|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 13 hozzászólás ] |
|
Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék)
Szerző |
Üzenet |
szta
arany tag
|
Zsoca-M5 írta: szta írta: multkor vettem egy csodaegeret. A4tech, rádiós optikai, de nem kell hozzá elem, vagy akksi. adnak hozzá egy egérpadot, amire ha ráteszed az egeret, kap áramot...... van a tft-men egy usb hub. rácsatlakoztattam a hubra, és se kép, se hang, egér meg se moccan. buborék felugrik, ugyanez a telesitményizé. (tft-kézikönyvben leirták, nagy áramfelvételre nem képes a hub) megnéztem a csodaegeret, 400 m4-t vett fel!!!!!!! ezt nem birta a hub. más kérdés, hogy az egértöl búgott a hangkártyám. igy 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem egy hagyományos rádiós optikai egérre. NE vegyetek a fentebb leirt egérből!!!!!! egy nagy rakás kaki, mikor megvettem, kipróbáltam, már akkor rájöttem, ez igy hülyeség, aztán a hibái csak megerösitették a cserét Lehet félreértek valamit, de az egér rádiós, viszont fesz-t csak az egérpadról kap, ami gondolom ezek után, hogy kábeles!!!??? Akkor meg mi értelme a rádiós egérnek ?
na ez az.........amig nem vettem meg, eszeveszett jó dolognak gondoltam.... aztán ahogy hazakerült, és kicsomagoltam, beizzotottam, rájöttem ugyanerre: nincs értelme. ezért (is) cseréltem ki
|
csüt. márc. 17, 2005 17:06 |
|
|
somebody
arany tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 9:56 Hozzászólások: 316 Tartózkodási hely: Mindenhol előfordulok...
|
Most válaszolgatok:
-Egyszer már "megadta magát" ez az alaplap, szervizbe javították, valami zárlatról beszéltek(nem indult be a gép, csak a ventillátorok pörögtek fel). Okozhatja ez a jelenlegi problémát?
-Múltkor is előbukkant nekem ez a buborék, még újratelepítés előtt, lehet szétesett az XP-m?
-Problémát nem vettem észre, csak ezt a hibaüzenetet, a webcamera és az adatkábel is tökéletesen működik, működött is.
-Kábelre nem léptem rá, nem is tudok, a webcamera a monitor tetején van, az adatkábel pedig a gép tetején. Akkor, amikor ezt kiírta ránéztem az USB portra, minden rendesen be volt dugva, lehet az elosztóval van hiba(a konnektor földelve van, az elosztó is földelve van)?
|
csüt. márc. 17, 2005 14:56 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Semmi gáz, nem azért írtam, csak megmosolyogtatott...
|
csüt. márc. 17, 2005 14:14 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Archon írta: utini írta: Zsoca ! Csodával határos módon nem kattantak meg ! Szerintem ezt nekem akartad írni...
Azt hiszem, most kell kivennem a szabadságom, mert úgy nézek ki, mint az útlevélképem !
Ne haragudj Archon, tényleg Neked szántam a választ !
|
csüt. márc. 17, 2005 13:52 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
utini írta: Zsoca ! Csodával határos módon nem kattantak meg !
Szerintem ezt nekem akartad írni...
|
csüt. márc. 17, 2005 12:39 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Zsoca !
Csodával határos módon nem kattantak meg !
Nos ennek semmi koze hozza.
Ha nincs vedofold (marpedig a PC-nel kell..)
akkor a gep haza a fel halozati feszultsegre
(230/2=~110) beall....
Igen, valószínű ez lehetett, csak azt nem tudtuk meg, hogy hol nem volt föld...
De akkor már hadd kérezzem meg: lehet, hogy ez tette tönkre a 7 portos routerünket ? Mert azon keresztül ment, az tuti...
