Szerző |
Üzenet |
.djsms.
gyémánt tag
|
ha jól értem a probléma a következő:
addot egy kisközpont, amicsak 2 fővonalat képes kezelni
van egy harmadik fővonal is, amit az egyik mellékre szeretne rákötni a srác
Tehát ha felhívja azt a melléket akkor a harmadik fővonalat hívja fel és azon tudjon beszélni stb.
Szerintem ezt így nem nagyon lehet kivitelezni!
|
kedd feb. 15, 2005 6:49 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Nem egyszerűbb valamelyik szolgáltatótól rendelni egy analóg fővonalat ? Vagy valami sokkal óccsóbb kéne ?
De a modemet én sem értem...
|
pén. feb. 11, 2005 13:03 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Re: MODEM Programozás + Fővonal:)
Kalmar írta: Sziasztok!
Az alábbi dolgot szeretném csinálni: Van egy alközpontunk aminek csak két fővonala van, de több melléke. Viszont szeretnék még egy analóg vonalat mellé csatlakoztatni.
Mivel nem szeretném lecserélni, ezért szeretném megtudni a következőt:
Megoldható-e, hogy az alközpont egyik mellékéről felhívom, azt a melléket amelyiken a modem van. És a modem csak símán fel veszi a telefont és addig nem reagál semmire míg le nem teszem a telefont. Közben pedig tárcsázhatok beszélhetek órákon át?
Szeretném megtudni, hogy erre melyik progi lenne alkalmas. És ott mit kellene állítanom?
Üdv.
KALMI
Ezt most én sem vágom.
|
csüt. feb. 10, 2005 13:47 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Még mindig a bőrömben.
|
Bocs, de nem értem a kérdést. Szerintem más sem.
|
csüt. feb. 10, 2005 12:02 |
|
|
Kalmar
arany tag
|
Valakinek valami építő ölete van?
|
csüt. feb. 10, 2005 10:59 |
|
|
Kalmar
arany tag
|
|
kedd feb. 08, 2005 10:14 |
|
|
Kalmar
arany tag
|
MODEM Programozás + Fővonal:)
Sziasztok!
Az alábbi dolgot szeretném csinálni:
Van egy alközpontunk aminek csak két fővonala van, de több melléke. Viszont szeretnék még egy analóg vonalat mellé csatlakoztatni.
Mivel nem szeretném lecserélni, ezért szeretném megtudni a következőt:
Megoldható-e, hogy az alközpont egyik mellékéről felhívom, azt a melléket amelyiken a modem van. És a modem csak símán fel veszi a telefont és addig nem reagál semmire míg le nem teszem a telefont. Közben pedig tárcsázhatok beszélhetek órákon át?
Szeretném megtudni, hogy erre melyik progi lenne alkalmas. És ott mit kellene állítanom?
Üdv.
KALMI
|
hétf. feb. 07, 2005 23:36 |
|
|