Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 16:35

Hozzászólás a témához  [ 264 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Alcatel 701 a Westelnél !!! 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Tegnapelött este 5-kor....
Sorry!

csüt. máj. 10, 2001 15:03
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Aspirin: a sípolást kivettem, a kattanás meg azért elég rossz a fülemnek.
Tegnapelött 5-kor vettem le a töltöröl (16 óra), aksi 100%, tegnap estére lement 50%-ra (elég sokat nyomogattam, beszéltem 20 percet, de azért nem kellene ennyire lemennie, nem?). Ma bekapcsoláskor volt 50%-on, 2 órával később 55%-on. Most estére ment le 50%-ra.
A boltba a kiscsaj egyböl belenyomta a Domino kártyát, pedig el akartam adni. Azt mondta, hogy neki kell aktiválni vásárláskor. Nálatok is aktiválták? Azért ez elég ****. Mi van ha valaki ajándékba veszi, és egy hónap mulva akarja odaadni?

csüt. máj. 10, 2001 15:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bat írta:

"...Valaki írta korábban, hogy némi kézimunkával megdizájnolta az akkut és a flipet egy bádogos forrasztópákával, engem is érdekelne a technológiai leírás!..."

Én vóóótam :o)) De azóta fejlődött a technika, és a "bádogos pákát" felváltotta a Weller :o)))) Egyszerű "jusztíruzásról" volt szó, a beakasztandó pöckök, és "önrugós" múanyag rögzítőfülek melegítéséről, valamint lapos csipesszel történő igazításáról volt szó, hogy aszimptotikusan közelítsünk a H7-es illesztéshez. :o))

Más! HEEEEELLLPPPP! Hogy a qrva életbe lehet a 701 telefonkönyvéből SIM-re másolni??? (tudom volt már erről korábban szó, de NEM MŰKÖDIK!!!) Sőt! a SIM-re sem tudok új bejegyzést felvinni, de ÚJ TELEFONKÖNYV LÉTREHOZÁSA megy (!!!) A SIM-re! Ez tiszta őrület. Valakinek tapasztalata, jótanácsa???

csüt. máj. 10, 2001 8:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Aspirin, kösz a választ, én is így gondoltam, hogy a csatlakozó lefelé kompatíbilis. ;) A OTdb-kéhez hasonló, kicsit újrahasznosított műanyag kinézete van, de annyi baj legyen, csak kábel (meg persze szoftver) lenne hozzá... :(
Annál is inkább, mert nem tudom, hogy lehet-e (egyáltalán) sms-t e-mail címre forwardolni. A teli/üres boríték nekem is működik - ez ugye nem fizetős szolgáltatás?! - az Üzenet/Paraméterek/Kéz Kézbes. Ért. alatt kapcsolható be. A pipának az értelmét még nem látom, attól, hogy ki van pipálva, még ugyanott van, mintha nem lenne amíg egyébként nem törlöm. Vagy ilyenkor kiteszi a SIM-re? Próbáltam e-mailt is írni, látszólag minden rendben, az elküldés után jön a hibaüzenet: "Az üzenet formátuma hibás, ezért nem tudjuk továbbítani." :( Pech. Talán az Üzenet/Paraméterek/Típ menupontnál kell mindig váltogatni az sms/e-mai között? Az OTdb-n nem kell semmit buzerálni - ha jól emlékszem -, mikor bemegy az ember a nyilván ugyanolyan MenüÁsz kártya e-mail menüjébe írja, küldi, megy.

