Trabantot lehet túlhajtani?!
Lehet, de számolni kéne, hogy megéri-e?
17"-os monitorok, rácsfelbontása, 1152*864 maximum 0,18mm-es képponttal. (a sony csöveké, enyi)
Ettől feljebb, nincs értelme használni.
Ott lehet, tud 70-72Hz-et.
csüt. ápr. 28, 2005 17:02
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
Re: Monitor tuning
djsms írta:
Van egy Samsung SyncMaster 756MB monitorom. Meg vagyok vele elégedve. Szereztem egy ugyan ilyen, de csak 763MB modellt. Kinézetre teljesen ugyan az, csak a tudása kevesebb. 1280*1024-ben sajnos csak 60Hz-et tud, ami nekem kevés. A másik szépen viszi a 75Hz-et is. Vajon meg lehetne "okosítani" valahogy? Elektronika csere egy képcsőhibás 765-ből?
Túl lehet hajtani de akkor az elektronika valszeg előbb meghal, de elektronika cserével(vagy rész cserével) megoldható, de majd az elektrósok kijavítanak.
csüt. ápr. 28, 2005 15:19
charly
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 26, 2004 8:39 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: széles egyhazánk egyik szögeletében :D
nekem is 763 mb van és túl lehet hajtani azaz viszi a magasabb herzet is
Elég ijesztő ez a topiccím.
Ha tudod, nézd meg, hogy ugyanolyan képcső van-e a 2 monitorban. Ha egyeznek, akkor valószínűleg tényleg csak az elektronika különbözhet.
Van egy Samsung SyncMaster 756MB monitorom. Meg vagyok vele elégedve. Szereztem egy ugyan ilyen, de csak 763MB modellt. Kinézetre teljesen ugyan az, csak a tudása kevesebb. 1280*1024-ben sajnos csak 60Hz-et tud, ami nekem kevés. A másik szépen viszi a 75Hz-et is. Vajon meg lehetne "okosítani" valahogy? Elektronika csere egy képcsőhibás 765-ből?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.