Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 6:46

Hozzászólás a témához  [ 848 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő
Siemens S25 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Nem találtam ilyen oldalt,(béna vagyok) úgy hogy légyszi írjon valaki Siemens C25-höz címet kössz

szomb. ápr. 29, 2000 16:25
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
nahát! képzeld volt a kezemben S25, ugynolyan botrányosan **** mint a kistesója. inkább mondj olyan telót, ami nem volt még a kezemben. még ericsson is volt, pedig azt tiszta szíívből rühellem.

ja Fido. nálam a siemens már a menünél meghalt. annyira átláthatatlan, összezsúfolt, négy gomb kell hozzá, szóval katasztrófa, ilyet is csak a hülye németek tudnak kitalálni.
csináltak egy egyedi és innovatív telefont. igaazi siemens! elég gagyi lett...

pén. ápr. 28, 2000 23:19

Hozzászólás 
Sziabia Mindenki!

Én egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért van mindenki annyira oda vissza a Wap miatt szerintem ez egy hott gagyi dolog és csak arra jó hogy kb egy hetes használat után rájojj hogy milyen gagyi és drága ez az egész! Én kb. annyira tartom mint a megapress900-at! Szóval nem tudom de még annyira nincs kiforrva ez a rendszer hogy szerintem még kb. fél vagy egy évig hülyeség vele foglalkozni!

- P A N D A -

pén. ápr. 28, 2000 22:50

Hozzászólás 
Valószínűleg még életében nem volt a kezében S25. Érdemes elolvasni a Motorola xxxx-ről szóló topicot: még az is, aki megvételét ajánlja, lényegében csak hibáit tudja sorolni.

pén. ápr. 28, 2000 19:51

Hozzászólás 
Type-R!

Ez nem a Honda - Suzuki topic. Érveket kérek, hogy miért lenne jobb egy Motorola, amelyik csak 5 alapfunkciót nem tud, viszont 2 "fölösleges" dolgot igen!
Kiváncsian várom a válaszodat.

Fido

pén. ápr. 28, 2000 5:46

Hozzászólás 
Hi S_adam!

Bocs, de csak most tudok válaszolni.
A találkozó jó ötlet, ott tényleg át lehetne beszélni a problémákat.

Fido

pén. ápr. 28, 2000 5:43

Hozzászólás 
sajnos a burkolatot Bécsben vettem (fa mintás), itthon csak a c25-höz láttam.
(hogy miért?)A kijelző fedőt valami hülye módon kell felragasztani. Magadnak is ki tudod cserélni, nem egy Express-on, de nem is kell hozzá szerviz.
Egyébként a cucc elég drága volt.
Aki azt írta, hogy motorola time más kategória, írjon már egy pár érvet is, tényleg érdekelne.

csüt. ápr. 27, 2000 23:22

Hozzászólás 
A színes kijelzőt, oplogót, ébresztést!!!, játékot, naptárt elfelejtheted ha Timeportot veszel.
Szóval annyira nen egyértelmű, hogy "simán veri"
A Wapra meg k***a drága rettentő primitív.

Ajánlom figyelmedbe, hogy néz meg egy Gopher oldalt, és mondjuk hasonlítsd össze a Mobilvilággal. Kicsit látszik, hogy mennyit fejlődött a dolog, a WAP is rengeteget fog változni és veheted az új készülékeket.

csüt. ápr. 27, 2000 21:59

Hozzászólás 
Ez az elő- és hátlap csere engem is érdekel, különösen akkor, ha a kijelzőt is lehet cserélni az előlappal együtt.
Hol lehet ilyeneket kapni?

csüt. ápr. 27, 2000 17:11

Hozzászólás 
nyugodtan cseréld le. a Timeport simán veri az S25-öt. Nem egy kategória a két telefon. Ha megteszed, többet nem fogsz Siemens telefont venni.

csüt. ápr. 27, 2000 13:50

Hozzászólás 
Van egy eladó HEADSET-em S25-höz. Kb. 5ször használtam. 2000 Ft. 06-309-968-625

csüt. ápr. 27, 2000 12:04

Hozzászólás 
Egy pár kérdés Norbi:
Az előlap mennyi?
a hátlap mennyi?
a kettő együtt mennyi?
te vetted és csináltad?
Köszi.
s_adam

csüt. ápr. 27, 2000 11:15

Hozzászólás 
köszi!