Újabban egyre gyakrabban vettem elő a nadrágzsebemből kikapcsolt állapotban - a telefonra gondolok ;), önhatalmúlag tette! :( -, tegnap sok sms-t küldtem, néha írás közben is lefagyott. Az anyád keservit! - mondom -, leszedve az akkut kicsit megfeszegettem a csatlakozóit, azóta lötyögni ugyan lötyög, de nem kapcsolt ki. Valaki írta korábban, hogy némi kézimunkával megdizájnolta az akkut és a flipet egy bádogos forrasztópákával, engem is érdekelne a technológiai leírás! ;) Tehát kontakthiba, talán a máj-jún dátumváltás is erre vezethető vissza? Annyit nyomorgatjátok a pöckét, hogy bemondja az unalmast. ;) Nekem a múltkor sikerült a helyi érzéstelenítés (pardon: fagyasztás), de azóta bírja a gyűrődést. Most is kipróbáltam, semmi. Még annyi változás történt, hogy töröltem azt a két szem aktualitását vesztett (májusi) bejegyzést a határidőnaplóból, ami egyáltalán benne volt.

Az akksi változatlanul nem bír ki öt napnál többet - kevés használattal - pedig többnyire kikapcsolva töltöm. 50%-ig viszonylag jól bírja, de utána egy nap alatt lepukkan. (Avagy: elég a három kocka az akkujelzéshez...? Jó, tudom, 000000*.) A kijelző nekem is félárbócon megy, arra elég, a gombokhoz nem mindig, de azt könnyebben megtanulja az ember a 102 gombosnál, meg úgyis látszik a kijelzőn is. ;) Kijelző: nem tudom észrevettétek-e, a menük között lépkedve a szimbóleum egy-egy pixelnyit néha arrébb mászik, nem túl "bajnok"... ;)

Azt észrevettétek, hogy a Westel csík az alján fekete, ha a Szolgáltatások/Hálózat/Keresés/Üzemmód Kézi? Mi ennek a szerepe? Mindenesetre nekem "egyéni" oplogóm van! ;) Ez kedves: behelyezve eme kedvenc szerkezetbe, mely telepet helyre kelt, tele-ketyere nem rezeg, sejtve esetleg e helyzetet. (Nekem rezgetve jelez reggel-este.)

Bocs, ha hosszú - és haszontalan - voltam! G.

szer. máj. 09, 2001 16:52
arany tag

Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
Hozzászólás 
McAlone
Ugy tunik, ez a helyzet, igy van nalam is.
Bar engem ANNYIRA nem bosszant (csak kicsit...)

udv
asp

szer. máj. 09, 2001 9:27

Hozzászólás 
Egy borzasztó hüjeség : kapok egy SMS-t, s válaszolok rá.
Amikor elküldeném a választ rákérdez a címzettre ... ? Ezt a baromságot - vagy én cseszek el valamit ? Nem akarom elhinni. Tudtok megoldást, vagy mindenkinek ilyen ??

köszi : fma

szer. máj. 09, 2001 8:57
arany tag

Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
Hozzászólás 
madred:
Ha teljesen nem is, de a fomenu ikonos lesz. Viszont nem lesz animalt (az meg ugyis minek... :))

gezenguz:
Kattanni kattan, de eleg halkan (vs 302 pl.), inkabb a sipolas volt zavaro, amig ki nem kapcsoltam. Arra gondolsz?

udv
asp

szer. máj. 09, 2001 7:43

Hozzászólás 
HI!
Én is megvettem!
Nektek is kattan eggyet a hangszóró, mikor hívást kezdeményeztek, illetve amikor a hangos emlékeztető lejátszását elinddítjátok?
Elég kellemetlen mikor ott van a fülednél.
GEZ

szer. máj. 09, 2001 7:14
vas-tag

Hozzászólás 
Sikerűlt leszednem a NET-ről a magyar használatit és azt írják, hogy van egy "bajnok" menürendszer a profibb felhasználóknak. Mi ez ? Talán egy teljesen ikonokra épülő menü ? Gondolom nagyobb ikonok, gyorsabb elérés.
Madred

