|
Szerző |
Üzenet |
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
T68m írta: :!: na egy valódi gyalázás:
bent voltam ma a pannonnál az ingyendumát megkötni.
1. két év rabság
2. szabadulási pénz 75.000Ft, azaz HETVENÖTEZER forint KÁRYTÁNKÉNT!!!! azaz, ugye minimum 150 lepedő, illetve nálunk ennél egy kicsit több!
3. a szerződésnek van egy olyan pontja, ha a két év letelt és nem lett felmondva, akkor automatikusan újabb két évre hosszabbodik változatlan /értsd, kártyánkénti 75rúgó lelépési pénz/ feltételekkel!!!!!!!
Pedig erősen gondolkodtam rajta, hogy átváltok erre a csomagra. De kiszámolva az eddigi számlák alapján, egyszerűen nem érné meg. Egyvalamiért viszont mégis: a másodperc alapú számlázásért.
Na jó, átgondolom mégegyszer.
|
kedd máj. 25, 2004 23:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
na egy valódi gyalázás:
bent voltam ma a pannonnál az ingyendumát megkötni.
1. két év rabság
2. szabadulási pénz 75.000Ft, azaz HETVENÖTEZER forint KÁRYTÁNKÉNT!!!! azaz, ugye minimum 150 lepedõ, illetve nálunk ennél egy kicsit több!
3. a szerzõdésnek van egy olyan pontja, ha a két év letelt és nem lett felmondva, akkor automatikusan újabb két évre hosszabbodik változatlan /értsd, kártyánkénti 75rúgó lelépési pénz/ feltételekkel!!!!!!!
|
kedd máj. 25, 2004 23:13 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Bejelented a pannonnaál, a csávót meg kirúgják.Meg az esetleges segítõjét is.[/quote]
aha, nem hinném.
Nekem is volt egy ilyen esetem, amikor egy kedves hölgyismerõsõm - hivatalos - barátja túrkált a telefonjában, s megtalálva a számomat eljutott egész pontosan anyukámig.... )))) /mivel anyukám vállalkozása nevén van a TITKOS elõfizum, ha vkinek nem egészen tiszta/
szal, fel is hivtam - az akkor még - 143-at, de eléggé lerázó választ kaptam, s mivel az esetnek nem lett folytatása én sem firtattam a kérdést.
UI.: mezei alkalmazott nem lehet olyan hülye, hogy kiadjon naplózott titkos infokat, a programozók pedig nem hagynak nyomot maguk után.
|
kedd máj. 25, 2004 23:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Huang írta: A következő élményem volt: A Pannonnál van előfizetésem, a számom titkositott. Egy fickónak egy ügyben megadtam a számomat, majd mikor találkoztam vele, vigyorogva közölte, hogy be se mutatkozzak, tudja a nevem és a cimem is. Mint kiderült mobilboltja van s a Pannon viszonteladója, igy belenézhetett a Pannon adatbázisába. Ez lehetséges?! És mi a véleményetek erről?
Igen lehetséges. De csak a rettenetesen ütődött állatok kérkednek vele, hogy hozzá tudnak férni a titkos adatokhoz.
Nicns helye a cégnél, szerintem sem!
|
kedd máj. 25, 2004 21:02 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Huang írta: A következő élményem volt: A Pannonnál van előfizetésem, a számom titkositott. Egy fickónak egy ügyben megadtam a számomat, majd mikor találkoztam vele, vigyorogva közölte, hogy be se mutatkozzak, tudja a nevem és a cimem is. Mint kiderült mobilboltja van s a Pannon viszonteladója, igy belenézhetett a Pannon adatbázisába. Ez lehetséges?! És mi a véleményetek erről?
Bejelented a pannonnaál, a csávót meg kirúgják.Meg az esetleges segítőjét is.
|
kedd máj. 25, 2004 20:58 |
|
|
Huang
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Nyírség
|
A következő élményem volt:
A Pannonnál van előfizetésem, a számom titkositott.
Egy fickónak egy ügyben megadtam a számomat, majd mikor találkoztam vele, vigyorogva közölte, hogy be se mutatkozzak, tudja a nevem és a cimem is. Mint kiderült mobilboltja van s a Pannon viszonteladója, igy belenézhetett a Pannon adatbázisába.