Azt hiszem megvárom az s35-öt!Remélem nem lesz iszonyú drága.

csüt. ápr. 27, 2000 10:59

Hozzászólás 
Szia Komka Norbert

Szerintem ne cseréld le Motorolára.
Semmiképp.
Én 4 teló közül választottam ki az S25-öt. Ezek voltak: S25, Panasonic GD90, Motorola Timeport (az olcsóbbik, a nem WAP-os), Nokia 6150.
Eből enyém lett az S25, az asszonyé pedig a Pana GD90. Ezek a legjobbak.
Szerintem a WAP ma még nem intelligens és drága, aztán ha WAP-ra akarod cserélni akkor várj egy kicsit mert rengeteg WAP-os készülék jön ki az idén, talán már nyáron. Sok alsó és közép kategóriás gépbe beteszik az idén ( ha jól emlékszem pont a motorolákba is ). Erről olvashatsz az aktuális Telecom magazinban is.
Úgy hiszem, hogy már nyáron jót lehet válogatni közülük.
A fentebbi írásaimban olvashattad, hogy én se vagyok teljesen megelégedve vele, egy pár dolog meg még/már nagyon zavar. De még így se cserélném le a Motorola Timeportra, még a WAP-osra sem!
Nekem nagyon nem tetszik az a készülék, a formája elég ortopéd, meg a gombjai is nagyon puhányok, nem érzem mikor megnyomom, mintha takonyba nyulnék.
A gombjai meg azok nyomása pedig nem jók - szerintem.
Ha jót akarsz várj még egy kicsit.
Én az S35-öt és a Panasonic GD93-at várom , ezek is WAP-osak.
De újabban nagyon tetszik a Nokia 8210 is, csak (még) marha drága.
A motorola menük meg nem a legjobbak, sokan nem szeretik őket.
Valahogy a készülék kinézete, meg kezelése elég amcsi design és nem európai.
Aztán ez azért ilyen nagy szám a WAP mellett, hogy triband, de ezt szerintem hétköznapi földi ember nem használja ki csak valami szuper businessman, vagy politikus vagy maffiózó aki rengeteget utazik USA, Kanadába. De ez a három emberfajta gyakran vegyül egybe.
Ennyi. Én nem cserélném Motorolára az S25-öt pedig ez az első nem nagyon ocsmány Motorola - szerintem.
Nekem a Westel se nagyon ajánlotta.
Üdv.
s_adam

csüt. ápr. 27, 2000 10:24

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szerintem az S25 az ediggi legjobb telcsim, ami volt.Ha lecserélem. akkor csakis a WAP miatt.(Szerintetek megéri egy Motorolára lecserélni?)

1. Egyszer egy elő- és hátlapcsere miatt teljesen szétszedtem. Belül baromi egyszerű, világos technológiájú készülék, a burkolata elég tágas, főleg a billenttyű miatt "ekkora". Szerintem a mini készülékekhez képesti +20 g elenyésző különbség. Az antennával nekem is adódtak gondjaim: Cseréltem, utána többször kiesett, nagyon el kellett találni a beilessztést, azóta jó.

Egyébként a Ce-s palmtopommal is pélásan kommunikál.Irda modem driver is van hozzá a neten, valamint ajánlom figyelmetekbe a Fidel- gsm nevű programot!

csüt. ápr. 27, 2000 9:14

Hozzászólás 
Szia Fido,

Nekem úgy kapcsolt ki, hogy nyomtam a piros gombot normális ideig,erre nem kapcsolt be, vagy kezdett lassan bekapcsolni, amit én nem érzékeltem és lenyomtam mégegyszer, hogy hátha most megérzi a bekapcs parancsot.
Aztán erre már, a semmi után, jött a kikapcs. felirat- egyből.
Tehát, nem mindig volt világos az elején, hogy milyen erővel mennyi ideig kell nyomjam, hogy bekapcsoljon.
Most már tudom: elég erősen és elég sok ideig, talán addig ameddig nem jön a bohóc. Ez engem néha eléggé zavar.
De az zavar a legjobban, hogy a készülék egyes esetekben elég lomha, és nem fogadja be elsőre a kérdésekre való feleletet.
Vagy nem reagál jól arra a két nagy tégla felső gombra.
Főleg az "Igen" "Nem" válaszokra felejt el elsőre reagálni.
Egy konkrét, visszatérő esetet tudok:
"Üzenetek törlése: Igen vagy Nem?" "Igen".
És vagy 2- 3-szor kell nyomni, néha, hogy törölje. Főleg az "Igen"-nél vacakol és/vagy talán a jobb oldali bill.-nél.
Fido, ha van kedved találkozhatnánk, hogy nézd át ezt a kütyüt és mondj róla véleményt, hogy én tévedek, vagy ez a fajta teló ilyen, vagy csak ez az egy darab ilyen.
Sőt a fejembe vettem, hogy szervezzünk egy élő S25 találkozót/fórumot.
Milyen jó nagy buli lenne.
Mit szóltok?
Fidó, várom válaszaid.(És másokét is.)
Előre is köszi.
Üdv.: s_adam

csüt. ápr. 27, 2000 9:02

Hozzászólás 
Hi Dolp!