kedd máj. 08, 2001 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
A betük valóban kicsik,de nekem soha nem okoz gondot az olvasásuk,ugyanakkor nagyon jó,hogy 8 soros.
Tudtommal Mo.-on csak a sötétszürke színût forgalmazzák,és mivel a Westel 2001-ben is kizárólagos forgal-
mazója az alcatel telcsiknek,ezért nem valószínû,hogy gsm boltokban más színben megjelenjen.Ha valahol
más színben látnál,az szerintem külföldön vásárolt lehet.
A világítás beállításánál egy gyengébb és egy erõsebb fényintenzitás közül lehet választani.Én a kisebb fogyasztás miatt a gyengébbet használom,de számomra ez is megfelelõ olvashatóságot biztosít.
Szerintem jó választás ez a telefon.Sok sikert hozzá!
Karakot

kedd máj. 08, 2001 12:02
vas-tag

Hozzászólás 
Karakot-
Már a flippes topicon meggyőztél és 701-est szeretnék venni. Most kuporgatok .
Kinek milyen színűhöz sikerűlt hozzájutnia ? A zöldes jó, de még nem láttam sehol.
A 701 csak annyira világít mint a 302, vagy segít a fény az apró betük látásában ? A 302-esemet még szemüveggel sem látom mindig a legfrankóbban . Álmaim telefonja akkor lenne, ha nagyobbak lennének a betük.

hétf. máj. 07, 2001 18:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Szétszedtem.Az eloxált felszínen egy kicsit látszik a dolog,de arra nagyon ügyeltem,hogy a fejeken a vágatokat ne barmoljam szét.Majd összerakás után egy kis fekete filc,és semmi nyoma a beavatkozásnak.
A kiváncsiságon kívül még az sarkallt a mûtétre,hogy a ki-be kapcsoló gomb petyhüdtté vált.Gyakorlatilag csak a mikrokapcsoló tartotta,nem ment vissza lenyomást követõen a helyére.A szervizben azt mondták,hogy mûködik,nem értik,hogy mit ugrálok itt.Na, erre gondoltam,hogy meggyógyítom.A probléma az volt,hogy egy kis rugalmas pöcökkel van a gomb a belsõ peremhez ragasztva.Ez engedett el.Most szuper.
Ugyanakkor érdeklõdtem a szervizben,ha már ott voltam,és azt mondták,hogy nem tudnak elõlapot adni,még pénzért sem.És ha cserélni kell vmit,akkor küldik a telót alcatelhez.Ez azért furcsa és bosszantó.Ha valamilyen alkatrészért fizetnem kell,azt én szeretném berakni,más ha nem szükséges ne piszkáljon hozzá.Már láttam,hogy kezelik a telókat szervizben.Hát nem úgy,mint a sajátjukat.
Szóval óvatosan a piros és zöld gombokkal.Remélem nem lesz szériahiba.

hétf. máj. 07, 2001 9:45
arany tag

Hozzászólás 
De sokan lettünk itt Lacik-ok.

vas. máj. 06, 2001 18:44
ezüst tag

Hozzászólás 
SW:Wap 121 02
SMS kézbesítésrõl értesítés nekem sem jön.Egyszer volt,hogy a kis boríték ikon mellett megjelent egy pipa jel,gondolom ez jelzi,ha megkapta a címzett az üzit.De azóta egyszer sem.
Szedte már szét valaki a telóját?

szomb. máj. 05, 2001 14:41

Hozzászólás 
Nektek sem működik az értesítés sms-kézbesítésről?

szomb. máj. 05, 2001 13:59

Hozzászólás 
Így tényleg lefagy, bár nekem nem kell 10-szer megcsinálnom, az 5. után már be is dobja az unalmast!