Ez lehetséges?! És mi a véleményetek erről?
|
kedd máj. 25, 2004 20:55 |
|
|
Vendég
|
vocsok írta: Percdíjalapú nettet hogy lehet törölni? 9 éve használom, igaz nagyon ritkán, inkább tesztelésre. Soha nem rendeltem meg....
Egyszerűen nem használod, ez a legegyszerűbb. De ha esetleg azért akarod lemondani, hogyha valakinek odaadod a telefonodat és véletlenül se csináljon nagy számlát, akkor kitörölheted a telefonszámot és akkor nem tud csatlakozni. (én a CSD kapcsolat telefonszámát töröltem ki szándékosan, éppen azért, ha GPRS-el nem tud csatlakozni valami miatt, akkor CSD-vel még csak véletlenül se tudjon. C55-el)
Vagy lemondod a PannonW@p szolgáltatást. Szerencsés módon két szolgáltatást is így hívnak. Az egyik maga a wap szolgáltatás, a másik pedig az adatkommunikáció, ami szükséges ahhoz, hogy CSD-vel igénybe lehessen venni a wapot és az internetszolgáltatást. Ha ezt lemondod, CSD adatkapcsolatod nem lesz, a wap telefonszámát hívva nem tud kapcsolódni, nem fog nőni a számlád.
Szerintem a CSD-s wap vagy internetnek nincs értelme, sokkal drágább mint a GPRS. Persze amely régebbi készülék nem tudja a GPRS-t, ott jól jöhet, de csak átalánydíjas formában. (csak wap) Viszont az akku igencsak hamar lemerül.
|
hétf. máj. 24, 2004 21:10 |
|
|
Crick
arany tag
|
vocsok:
Ha van díjmentes PannonWap szolgáltatásod (alapszolgáltatásként felteszik vásárláskor, ha nem felejtik el és wapos telefont veszel), akkor működik a net is.
Üdv,
C.
|
vas. máj. 23, 2004 22:39 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Percdíjalapú nettet hogy lehet törölni?
9 éve használom, igaz nagyon ritkán, inkább tesztelésre. Soha nem rendeltem meg....
|
vas. máj. 23, 2004 22:31 |
|
|
Crick
arany tag
|
Macika:
Azt írod, hogy nem adtál arra utasítást, hogy hozzányúljanak a NET hozzáférésedhez... Hát, erre pont akkor adtál utasítást, amikor lemondtad a wapot... Talán célszerű lenne utánanézned, melyik szolgáltatással mit lehet igénybe venni, milyen feltételekkel, és mi történik, ha lemondod.
Üdv,
C.
|
vas. máj. 23, 2004 22:22 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Na, ma nekem is betelt a pohár....
Én mindig is mondtam, ha valaki túl nyugodt, az vagy szedjen hangyát boxkesztyűben, vagy írjon alá a pannonnál 2 évet
Tuti a infarktus
|
vas. máj. 23, 2004 20:14 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Na, ma nekem is betelt a pohár.
Történt, hogy idén április 23-án úgy döntöttem, nincs szükségem tovább a Pannon átalánydíjas WAP-szolgáltatására, amit a 9210i-mmel vettem igénybe tavaly szeptembertől.
Tudomásul is vették, DE mivel a számlazárásom 21-én volt, és már május 21-ig leszámlázták előre az összeget, csak ezután az idő letelte után tudják megszüntetni a szolgáltatást.
Ez idáig (mivel átalánydíjaról van szó) korrekt is.
Tegnap, 22-én délelőtt próbálom levenni a leveleimet POP3-mal, mivel fontos lett volna még mielőtt hazaérek, hogy elolvassam az egyiket. És nem megy, nem csatlakozik a NET-re. NEM a WAP-ra, a NET-re!!!
Aztán nem volt időm, így csak ma tudtam megtudakolni a 173-on, mi a retek van.
Hát kiderült, hogy NEM MEGY KÜLÖN az átalánydíjas WAP (hívószáma +36209000390) a percdíjalapú NET-tel (hívószáma (ami szerintem direkt más): +36209000340).