A telefoszám megjelenítés automatikusan megy végbe HA:
- te engedélyezted és a másik félnek műxik a telefoszám azonosítás funkció
- Dominónál eléütötted a kódot (sajnos menüből nem megy)
- az Inkognitó menü ki van kapcsolva

Az S25 nem tárol SMS-t, csak annyit tudsz tárolni, amennyi a kártyád kapacitása (ez az újabbaknál 10 SMS).

Üdv: Fido

szer. ápr. 26, 2000 19:22

Hozzászólás 
Kérdéseim:
1. Hogy lehet megcsinálni, hogy a hívott telefonon megjelenjen az én telefonszámom? Melyik menüpont ez?

2. Csak 10 SMS fér bele a telefonba???

előre is köszi

szer. ápr. 26, 2000 18:35

Hozzászólás 
Pepsimax!

A telefonkönyv bevitelnél a menüben találsz egy Tárolási hely menüpontot, és ott tudod meghatározni, hogy hová mentse a telefon.

szer. ápr. 26, 2000 11:09

Hozzászólás 
Fido, akkor pontosítanék: hogyan tudom a készülékben lévő memóriába azt az 50 db telefonszámot elmenteni. Vagy ez a telefonmemória a piros telefonkönyv?

udv: Euan

szer. ápr. 26, 2000 10:22

Hozzászólás 
S_adam!

Próbáltam az általad írt hibát elkövetni, de nekem nem sikerült: Ha bekapcsolásnál hosszan nyomva tartottam a piros gombot, nem akart kikapcsolni még 1 perc után sem.

szer. ápr. 26, 2000 6:56

Hozzászólás 
S_adam!

Te aztán készültél!!!:))

szer. ápr. 26, 2000 5:40

Hozzászólás 
Köszi mindenkinek. Csak a két dupla billentyű (felül, tégla alakuak)nyomásait nem akarja mindig bevenni. Néha csak 2. vagy 3-ik alkalomra, pl. igen vagy nem kérdéseknél, stb., tehát feltett kérdésre való döntéseknél.
Ma leejtettem, nem lett semmi baja, csak egy kis helyen megkopott a máz meg a kijelző szélén egy pici karc. Pedig az esős járdára esett, arról a nyamvadt szuper biztosnak hírdetett övcsipeszről. Vigyázzatok ti is ezzel az övcsipesszel, jó dolognak tűnik de becsapós és kicsit átverés. Ahogy léhajoltam elfordúl a teló és kijött az övcsipiből, aztán le.
Vettem is rá a Westendbe egy nagyon aranyos ki univerzális puha, vékony, elegáns bőrtokot amibe fektetve megy bele.1990 volt a West-end-be az első emeleten. A The Phone House-ba. A neve: univerzális fekvő hordtáska, barna, nagy AM6002. Ajánlom mindenkinek.
Akinek nem jó fekve annak meg láttam a Media Mark (West-end)-ba szép és sportos Samsonite meg Hama táskákat szintén 2000 Ft körül. Ezekbe fkve megy bele.
FONTOS!!!: Ugyanitt vettem egy telefon kijelző polírozó készletet. A márka: Hama, neve: Politurpaste Displex, súly 5 g. Cikszám: 38058, Ár: 1390 Ft.
Ennyi.

kedd ápr. 25, 2000 22:51

Hozzászólás 
Typhoon!

Ha SMS írás közben fogadsz hívást, akkor a megírt szöveg nem vész el. Ha a hívó fél bontja a vonalat, akkor a készülék automatikusan visszatér írás üzemmódra, ha te bontod, akkor bedig szövegjavítás funkcióban folytathatod az írást.

Pepsimax!

Bejegyzéseket tárolni a Naptárban tudsz.

