|
legcikibb telefonok... ciki mobilos szokások.
Szerző |
Üzenet |
nyusti
ezüst tag
|
Kb 2 hónapja jártam a fehérvári vodaboltban. Melletem egy "szöszi" ép telefont akart venni. Mondja az eladónak hogy egy xy telót szeretne megnézni. Eladó ad neki egyett. Szöszi nyomkodja vagy egy percig majd megkérdi: Ez itt rajta képenyővédő? Eladó: Nem ez egy dummy (bemutató) telefon.
|
szer. aug. 17, 2005 11:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Az osztogatás barokkos túlzás, de pl. a V3 Motorolához adtak BT fülest az alapcsomagban (ha jól tudom, mármint az alapcsomagot), aztán valamelyik új SE-hez is járt a Vodánál.
Hát a vodánál a V3-hoz nem járt (legalábbis nem találtam a csomagban ), viszont a K700-hoz jár még most is egy gyári SE headset...
|
hétf. aug. 15, 2005 10:13 |
|
|
Duvi
arany tag
|
Londelmor írta: hmmm, az elég nagy ostobaság lenne, ha pont azt a frekvenciasávot adták volna ki egy adatátviteli szabványra, mint amit már jóideje használnak orvosi berendezéseknél.
Nem egészen. A 2.4 GHz-es sáv eredetileg az úgynevezett ISM sáv, amelyet nemzetközileg jelöltek ki ipari-tudományos-orvosi (Industrial,Scientific,Medical) célokra. Mivel ennek a sávnak ezáltal lehetővé tették a külön engedély nélküli használatát, ezért volt egyértelmű, hogy a Bluetooth illetve Wi-Fi eszközöket is erre a sávra tervezzék.
Ha nem így lenne, akkor természetesen minden országban külön magas pénzekért engedélyt kellene szerezni a frekvenciahasználatra. Ezt ki fizetné? A gyártók? A felhasználók? És azért nem kis pénzekről van szó, lásd pl a 3G sávok nemrégi felosztásának milliárdos tételei.
Másrészt ha valakivel ezt meg is fizettetnék, akkor sem valószínű, hogy minden kormány pontosan ugyanazt a frekvenciasávot engedélyezné eladásra, ami miatt inkompatibilisek lennének a különböző országokba gyártott eszközök.
|
hétf. aug. 15, 2005 7:54 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
hmmm, az elég nagy ostobaság lenne, ha pont azt a frekvenciasávot adták volna ki egy adatátviteli szabványra, mint amit már jóideje használnak orvosi berendezéseknél.
mert simán kiadhatták volna mondjuk a 2,6ghz-re, vagy ilyesmi. ha ilyen megtörténhetne (nem mondom, hogy nem történt meg) akkor igazából semmi értelme nem lenne annak, hogy engedélyt kell kérni az adott tartomány használatához... (kivéve a pénzszerzést az engedélyező hatóságoknak)
viszont sajnos ezen telefonok egyike sem igazán elérhető számomra így kénytelen leszek majd venni külön fülest, ha annyit használom, hogy megérje. (végülis már lehet olyan 10e körül kapni, ami annyira nem vészes ár érte)
|
hétf. aug. 15, 2005 6:48 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Londelmor írta: az igaz, hogy kisebb teljesítményen sugároz, de a magasabb frekvencia nem nyugtat meg túlságosan, ugyanis a rövidebb hullámhosszú EM-s sugárzás károsabb az élõlényekre, mint a hosszabbak. (bár ez a 2,4GHz még mindig csak olyan 12,5 centis hullám) Nekem úgy rémlik, hogy orvosi műszerek is ezt a frekvenciát használják, ezért nem is engedélyezik néhány országban a használatát. Macika írta: Az osztogatás barokkos túlzás, de pl. a V3 Motorolához adtak BT fülest az alapcsomagban (ha jól tudom, mármint az alapcsomagot), aztán valamelyik új SE-hez is járt a Vodánál.