De egyébként nagyon jó, soha nem hittem, hogy egy Alcatel tetszeni fog nekem...

szomb. máj. 05, 2001 13:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ilyen a mesében sincs... :o( +1x +próbáltam, és
semmi... Eljáccom a május-június közti lépkedést de nem
hajlandó lefagyni. Na nem mintha bántana, de a SW verzió
ugyanaz mint a tietek. ???

szomb. máj. 05, 2001 6:49
vas-tag

Hozzászólás 
Bingó! ;) Nekem is fagyi. :( Még jó, hogy szinte nem is használom a határidőnaplót. Ja, WAP 121 02 verzió, bár nem hinném, hogy létezne heti frissítés, mint más gyártóknál... Válaszok a három hozzászólással korábbiakra...? Sziasztok! G.

pén. máj. 04, 2001 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nekem nem sikerült lefagyasztani. Tologattam jobbra
balra megadott módon, de 110 után meguntam :o)

pén. máj. 04, 2001 11:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült lefagyasztanom.
Recept: naptár--havi nézet--grafikus----------go az utolsó naphoz,majd a joystick jobbra egyszer,ezzel átugrik a következõ hónap elsõ napjára,majd balra katt,és visszaugrik az elõzõ hónap utolsó napjára.Ezt kell 9 alkalommal megismételni,majd a 10.-et követõen lefagy, majd kikapcsol,és magától újraindul.
És nem véletlenül történt,sajnos ismételhetõ jelenség.
Nektek is ilyen?
Még valami. Szedte már szét valaki a telót? A westel szerviz hogyan ellenõrzi,hogy piszkált-e a telefon,ha nincsenek leragasztva a csavarfejek?

pén. máj. 04, 2001 11:46
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én sem találkoztam még pőre számmal, igaz, jószerivel mindet egyszerre írtam be, legalábbis az egy névhez tartozókat.

Telefonkönyv bejegyzés: 72 + 7 a SIMen (2 hangtárcsázással)
Üzenet: 61 (fölöst - mint +AKCIO, +NEVNAP - nyomban törölve)
Határidő: 2 (a funkciót tkp. egyelőre tudom nélkülözni...)
-----
Megtelt memória: 17%

Üzenetről jut eszembe: az sms-ként érkezett üzeneteket nem lehet valahogy e-mailre forwardolni? A Továbbításhoz csak számot fogad, függetlenül a Paraméterek/Típ beállítástól <E-mail>, ^C^V meg sajna nincsen... Egyelőre a Westel900.net postafiókomat sem érem el a westel.hu-ról (el lehet egyáltalán?), de az üzenetek szubjektjét rendesen elküldi.

Bekapcsolási próblámám még nem volt, tény, hogy hosszasan kell nyomva tartani. Viszont többször előfordult, hogy a zsebemben kikapcsolt aktív billentyűzár mellett, majdnem teli akkuval. Garanciális szerviz...? :(

A rögzített hívásidőt (Időtart.info) tényleg csak percben tudja? Vagy ez összefügg a beállításokkal (Menü/Hívásidő/*)? Gondolom ennek a menüpontnak leginkább Dominónál van jelentősége.

Adatkábele nincs még senkinek?

Sziasztok: G.

csüt. máj. 03, 2001 17:52

Hozzászólás 
Nálam minden emberkénél 2-3 tel.szám van a tel.könyvben,(mobil, otthon, munkahely) és mégis kiírja a hívó nevét. BrOnZ-nak lesz igaza.

csüt. máj. 03, 2001 6:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig hogy megörültem.... Ha hiszitek ha nem, amikor
olvastam a topicban ezt a nyűgöt, azonnal elkezdtem magamat
hívni a másik telefonomról, és nekem műxik... Tudom, csodák
nincsenek, de akkor az okára kellene rájönni. Nálam
tökéletesen azonosít minden olyan bejegyzést, ami mögött
több szám "lapul"... Jut eszembe! Volt egy ilyen hibám a
7110-nél is, de ott az volt az ok, hogy egy szám két, vagy
több helyen volt eltárolva. Pl.: Gipsz Jakab, mobil: xxx,
Munkahely: yyyy. Ugyanekkor önálló tételként "munkahely" is
szerepelt a telefonkönyvben yyyy adattal, és ekkor nem
tudta "hová tenni" a SW a számot és inkább kiírta. Nem
lehet itt is ez az ok?