Tehát amikor lemondásra kerül az átalánydíjas wap, akkor törlődik a NET-elérés is, ezt egy munkatársuk automatikusan megrendeli újra valamikor. Ennek viszont függetlenül ettól, hogy én tavaly augusztus óta NEM ADTAM ARRA UTASÍTÁST A Pannonnak, hogy nyúljon hozzá a NET-hozzáférésemhez az aktiválási ideje 72 óra!!!
Na, hát ezért kapja be a Pannon!
Nehezen hiszem el, hogy muszáj összekötni az átalánydíjas hívásalapú wap szolgáltatást a pardíjalapú net-szolgáltatással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. máj. 23, 2004 20:30-kor.
|
vas. máj. 23, 2004 20:07 |
|
|
Macika
Moderátor
|
csab2 írta: Na, nagynehezen bírtam beszélni egy versmondó lánnyal. Azért az elképesztő, hogy milyen hangminőségű a Pannon ügyfsz! Állandóan akadozik, szakadozik. Régebben nem volt ilyen.
Mondjuk – legyünk őszinték – ez a legkevesebb.
Ha korrekt számlázással jó minőségű szolgáltatást nyújt egy cég, akkor nem annyira zavaró, ha az ügyfélszolgálat (amire nem nagyon van szükség, mivel a szolgáltatás kiváló ) kicsit rosszabb hangminőségben szól hozzánk.
A baj ott kezdődik, ha nem így történik.
|
csüt. ápr. 29, 2004 22:43 |
|
|
Vendég
|
Én mióta emlékszeg, szakadozik az ügyfélszolgálat hangja. Viszont mikor ők hívtak érdekes módon jó volt a minőség. Egy időben rendszeresen meg is szakadt mikor az ügyintéző bejelentkezett. Akár 5-6 alkalommal is egymás után. Ha ők hívtak, érdekes módon nem. Most nem tudom mi a helyzet, már régen nem háborgattam őket. De novemberben, decemberben megszakadásos volt.
|
csüt. ápr. 29, 2004 20:51 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
integral írta: Ruhadtul idegesítő (enyhén fogalmazva), amikor beszélek az ügyfélszolgával, akkor minden harmadik szavát nem hallom és alapból lósz*r a hangminőség! Mindezt 20 Ft/percért! GRRRR... És nem ez az első eset, az utóbbi időben mindig így volt. Nem hinném, hogy ők erről ne tudnának. Vagy mégis?
1/2 OFF:
Engem április elején hívtak fel a 1220-ról, annak a hangminőségével nem volt gond...
1/2 ON
|
csüt. ápr. 29, 2004 14:52 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Na, nagynehezen bírtam beszélni egy versmondó lánnyal. Azért az elképesztő, hogy milyen hangminőségű a Pannon ügyfsz! Állandóan akadozik, szakadozik. Régebben nem volt ilyen.
|
csüt. ápr. 29, 2004 1:05 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Sikerült magam rendesen felidegesíteni! Pontosabban a Pannonnak sikerült. Tudom, hogy hajnali 2 óra van, de én ilyenkor szoktam hívni az információt ha valamire kíváncsi vagyok, ilyenkor más úgysem telefonál. Most is hívni akartam és semmi. Percekig nem jelentkezett be az automata. Majd amikor végre bejelentkezett a 0 lenyomása után nem történt semmi. Ez nagyon idegesítő. Még jó, hogy nekem ingyen van. Mi van azokkal,akiknek nem ingyenes? Ilyen még nem volt, hogy ne bírjak beszélni senkivel. Nem is kapcsol.
Remélem, azért **** most a rendszer, mert átalakítják vagy javítják vagy mit udom én!
|
csüt. ápr. 29, 2004 0:59 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Pedig nem ezen kéne spórolni, mert így pont az a
következtetés vonható le, hogy az ügyfél le van tojva -
legalábbis nekem van ilyen olvasata.