A K700i-hez járt, csak éppen sehol nem lehetett kapni aznap, amikor az aktuális listájuk megjelent.
|
hétf. aug. 15, 2005 6:25 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Londelmor írta: vajon mikor kezdik el a BT-s headseteket is ajándékba osztogatni a telók mellé az alapcsomagban? Az osztogatás barokkos túlzás, de pl. a V3 Motorolához adtak BT fülest az alapcsomagban (ha jól tudom, mármint az alapcsomagot), aztán valamelyik új SE-hez is járt a Vodánál.
|
vas. aug. 14, 2005 22:57 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Macika írta: Egyrészt még elég "nagy" a BT headset által kiadott hullámhossz, másrészt a mobiltelefon által kibocsátott maximális teljesítmény 1/200 része mindössze a teljesítménye. Azt hiszem, ameddig emberek milliói telefonálnak a fejükhöz szorított mobillal és százezrek használnak drótos headsetet (amiről még szintén senkinek nem sikerült bebizonyítani, hogy nem vesz részt a mobiltelefon antennájának működésében), akkor a BlueTooth füles igencsak a legkisebb sugárzást okozó mobiltelefonos eszköz.
igen, azt írtam is, hogy ez elég nagy, de ettől ftlenül a magasabb frekvenciák már a károsabb tartomány felé tendálnak.
azt, hogy a headset résztvesz-e az antenna működésében elég egyszerűen ki lehet próbálni: bele kell rakni egy fém tokba a telót, ami árnyékolja, és csak a headset lóg ki. ha így is van térerő, akkor résztvesz, ha nincs, akkor nem egyszer kipróbáltam, hogy egy olyan zacsiba ratam a telefonom, amibe a vinyókat csomagolják, és rá van írva, hogy "electromagnetically shielded" vagy valami hasonló, de abban is simán volt ugyanannyi térerő, mint kívül...
viszont azért akkor a BT elég jó megoldás manapság meg is kérik az árát. vajon mikor kezdik el a BT-s headseteket is ajándékba osztogatni a telók mellé az alapcsomagban?
|
vas. aug. 14, 2005 21:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Londelmor írta: az igaz, hogy kisebb teljesítményen sugároz, de a magasabb frekvencia nem nyugtat meg túlságosan, ugyanis a rövidebb hullámhosszú EM-s sugárzás károsabb az élőlényekre, mint a hosszabbak. (bár ez a 2,4GHz még mindig csak olyan 12,5 centis hullám) Egyrészt még elég "nagy" a BT headset által kiadott hullámhossz, másrészt a mobiltelefon által kibocsátott maximális teljesítmény 1/200 része mindössze a teljesítménye.
Azt hiszem, ameddig emberek milliói telefonálnak a fejükhöz szorított mobillal és százezrek használnak drótos headsetet (amiről még szintén senkinek nem sikerült bebizonyítani, hogy nem vesz részt a mobiltelefon antennájának működésében), akkor a BlueTooth füles igencsak a legkisebb sugárzást okozó mobiltelefonos eszköz.
|
vas. aug. 14, 2005 21:27 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
az igaz, hogy kisebb teljesítményen sugároz, de a magasabb frekvencia nem nyugtat meg túlságosan, ugyanis a rövidebb hullámhosszú EM-s sugárzás károsabb az élőlényekre, mint a hosszabbak. (bár ez a 2,4GHz még mindig csak olyan 12,5 centis hullám)
|
vas. aug. 14, 2005 21:19 |
|
|
Duvi
arany tag
|
Londelmor írta: és mi a helyzet a BT-s headsetekkel? ott is van ugye sugárzás, bár nem ugyanolyan.
Természetesen sugároznak azok is. De míg egy mobil a maga 900/1800 MHz-én képes akár több kilométeres távolságba is sugározni, ehhez megfelelő teljesítménnyel, addig egy BT headset maximum 9-10 méterre képes adni, így teljesítménye nagyságrendekkel kisebb, ráadásul ezt magasabb frekvencián (2,4 GHz) is teszi.
|
vas. aug. 14, 2005 21:06 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
No ez egy jó kérdés.A prof régebbi vágású emberke,amikor rákérdeztem,nem tudta pontosan,mi is az a BT headset,így véleményt se nagyon tudott alkotni róla.De azt mondta,hogy így láttatlanban a "veszélyessége" a headset nélküli és a madzagos megoldás között van valahol.
|
vas. aug. 14, 2005 21:03 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
és mi a helyzet a BT-s headsetekkel? ott is van ugye sugárzás, bár nem ugyanolyan.
|
vas. aug. 14, 2005 21:00 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nekem keresztapám a maga 39 évével azért hordja mindig a headsetet,mivel mindig azzal telefonál.Anno a 3210/3310-es korszakban is sokat beszélt és akkor sokszor fájt a feje a nap végére,így amikor a 6230 mellé automatice kapta a headsetet,rögtön használta is.