szer. máj. 02, 2001 18:32
ezüst tag

Hozzászólás 
aspirin!
Telkönyv kitörölve.Kösz

szer. máj. 02, 2001 18:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na akkor ezt a hibát kijavítom nektek: A telefonszámokat
így írjátok be mindig: +36209xxxxxx, vagy +3630266xxxx és
láss csodát! Ki fogja jelezni a hívót még akkor is, ha több
szám van a nevéhez rendelve. :o)

szer. máj. 02, 2001 14:39
ezüst tag

Hozzászólás 
aspirin: Tényleg így van,és milyen bosszantó.Nálam csak pár helyen szerepel egy emberkénél több szám,és már kezdtem örülni,hogy na végre nem kell többször szerepeltetni az adott nevet a telkönyvben több telszám esetén.Erre puff neki,csak a számot írja ki,én meg találgathatom,hogy ki lehet az.
Ja lenne egy kérdésem.Ha van egy általam létrehozott telefonkönyvem adott névvel,majd mindet kitörlök belõle,akkor utána hogy lehet magát a telkönyvet is megszüntetni?

szer. máj. 02, 2001 13:00
arany tag

Hozzászólás 
Hataridonaplo: 162
TelK.Bejegyz.:139
SMS:90
37%

Talaltam viszont hibat: ha valakihez tobb telefonszamot is beirsz, akkor nem irja ki a hivasnal, csak a szamot, mintha koze se lenne az egeszhez... (pl. vezetekes volt eddig csak 1 embernel, majd lett mobilja, beirtam a mobilhoz, es ez a vege...)

udv
asp

szer. máj. 02, 2001 12:31
ezüst tag

Hozzászólás 
McAlone: Azt hiszem,hogy nekiállhatsz kattogtatni.Sajnos úgy tûnik,hogy csak egyenkénti törlésre van lehetõség.

Karakot: tudhatnád,hogy az "idejig"-et úgy kell írni,hogy ideig!! Nagy paraszt lehetsz!

szer. máj. 02, 2001 12:07

Hozzászólás 
Üdv !

Kérdés : lehet e az elmentett üzeneteket egyszerre kitörölni ? Amúgy 90-et mentettem el, akkor telt csak meg. De egyenként kitörölni ... :-(

szer. máj. 02, 2001 9:38

Hozzászólás 
Határidőnapló: 84
Telefonkönyv bejegyzés: 55
Üzenetek: 25
Hangos emlékeztető: 1
Megtelt memória: 25%

szer. máj. 02, 2001 7:52
ezüst tag

Hozzászólás 
BrOnZ:kérlek próbáld ki,hogy a 6*10 sec hangmemót kitöltöd,és utána nézd meg,hogy mennyin áll a memória!

Laci:nálam be és kikapcsolásnál is csak egyszer kell megnyomni a gombot kb.2 sec. idejig.Ilyen problémám még nem volt vele.

Mindenki:legyetek szivesek írjátok már be,hogy Ti mit tároltok eddig a telótokban,és ez mennyi memót foglal!

hétf. ápr. 30, 2001 12:03
arany tag

Hozzászólás 
Más bajról nem tudok egyébbként hibátlanul üzemel és jól birja az aksia is.

vas. ápr. 29, 2001 18:07
vas-tag

Hozzászólás 
Dilemmába vagyok, mert egy GSM boltban mondták, hogy amiket eladtak 701-esből eddig mind "bekapcsolási" hibával bajlódott. Szeretnék venni egyet, de nem tudom vannak-e még hibái.
Remélem viszik lefelé az árát Dominóval, mert jönnek a GPRS Alcatelek . Árcsökkenésről hallott már valaki ? 50 körűl kártyával már jobb lenne (várni, csak várni....)

szomb. ápr. 28, 2001 14:49
arany tag

Hozzászólás 
Gondolm aaz a szoftver is elfoglal benne egy kis helyet ami fut benne. Viszont nekem olyn gondom van amit nem tudok mire vélni a bekapcsolás. Ha be akarom kapcsolni akkor kétszer kell hosszabban nyomni a gombot különben nem történik semmi. Ez mindeggyiknél igy van vagy csak az enyém hibádzik.