|
csüt. márc. 17, 2005 12:08 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
szta írta: multkor vettem egy csodaegeret. A4tech, rádiós optikai, de nem kell hozzá elem, vagy akksi. adnak hozzá egy egérpadot, amire ha ráteszed az egeret, kap áramot...... van a tft-men egy usb hub. rácsatlakoztattam a hubra, és se kép, se hang, egér meg se moccan. buborék felugrik, ugyanez a telesitményizé. (tft-kézikönyvben leirták, nagy áramfelvételre nem képes a hub) megnéztem a csodaegeret, 400 m4-t vett fel!!!!!!! ezt nem birta a hub. más kérdés, hogy az egértöl búgott a hangkártyám. igy 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem egy hagyományos rádiós optikai egérre. NE vegyetek a fentebb leirt egérből!!!!!! egy nagy rakás kaki, mikor megvettem, kipróbáltam, már akkor rájöttem, ez igy hülyeség, aztán a hibái csak megerösitették a cserét
Lehet félreértek valamit, de az egér rádiós, viszont fesz-t csak az egérpadról kap, ami gondolom ezek után, hogy kábeles!!!??? Akkor meg mi értelme a rádiós egérnek ?
|
csüt. márc. 17, 2005 10:25 |
|
|
szta
arany tag
|
multkor vettem egy csodaegeret. A4tech, rádiós optikai, de nem kell hozzá elem, vagy akksi. adnak hozzá egy egérpadot, amire ha ráteszed az egeret, kap áramot...... van a tft-men egy usb hub. rácsatlakoztattam a hubra, és se kép, se hang, egér meg se moccan. buborék felugrik, ugyanez a telesitményizé. (tft-kézikönyvben leirták, nagy áramfelvételre nem képes a hub) megnéztem a csodaegeret, 400 m4-t vett fel!!!!!!! ezt nem birta a hub. más kérdés, hogy az egértöl búgott a hangkártyám. igy 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem egy hagyományos rádiós optikai egérre. NE vegyetek a fentebb leirt egérből!!!!!! egy nagy rakás kaki, mikor megvettem, kipróbáltam, már akkor rájöttem, ez igy hülyeség, aztán a hibái csak megerösitették a cserét
|
csüt. márc. 17, 2005 9:43 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
> Egyszer én is találkoztam egy ilyen hibával, hosszas keresgélés
> után megállapítottuk, hogy az egyik 230V-os elosztó hibás volt, t
> úlfeszt adott a gépnek, rázott is keményen, amikor hozzáértem
> a ház hátuljához. Rámértünk, és 110 Volt környékén cirógatott...
Nos ennek semmi koze hozza.
Ha nincs vedofold (marpedig a PC-nel kell..)
akkor a gep haza a fel halozati feszultsegre
(230/2=~110) beall....
Egyebkent az USB tenyleg figyeli a periferiak
aramfelvetelet. Kabelre nem leptel ra, nincs
rosszul radugva csatlakozo, bla, bla, bla?
|
csüt. márc. 17, 2005 9:24 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
És az USB eszközök nem haltak el?
|
csüt. márc. 17, 2005 7:56 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Egyszer én is találkoztam egy ilyen hibával, hosszas keresgélés után megállapítottuk, hogy az egyik 230V-os elosztó hibás volt, túlfeszt adott a gépnek, rázott is keményen, amikor hozzáértem a ház hátuljához. Rámértünk, és 110 Volt környékén cirógatott...
Valószínűleg az pofázhatott bele az USB portba, mert amikor kicseréltük az elosztót, megszűnt a hiba. (meg a rázás
|
csüt. márc. 17, 2005 7:54 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Re: Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék)
somebody írta: "Egy USB-eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit, stb..."
Na, ilyent sem láttam még! Figy, szerintem nem a táppal van a gond, ez az alaplap sara, ha valóban létezik
a probléma, és nem csak a win ugrat.
Eszközkezelő, BIOS? Nézd át a beállításokat, szerintem ott lesz vmi probléma. Vagy elhullik az alaplap, de
bízzunk benne, hogy nem erről van szó.
|
csüt. márc. 17, 2005 7:45 |
|
|
somebody
arany tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 9:56 Hozzászólások: 316 Tartózkodási hely: Mindenhol előfordulok...
|
Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék)
Helló!
A tálca jobb alsó részében megjelent ma nekem egy buborék, a következő szöveggel:
"Egy USB-eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit, stb..."
2 USB-s eszközöm van egy webcamera(Logitech Quick Cam Zoom), és egy adatkábel(DKU-2), egyik sem volt használva, csak csatlakoztatva. Asus P4C800-as alaplapom van, Chieftec 420W-os táppal...
|
szer. márc. 16, 2005 17:10 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 13 hozzászólás ] |
|