|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 22 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Dester írta: utini írta: Igazad van, de ez a "cég" már annyi bosszúságot és kellemetlenséget okozott a vásárlóknak, -vagy maradjunk akkor a személyes tapasztalatnál, nekem-, hogy én még ezeket a forintos dolgokat sem ott veszem meg, nehogy 3,-Ft-al hozzájáruljak az évi nemtudomhánymilliós bevételükhöz ! Gondolom érződik a szimpátia a szavaimban... Ugyanmár Utini, mcwbp nagyúr is megmondta, hogy attól még, hogy Te, a kis (bocs, az ő stílusában értendő) porbafingó mezei kis tücsök, meg se látszol a napi hatmillió számlájuk között, amin többtízmilliós bevétel van. Ettől ők még fel tudják építeni a saját halálcsillagukat, és takarodj máshová megvenni a jobbmenetes szabványos csavarodat, ha nem tetszik a rendszer...
Így igaz, hűen tükrözi az üzletpolitikát.
"mcwbp nagyúr" Ez jó !! Bár szerintem inkább Jar Jar Binks...
|
kedd márc. 22, 2005 7:46 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
utini írta: Igazad van, de ez a "cég" már annyi bosszúságot és kellemetlenséget okozott a vásárlóknak, -vagy maradjunk akkor a személyes tapasztalatnál, nekem-, hogy én még ezeket a forintos dolgokat sem ott veszem meg, nehogy 3,-Ft-al hozzájáruljak az évi nemtudomhánymilliós bevételükhöz ! Gondolom érződik a szimpátia a szavaimban...
Ugyanmár Utini, mcwbp nagyúr is megmondta, hogy attól még, hogy Te, a kis (bocs, az ő stílusában értendő) porbafingó mezei kis tücsök, meg se látszol a napi hatmillió számlájuk között, amin többtízmilliós bevétel van. Ettől ők még fel tudják építeni a saját halálcsillagukat, és takarodj máshová megvenni a jobbmenetes szabványos csavarodat, ha nem tetszik a rendszer...
|
hétf. márc. 21, 2005 23:14 |
|
|
csirkecsaba
arany tag
|
Thomas írta: WhipsOfGod írta: Mistrálban csak passzív hűtőt,vagy lemezt vegyen az ember. Finoman fogalmazok,szóval...nem vagyok megelégedve a Mistrállal... Így van! Egy nagy vasdarab csak nem romlik el. Én is csak Zalman bordát, házat, kábelkötegelőt, kábelrőgzítőt, és csatlakozót vettem náluk. Mert egyiket sem kaptam máshol. Eddig még semmi nem romlott el ezek közül.
Vettem náluk két házat, mind a kettő rossz volt. Az egyiknél (DTK) nem lehetett belecsavarozni 5.25-ös egységeket mert rosszul voltak a furatok benne. Az másik valami 1690-es lcd-s ház, annak meg a kijelzője döglött be.
|
hétf. márc. 21, 2005 11:08 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
WhipsOfGod írta: Mistrálban csak passzív hűtőt,vagy lemezt vegyen az ember. Finoman fogalmazok,szóval...nem vagyok megelégedve a Mistrállal...
Így van! Egy nagy vasdarab csak nem romlik el.
Én is csak Zalman bordát, házat, kábelkötegelőt, kábelrőgzítőt, és csatlakozót vettem náluk. Mert egyiket sem kaptam máshol.
Eddig még semmi nem romlott el ezek közül.
|
hétf. márc. 21, 2005 1:39 |
|
|
WhipsOfGod
platina tag
|
Mistrálban csak passzív hűtőt,vagy lemezt vegyen az ember.
Finoman fogalmazok,szóval...nem vagyok megelégedve a Mistrállal...
|
vas. márc. 20, 2005 15:16 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Ebben a témában én is a saját bőrömön tanultam, de nem garanciális probléma miatt, hanem az, hogy ha dél-budán veszek valamit, és elromlik, akkor miért kell átcipelnem az egész városon a Váci útra, a központi szervizbe, ahol ráadásul elég kifogásolható a kiszolgálás színvonala...