Üdv mindenkinek: Fido

kedd ápr. 25, 2000 15:37

Hozzászólás 
Piros telefonkonyv reszhalmaza a telefonkonyvnek, igy sms irasa kozben piros betukkel, es ! jellel a nev vegen megtalalhatok a piros bejegyzesek is.

EFR-t ha jol tudom a telefon automatikusan kapcsolja, ha elerheto a szolgaltatas.

Meg tudna valaki mondani, hogyan tudok a telefon memoriajaba bejegyzeseket tarolni? Vagy ez a piros telefonkonyv???

usv: euan

kedd ápr. 25, 2000 11:53

Hozzászólás 
S25 bugok:

- SMS kuldo neve nem szerepel az uzi fejleceben, csak az inbox listaban
- ugyanigy nem tarsitja a nevet az SMS notificationben sem, es nem megoldott a tobb notification tarolasa (NB: az, hogy ezt nem jelentesben tarolja, mint a Nokiak, jo dolognak tartom)
- piros telefonkonyv nem elerheto SMS kuldesenel
- SMS sablonoknal nincs betukereso-ablak uzenet irasa kozben
- az emlitett datumproblema
- a SIM-appl. toolkittel irt (MenuAsz) alkalmazas nem vakarhato le a bal softkeyrol
- nem kapcsolhato az EFR ki/be
- problemak SMS irasa kozben fogadott hivasokkal (meg nem teszteltem)
- zold gombot SMS megirasa utan lenyomva elfelejti az egeszet ahelyett hogy pl rogton elkuldene

Meg nehany otlet, ami szamomra hianyzik belole:

- SMS naplo: kinek, mikor, kitol, mikor, mennyi (osszesitve)
- hivocsoportok a piros telefonkonyvon tul
- netmonitor

kedd ápr. 25, 2000 10:59

Hozzászólás 
Attila!

Igen, ejtettem már el keramitra, sajnos kétszer is, de szerencsére semmi baja nem lett.

S_adam!

Bekapcsolásnál tényleg lassan áll fel a menüje, de ha az animációt nem akarod végignézni, a legegyszerűbb megoldás: #-tel bekapcsolod a billentyűzárat, és máris megjelenik a hálózatkeresés ill. a szolgáltató.
Egy-két szolgáltatás közben kicsit lelassul a menüje, de nekem még sohasem makacsolta meg magát úgy, hogy nem reagál le egy gombnyomást.
A bekapcsolással az első alkalomtól nem volt gondom, de gondolom 1 hét után neked sem lesz.:)

hétf. ápr. 24, 2000 22:29

Hozzászólás 
Szerintem se a legkönnyebb.
Egyébként így 4 nap után engem a köv. dolgok idegesítenek:
1.a gép lassan kapcsol be, sokat kell nyomni hogy bekapcsoljon, ha meg kicsit tovább nyomom, már mutatja is a kikapcsolás feliratot.
Aztán ha végre elkaptam a helyes nyomásidőt (:-) akkor meg sokat "bohóckodik" a bejelentkező grafika, szóval baromi lassan ér el a Westel 900 feliratig. Nagyon tetünek látszik.
Nektek is így van.
2. Néha meg nem fogad el parancsot, mintha nem is nyomtam volna meg a gombot az ok, igen vagy törlés stb, aktuális funkcióra. Néha 2-3- szor kell megnyomni hogy bevegye. Most a szoftver lassú vagy a billentyű nem érintkezik jól, esetleg a gumi gomb ****?
Főleg az üzenet elküldése/ törlése kérdéseknél vacakol sokat így.
Nektek is így van?

hétf. ápr. 24, 2000 21:37

Hozzászólás 
Valaki ejtette már le az S25-öt betonra úgy 1 m magasságból?
A telefont magát túl nehéznek találom, mivel nagyon könnyű lett az akku, úgy gondolom eltrehánykodták a készüléket.

Szóval félek, hogy ha egyszer leejtem akkor ripityára törik, vagy bereped a kijelző.

vas. ápr. 23, 2000 18:26

Hozzászólás 
Szerintem mind ez a két teló a legkirályabb (S25, GD90), ha a kettőt összegyúrnák, akkor már le is állhatna az iparág, mivel már nem lehetne tovább fejleszteni. :-) Kivéve a Wap-ot, ami szerintem 1,5- 2 év múlva lesz használható, kifinomúlt módon.
Egyébként, én alig várom az S35-öt (WAP), és a Panasonic GD 92-őt és a GD93-at (ez is WAP-os lesz).
Talán két hó múlva nálunk is lesz, max. fél évre saccolom akcióasan is.
Megpróbálom összeszedni az összes eddigi S25 hibát/hátrányt (vélt vagy valósat). Ezért kérek mindenkit, írja meg nekem magánba, hogy mi az ami nem tetszik, vagy furcsa neki ebben a telóban. Összegyűjtve közreadom a listát, hátha közösen megoldjuk a gondokat vagy legalább sikerül elfogadtassuk, a jó oldalára billenteni ezeket is.
Bocs a komplikált fogalmazásért.

