Szerző |
Üzenet |
Gabor2
platina tag
|
És a szép szőke, ám "kissé" tudatlanoknak? ))
|
vas. okt. 19, 2003 20:12 |
|
|
man5on
gyémánt tag
|
csúnya gonosz számtechboltosoknak bármit eladnék ami rossz:)
|
vas. okt. 19, 2003 18:52 |
|
|
mitibi
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: New Zealand
|
javitok:
Hi!
Akkor már értem miért nem indult a lap.... ))
Maiden, na tőled se veszek semmit.... ))
nekem csak egy firmware frissitésnél fagyott ki a winxp kb 3* egymás után, azt volt a cdrw-mből minden, még valami digitális kamera is (azt böszen nyomkodtam a gombot, de sehogy se akart villanni, gondoltam ha sikerül biztos egyből cdre irja) minden ujrainditásnál más volt.aztán 4-dikre már nem fagyott ki a win és minden rendbe jött.
hát ezek azért komoly dolgok sok kárt és bosszúságot lehet vele okozni............másoknak is ugye Maiden ))
udv mitibi
plusz: nekem csak a lelkemmel nem fér össze, hogy eladjak valamit amit én csesztem el... vagy valamit amiről tudom, hogy nem müxik
|
szomb. okt. 18, 2003 22:21 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
ez a fagyi visszanyal ritka estete!:))))
|
szomb. okt. 18, 2003 11:20 |
|
|
Maiden
|
nehogy már én legyek a hibás! Bevittem a boltba, ahol ezzel foglalkoznak, s megvették tőlem. Egy procit is eladtam hozzá, annak nem volt semmi baja... Valószínű rohadtul nem érdekelte az ürgét, hogy jó-e vagy sem, különben kipróbálta volna.
|
szomb. okt. 18, 2003 7:00 |
|
|
mitibi
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: New Zealand
|
Hi!
Akkor már értem miért nem indult a lap....
Maiden, na tőled se veszek semmit....
nekem csak egy firmware frissitésnél fagyott ki a winxp kb 3* egymás után, azt volt a cdrw-mből minden, még valami digitális kamera is (azt böszen nyomkodtam a gombot, de sehogy se akart villanni, gondoltam ha sikerül biztos egyből cdre irja) minden ujrainditásnál más volt.aztán 4-dikre már nem fagyott ki a win és minden rendbe jött.
hát ezek azért komoly dolgok sok kárt és bosszúságot lehet vele okozni............másoknak is ugye Maiden
udv mitibi
|
pén. okt. 17, 2003 23:04 |
|
|
Gabor2
platina tag
|
Nekem egyszer már bejött a vakon frissítés, ezt mindenképp próbáld ki, mert nem kerül semmibe! Ha nincs másik géped, ahol autoexec.bat-ba beírhatnád a dolgot, akkor pl. bebútolsz arról a floppyról, amiről frissítéskor, és vakon beírod:
awdflash ujbiosnév.bin /py /sn /R
(/py -> Program Flash Memory, /sn -> No Original BIOS Backup, /R -> RESET System After Programming)
Persze ha Award biosod van, és tudod, hogy mi volt a bios fájl neve. AMI Biosnál más a fájlnév, és lehet, hogy a kapcsolók is!
|
pén. okt. 17, 2003 19:15 |
|
|
Maiden
|
Oké, ez kb 3 éve volt ugyan, azóta már nem pancserkedem.
egyébként most jut eszembe, hogy nem is kidobtam a lapot, hanem bevittem egy adok veszek pc boltba, ahol kipróbálás nélkül adtak érte kb 8 rugót. Én sem hittem volna, hogy megvesznek "hibás" lapot, de elfelejtettem nekik mondani, hogy nem sikerült rajta a bios frissítés! :O)
|
pén. okt. 17, 2003 16:48 |
|
|
zso
ezüst tag
|
Hali!
Maiden:Ha legközelebb ilyen lapod lesz amit ki akarsz dobni megadom a kukám számát oda jöhet
www.biosiras.hu /remélem jól emlékszem a címre:-)/
Good luck!
Üdv Zso
|
pén. okt. 17, 2003 16:28 |
|
|
Maiden
|
Nagy cumi ember! Én egyszer jártam így, egy Gigabyte lappal...a végeredmény kuka lett! Szerintem a legjobb 5let, ha u.a. lapból a bios chipet berakod magadhoz, boot, majd chip be és frissít. Nem tudom, vállalja ezt -e valaki, ha egy szervizbe beviszed a bios csipet, ők megcsinálják2 rugóért, ha te nem mered.
Én annyit mondok csak...imádkozz..s lassan kezdje el új alaplap után nézni a neten. (
|
pén. okt. 17, 2003 14:12 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
4 lehetőséged van!
1. szeríz
2. valahonnan szerzel egy ugyan ilyen alaplapot az bebootol utána belerakod a te BIOS chiped a másik helyére és BIOS-t raksz rá, majd visszteszed és minden OK.
3.beraksz egy boot floppyt csak command.com msdos.sys io.sys flash.exe bios.bin hátha bebootol és vakon frissitesz.
4. egy két alaplapnál ha egy floppyt beraksz csak a bios.bin-el akko elvileg ha hibás frissiti, vagy alt+F2-re frissiti azzal a BIOS-t.
de hogy hogy leállt közben a gép??? ez szívás!
|
pén. okt. 17, 2003 14:08 |
|
|
m3cs31
|
Hello az lenne a problema, hogy Bios update-teles kozbenn leallt a gep, ujrainditottam es azota nem indul el a gep de meg kepet sem ad, arra gondoltam hogy floppyrol be bootolok es vissza irom a regi bios-t de a gep egyaltalan nem indul el.
ha valaki tudna nekem ebben segiteni hogy hogyan lehetne ezt a problemat megoldani kerem irjon erre az email cimre.
mj0019@delfin.klte.hu
|
pén. okt. 17, 2003 13:36 |
|
|