Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 2:28

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Bios Update Hiba 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
És a szép szőke, ám "kissé" tudatlanoknak? :-)))

vas. okt. 19, 2003 20:12
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
csúnya gonosz számtechboltosoknak bármit eladnék ami rossz:)

vas. okt. 19, 2003 18:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
javitok:

Hi!

Akkor már értem miért nem indult a lap.... :)))
Maiden, na tőled se veszek semmit.... :)))

nekem csak egy firmware frissitésnél fagyott ki a winxp kb 3* egymás után, azt volt a cdrw-mből minden, még valami digitális kamera is (azt böszen nyomkodtam a gombot, de sehogy se akart villanni, gondoltam ha sikerül biztos egyből cdre irja) minden ujrainditásnál más volt.aztán 4-dikre már nem fagyott ki a win és minden rendbe jött.

hát ezek azért komoly dolgok sok kárt és bosszúságot lehet vele okozni............másoknak is ugye Maiden ;)))

udv mitibi

plusz: nekem csak a lelkemmel nem fér össze, hogy eladjak valamit amit én csesztem el... vagy valamit amiről tudom, hogy nem müxik

szomb. okt. 18, 2003 22:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
ez a fagyi visszanyal ritka estete!:))))

szomb. okt. 18, 2003 11:20

Hozzászólás 
nehogy már én legyek a hibás! Bevittem a boltba, ahol ezzel foglalkoznak, s megvették tőlem. Egy procit is eladtam hozzá, annak nem volt semmi baja... Valószínű rohadtul nem érdekelte az ürgét, hogy jó-e vagy sem, különben kipróbálta volna.

szomb. okt. 18, 2003 7:00
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Akkor már értem miért nem indult a lap....
Maiden, na tőled se veszek semmit....

nekem csak egy firmware frissitésnél fagyott ki a winxp kb 3* egymás után, azt volt a cdrw-mből minden, még valami digitális kamera is (azt böszen nyomkodtam a gombot, de sehogy se akart villanni, gondoltam ha sikerül biztos egyből cdre irja) minden ujrainditásnál más volt.aztán 4-dikre már nem fagyott ki a win és minden rendbe jött.

hát ezek azért komoly dolgok sok kárt és bosszúságot lehet vele okozni............másoknak is ugye Maiden

udv mitibi

pén. okt. 17, 2003 23:04
platina tag

Hozzászólás 
Nekem egyszer már bejött a vakon frissítés, ezt mindenképp próbáld ki, mert nem kerül semmibe! Ha nincs másik géped, ahol autoexec.bat-ba beírhatnád a dolgot, akkor pl. bebútolsz arról a floppyról, amiről frissítéskor, és vakon beírod:
awdflash ujbiosnév.bin /py /sn /R
(/py -> Program Flash Memory, /sn -> No Original BIOS Backup, /R -> RESET System After Programming)

Persze ha Award biosod van, és tudod, hogy mi volt a bios fájl neve. AMI Biosnál más a fájlnév, és lehet, hogy a kapcsolók is!

pén. okt. 17, 2003 19:15

Hozzászólás 
Oké, ez kb 3 éve volt ugyan, azóta már nem pancserkedem.

egyébként most jut eszembe, hogy nem is kidobtam a lapot, hanem bevittem egy adok veszek pc boltba, ahol kipróbálás nélkül adtak érte kb 8 rugót. Én sem hittem volna, hogy megvesznek "hibás" lapot, de elfelejtettem nekik mondani, hogy nem sikerült rajta a bios frissítés! :O)

pén. okt. 17, 2003 16:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Maiden:Ha legközelebb ilyen lapod lesz amit ki akarsz dobni megadom a kukám számát oda jöhet :-)
www.biosiras.hu /remélem jól emlékszem a címre:-)/
Good luck!
Üdv Zso :-)

pén. okt. 17, 2003 16:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Nagy cumi ember! Én egyszer jártam így, egy Gigabyte lappal...a végeredmény kuka lett! Szerintem a legjobb 5let, ha u.a. lapból a bios chipet berakod magadhoz, boot, majd chip be és frissít. Nem tudom, vállalja ezt -e valaki, ha egy szervizbe beviszed a bios csipet, ők megcsinálják2 rugóért, ha te nem mered.

Én annyit mondok csak...imádkozz..s lassan kezdje el új alaplap után nézni a neten. :o(

pén. okt. 17, 2003 14:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
4 lehetőséged van!
1. szeríz
2. valahonnan szerzel egy ugyan ilyen alaplapot az bebootol utána belerakod a te BIOS chiped a másik helyére és BIOS-t raksz rá, majd visszteszed és minden OK.
3.beraksz egy boot floppyt csak command.com msdos.sys io.sys flash.exe bios.bin hátha bebootol és vakon frissitesz.
4. egy két alaplapnál ha egy floppyt beraksz csak a bios.bin-el akko elvileg ha hibás frissiti, vagy alt+F2-re frissiti azzal a BIOS-t.

de hogy hogy leállt közben a gép??? ez szívás!

pén. okt. 17, 2003 14:08

Hozzászólás 
Hello az lenne a problema, hogy Bios update-teles kozbenn leallt a gep, ujrainditottam es azota nem indul el a gep de meg kepet sem ad, arra gondoltam hogy floppyrol be bootolok es vissza irom a regi bios-t de a gep egyaltalan nem indul el.
ha valaki tudna nekem ebben segiteni hogy hogyan lehetne ezt a problemat megoldani kerem irjon erre az email cimre.
mj0019@delfin.klte.hu

pén. okt. 17, 2003 13:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]