3 (?) Már az is gyanús, hogy miért lehet a BIOS-ban 1.1-et is kiválasztani, egyáltalán minek lehet állítgatni? Hogyan tudom pl. megállapítani, hogy a fent lévő driverrel az USB 2.0 támogatást tettem fel? Igazából semmi nem utal rá az eszközkezelőben.
|
hétf. dec. 18, 2006 19:22 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Pedig,az érintkezős gond lesz és nem is a gépben hanem a Pen-ben és pontosan a tápérintkezővel.Lehet hogy a másik gépben,maga az aljzat még ruganyosabb mint a "tied-gépben"-(hol érintkezik,hol nem),az gáz hogy ettől maga a flash-chip is megmihálylik.
Ha,még garis vissza a "feladónak"-bár igazán Ő sem tud vele mit kezdeni,mert mi is,az ilyeneket az "újonnan ácsolt" gépben egyszer-kétszer teszt-de,ez meg a szűz nővel egyenlő-aztán vissza a nagykernek,hogy mi ugyan semmit...,de Ők hátha..(80-90% csere)-mert,Ők sem
Ha,már nem garis egy újracinezés csodákra képes az érinkezőben,de aki már látott ilyent közelről
|
hétf. dec. 18, 2006 19:16 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Hi!
Érdekes probléma volna a pendrive-ommal. Bedugom, felismeri, minden ok. Aztán 1-2 percenként folymatosan egy fél másodpercre lecsatlakozik, majd minden esetben azonnal vissza (a jól ismert hangok kíséretében, azért is tűnt fel) Az ember leginkább érintkezési hibára gyanakodna, de megmozgatva semmi hatás, meg az is furcsa, hogy mindig azonnal újra felismeri. A pendrive Kingston 512M és a munkahelyigépen nem csinálja, mindenhol XP. Jelenleg egy belső kártyaolvasó USB portján keresztül van használva, de előtte egy másik előlapi csatlakozón volt és néha ott is előfordult. Mindkét esetben az alaplapi belső USB csatlakozóra volt tehát kötve, a kártyaolvasó most is ugyanazon van (4 pin ugye neki, 4 pin az USB kivezetéséhez) és az nem csatlakozódik le soha. Ja és idáig úgy tűnik más pendriveval nem csinálja.
|
vas. dec. 17, 2006 16:27 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, mert a penekkel én is szívtam már. Sokszor eldobta a pent a gép, nem látta meg, stb. mint utólag kiderült, tápfesz-problémái voltak. Most vettem úgy és nagyobb tápot, ezzel a problémák jó része megoldódni látszanak.
|
csüt. jan. 05, 2006 11:17 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Csak abban az esetben, ha az alaplapod támogatja az USB-ről való bootolást.
Asszem volt már ilyen téma, és ott jól ki lett vesézve.
|
csüt. jan. 05, 2006 10:47 |
|
|
Saddler
ezüst tag
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség pen drive-ról bebootolni és ha van, hogy?
|
csüt. jan. 05, 2006 6:20 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Köszi a segítséget!
|
hétf. jan. 02, 2006 18:53 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Punto83 írta: Szerintem nem adta meg magát, mert a nyomtatóm rendesen működik... Új rendszer segíthet ezen a problémán?
Talán. XP reinstall sok érdekes problémát megoldott már...
|
hétf. jan. 02, 2006 18:25 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Szerintem nem adta meg magát, mert a nyomtatóm rendesen működik... Új rendszer segíthet ezen a problémán?
|
hétf. jan. 02, 2006 18:22 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Punto83 írta: Még nem. Ha más gépben gyorsabb, akkor mi lehet a hiba nálam? (kártyaolvasóval is kb. 4-5k-val tudok másolni)
Alaplapi USB megadta volna magát? Bár akkor szerintem nem is menne.
|
hétf. jan. 02, 2006 18:15 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Még nem. Ha más gépben gyorsabb, akkor mi lehet a hiba nálam? (kártyaolvasóval is kb. 4-5k-val tudok másolni)
|
hétf. jan. 02, 2006 18:05 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Punto83 írta: Igen, XP-m van, de SP1 van fent.
Elvileg annak is elégnek kéne lennie, mert az is tudja már az USB2.0-t.
De még 1.1-es USB-vel is gyorsabban kéne mennie annak a pennek.
Más gépben próbáltad már?
|
hétf. jan. 02, 2006 18:00 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Igen, XP-m van, de SP1 van fent.
|
hétf. jan. 02, 2006 17:58 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Punto83 írta: Azt miért lehet, hogy a pendrive-omra csak max. 200k-val tudok másolni? (A-DATA My flash 256megás)?
SP2 van fennt, ha XP-t használsz?
|
hétf. jan. 02, 2006 17:45 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Azt miért lehet, hogy a pendrive-omra csak max. 200k-val tudok másolni? (A-DATA My flash 256megás)?
|
hétf. jan. 02, 2006 16:15 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Gondolod ezt Tigrincs még olvasgatja?
(Reakcióidő: 8 hónap)
|
szomb. dec. 31, 2005 16:33 |
|