Szerző |
Üzenet |
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Slayerke írta: A táp tud olyat hogy müködik egy rakás ideig normálisan aztán ilyet produkáljon???Attól függetlenül hogy nincs uj eszköz a gépben,vagyis nemigazán terhelődik jobban.
Persze. Elfáradnak az alkatrészek, kiszáradnak a kondik. Sajnos nagyon sok topic szól már erről, hogy a Codegen táp megölte a gépem, Mercury táp hazavágta a 200e-s gépem, JNC táp elvitt mindent...
|
csüt. ápr. 28, 2005 23:29 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
valószinüleg nem a táppal van a gond.mert eddig is ennyi eszközt hajtott meg,és nem fagyott.Reinstall hoz nem nagyon füllik a fogam.A dr watson al az a baj hogy a logot megnézve nekem nem sok dolog esik le .
egyébbként codegen ház => codegen táp ??? van benne.
A táp tud olyat hogy müködik egy rakás ideig normálisan aztán ilyet produkáljon???Attól függetlenül hogy nincs uj eszköz a gépben,vagyis
nemigazán terhelődik jobban.
|
csüt. ápr. 28, 2005 17:03 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Nemcsak tápegység, hanem esetleg összeütköző driverek vagy hibás memória is okozhatja ezt. (Nálam is van most egy ilyen, szerintem drivergond: egyszercsak a levelezőprogi nem találja meg a szervert, aztán a böngésző sem működik (a Torrent és DC megy rendesen), majd ha megpróbálom bezárni őket, az esetek nagy százalékában azonnal kékhalál, esetleg később. Van, amikor félóra is eltelik.)
|
csüt. ápr. 28, 2005 10:28 |
|
|
fdsamano
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2990 Tartózkodási hely: Rákospalota-Kertváros
|
Ez a Dr Watson már a 3.0-s Windowsban benne volt. Eredeti célja az lenne, hogy a Windows fejlesztőit segítse a programhibák kijavításában. A kiértékeléséhez persze bizonyos szinten tudni kellene, hogy mi történik még a háttérben.
A rejtélyes Windows-fagyások viszont egy korrekt tápegység beépítése után rendszerint megszűnnek. Chieftec, vagy attól felfelé.
|
csüt. ápr. 28, 2005 9:53 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
háát megnéztem a logot.de nem lettem okosabb
Ez rendesen használhato?Ha lefagy a gép (semmi hibaüzenet,csak megáll,és kész) akkor is benne lesz az utoljára használt fileok,egyébb dolgok adata?
Esetleg laikus(abb) felhasználó számára készült progit tudnál ajánlani?
thx
Viktor
|
csüt. ápr. 28, 2005 9:13 |
|
|
fdsamano
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2990 Tartózkodási hely: Rákospalota-Kertváros
|
|
csüt. ápr. 28, 2005 0:41 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
Rendszer fagyás nyomon követése
Hello!
tudna valaki olyan progit mondani ami folyamatosan logol a háttérben,hogy mi mi fut,mi volt pillanatnyilag a memoriában,milyen cimen,stb...
a lényeg az lenne hogy valahogy kiszeretném deriteni hogy mi a fene miatt fagy a számitogép.és hogy valami szoftveres oka van e vagy hardveres.
Létezik ilyen progi?
thx
üdv.: Viktor
|
szer. ápr. 27, 2005 22:13 |
|
|