pén. ápr. 27, 2001 20:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Mikor megvettem a 701-esemet és még nem írtam bele semmit, azt írta ki a memóriaállapotra,hogy 8% foglalt. Tudja valaki,hogy ez miért van?

csüt. ápr. 26, 2001 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Miért van az,hogy mikor egy vadi új készüléket (701-est) bekapcsolsz és megnézed a memóriaállapotot,akkor azt írja ki,hogy 8% foglalt?? Késõbb kaptam 3 SMS-t,készítettem 2 hangmemót,2 naptári bejegyzést és 10 telefonszámot írtam be a telkönyvbe.Erre azt írta ki,hogy 13% foglalt.Ha a fenti néhány dolog elfoglal 5%-ot az összmemóriából akkor mekkora a tényleges kapacitása a telónak.Úgy tudtam,hogy 32MB,de akkor itt valami nincs rendben.Tudja valaki,hogy mi nem stimmel itt?

csüt. ápr. 26, 2001 20:19

Hozzászólás 
Karakot!
Talán az a két hangfile.
Milyen verziótok van a telóban????

csüt. ápr. 26, 2001 14:59
arany tag

Hozzászólás 
nálam is volt egy ilyen SMS de a hiba a +36 ban volt. Azt kijavítva megjelent a küldő neve.

szer. ápr. 25, 2001 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmmm... ez érdekes! Nekem 5 határidőnapló, 48
telk.bejegyzés, 3 SMS, mellett 8% foglaltságot mutat.

szer. ápr. 25, 2001 16:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Megnéztem több vadi új 701-est, és mindegyik azt írta ki a memória infónál,hogy 8% foglalt,pedig még semmi adat nem volt elmentve.Akkor mi foglalja azt a 8%-ot?Aztán beírtam 10 nevet,5 naptári bejegyzést és két hangfile-t hoztam létre+kaptam 2 SMS-t,erre azt írta ki,hogy 13%foglalt.Véleményem szerint 32MB-nak ez nem lehet a 13%-a! Tudja esetleg valaki,hogy hol van a kutya elásva?Vagy nem 32MB az összmemória,vagy nem pontosan jelzi ki a memóriaállapotot.Vagy valami másról lehet szó?

szer. ápr. 25, 2001 16:03
arany tag

Hozzászólás 
Na haly!
Kulcsos kerdest mar en is feltettem, de egyelore senki.
En a Hataridonaplo/bellitasok/bizalmas/ sajat v. kozos beallitasra gyanaxok, mert egyszer atallitottam "sajat" ra, es azokhoz a nevekhez irt kulcsot,amit ekkor raktam el. Visszaallitottam "kozos"-re ,es azota nincs kulcs... (Persze nemtom mi koze a tl.konyvnek ehhez...)

Az sms-problemaval en meg nem talakoztam, de a nemeteknel eleg sokan irkalnak rola. Ott viszont ugy tunik a hozzaszolasokbol, hogy szolgaltato-specifikus a dolog.
Ezek szerint nem...

udv
asp

szer. ápr. 11, 2001 14:58

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudja valaki,hogy mit jelent a telefonkönyvben, a nevek mellett -szerintem véletlenszerűen- megjelenő kulcs?

Ha SMS-t kapok, néha a küldő neve helyett csak a telefonszamot írja ki a telefon. Pedig a telefonkönyvben szerepel a küldő. Miért?

Előre is kösz a válaszokat.