(A Toyota se gyárt azért gyengébb minőségű autókat, mert
többet kell előállítaniuk.) Klaus gyerek pedig pont azt
hangsúlyozta, hogy aki plusz információt - ügyfélszolgálati
emberkével beszélve - szeretne a 173-on, az fizessen ezért
a szolgáltatásért. Ekkor már csak elvárható lenne, hogy ezt
a megfelelő minőségben nyújtsák, hiszen nem a szóhiányos
beszélgetésért fizetek alapból. Vagy direkt arra megy ki a
játék, hogy visszakérdezzek minden mondatára, hogy mit is
mondott, növelve ezzel a pannon kasszáját.
|
szer. márc. 10, 2004 9:07 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nézd, az elérhetõ legjobb hangminõség csak a többi elõfizetõvel folytatott hívásokra vonatkozik, az ügyfélszolgálatra befutottakra nem.
Egyébként meg az a magyarázat, hogy az ügyfélszolgálatra k***a sok hívás futhat be egyszerre, de ha EFR helyett ode csak HR van bevezetve, akkor elég fele akkora vonalkapacitás. Ezt hívják spórolásnak, pannon módra.
|
szer. márc. 10, 2004 0:28 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Ruhadtul idegesítő (enyhén fogalmazva), amikor beszélek az ügyfélszolgával, akkor minden harmadik szavát nem hallom és alapból lósz*r a hangminőség! Mindezt 20 Ft/percért! GRRRR... És nem ez az első eset, az utóbbi időben mindig így volt.
Nem hinném, hogy ők erről ne tudnának. Vagy mégis?
|
kedd márc. 09, 2004 18:16 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
A TV és rádióreklámban mondja, hogy nettó 12 forint, jól
hallhatóan...
)
Üdv!
|
csüt. feb. 05, 2004 23:30 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Nettó nincs a 12 előtt, csak alul picibe a bruttó a 15
előtt!!! ))
|
csüt. feb. 05, 2004 13:53 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Szidjuk is továbbra is, mert a Pannon kiírta kerek perec, hogy nettó ennyi (olvashatóan) alatta bruttó annyi és észre lehet venni! Westelnél csak a 15 ft van, sem több, sem kevesebb. Persze ennél kevesebbet már nem lehet írni. Most kivételesen a Pannon volt a tisztességesebb, bár ez igen ritka! )
Üdv!
|
szer. feb. 04, 2004 22:24 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
djuice reklámban: 12Ft/sms(nagybetűvel), alatta bruttó 15Ft ici-pici betűvel...
Most szidjátok a Westelt, hogy nettó árakkal reklámozott... ĐĐĐ
|
hétf. feb. 02, 2004 18:33 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
A múltkoriban én is küldtem nekik emilt, mert rosszul szerepelt a 3100 és 3200 ára a djuice oldalán (felcserélték). Én is ezt a sablon választ kaptam. De legalább kijavították a hibát. Lehet, ha nem szólok, azóta is úgy lenne.
|
pén. jan. 30, 2004 1:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
ezt kaptam a "számlámra":
Tisztelt x Úr!
Észrevételét köszönettel megkaptuk, melyet - tájékoztatásul - honlapunkat szerkesztõ munkatársaink részére továbbítottunk.
A felmerült kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük.
Tisztelettel:
Pannon GSM Rt.
Internet ügyfélszolgálat
-----Original Message-----
From: x
Sent: 1/25/2004 3:55:37 PM
Subject: kelet - nyugat
és még vagy két napig tartott nekik kijavítani!!!!!
egyébként tegnap este Macikával az ászf-jüket mazsolázgattam, s röhögtem a sok jogi pongyolaságon, bakikon.....
|
csüt. jan. 29, 2004 12:46 |
|
|
pgsm_new
|
hasonló eset volt a minap is:
január 23-án az sms csomagnál volt 15ft+áfa írva 14
helyett-úgy tűnik túlságosan a westelre koncentráltak:-)
Végül estére kijavítoták.
|
csüt. jan. 29, 2004 12:12 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Mit mondtak és mennyit utalnak a számládra?
|
csüt. jan. 29, 2004 9:47 |
|
|
Vendég
|
Ma kijavították, küldtem nekik e-mailt.
|
kedd jan. 27, 2004 21:58 |
|
|
xwp
|
de meg azota is ugy van
|
hétf. jan. 26, 2004 10:30 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Kellemetlen baki ))
|
hétf. jan. 26, 2004 9:38 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
http://www.pannongsm.hu/sajtoszoba/sajto/2004/star.php
Kyivstar - az ukrán GSM piac sikertörténete
Hihetetlen lendülettel lett piacvezető a Pannon GSM ukrán "húga", a Telenor érdekeltségű Kyivstar
Hét év alatt 5500-szorosára növelte ügyfélbázisát Ukrajna legnagyobb GSM szolgáltatója, a Kyivstar. A Pannon GSM-hez hasonlóan a Telenor távközlési csapatába tartozó vállalat sikere bizonyítja, hogy a mobil technológia fejlődése földrajzi és gazdasági tényezőktől független, határokat nem ismerő folyamat.