Bár hogy valami pozitívat is mondjak, a dél-budai üzletben azért rendesek a kiszolgálók.
|
szomb. márc. 19, 2005 7:54 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
utini írta: vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla... Vackor ! Ez a tipikus eset, hogy okos ember más kárán tanul !!! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, be nem teszed oda a lábod, tuti rossz vége lesz a vásárlásnak !
Khrm. Itt most egy kis ön-cenzúrát alkalmaztam (szitokszavak törölve), ugyanis rájöttem: MÁR VÁSÁROLTAM OTT!!!
Náluk vettem azt az USB2 kártyát, amivel hetek óta küzdök (zavarja a videókártya tv kimenetét). De akkor inkább veszek egy másik kártyát (MÁSHOL!!!) és ezt kihajítom.
Vackor barátunk megint tanult valamit, ráadásul a saját bőrén, hogy jobban a fejébe vésse...
|
pén. márc. 18, 2005 23:14 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
StSanya írta: Persze... De sajnos mi vásárlók is tehetünk róla, hogy vannak ilyen kereskedők még...
Sajnos viszont nem mindenki engedheti meg magának a pereskedést, és inkább bukja a pénzét...
Pontosan erről van szó, hogy az országban ez a mentalitás, mindenki a tájékozatlan vásárlót/megrendelőt akarja át...ni, azokon akar meggazdagodni...
Amíg ilyen társaságok fognak ebben az országban vígan megélni, ne várjunk "uniós jólétet"...
Sajnálom, ha túlpolitizálom a dolgot, de zavar, ha becstelenséget látok !
|
pén. márc. 18, 2005 21:06 |
|
|
StSanya
platina tag
|
Persze... De sajnos mi vásárlók is tehetünk róla, hogy vannak ilyen kereskedők még...
Sajnos viszont nem mindenki engedheti meg magának a pereskedést, és inkább bukja a pénzét...
|
pén. márc. 18, 2005 20:59 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Igazad van, de ez a "cég" már annyi bosszúságot és kellemetlenséget okozott a vásárlóknak, -vagy maradjunk akkor a személyes tapasztalatnál, nekem-, hogy én még ezeket a forintos dolgokat sem ott veszem meg, nehogy 3,-Ft-al hozzájáruljak az évi nemtudomhánymilliós bevételükhöz !
Gondolom érződik a szimpátia a szavaimban...
|
pén. márc. 18, 2005 20:54 |
|
|
StSanya
platina tag
|
utini írta: StSanya írta: utini írta: vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla... Vackor ! Ez a tipikus eset, hogy okos ember más kárán tanul !!! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, be nem teszed oda a lábod, tuti rossz vége lesz a vásárlásnak ! Ahogy hallomásból tudom, lehet ott is azért vásárolni... Pl. hűtőbordát, kábelt, csavart stb. (Csupa hasznos, ám elromolni - jellegükből adódóan - nem képes tárgyakat...) Ok, és amikor hazaviszed, kiderül, hogy a csavar balmenetes, a hűtőborda fából van, a kábel szakadt, a hűtőzsír meg sertés ! És garancia továbbra sincs, csak a bosszankodás, hogy kidobtál xszáz forintot...
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki ezeket nem veszi észre a vásárláskor, az meg is érdemli, illetve az ne vásároljon...
|
pén. márc. 18, 2005 20:25 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
StSanya írta: utini írta: vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla... Vackor ! Ez a tipikus eset, hogy okos ember más kárán tanul !!! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, be nem teszed oda a lábod, tuti rossz vége lesz a vásárlásnak ! Ahogy hallomásból tudom, lehet ott is azért vásárolni... Pl. hűtőbordát, kábelt, csavart stb. (Csupa hasznos, ám elromolni - jellegükből adódóan - nem képes tárgyakat...)
Ok, és amikor hazaviszed, kiderül, hogy a csavar balmenetes, a hűtőborda fából van, a kábel szakadt, a hűtőzsír meg sertés !
És garancia továbbra sincs, csak a bosszankodás, hogy kidobtál xszáz forintot...
|
pén. márc. 18, 2005 20:17 |
|
|
StSanya
platina tag
|
utini írta: vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla... Vackor ! Ez a tipikus eset, hogy okos ember más kárán tanul !!! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, be nem teszed oda a lábod, tuti rossz vége lesz a vásárlásnak !