Egy egyetemi előadásomon is volt erről szó,és az volt a hivatalos vélemény,hogy ez a fejfájós dolog valós lehetőség.Részben azért,mivel sokáig kell koncentrálni egy adott dologra(telefonálás),de közben azért más fele is figyelni kéne.Másrészt ha headset nélkül beszélsz sokat,a hangszóró által keltett hanghullámok a fülben levő folyadékot mozgásba hozza,így melegszik valamelyest a fül hőmérséklete(persze csak minimálisan,de mindenki máskép reagálja le a dolgokat).
Jah és persze a headset előnye,hogy a sugárzó antenna messzebb kerül a fejtől.A prof azt mondta,hogy szte akkora kárt nem okozhat,amit sokan szajkóznak(agyrák,stb),mivel akkor ennyi felhasználón már rég jelentkeznie kellene a tüneteknek.Azonban ő sem jelentené ki 100%-ra,hogy semmilyen hatása nincs a szervezetre.Jobb az,ha 1-2 alapvető dologgal védjük magunkat,és ilyen a headset is (meg hogy lehetőleg ne a t*künknél tartsuk a telcsit,mert kitudja )
|
vas. aug. 14, 2005 20:50 |
|
|
bollinger
ezüst tag
|
valszeg azért lóg az emberek fülében a headset, mert zenét hallgatnak rajta. nem hiszem, hogy fontos hívást várnának...
|
vas. aug. 14, 2005 17:51 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Sy írta: A bejegyzés a fórummotor szerint 1999-es. Hát igen, változnak az idők Szerk. bocs, csak most vettem észre, hogy másnak is ez szúrt szemet
igen, meg az a headsettel milyen ciki telefonálni (nemrégen figyeltem fel rá, hogy mennyire gyakori, hogy ott lóg az emberek fülében a Nokia headset, amióta a 6610, 6230 és tsai mellé elkezdték odacsomagolni)
sztem az a ciki manapság is, hogy zajosabb környezetben úgy telefonálnak az emberek (akármilyen telefonnal), hogy ordítanak, pedig egy csomó telón már úgy van megcsinálva a hangerő, hogy ha feljebb veszed a hangerőt, akkor érzékenyebb lesz a mikrofonja is, és nem kell úgy ordíts, hogy felvegye a beszédhangodat, plusz a hangszóró is jobban szól a füledben.
ennek ellenére simán lehet a busz másik végéből érteni, hogy xy mit főzött vacsorára
|
szomb. aug. 13, 2005 8:44 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
én meg tegnap kisebbségi kislányokat láttam az utcán, nyakukban lógott 1-1 babarózsaszín-fehér kinyithatós játékmobil.
hová süllyedtünk...
|
szomb. aug. 13, 2005 8:29 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
tf1 írta: a legnagyobb gáz a zenét játszó csengőhang!
A bejegyzés a fórummotor szerint 1999-es. Hát igen, változnak az idők
Szerk. bocs, csak most vettem észre, hogy másnak is ez szúrt szemet
|
pén. aug. 12, 2005 22:45 |
|
|
bwoay
arany tag
|
Al Bundy írta: tf1 írta: legnagyobb gáz a zenét játszó csengõhang Ez kész... És csak pár év telt el! pont ez a lényeg, hiszen az egy szólamon felcsendülõ csengõhangok zöme tényleg irtó **** volt, és tök jó, hogy valaki ezt már akkor meg merte állapítani Londelmor írta: aztán manapság már majdnem mindegyik felhozott dolog mindennapos
ja, de attól még lehet égõ...
|
pén. aug. 12, 2005 21:01 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
Idézet: 2001 nyarán a strandon láttam a pasit aki úgy telefonált a Nokia 5110-esével, hogy mikor beszél mindig a szájához tette, mikor hallgatott akkor meg a füléhez...
hát figy, nekem volt 5510-em, tom, hogy az nem ugyanaz, de jackadapteres fülhallgató mellett csak így lehet beszélni vele, ha odatartod
bár ez off volt
|
kedd aug. 09, 2005 16:25 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hú azért ez már ténleg durva
de mondjuk azért nekem a sima ringring csengőhangom van pedig a telóm tudna mindenféle mp3at meg stb-t
|
hétf. aug. 08, 2005 13:02 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
tf1 írta: legnagyobb gáz a zenét játszó csengőhang
Ez kész... És csak pár év telt el!