{B}Északnyugati szomszédunk viszonylag későn kapcsolódott be...{/B}
Mi a fene? Ukrajna északnyugati szomszédunk lenne?
Lehet, hogy nyugaton kel a nap? És a törökök nem is Magyarországot foglalták el, hanem Pakisztánt?
|
vas. jan. 25, 2004 12:54 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Egyébként a problémás tarifaváltás során Minimumról váltottam Horizont Extrára, és a Horizonttal 2310 Ft-al kisebb lett a számla.
|
vas. dec. 07, 2003 18:58 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Nos, a problémás októberi számlámat valóban átszámolták és a
kérdéses összeget most a novemberi számlán jóvá is írták. Ez
így korrekt. Ezt csak azért említem, hogy ne mindig csak
negatív dolgokat írjunk a szolgáltatókról.
|
vas. dec. 07, 2003 18:54 |
|
|
zsolti4
|
Ha nem is elsőként, de decemberben a DunaPlázában vettem
egy 3210-est 48ezerért, amiből 8ezer lebeszélhető volt.
|
vas. nov. 09, 2003 8:57 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Elolvastam az ide vonatkozó hozzászólásokat, hidd el. Nyilván bennem van a hiba; nekem nem volt egyértelmű, hogy ez humor(?) akart lenni. Nem ismerem t68m kollégát, de már korábban is voltak érdekes hozzászólásai, ezért nem lepődtem meg ezen sem...
KRF
|
vas. nov. 09, 2003 0:29 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
> a vége pedig kifejezetten cmlnek szólt. De gondolom azóta
> is ezen töpreng.... )))))
Persze, nem is értem a dolgot, mert már szenilis vagyok.
) Nade ez nem tartozik szorosan ide, személyes téma.
|
vas. nov. 09, 2003 0:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
áááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
ez nem lehet igaz! Csak cml-nek /és még egy-két embernek, hogy nehogy valaki azon sértõdjön meg, hogy róla megfeledkezem/ esett le rögtön, hogy az egy alig burkolt irónia?
Na akkor mégegyszer, pedig már több helyen leírtam: mind a három szolgáltatónál van elõfizum, mint a Macikának. Ebbõl kifolyólag /valamennyire/ ismerem is õket.
"Azért mert te a 4000Ft-os vodás elõfizetésbõl 10-20 ezret ugatsz le? " - célzás arra, hogy az ingyendumás csomagoknál /jóval/ többet lehet lebeszélni, mint az alapdíj. Mig ilyen semmi más szolgáltatónál /nyilvános csomagban/ nincs.
"Az a te bajod, más megelégszik azzal, ha 4000Ft-ból 2000-ret felhasználhat. Mindenki azt választja, ami neki tetszik!!!!!" - célzás a didzsúz istenítõk hatalmas lebeszélhetõségi kedvezményére.
"simkártyámból lévõ 15000 bejegyzésbõl, csak egy vodás szám van, az is a 1270." - célzás azokra, akik azt írják, hogy 160 vagy akármennyi számból a kártyájukon egy vagy egyse vodás.
"A vodát, csak az ingyenélõ cigányok választják, az ocsó készülék miatt." - célzás arra, hogy vannak akik ragaszkodnak ahhoz az elképzeléshez, hogy üzletember csak westeles lehet.
