|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Terratec Cinergy 400 TV kérdés...
Szerző |
Üzenet |
kazso
arany tag
|
Nekem Cinergy 400 van. A hozzá adott program nem képes sem VCD-be, sem SVCD-be rögzíteni, csak AVI-ba. Persze más programmal megoldható a VCD és SVCD rögzítés (pl.PowerVCR II). Ha DVD minőségben akarsz rögzíteni (720x576), akkor ahhoz már rendes gép is kell (2 GHz+), mivel a kártya semmiféle hardveres támogatással nem rendelkezik. Így tulajdonképpen csak a programtól függ, milyen formátumot tudsz rögzíteni. Ha profi, hardveres kártyát szeretnél, ami már valóban képes DVD-t rögzíteni, akkor a 100e ft feletti kategóriát ajánlom.
|
szomb. márc. 20, 2004 20:51 |
|
|
lllll
ezüst tag
|
Helló!
Nem tudtok semmit róla? Senkinek sincs ilyen?
Rob
|
szomb. márc. 20, 2004 17:42 |
|
|
lllll
ezüst tag
|
Sziasztok!
Erről a típusú kártyáról szeretnék információt kapni, de csak olyan mértékben, hogy aki használ ilyet, meg van- e elégedve vele? Tényleg tudja- e a specifikáció szerinti VCD, SVCD, DVD rögzítési lehetőséget? A Terratec név nekem valamelyest ismerős, és úgy rémlik, hogy nem gagyi kategóriáról van szó. Jól gondolom? Igazából TV- t szeretnék nézni rajta, s DVD formátumba felvenni vele műsorokat TV- ből, DVD- re kiírni. Ezt bruttó 23.000 Ft körül láttam, valamint postaköltség.
A másik kártya egy Pinnacle PCTV, szerényebb képességekkel, nem sztereó, de azon kívül közel hasonló tudású. A Pinnacle sem egy rossz név, ha jól tudom. Ez 10. 000 Ft- al olcsóbb.
Azt szertném, ha valaki, vagy többen elmondanátok, mit gondoltok erről a két kártyáról.
Nagyon köszönöm: Rob
|
pén. márc. 19, 2004 22:19 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|