|
vas. aug. 07, 2005 19:59 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Még tavaly történt.Telefont vásároltam az egyik Pannonos üzletben.Egyszer csak beesik 1 pacák,és mondja,hogy elromlott a tegnap itt vásárolt Nokia telefonja.Kérdi az eladó,hogy mit csinál a készülék.Pacák mondja,hogy állandóan kikapcsol,közben prüttyög.Eladó kérdezi,hogy töltötte-e már a telefont?Pacák válasza:Nem.Ennyit a műszaki zseni emberkről.
|
vas. aug. 07, 2005 19:52 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
UP
nem semmi ez a topic főleg az első pár hsz...
hogy akkor miket gondoltak cikinek, aztán manapság már majdnem mindegyik felhozott dolog mindennapos
|
vas. aug. 07, 2005 19:14 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: A székben a gép előtt
|
OFF:
lehet hogy a színáhzakban van valamilyen térerő zavaró, mert nekem nem nagyon szokott odabenn lenni térerő...
|
szer. aug. 27, 2003 23:23 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
mikor az iskola magy színházi előadásra pár gyerek bbeül a nézőtérre, elővesi a telefont és lekezd rajta játszani/SMSezni... bár legalább a hangot le szokták venni...
|
szer. aug. 27, 2003 22:33 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Igazán kínos:
Színházi előadás a vége fele, félhomály, a legszomorúbb rész; a főhős a halott kedvese mellett-aki egyben az anyja is-, szomorúan sírdogál... és ekkor a nézőtéren megszólal egy mobil és pont valami vidám indulót játszik...
|
szer. aug. 27, 2003 22:24 |
|
|
joy01
|
)))))))))))))))))))))))
rttol jut eszembe enis a kalaszi mekiben voltam meg nyar elejenes egy total manager kinezetu pasinak megszolalt a 9210-ese Big Brother csengohanggal. ))
|
kedd aug. 26, 2003 19:27 |
|
|
Scatty
ezüst tag
|
Hanghíváshoz kapcsolódik, amikor régebben ismerőseimnek megmutattam, hogy ilyet is tud a telefonom, mondtam nekik, hogy próbálják ki.
Erre mindenki a hangszóróba akar beszélni!!!
|
kedd aug. 26, 2003 19:15 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Már éppen fel akartam hozni ezt a topikot.
A minap láttam egy emberkét a budakalászi Mekiben, akinek a bal csuklójára óra helyett egy 5210-es volt ráerősítve.
A következő mi lesz? A füléhez fogja szigetelőszalagozni??
)
|
kedd aug. 26, 2003 15:24 |
|
|
dynax5
ezüst tag
|
Cikis dolog?
Egy "L"-el írni a lehallgatást... )
|
kedd aug. 26, 2003 12:41 |
|
|
ackos
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Győr, K750i
|
Már régebben történt, de most jutott eszembe, leírom.Anno, mikor az ME45-ömet vettem pannonnál, (A hely késöbb fontos lesz. bejött két etnikum beli fiatalasszony.Az egyik elkezdett pakolászni a táskájában, közben a másodiktól megkérdezte az egyik eladó, hogy segíthet-e valamiben.Erre az asszony mondta, hogy a kártyáját szeretné feltölteni.
-Eladó:Amennyiben megfelel, számítógépen keresztül feltöltöm.
-Asszony:Beleegyezés.
-Eladó:Akkor kérem mondja a számát.3600-al?
-Asszony:Igen, majd elkezdi mondani a számot.
Közben egy másik eladó megkérdezi a másik asszonytól, hogy miben segíthet.
-Második asszony:Én is a kártyámat akarom feltöltetni.
-Eladó2:Önnek is megfelel, ha számítógépen keresztül töltöm fel?
-Második asszony:Szintén beleegyezik, bár rajta is látszott, nem nagyon érti, miről van szó.
-Eladó2:Akkor kérem, mondja a számát.
-Második asszony:0630...
-Eladó2:pár másodpercnyi szünet után kissé furcsán nézve elkmagyarázza, hogy az itt nem fog menni.
-Második asszony:értetlenül néz és kissé felháborodva kérdezi, hogy miért nem?
-Eladó2:próbálja vele megértetni, hogy ez egy Pannon üzlet, és Westeles számokkal nem foglalkoznak.
Ezek után a Pannonos eladó még elmagyarázta a nőnek, hogy merre találja a Westel üzletét, ahol feltöltik a kártyáját, majd a két asszony kisétált az üzletből.Az elkapott hangfoszlányok alapján közben arról beszélgetek, hogy milyen egy hülye hely a Pannon üzlet...