Ahogy hallomásból tudom, lehet ott is azért vásárolni...
Pl. hűtőbordát, kábelt, csavart stb. (Csupa hasznos, ám elromolni - jellegükből adódóan - nem képes tárgyakat...)
|
pén. márc. 18, 2005 20:00 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla...
Vackor ! Ez a tipikus eset, hogy okos ember más kárán tanul !!!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, be nem teszed oda a lábod, tuti rossz vége lesz a vásárlásnak !
|
pén. márc. 18, 2005 19:44 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
vackor írta: Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla...
lehet ez a szerencséd!:) de mielőtt valaki azt hinné hogy csak itt a terminálon van ez az unszimpátia, meg kell hagyni sok különböző forumon lehet olvasni felbőszült átvágott vásárlókról...
|
pén. márc. 18, 2005 15:14 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Én nem ismerem ezt a céget, de jelenthet valamit, hogy mindenkiek csak rossz véleménye van róla...
|
pén. márc. 18, 2005 14:07 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Ez erős. De legalább ne taglalnák ebben a szövegben annyira a garanciális dolgokat. Náluk tök mindegy, hogy 1,2 vagy 50 év a gari egy ramra, akkor sem érsz el vele semmit.
Ez a hologrammos matrica különösen tetszik. Más cégnél ha veszek A-Data-t, akkor azon miért nincs? Ezt a fostral vizsgálja be? Kétlem...
|
pén. márc. 18, 2005 11:32 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
ÁÁÁááááÁÁHHHHHHHhhhh!!!
Vazzeg ez fájt. Pont a ****** írkál ilyeneket.
Ami tényleg tetszik:
- Megbízhatatlan garancia (náluk csak az van)
- mint például a cégünk által forgalmazott A-DATA RAM-okon is, ahol egy hologramos matrica biztosítja a vásárlót arról, hogy a RAM eredeti, megbízható forrásból származik (attól még hogy matrica van rajta leeshetett a kamionról, vagy lehet selejtes széria amit "kidobtak" csak mégis forgalomba került)
- A minőségi memóriagyártók moduljaikat minden esetben 2 év -vagy több- jótállással hozzák forgalomba (próbáld érvényesíteni a garanciát a náluk)
|
pén. márc. 18, 2005 9:07 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Röhejes, és a valóságban ezt ők hogyan gondolják ? Én bemegyek az üzletbe, sorbaállok, majd miután előre köszöntem, kérek egy A-DATA RAM-ot, és megkérem az eladót, hogy a RAM-on szereplő kódokra keressen rá a góglin, vagy mégis hogy ? Vagy adja oda holnapig, amíg meggyőződöm ?
Ááááhhh....
|
pén. márc. 18, 2005 8:02 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
|
pén. márc. 18, 2005 7:42 |
|
|
Csaba_20
gyémánt tag
|
Hja, mindehhez adalék, hogy a leértékelt termékek között szerepel egy RAM DDR 400MHZ 128MB A-DATA (2ÉV GAR) megnevezésű is. Szegénykém, biztos hamisított, vagy lekopott a hologrammos matrica...Őszintén szólva az se érdekel, ha nagyon nem járok a valóság közelében.
|
pén. márc. 18, 2005 5:20 |
|
|
Csaba_20
gyémánt tag
|
Már megint ők...
http://www.mistral.hu/hirek.php?id_news=40
Ezt a marketing dumát...Aki beveszi, megérdemli!
Az olvasása közben már vártam, hogy mikor jönnek elő az ismerősen csengő szavak:
-Inkompatibilitás
-Noname
Nem csalódtam, benne vannak.
Gyerekek, ez a gyártási folyamat olyan mértékű félre magyarázása, hogy az már fájt nekem...Mindezt valószínüleg a bevétel növelése érdekében. Meg se kérdem, hogy a hír írója miért nem merte adni hozzá a nevét...
|
pén. márc. 18, 2005 5:14 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 22 hozzászólás ] |
|