|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
foxlala
ezüst tag
|
Nekem 5510-es csinálta, amíg be nem kapcsoltam a gépet. Mivel a scanner ide ment, nem saját memóriába. Azután már elindult a scanner, és megcsinálta akalibrációt.
|
kedd dec. 20, 2005 22:28 |
|
|
MrKase
ezüst tag
|
Hp Officejet 5610
Hali!
Olyan gondom lenne ezzel a kis kütyüvel hogy első bekapcspláskor szeretné elvégezni a kalibrációs műveleteit és ekkor kinyomtat egy a/4-es lapra a saját is dolgait és kiírja hogy ezt a papírt tegye a scanner üvegére és nyomja meg az ok gombot és ezután kiírja hogy a patronok ell. kis ürelem de eztután nem csinál semmit. Ha kikapcsolás után visszakapcsolom újra csinálja előről az egészet. A patronokkal nincs gond de nem is értem hogy miért nézi a patronokat amikor scannelnie kéne. Azt fúrcsálom hogy bekacsoláskor nem ad semmilyen jelet a scanner hogy "él", nem mozdul nem világít.
Ha valaki tudja hogy hogyan hajtaná teljesen végre ezt a kalibrációs műveletet az írja már meg vagy ha vkinek vagy ötlete írjon már!
A válaszokat előre is köszönöm.
|
vas. nov. 20, 2005 1:33 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|