pén. ápr. 21, 2000 22:34

Hozzászólás 
Köszi.

pén. ápr. 21, 2000 20:13

Hozzászólás 
Hi Lali!

Ígérem, hogy végigkérdezem újra az összes GD90-es ismerősömet, és újra összeírom a listát. Amint kész, megírom!

pén. ápr. 21, 2000 19:57

Hozzászólás 
Nem bántottál meg, tudom, hogy mit mire cseréltem le. Csak kiváncsi lennék rá hogy mik a bugok. AZ s35-öt majd megnézem mindenképpen.

pén. ápr. 21, 2000 18:14

Hozzászólás 
Én nem akartam senkit sem (meg)bántani (főleg nem egy ex S25 tulajdonost), de ugyebár ízlések és pofonok...
Csak a saját, személyes véleményemet írtam le!
A lényeg: már volt a kezemben GD90, de egyáltalán nem nyerte meg a tetszésemet.
De tökmindegy: akinek tetszik, és meg van vele elégedve, használja azt!
Én maradok a jól bevált S25-nél!

pén. ápr. 21, 2000 13:37

Hozzászólás 
off: Fido! Megírnád magánba a gd90 bugjait? Köszi.

csüt. ápr. 20, 2000 22:31

Hozzászólás 
Kösz skacok!
Most már jól vagyok, megnyugtattatok.
Ma este felteszem NoDo-nál is a témát.
Lalit meg ne bántsátok, nagyon jó fej, ő tényleg kifogott egy rosszabb darabot.
Mellesleg én az asszonynak egy GD90-est választottam és tényleg nagyon csábító,főleg ezüstben, csak szerintem kicsit nőies.
Fogdossátok meg egy kicsit és meglátjátok, hogy az se kutya, eltekintve most az állítólagos bugjaitól, amiről eddig még nem hallottam, igaz nem is nagyon néztem utána.
Úgy látszik nincs telefon bug és rossz egyed nélkül.
Minden jót.

csüt. ápr. 20, 2000 8:12

Hozzászólás 
Bszocs: http://members.xoom.com/softdatalink/

S_adam: én is csak megerősíteni tudom, amit Fido Dido leírt: nálam sem jelentkezett egyik általad leírt hiba sem, pedig már az én készülékem is az 5.hónapot tapossa! Az meg, hogy Lali minek cserélte le egy Pana-ra…… az ő baja! Majd rájön szegényke!

csüt. ápr. 20, 2000 6:50

Hozzászólás 
Folytatás:
Érdemes lenne feltenned ezt a kérdést NoDo Fórumán is: www.extra.hu/NoDoS25

Fido

csüt. ápr. 20, 2000 5:28

Hozzászólás 
Szia S_adam!

Én fél éve használom, nálam nincsenek az általad írt hibák. Teljesen elégedett vagyok. Én a GD90 bugjairól hallottam hosszabb listát.

Fido

csüt. ápr. 20, 2000 5:21

Hozzászólás 
Kedves S25 User Társak!
Lalitól megtudtam egy pár S25 hibát/hátrányt, amiért ő végül is lecserélte egy Panasonic GD90-re..
Nekem csak két napja van meg a kicsike, idáig tetszik, de a problémk hallatán kicsit aggódom, hogy beválik e majd. Azért optimista vagyok.
Kérem jelezzetek vissza, ha ti is találkoztatok már, az alább idézett problémákkal (szeretném tudni hányan voltak szerencsések/pechesek):
1.Lógó, mozgó antenna
2.Kezdeményezett hívás visszadobása (pár hét után)
3.Vibra hamar legyengűl,tönkremegy (pár hét után, intenzívebb használat)
4.Pár hét után nyöszörög (nincs csavar meghúzni)
Ha bármi pro/kontrát tudtok, hallottatok, kérem írjátok meg.
Előre is köszi.

csüt. ápr. 20, 2000 0:41

Hozzászólás 
THX Bszocs!

szer. ápr. 19, 2000 15:02

Hozzászólás 
Ha tud valaki gyári programot S25-höz érdekelne.
Válaszokat email-ban ha lehet.
Köszi

szer. ápr. 19, 2000 11:24

Hozzászólás 
HI!