No comment, az eladók is jót nevettek.
|
vas. júl. 20, 2003 18:55 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Erről már volt szó, de azt hittem lefordulok a padról mikor megláttam: komoly üzletember kinézetű férfi Alcatel 301 vagy 501-el (nem láttam jól) beszél, de úgy hogy amit közölni akar azt a telefont magával szembe tartva a kijelzőbe mondja, aztán meg hallgatózik, hogy mikor jön a válasz... Muhahaha! ))
Van még1, de ez nem mobilos: idős ismerősöm váltott Matáv Kontroll díjcsomagra és itt úgy lehet telefonálni, hogy 1735öt hívod és vársz míg bejelentkezik egy géphang, majd tárcsázod a számot. És szegény panaszkodta nekünk, hogy mikor bejelentkezik a hang hiába mondja neki a számot az nem tárcsáz, minidig azt mondja lejárt az idő... )))
|
csüt. ápr. 17, 2003 15:30 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Bocs, ha már volt róla szó, de engem a belső antennás teló antennájának szinte minden ujjal történő lefogását tartom elég cikinek. Aztán meg hallózik. Ja, meg aki a metróban próbált régebben, meg mostanság még Vodafonnal SMS-t küldeni, és csipog a telója hangosan, hogy nem megy el, de meg nem nézné a kijelzőn, hogy mekkora a térerő...
|
szer. ápr. 09, 2003 21:39 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
Ejha.
|
vas. márc. 16, 2003 20:20 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
|
vas. márc. 16, 2003 19:54 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
A színvonalamat ne te döntsd el, légy szíves. A sajátoddal foglakozz. Köszi:)
|
vas. márc. 16, 2003 18:50 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Mind1, én továbbra is ott hordom majd a jövőben a telcsimet, ahol jól esik nekem. Olyan emberrel meg, aki a mobilhordási technikám szerint véleményezne, amúgy se lenne túl sok beszéd témám.
Próbáltam ésszerű érveket felhozni, de Clone, te még normális válaszra sem méltattál!! "cLoNe | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-03-14 18:46:26
Pedig bizony ez cinkes;) ha-ha )". A színvonaladról ezzel a hozzászólásoddal sokat elárultál magadról.
Hypp legalább megerőltette magát , bár nála sem értem miért szúr szemet, ha előbukkan?
Továbbra is hiszem, hogy az sokkal érdekesebb és mosolygásra késztetőbb, ha egy ember kutogat a ruhájában, minthogy egy elegáns mozdulattal nyakbavalójából elővegye a telcsijét (ICT-14, REKLÁM).
Üdv: Gabesz
|
vas. márc. 16, 2003 16:19 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Grass:
A nyakbaakasztott telóval a hivalkodás a baj, nem az, hogy ott van. Tehát ha látom, zavar, ha nem, akkor tőlem a feje tetején is hordhatja (ha sapka van rajta)...
|
szomb. márc. 15, 2003 5:51 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
Tegnap láttam:
10-12 év körüli kreol bőrű honfitársnuk megy egyes-egyedül az aluljáróban.
Kéz a fülnél, telefon nincs, hüvelyk- és kisujjak széttartva.
És beszél. Na ez nem semmi.
Neki legalább ot is van térereje!
Biztos egy cimbrorája már beszerzett magának egyet, és ugye irigyelte azt az A35 -öst!
Üdv:
Andree
|
pén. márc. 14, 2003 23:09 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
barátom anyukája beleejtette a siemens a35-ösét egy lavór vízbe. Nem tudta, hogy most mit csináljon, gyorsan kivette, és felhívta az ügyfélszolgálatot. Ahol persze elmagyarázták neki, hogy kikapcs, meg stb )
|
pén. márc. 14, 2003 20:47 |
|
|
cLoNe
vas-tag
|
Pedig bizony ez cinkes;) ha-ha )
|
pén. márc. 14, 2003 18:46 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát az igazság az, hogy ha pl Pesten vennék egy telefont én se biztos hogy kibírnám, hogy vonaton ne álljak neki tapizni...
Más: Hát igen ez a T28 ban az egyik legjobb. Ha nem qródik el sajátmagától a végfok, vagy a flip/mikrofonkábel, akkor elég nehéz hazavágni. Elég rendesen össze volt rakva az a teló...
Guni
|
pén. márc. 14, 2003 18:39 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia! Sziasztok!
Egy újabb olyan szokás, mely szerinted/szerintetek cikis
lehet, pedig meggondolásom szerint nem az. Ez pedig a
nyakban hordás...