"Olyanról meg fõleg nem hallottam, hogy valaki a pannon számát cserélte le volna 70-esre....." - ez a mostani trend ismerõseim között. De egy elvakult vodagyûlölõ/pannonimádó ember ezt se veszi észre.
a vége pedig kifejezetten cmlnek szólt. De gondolom azóta is ezen töpreng.... )))))
ja, egyébként elsõként vásároltam voda vitamaxot, akkor amikor még a 1018-al adták 22500 vagy 25000? ért. Nagyon örültem neki, aztán még vásároltam 3210-es 35e-ért, v2288-as partyval 20e-ért, végül 7389-est 70Ft-ért, + 1Ft volt a sim kártya.
|
vas. nov. 09, 2003 0:09 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
Sztem itt a fo tema westike:))) O nem viccel, o gyarilag ilyen
|
vas. nov. 09, 2003 0:06 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Kiröhögtem magam a humorodon, de nem akarlak téged bántani.
Ezen felül nem ártana, ha T68m hozzászólását megelőző, és az
utána következő részeket is átolvasnád. Tényleg nem
bántásképpen.
|
vas. nov. 09, 2003 0:03 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Most mi van, te fogod a p*csét?!
Majd leírja ő, ha tényleg úgy gondolja. Vagy nem. Hehe.
KRF
|
szomb. nov. 08, 2003 23:55 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Utoljára írom le, remélem megérted te is: T68m viccelt.
|
szomb. nov. 08, 2003 23:52 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
Ja es kene nekem is egy olyan SIM, amire ennyi nev fer. 15 ezer nev. Sapadok az irigysegtol.
|
szomb. nov. 08, 2003 23:20 |
|
|
zsolti4
|
Jaja! Dolgozik a tesztoszteron...
|
szomb. nov. 08, 2003 23:20 |
|
|
cLoNe
vas-tag
|
Na de ilyen fiatalon? ) Ehh
|
szomb. nov. 08, 2003 23:05 |
|
|
zsolti4
|
Ja, mutatkozik már rajta az asszonyhiány.
|
szomb. nov. 08, 2003 23:02 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Na, akkor talán öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Westike hozzászólását egyből átugrom, hozzászólásai alapján úgy vélem, hogy rendkívül szűk látókörű és csökkent értelmi képességű egyén. Őszintén szólva inkább vagyok csöves és kötök kompromisszumot az alacsonyabb árért cserébe, minthogy teljes mértékben hülyének nézzen a szolgáltatóm.
Aki miatt viszont felettébb dühös vagyok, az t68m:
{i}Különben is, nekem a simkártyámból lévő 15000 bejegyzésből, csak egy vodás szám van, az is a 1270.{/i}
Ha nem vagy vodás kicsike, akkor mire is kell neked az ügyfélszolgálat? Csak nem egy cityt használsz sutyiban?
Merthogy a 0612881270 a westel és pannon legtöbb csomagjában olcsóbban hívható ám, mint az idegen mobil...
{i}A vodát, csak az ingyenélő cigányok választják, az ocsó készülék miatt. Tiszteséges üzeletembereknek 06-30-as számuk van. A csóróbbaknak pedig 06-20. Nem is ismerek vodásat.{/i}
Tényleg nem? Annál azért régebbóta fórumozol, hogy Macikát, Ákoskát, zsoltit ne ismerd. Ugye-ugye?
{i}Igaz, hogy már másfélmillióan /vagy többen/ vannak, de akkor sem. Olyanról meg főleg nem hallottam, hogy valaki a pannon számát cserélte le volna 70-esre..... {/i}
Akkor most kiállok és azt mondom: én bizony pannonról váltottam vodára és összességében nem bántam meg. Na erre varrj gombot!
Legközelebb pedig gondolkozz, mielőtt nem bírsz magaddal. Vezesd le a feszültséget ... de ne itt!
KRF
|
szomb. nov. 08, 2003 22:58 |
|
|
cLoNe
vas-tag
|
Csöves vagy te, kisfiam, és jó lenne, ha befejeznéd, vagy te
leszel befejezve, attól tartok
|
szomb. nov. 08, 2003 22:37 |
|
|
cLoNe
vas-tag
|
Csöves vagy te, kisfiam, és jó lenne, ha befejeznéd, vagy te
leszel befejezve, azttól tartok
|
szomb. nov. 08, 2003 22:37 |
|
|
zsolti4
|
Mit foglalkoztok még mindig ezzel az idiótával? Állandóan hülyeségeket beszél, pusztán szórakozásból.
|
szomb. nov. 08, 2003 21:25 |
|
|