Fido Dido: Köszi a WAP-hoz az ötletet, ahol lehetett utánna jártam sajnos eddigi információim szerint magyarországon nem megy 1.0-ás WAP.

Csabesz: a hardwer alapok között mi a különbség azt sajnos nem tudom, SW-t frissiteni érdemes ha tudod nélkülözni pár hétig a telefonod, elég lassan készülnek el vele. Lényeges változást nem fogsz észrevenni, de egy-két apró hibát javítottak és az aksival is jobban spórol. Én irda-t próbáltam, a pc-be gyárilag beépitett irda-val tökéletesen működött, ezen felbuzdulva vettem egy "redlink 105 IrDA port RS232 soros portra" csatlakozó irda portot, eddig még nem sikerült életre keltenem, pedig rengeteg időt tölttem vele. Ha most vetted a telefonod figyelj a töltésere mert az első 2-3 alkalommal illik 20 órát tölteni különben soha sem fog 200 órás készenlétet bírni.

szer. ápr. 19, 2000 11:17

Hozzászólás 
Hello! Az alabbi kerdesek engem is erdekelnenek !!!! Felkerem a kedves hozzaertoket, hogy legyenek szivesek valaszolni !!!

És a 42-es SW-t érdemes egyáltalán 44-re frissiteni?
Egébként mi a különbség a 1x és a 4x hardveralap között?

+ Adatkabelt vagy Infra portot erdemes inkabb venni a telcsihez ? Mik ezzel kapcsolatban a tapasztalatok ?

szer. ápr. 19, 2000 8:05

Hozzászólás 
dolp,
1. A menüászra gondolsz? Azt sajnos nem lehet eltávolítani. Ha valaki mégis ismerne rá gyógyírt ossza meg velünk.
3. Az a gyorshívógomb. Beállítás-Billentyűzet-Jobb gyorshívó-Be (9-4-2), majd Telefonszámot választani.

kedd ápr. 18, 2000 17:30

Hozzászólás 
És a 42-es SW-t érdemes egyáltalán 44-re frissiteni?

Egébként mi a különbség a 1x és a 4x hardveralap között?

kedd ápr. 18, 2000 15:05

Hozzászólás 
Egy problemam akadt:

osszekotottem a telot a geppel kabel segitsegevel.

Az S25 explorer mukodik, viszont a Phone Editor Pro ,az SMS kuldo (amelyiken egy csunya telefon az ablak), es par masik program nem mukodik. Egyszeruen nem veszik fel a kapcsolatot a teloval.

Probaltam ugy is, hogy a telefonon az adatkapcsolatot beallitottam (akkunal DATA felirat villog), de semmi.

Viszont szervizprogik mukodnek, mert sikerult kiutni, tehat a kabel is jo szerintem.

Van tippetek, mi vagy hol lehet a hiba?

udV: euan

kedd ápr. 18, 2000 9:35

Hozzászólás 
Szia Phil!

A 42-es sw. a 12-esnek felel meg, más hw alappal. A 44-es sw-rel lehet frissíteni a tiédet.

kedd ápr. 18, 2000 5:39

Hozzászólás 
Egy tavaly augusztusi hozzászólásban olvastam, hogy a http://www.cellular.co.za/siemens_s25.htm címről el lehet jutni egy Délafrikai honlapra, http://www.waphome.co.za/Account_Login.asp ahol működik az SMS alapú WAP mégpedig ingyen ! Én már az elején elakadtam (azonkívül hogy nem tudok angolul) mert csak 10 jegyű telefonszámot fogad el a regisztrációnál. Van-e valakinek pozitív tapasztalata, illetve van-e valaki köztetek aki tudja a WAP-ot használni?

hétf. ápr. 17, 2000 21:02

Hozzászólás 
Üdv!
Olvasgatom itt az sw frissitést, hogy már 14-t tesznek fel, na mondok megnézem az enyémen milyen van! Nosza csillag, kettőskeri, 06 kettőskeri, erre kiirja az imei-t, majd lenyil és mit látok! Verzio:42
Hát ez mi? 42-s az sw? Vagy mi a 42? Tudja valaki?
Köszi
Phil

hétf. ápr. 17, 2000 20:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 848 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő