Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 19:41

Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Epson Stylus Photo R200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Megrendeltem. Gondolkodtam, vegyek-e kisebbet, de már ez marad. Végül is olyan középmezőny, se nem alap sem nem profi. Én általában így választok ha lehet.

Most már késő,
benne van a véső...

Sulinet, 3 hét. Alíg várom. A papíron gondolkodom, de ha majd megjött akkor meglátom milyeneket ismer.

hétf. márc. 22, 2004 22:25
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem ha nincs szükséged spéci fotónyomtatóra akkor vehetsz olcsóbbat is. Mindenképpen érdemes többpatronos nyomtatót választani, mert az valóban olcsóbb. Az én nyomtatómba egy patron 3500Ft nettó (csak eredeti van hozzá, mert Ultrachrome pigment-alapú festékkel nyomtat). Az utántöltésről piezzo-technikás epson nyomtatónál lebeszélnélek, mert nagyon valószínű, hogy eltömi a fúvókákat.

vas. márc. 21, 2004 13:36
arany tag

Hozzászólás 
Egyenlőre nem akarok fotokat nyomtatni, de esetleg boritokat majd igen. A cégnél lézereken nyomtatom a fekete/fehéreket, csak hát bent nincs színes printer.

Elméletileg a 6 patron miatt elég sok lehet benne a tinta, és elég takarékos is lehet a brossura alapján. Per pillanat majd a szakdogámat kellene vele kinyomtatni amiben rengeteg a színes ábra, táblázat, stb. Legalább 20 oldal.

Az a gondom, hogy kevés helyen árulnak Epson patronokat, és egyáltalán nem találtam a patronokra árat. Lehet, hogy felhívom az ügyfélszolgálatot. A tiédbe mennyi kerülnek a patronok? Csak eredetiek vannak vagy van egyéb gyártmány is hozzá mint pl a Canonhoz? Utántölteni lehet vagy felejtős?

Előre is köszi.

vas. márc. 21, 2004 8:16
arany tag

Hozzászólás 
Én is epsont nyüstölök, igaz nem ilyet (epson stylus photo 2100). Kérdés, mire kell ez a nyomtató?

szomb. márc. 20, 2004 20:19
arany tag

Hozzászólás 
Úgy látom nagyon új még a cucc:))

szomb. márc. 20, 2004 15:06
arany tag

Hozzászólás 
Hali.

Az lenne a kérdésem van-e valakinek ezzel az tintasugaras nyomtatóval kapcsolatban tapasztalata. 2004-es típus, most februártól lehet kapni. Keret nélküli nyomtatás, 6 különálló patron, stb. A katalogus adatokat ismerem, az nem kell. Az ára nagyon szimpatikus ezért a tudásért. Az az érdekes ahol csak néztem ott drágább volt mint a Sulineten ahol brutto: 38900Ft.

Egy ilyen nyomtatoban gondolkodom.

Előre is köszi.

kedd márc. 16, 2004 18:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ]