Remélem hogy valaki tud nekem korrekt információt adni arról hogy miért nem akar menni a dolog.
Van egy pc Fx5200-as video-val. D-SUB-on felkötve a samsung lcd tv-re tökéletes a kép, a felbontás lehet állítani 1360*768-ra. Szeretném a dvi-n keresztül felkötni a tv-re, amihez vettem is egy dvi-hdmi kábelt. Azért ez a korrekt megoldás mert ugye ekkor nincs d/a a/d átalakítás, ráadásul az összes pip funkció csak hdmi-n kereszült érhető el ezen a tv-n. Namost ha a hdmi-n keresztül bekötöm a cuccost, nem lehet a felbontással 1280*720 fölé menni mert akkor a kép szétesik és elkezd villogni. Az előbb írt felbontás ugye meg azért nem jó mert az nem a natív felbontása az lcd-nek. Próbáltam a powerstrip-et, de azzal em értem el jobb eredményt. Ha valaki fel tudna ebben a témába világosítani, azt nagyon megköszönném.
További jó mozizást mindenkinek.
Üdvözlettel
Tompika
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.