Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 5:08

Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Fujitsu e175 Trinitron - van jel, nincs jel?! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsivaagoo írta:
Ilyen szinkronjel izére gondoltam én is. Én inicializáló jelnek mondtam volna, de RGB óta óvatos vagyok. :lol:

Még valami elektrós szaki rám szólt volna, hogy "nem értel hozzá". :lol:

Jogos. :lol: :lol: :lol:
Köszönöm neked is a hozzászólást!

pén. nov. 25, 2005 9:40
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
stol írta:
BNC VGA kábel 1200HUF(brutto) a SINI KFT-nél, duplaárnyékolt.
Nekem is ilyen van.
Vag, 1,5cm átmérőjű korbács.

Na ezt nagyon szépen köszönöm! Eddig csak elég gagyi majdhogynem teljesen árnyékolatlan kábelt láttam, és ennél drágábban. :) Még egyszer köszi!

pén. nov. 25, 2005 9:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hi!

Nekem, 174-es van! :lol:
Nagyon meg vagyok vele elégedve, stabil, szép képe van, 0,2mm-es képpontmérettel.
BNC VGA kábel 1200HUF(brutto) a SINI KFT-nél, duplaárnyékolt.
Nekem is ilyen van.
Vag, 1,5cm átmérőjű korbács.

csüt. nov. 24, 2005 22:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Archon írta:
Eddig volt próbálva: Siemens Scenic 600, Fujitsu Siemens Scenic-ből több változat, Scaleo, plusz az üzleti gép egy ASUS a7N8X-X/2500+ Sempron vassal. Mindegyik e175 ezt csinálja. :(

Közben konzultáltam gdea-val, neki nem is kellett végigmondanom a mesét, rögtön rávágta: nem kapcsol be, mi? :D Úgy fest a dolog, hogy indításkor nem kap megfelelő szinkronjelet a monitor, csak BNC-vel műxik tökéletesen. Azt mondta, hogy van vmi kütyü, amit be kell építeni a monitorba, és attól fogva megy rendesen, de pontosan ő sem tudta megmondani, hogy mi a neve ennek az izébizének. Kb egy ezresbe kerül a beavatkozás, de nagyjából annyi a BNC-s és a sima VGA kábel közti különbség is, szal adunk a s*arnak egy pofont. :(

Ilyen szinkronjel izére gondoltam én is. Én inicializáló jelnek mondtam volna, de RGB óta óvatos vagyok. :lol:

Még valami elektrós szaki rám szólt volna, hogy "nem értel hozzá". :lol:

csüt. nov. 24, 2005 18:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eddig volt próbálva: Siemens Scenic 600, Fujitsu Siemens Scenic-ből több változat, Scaleo, plusz az üzleti gép egy ASUS a7N8X-X/2500+ Sempron vassal. Mindegyik e175 ezt csinálja. :(

Közben konzultáltam gdea-val, neki nem is kellett végigmondanom a mesét, rögtön rávágta: nem kapcsol be, mi? :D Úgy fest a dolog, hogy indításkor nem kap megfelelő szinkronjelet a monitor, csak BNC-vel műxik tökéletesen. Azt mondta, hogy van vmi kütyü, amit be kell építeni a monitorba, és attól fogva megy rendesen, de pontosan ő sem tudta megmondani, hogy mi a neve ennek az izébizének. Kb egy ezresbe kerül a beavatkozás, de nagyjából annyi a BNC-s és a sima VGA kábel közti különbség is, szal adunk a s*arnak egy pofont. :(

csüt. nov. 24, 2005 13:31
platina tag

Hozzászólás 
Milyen csodagép van hozzátákolva ahhoz a monitorhoz?

Lehet még ilyen vindózos energiagazdálkodásos marhaság is.

Találkoztam már én is ilyen barom viselkedéssel, akkor videokártya csere oldotta meg a dolgot.

csüt. nov. 24, 2005 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja igen, elefeljtettem mondani, hogy nem egy monitorról van szó, és nem egy gépről. Több összeállításban is próbáltam, de mindig a fent írtak következtek be. :( Az összes e175 ezt csinálja.

csüt. nov. 24, 2005 13:05
gyémánt tag

Hozzászólás Fujitsu e175 Trinitron - van jel, nincs jel?!
Üdvözlök minden kedves fórumozót!

Segítségeteket szeretném kérni a következő problémához:

Adva van a fent említett monitor. Már harmadszor fordul elő, hogy visszahozza az ügyfél azzal a felkiáltással, hogy nem jó, kiírja neki szépen ánglisul, meg dajcsul, hogy: NO SIGNAL, KEIN SIGNAL.
Felrakom az üzleti gépünkre, pengeéles kép, szép színekkel. Pislog, pislog, hozza be a kedves ügyfél a masinériát, azzal lesz a gond. Gép be, másik monitorral semmi baja. Fujitsu rádug, semmi baja, reboot --> KEIN SIGNAL. Hova lett a jel?
Tudni kell a monitorról, hogy a hátulján 2 fajta csatlakozási lehetőség van: a szabvány VGA, plusz a jól bevált BNC-s R-G-B-H-V csatik.
Ma rájöttem, hogy BNC-s csatlakoztatás esetén nincs semmi gond, megy szépen minden. Igenám, de a béencés vga kábel nem kifejezetten olcsó. :?
Sima vag kábellel a win azt mondja a monitorra, hogy egy analóg távolkeleti csodát csatlakoztattam a géphez. :?
Találkozott már valaki a problémával? Esetleg megoldás? A BNC-s csatin kívül. :)

csüt. nov. 24, 2005 11:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8 hozzászólás ]