Mindamellett, hogy ez a téma már régen ki lett tárgyalva
(majd egy éve), olyan dologban segít, ami szerintem sokkal
cikisebb. Még pedig (főleg télen) a kabátba elrakott teló
csörgésére sztriptíz elóadást kell tartanod, hogy mondjuk
az övedről levedd a telcsit. Nyáron én sem fogom nyakban
hordani, mert az már tényleg irritáló lehet esetleg
másoknak, de így ebben az évszakban különösen praktikusnak
tartom. Budapesti lévén láttam már sok érdekeset BKV
járműveken, így nem kockáztatom meg a külső zsebben
hordását az előfizetéses és ráadásul nem 10e forintos
telefonomnak! Így maradt a nyakam, hisz az övtasak ICT14
(REKLÁM) egy mozdulattal övreakaszthatóvá válik és
kabátletétel után vígan hordható (feltéve a csiptető fel
van-e helyezve ).
Ennyi lett volna. Jó lenne, ha tényleg elötte
gondolkoznátok, esetleg azon mi cikisebb, mi ami inkább
praktikus... Régen még az utcán telefonálni is ciki volt,
hát még tömegközlekedési eszközön... ))
Üdv: Gabesz
|
pén. márc. 14, 2003 16:58 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Ha megnézed a 2003-as új telefonok topicban a Nokia 3300-
ast (remélem jól írtam), akkor azzal szerintem az a ciki,
ha nem játszol
Ami elég vicces volt nemrég: bulizunk, ismerős T28-asa
asztalon kint az üveghegyeken túl Házigazda csinált
valami nagyon finom pulykahúst tavaszi mártással (persze
már amikor elkezdte, akkor is illuminált állapotban volt).
Hozza felszolgálni és amikor nyújtja nekem leborult az
egész tányér. A T28-on nagy kupac hús, szaft, krumpli,
kenyér, a gazdájának meg fel sem tűnt. Gondoltam felhívom
rá a figyelmét, szép csöndben felhívtam. Elkezdte keresni,
majd mikor megtalálta, nem lepődött meg, hogy egy nagy
halom gőzülgő kaja alatt találta meg, hanem kihámozta
alóla, és felvette Én meg mondtam neki az asztal másik
oldaláról a telóba, hogy ha nem akarja, hogy tönkremenjen,
akkor kapcsolja ki és vegye le róla az akksit
|
pén. márc. 14, 2003 11:59 |
|
|
debden
|
Ciki szokás?
Hmmm....
1) Telefon a nyakban...
2) Ugyanez, a tulaj lábán Buffaloval (pláne a ffi az)
3) A fentiek együtt és egy telefon katalógus nézegetése egy megdonáldzban hasonló haverokkal,
4) a leg-leg-leg: mindez egy plázában
5) Bármilyen játékkal játszani (kivéve otthon...!
A többit leírtátok!
|
pén. márc. 14, 2003 11:36 |
|
|
zsolti4
|
Álmomban már láttalak című új mozifilm. Tömeg jön szembe az utcán, az egyik fószer telefonál. A teló teljesen a szájánál. Nem a fülénél.
|
szer. márc. 05, 2003 23:43 |
|
|
Sinter
|
Még tavaly láttam, kis cigánygyerek (~6 év körüli) a zebra előtt piros lámpánál tv távirányítóval telefonált.... nagyon mazó!
|
szer. márc. 05, 2003 23:36 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hat, amig egyedul csinalod mindezt, adig tul nagy gaz
nincsen. De en ma elvezem vegig ket kb 16 eves csokat (egy
fiu+csaj) aki azt a hiperjo uzletet kovette el, hogy vmi
westend-szintu boltban vett egy 3310-est ). Es ott
probalgattak, meg add ide, majd en, meg ilyenek. Fel oran
keresztul. Mindenki mas nyugiban van, pihen, alszik, ok meg
ott obegatnak. Komolyan felrugtam volna oket Pedig
egyaltalan nem vagyok agressziv gyerek
|
kedd márc. 04, 2003 21:33 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
2 db 3210-es 69-es testhelyzetben!!!
Ez tetszik!!!!
|
kedd márc. 04, 2003 21:26 |
|
|
EG0
arany tag
|
Miért baj ez? Én sem szoktam megvárni, amíg hazaérek.
Ha épp új telefonom van és utazom valahova, akkor tuti a
használati utasítását fogom olvasgatni vonaton, és az
alapján fogom próbálgatni (nem a csengõhangokat ).
|
kedd márc. 04, 2003 21:16 |
|
|