Üdv:Bubba

szer. ápr. 11, 2001 13:42

Hozzászólás 
soft: WAP 121 02
colour: grey

kedd ápr. 10, 2001 8:10

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen verziójú szoftware ketyeg a 701-es telcsiében.
(Aki nem tudja: a *#06# beírására kiadja.)
Ja, én most akarok venni. Milyen szinűt ad a Westel Dominóval?

hétf. ápr. 09, 2001 17:33

Hozzászólás 
Sziasztok, nem ismer valaki 701-es kikódoló-mestert? Nagyon nem tudom eldönteni, hogy 6210-est, vagy egy ilyen kis ékszert vegyek, de ahogy olvastam, nem vagyok egyedül a porblémámmal...ha nem akarok számot váltani, ki kell üttetnem a westelt belőle :) Ha vki tudna segíteni, légyszi 1 emil vagy sms a 20/348-3787-re! Köszi!

vas. ápr. 08, 2001 0:56
arany tag

Hozzászólás 
4 napja van meg elötte 302 volt. Összehasonlításként:
Rádiórész/ adórész: Talán egy kicsivel érzéketlenebb a 701 de ez csak nüansznyi.
Adója nem vettem észre különbséget.
Szolgáltatásokban 701 viszi a pálmát tetszik az eseménykezelő ezt nagyon eltalálták. 8 soros LCD szuper kicsit kicsik ugyan a betük de szuper felbontásban. A 701 ben nem lehet dallamot szerkeszteni ez szerintem hiányosság.
Mindenesetre a 701 nagyon jól használható hatalmas memóriával felvértezett teló. Viszint csak annak ajánlom aki nem játékként kezeli a mobiltelefont mivel nincs rajta se játék se oplogó sem képküldés. Viszont kap az ember egy mobil manager kalkulátort.

csüt. ápr. 05, 2001 18:42

Hozzászólás 
Hi!
Tudja valaki, hogy az Esemény/Figyelmeztetés menüpontba hogyan lesz a nullából 1? Állandóan azt írja ki, hogy "Értesítés! Üres." Mi ez az értesítés?
Kösz.
Üdv:Bubba

hétf. ápr. 02, 2001 7:09
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
Csak gyorsan, mert rohanok...
Toltes utan 4,1V (regebben lehet, hogy 4,2 korul, mintha ugy emlekeznek...)
A 301 headset jo hozza, Westelben kerestek ki listabol, en is azt hasznalom!
Nalam is csinalta, hogy jo sok (egy ejszakai) toltes utan kikapcsolt amikor buzeraltam, de most nem csinalja.

Udv
Dredd

Ps: BrOnZ: a bortok az ovre huzhato, magneszaras es ki kell belole venni a telefont (olyan mint a 7110 Nokia gyari bortok, csak kicsiben)

pén. márc. 30, 2001 15:53
vas-tag

Hozzászólás 
Ja, még valami: a csatlakozója ua., mint az Easy db-nek (ha jól látom). Létezik, hogy másképp lenne bekötve? Mert ha nem, akkor - cáfoljatok meg - jó kell legyen hozzá az az adatkábel, head-set, stb. Vagy illesztési/feszültség problémák lehetnek? Sziasztok! G.

pén. márc. 30, 2001 15:31
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem sem sikerült a részletezett módon lefagyasztani. De! Az imént vettem le a tőltőről, 6 óra, bekapcsolva. 4,15V. Kollágámnak mutatnám a Load Controlt: aztán feketedés, fehéredés, blama... Ez volt az első alkalom. Újra bekapcsolva már csak 4,10V. Úgy látszik ez a standard. Viszont a hetes készenlétet sehogy se sikerül kihúzni, pedig igazán alig használom. Már bánom is, hogy nem a Siemens C35i-t vettem, akkor még ingyé volt. Ma már 10e Ft aranykártya akcióban is. :( Készenlétre hátha az is tudja ezt, meg aztán mégis 16e Ft-os spóroltam volna, nem 30-at vesztek... Na mindegy, bocs a szentségtörésért, elvégre ez Alcatel lista. Úgy meg biztos ez után sóvárognék. ;)

Az időtartam infó tényleg csak percben tud számolni? G.

pén. márc. 30, 2001 15:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 264 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő