|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Kent5235
vas-tag
|
|
csüt. szept. 07, 2006 0:49 |
|
|
bajnokpityu
arany tag
|
ezt tényleg nem értem.
számomra ez lehetetlennek/hihetetlennek hanzik.
van akinek au2 kártyája van digit kábellel erősitő irányában?
nemtom amugy mennyire kellene erőltetni amugy a digit kábelt.sztereoben próbáltam,de inkább a hangkari DA-ját használtam,mint az erősitőét,nekem jobban tetszett.
|
pén. júl. 07, 2006 17:43 |
|
|
kerlas
vas-tag
|
Üdv! Nos amikor Ács Feri üzenetére reagáltam, akkortályt váltottam Audigy 1-ről Audigy 2Zs-re, és az Audigy 1-nél vakóban jól működött a mono jack-es kábel, de a 2Zs-hez tényleg 4 pólusú jack kell a digitjel átviteléhez, csak sokáig nem vettem észre, mert sztereóra van állítva a jelátvitel. Ezt elég gagyi megoldásnak tartom, mert így gyakorlatilag nem lehet kinyomni az 5.1-es jelet az erősítőre.
|
vas. júl. 02, 2006 13:25 |
|
|
bajnokpityu
arany tag
|
igy van,a belső töcs viszi a jelet,a másikon nincs jel.tehát 1 db RCA kell,és egy db mono 3.5 es JACK.
ezzel együtt a legfrissebb(jó 1 éves) driverrel nekem is csak a front 2 csatit adta ki az AU2ZS.
vicc,hogy le lehetne tesztelni mind a 6 csatit,de csak 2 jön ki erősitőre.
hol találtad meg a helyes beállitást?nem csak a THX panbelben 5.1 majd digit kimenet?
|
pén. jún. 30, 2006 15:53 |
|
|
kerlas
vas-tag
|
gamerhun írta: Kerlas
Ugyanaz a problémám, ami anno Ács Ferinek volt... Neked sima sztereó kábelen megy át a jel?
Én vettem egy digitális kábelt is aminek az egyik vége Jack a másik pedig 2 RCA, de ezzel meg sem nyikkant...
PLS Help
Nem, Mono jack az egyik fele, a masikon, meg egy RCA van, en csinalta, a hangsuly a mono jack-en van
|
kedd máj. 23, 2006 13:25 |
|
|
gamerhun
ezüst tag
|
Kerlas
Ugyanaz a problémám, ami anno Ács Ferinek volt...
Neked sima sztereó kábelen megy át a jel?
Én vettem egy digitális kábelt is aminek az egyik vége Jack a másik pedig 2 RCA, de ezzel meg sem nyikkant...
PLS Help
|
kedd máj. 23, 2006 13:13 |
|
|
kerlas
vas-tag
|
Üdv!
Lehet, hogy már aktualitását vesztette a dolog, de hátha nem. Ács Feri válaszára reagálva: nem igaz, amit mondasz, a megoldás: közönséges mono jack dugo, a másikfelén RCA, és tökéletesen működik. Ne felejtsük el, digitális kapcsolatról van szó, tehát nem kell a 3-as jack dugó, egyébként nekem is ilyen kártyám van, és a mono jack-el tökéletesen átmegy az 5.1-es jel, de a hozzáadott cd-n lévő user manualban is benne van.
|
kedd márc. 15, 2005 16:50 |
|
|
Ács Feri
vas-tag
|
Nem is lesz jó! A digit kimenet csak Pc hangfalakhoz jó, erősítőhöz nem lehet csatlakoztatni. Mivel a 3,5 jack látszólag az, ez három részre van ossztva front, rear, center és a sub. Ilyen jack dugót pedig nem kapni, kicsi pc hangszorókhoz van.
|
kedd jan. 11, 2005 20:52 |
|
|
pepevagyok
ezüst tag
|
Hi ! Nekem is ugyan ez a gondom! Próbáltam ugy is hogy jack-1rca de ugy sem jo. Nem lehe hogy oan különleges 3as jack kell?
|
szomb. jan. 08, 2005 9:29 |
|
|
Ács Feri
vas-tag
|
AUDIGY 2 ZS
Sziasztok!
Olyan gondom van az SB Audigy 2 ZS hangkártyámmal, hogy összekötöttem egy Sony házimozi erősítő digitális(koax) bemenetét a kártya digit kimenetével.
Mivel csak stereo jack-rca kábelem volt itthon, úgy gondoltam jó lesz az is, ha az egyik Rca-t használom.
Ha bedugom az egyik Rca-dugót akkor a tesztben csak az első két hangszóró szól. Ha megcserélem, és a másik dugót dugom be, akkor a hátsó két hangszóró hangja szól az első kettőn!
Mit lehet tenni, esetleg beállítani valamit, amit elfelejtettem??
A segítséget előre is köszi!
|
pén. jan. 07, 2005 21:19 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|