Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 18:01

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Sony Multiscan500ps 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: Sony Multiscan500ps
" Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mi a foglalkozásod ? Játékteszter valamelyik game magazinnál ? Ilyen állást én is elfogadnék ! :lol: "

Nah újra gép előtt! Nem vagyok teszter sehol :lol: , csak CS 1.6 - al játszom versenyszerűleg és mindennap gyakorlás van. Néha több is becsúszik 5 óránál, de hétvégén no game! :wink:

Üdv! Jó hétvégét mindenkinek.

pén. szept. 16, 2005 19:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
audioman
Osztom a véleményedet, amíg Sony-m volt, én sem akartam lecserélni újabb típusra, az utolsó pillanatig tűéles képe volt. A két szál, amit látsz, az ennek a képcsőtípusnak a velejárója, meg lehet szokni.
Nekem sajnos nem volt ilyen szerencsém a CPD E220-as moncsimmal.
Három éves kora után pár héttel megadta magát.

kicibico
"...A javítás nem lenne akadály, haver ért hozzá, ha kell belenéz...."
Egy esetleges hiba esetén, ez nem jelenti azt, hogy a javítás nem kerül-e többe, mintha veszel egy újat.
Mint fentebb írtam, az enyém tönkrement.
A barátom márkaszervízben dolgozik, (igaz nem Sony) de a javítása így is többe került volna, mint amennyiért vettem egy 19-es Iiyama monitort.
A fiaim is elég sokat játszanak, de még nem panaszkodtak, hogy tegyem vissza nekik a Samsung crt-t a mostani LCD helyett. :)

pén. szept. 16, 2005 10:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás ...
Sony CPD 200 SX (Multiscan 200 SX)-em van. Nagyon régi 17"-os, de még mindig szép a képe, és 85 Hz-en is szépen megy. Van 3 csík féleség benne alapból, már újonnan is benne van, ez jellemzője a régi Sony-knak, de nem nagyon vevődik észre, csak ha valaki direkt hibát keres benne. Én azt mondom a Sony bármilyen régi, az Sony, és a szemednek az a legjobb. Sajnos amiatt, hogy régi, majd le kell cserélnem, de én szeretem, amíg csak lehet, használom.

csüt. szept. 15, 2005 18:45
gyémánt tag

kicibico írta:
drom írta:
kicibico írta:
Estét!

Kérdés a következő lenne! Jelen pillanatban eladom a 17" - os Samsung 765MB moncsim és helyette vennék másikat. Használtan lenne a címben szereplő, amit megvehetnék! Nincs már gari rá, régi. Kb mennyit érhet meg szerintetek? 40-re tartják.

http://www.levnapc.cz/Product.aspx?inde ... &id=158183 -> Jobbat nem találtam! :roll: :roll:

Franc tudja, én két évig használtam egy G500-as Sony-t ha jól emlékszem az volt az igazán profi széria annak idején grafikai felhasználásra, én valami 120 Hz-en használtam de azért jobban bántotta a szemem mint most az Lcd. A másik gond, hogy egy pár éves monitor bármikor elcuffanhat és 21 coll-osnál kb 15 rugóért néznek bele. Harmadik probléma: k***a nagy egy ilyen dög, ráadásul valami sulinetes 19 collos Lcd szintén kb. 40 rugó, ha van rá lehetőséged, és arra van 3 év gari.

Amit irtál mindenen elgondolkodtam és sajnos igazad lehet a garival kapcsolatban. A javítás nem lenne akadály, haver ért hozzá, ha kell belenéz. Mivel napi 5 órákat kell játszanom igy az LCD kilőve. CS 1.6 - hoz lcd valamiért nem passzol. Már próbálták sokan ismerősök közül, azt mondták nem a legjobb. De azért köszi 8)

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mi a foglalkozásod ? Játékteszter valamelyik game magazinnál ? Ilyen állást én is elfogadnék ! :lol:

csüt. szept. 15, 2005 11:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

drom írta:
kicibico írta:
Estét!

Kérdés a következő lenne! Jelen pillanatban eladom a 17" - os Samsung 765MB moncsim és helyette vennék másikat. Használtan lenne a címben szereplő, amit megvehetnék! Nincs már gari rá, régi. Kb mennyit érhet meg szerintetek? 40-re tartják.

http://www.levnapc.cz/Product.aspx?inde ... &id=158183 -> Jobbat nem találtam! :roll: :roll:

Franc tudja, én két évig használtam egy G500-as Sony-t ha jól emlékszem az volt az igazán profi széria annak idején grafikai felhasználásra, én valami 120 Hz-en használtam de azért jobban bántotta a szemem mint most az Lcd. A másik gond, hogy egy pár éves monitor bármikor elcuffanhat és 21 coll-osnál kb 15 rugóért néznek bele. Harmadik probléma: k***a nagy egy ilyen dög, ráadásul valami sulinetes 19 collos Lcd szintén kb. 40 rugó, ha van rá lehetőséged, és arra van 3 év gari.

