|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Vagy úgy! Érdemes volt olvasnom is,ebből bizosan nem rendelünk
|
szomb. okt. 13, 2007 20:42 |
|
|
stol
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Há' miko' hol... ;o)
|
Az elektronika oly' mérnökien megtervezett, mint a régebbi Tagan tápjaiban.
10éves TL494 vezérlő, semmi több 12V-os ág, stb...
A 12V-os ág diódája is csak 15A-es a 700-as modellben.
A kinézet egy dolog.
Láttunk már, 360W Sirtec bélésű 480W-os Codegent is
Igaz, az a legkissebb ****, mivel minden mai konfighoz elég
|
szomb. okt. 13, 2007 6:48 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Láttam ilyent a kezemben,-jó annak a csúfneve valami 650+
-de nem engedték szétszedni
Legalábbis kinézetre "jóvágású"-lehet hogy falhoz,vagy a sutba-
Én is az árak láttán rettentettem el a céget-főleg hogy nem adtak egy "nyüsztetődarabot"-a kábelek szeritnem igen igényesek,de japán spórolós mintára:k.rövidek egy 'komolyabb' házhoz
|
csüt. okt. 11, 2007 21:18 |
|
|
Charlie61
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 834 Tartózkodási hely: "Acélváros"
|
hackerg & stol
Erről lenne szó?
http://www.super-flower.com.tw/products ... cts_id=193
Valóban csak a külső lenne megnyerő, és a gyári adatai?
(Az áráról nem is beszélve )
Codegen kategória más bőrbe bújtatva?
|
csüt. okt. 11, 2007 20:50 |
|
|
stol
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Há' miko' hol... ;o)
|
Re: Vissza..
hackerg írta: Aha..Köszönöm!Igazából nem a kérdésemre válaszoltál!Nem okoskodásra vágytam, hanem arra, hogy valaki megmondja, hogy hogyan lehet állítani a gyári szabályozáson.Egyébként már csak tetsztgépen is többet tudott jóval mint amennyit írtál!
Hehe
Bocsánat, hogy megmondom az igazságot
Van fogalmad a fogyasztásokról?
300W környékén kajáló gépet, 300e környékén lehet összerittyenteni, QX6700, ASUS Stryker Extreme és 8800Ultra társaságában. (tudom, mert raktam össze pár ilyet és mértem is a fogyasztásokat műszerrel)
A venti zabályzásába nyúlást nem ajánlom, mivel a táp azért hajtja a ventit mert a szekunderbordája izzik.
Hogy miért is?
Mert a 15A-es kettősdióda csőgázon fűt benne.
Annak a tápnak az elektronikája ill. áramváltója nem is a mai terheléselosztásokra van tervezve.
Szerintem szét kéne választani a SZAKMAI ALAP nélküli "okoskodást" és egy műszerész jótanácsát.
Aki, nem teszteket lát, hanem műsakilag ismeri a címbéli iparihulladék felépítését gyengéit és napi szinten javít hasonlókat.
Mégegyszer, bocsánat, hogy kimertem mondani az igazat! A Samsung vinyó is ász, csak valamiért bexarik a felük félév után. Sőt, a tápod is az, csak valamiért a gépet is elqurrantja egy aranyos ovv.-tüskével amikor elpöffen.
|
kedd okt. 09, 2007 17:55 |
|
|
hackerg
vas-tag
|
Vissza..
Aha..Köszönöm!Igazából nem a kérdésemre válaszoltál!Nem okoskodásra vágytam, hanem arra, hogy valaki megmondja, hogy hogyan lehet állítani a gyári szabályozáson.Egyébként már csak tetsztgépen is többet tudott jóval mint amennyit írtál!
|
kedd okt. 09, 2007 7:08 |
|
|
stol
gyémánt tag
|
Ahhoz képest, hogy 250W-nál kifingik a 700duplawés táp, meg megöli a géped elcsattanáskor, jó vétel volt
A Samsung vinyó is jó vétel volt, amíg be nem fosik rendszerűen.
Vegyél egy 350W-os FSP-t 7e-ért, az halk, meg megbízható.
Igen, elég hozzá, mivel a géped nem kajál többet 170W-nál.
|
hétf. okt. 08, 2007 23:30 |
|
|
hackerg
vas-tag
|
Super Flower Aurora 700W
Sziasztok! Azzal a problémávol szeretnék hozzátok fordulni, hogy van nekem egy Super Flower AURORA 700W-os tápom.Nem tudom, hogy hol található rajta az a 3 állású fordulatszám vezérlő (Turbo.Auto,Silent).S eléggé zajos. A gyártó honlapján sem találtam meg, hogy hol található a tápon, csak azt, hogy van rajta. Annyira nincs sztem hajtva, hogy ennyire zajongjon.A configom:Asus P5GDC-Deluxe alaplap,Intel 775 3.2/2Mb processzor,2Gb DDR 2 667-es memória,His Excalibur X700pro 256Mb videokártya,500GB-os samsung sata2 HDD.A hozzászólásokat előre is köszönöm!
gabortiszai
|
hétf. okt. 08, 2007 8:32 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|