Amit irtál mindenen elgondolkodtam és sajnos igazad lehet a garival kapcsolatban. A javítás nem lenne akadály, haver ért hozzá, ha kell belenéz. Mivel napi 5 órákat kell játszanom igy az LCD kilőve. CS 1.6 - hoz lcd valamiért nem passzol. Már próbálták sokan ismerősök közül, azt mondták nem a legjobb. De azért köszi 8)

csüt. szept. 15, 2005 8:01
arany tag

Hozzászólás 
VFX írta:
kicibico írta:
VFX írta:
Ha azt nezed, hogy 21-es SUN monitort (sony kepcso) dobozban, par nap garival es valogatasi lehetoseggel cca. 25-ert megkapsz (lasd: link)...

szerintem elgodolkodtato.

De annak a monitornak minden bizonnyal nincs olyan szép képe, mint ennek! :P Jah és fontos, hogy ne b*ssza szét a szemem, egész este előtte ülök + minden nap játszom vagy 3 órát. :roll:

Hjakerem, miert nem azt irtad, hogy meg akarod venni 40-ert a samsungot? Egy bejegyzessel le lett volna tudva, hogy okoooooos gyerek vagy, es kesz.. :)))

Te viszont tanacsot kertel, hogy megeri-e, erre kaptal linket arral egyutt... Persze a te altalad valasztottnak "biztosan szebb a kepe", hiszen mar lattad, kivulrol ismered a SUN termekeit, es minden mas csak sz*r lehet. :)

En az ilyen kijelento modok helyett megnezem a linket (a "ne b*ssza szet a szemedet" szoveg eleg szepen utal arra, hogy ra se neztel), esetleg elmennek a boltba es ott neznem meg, hogy a monitorok (tobbes szam) kozott van-e olyan, ami megfelelo, es csak utana mondanek velemenyt.

(mielott valaki felreertene: nincs kozom a ceghez azon kivul, hogy evek ota elegedett vasarlojuk vagyok, viszont nem biiiiiiiiiirom, ha valaki habokra mond barmirol is velemenyt...)

Szépjóreggelt!

Teljesen igazad lenne, ha nem néztem volna meg és nem kerestem volna utána a monitornak. Nemcsak az általad ajánlottat néztem meg, hanem még a másik kettőt is amik ott voltak. Mindegyiknek megnézem az adatait és az alapján irtam vissza. Az előző kommentemnél nem irtam oda, hogy azért köszi a választ, bocs. Amúgy a másik 21"-os megtetszett csak tényleg ezzel a garanciás dologgal vagyok problémában. Az oka, hogy miért nem látogatok be hozzájuk nagyon egyszerű! Szegeden lakom és nem 5 perces kiruccanás :P:P :roll:

Mindenesetre köszi, hogy ajánlottad betettem kedvencekbe és kitudja, lehet a végére ezt veszem, ha pl még veszek mellé egy ramot, kijön a samsung árából :D

csüt. szept. 15, 2005 7:57
ezüst tag

kicibico írta:
Estét!

Kérdés a következõ lenne! Jelen pillanatban eladom a 17" - os Samsung 765MB moncsim és helyette vennék másikat. Használtan lenne a címben szereplõ, amit megvehetnék! Nincs már gari rá, régi. Kb mennyit érhet meg szerintetek? 40-re tartják.

szer. szept. 14, 2005 19:50
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
kicibico írta:
VFX írta:
Ha azt nezed, hogy 21-es SUN monitort (sony kepcso) dobozban, par nap garival es valogatasi lehetoseggel cca. 25-ert megkapsz (lasd: link)...

De annak a monitornak minden bizonnyal nincs olyan szép képe, mint ennek! :P Jah és fontos, hogy ne b*ssza szét a szemem, egész este előtte ülök + minden nap játszom vagy 3 órát. :roll:

Hjakerem, miert nem azt irtad, hogy meg akarod venni 40-ert a samsungot? Egy bejegyzessel le lett volna tudva, hogy okoooooos gyerek vagy, es kesz.. :)))

Te viszont tanacsot kertel, hogy megeri-e, erre kaptal linket arral egyutt... Persze a te altalad valasztottnak "biztosan szebb a kepe", hiszen mar lattad, kivulrol ismered a SUN termekeit, es minden mas csak sz*r lehet. :)

En az ilyen kijelento modok helyett megnezem a linket (a "ne b*ssza szet a szemedet" szoveg eleg szepen utal arra, hogy ra se neztel), esetleg elmennek a boltba es ott neznem meg, hogy a monitorok (tobbes szam) kozott van-e olyan, ami megfelelo, es csak utana mondanek velemenyt.

(mielott valaki felreertene: nincs kozom a ceghez azon kivul, hogy evek ota elegedett vasarlojuk vagyok, viszont nem biiiiiiiiiirom, ha valaki habokra mond barmirol is velemenyt...)

szer. szept. 14, 2005 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
A felbontását és a frekijét nézegetve szerintem nem fogja szétba*ni a szemed.. :wink:

szer. szept. 14, 2005 14:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
VFX írta:

szer. szept. 14, 2005 14:08
Hozzászólás 

szer. szept. 14, 2005 0:37
arany tag

Hozzászólás Sony Multiscan500ps
Estét!

kedd szept. 13, 2005 22:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]