|
Szerző |
Üzenet |
HappyBike
|
Úgy látszik kissé elkiabáltam a dolgot. Ugyanis azt tapasztaltam tegnap (azaz szombaton), hogy a kerós HeadSet-et (Motorola szivacsos, merevszáras set, Ericsson átalakítóval) feldugva állandóan hanghívást akart kezdeményezni. Igaz, hogy ez nem egy eredeti HeadSet. Azzal ugyanis rendesen üzemel a telcsi. Persze annak meg az a baja, hogy a menetszél, vagy a normális szél is lehetetlenné teszi a telefonálást. Ugyanis iszonyatosan sistereg a szél miatt. Nem tudtok olyan helyet, ahol a két Set-et össze lehetne kombinálni? Ugyanis nekem egy valódi merevszáras, de fülre akasztható, valamint mikrokapcsolóval ellátott és eredeti dugós változat kellene. Ez már 4 módosítás az eredetihez képest. Illetve csak 2 mert ott megvan az eredeti dugó és a mikrokapcsoló. Tehát tud valaki segíteni? Persze ettől nem változott meg a véleményem, azaz még mindig a legjobb telcsinek tartom! Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "BikeMTB" <bikemtb@ax.hu> To: <list@mobil.lx.hu> Sent: Thursday, May 30, 2002 9:46 PM Subject: Re: [mobil] R520m tapasztalok Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem jelenleg probléma mentesen üzemel a telcsim! Ez az első ilyen telefon, ami tényleg azt csinálja ami nekem tetszik. Az is tény, hogy amióta kikapcsoltam az automatikus GPRS-t, valóban nőtt a telefon készenléti ideje. Egyelőre nem tudom, hogy a számlám nőtt-e ezzel, de remélem, hogy nem! )) Lehet, hogy ettől a telcsitől nehezen fogok megválni?
|
vas. jún. 02, 2002 8:20 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Azért ha kekeckedhetek, ne próbálj ki egy T68i-t!
Nehéz megállni a kísértést...
))))))
|
csüt. máj. 30, 2002 21:24 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Nekem is nagyon hiányzik!!! ((
|
csüt. máj. 30, 2002 20:58 |
|
|
HappyBike
|
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem jelenleg probléma mentesen üzemel a telcsim! Ez az első ilyen telefon, ami tényleg azt csinálja ami nekem tetszik. Az is tény, hogy amióta kikapcsoltam az automatikus GPRS-t, valóban nőtt a telefon készenléti ideje. Egyelőre nem tudom, hogy a számlám nőtt-e ezzel, de remélem, hogy nem! )) Lehet, hogy ettől a telcsitől nehezen fogok megválni? Rgds. BikeMTB
|
csüt. máj. 30, 2002 20:42 |
|
|
HappyBike
|
Feltöltötted a "Hangtárcsázás" menüpontot? Mert ha igen, akkor szerintem is logikus lenne a dolog. Nekem is van hasonló problémám, bár ott nem testvérekről van szó, hanem anya és lánya hangja majdnem azonos. Ezt én úgy szűrtem meg, hogy itt külön címkére tettem a lakás telefont. Azért az 5let tényleg jó. Meg kellene valósíttatni! Nagy szám lenne... )) Szerintem software-esen ez egyáltalán nem lehet probléma. Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "P. Gábor" <grass@dpg.hu> Egy vicces story! Minap kerékpároztam, ahogy kell (rádiós) head-set a fél fülemen. A történethez egy fontos tény, hogy van két évfolyamtársam, akik ikrek ráadásul. A telefonkönyvben két külön bejegyzést foglalnak el, hangcimkékkel ellátva, de az otthoni számukat viszont csak az egyikhez fűztem. A "bonyodalom" ebből következett. Telcsi a mezemben, jön a hívás, hallom a nevet. Fogadom, és köszönök, hogy: Szia Balázs! Erre dermedt csend, pont egy kereszteződésben voltam haladnom kellett, mire köszön, hogy: Péter vagyok! Jött egy kis magyarázkodás, és természetesen semmi gáz nem történt, csak furcsán jött ki a dolog. Ezzel csak ara szeretnék rávilágítani, hogy beérkező hívásnál esetleg bemondhatná a szám típusát is a telcsi. Kicsit féltem ezt leírni nektek, hisz ez már szálkakeresés! De mi lenne, ha? Esetleg opcionálisan választani menüből a hívó neve menüpont alá betenni egy olyan opciót, hogy szmtípussal együtt. Kíváncsi leszek a véleményetekre! Szerintetem ez software-esen megoldható lenne.
|
szomb. máj. 18, 2002 6:52 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Egy vicces story! Minap kerékpároztam, ahogy kell (rádiós) head-set a fél fülemen. A történethez egy fontos tény, hogy van két évfolyamtársam, akik ikrek ráadásul. A telefonkönyvben két külön bejegyzést foglalnak el, hangcimkékkel ellátva, de az otthoni számukat viszont csak az egyikhez fűztem. A "bonyodalom" ebből következett. Telcsi a mezemben, jön a hívás, hallom a nevet. Fogadom, és köszönök, hogy: Szia Balázs! Erre dermedt csend, pont egy kereszteződésben voltam haladnom kellett, mire köszön, hogy: Péter vagyok! Jött egy kis magyarázkodás, és természetesen semmi gáz nem történt, csak furcsán jött ki a dolog.
Ezzel csak ara szeretnék rávilágítani, hogy beérkező hívásnál esetleg bemondhatná a szám típusát is a telcsi.
Kicsit féltem ezt leírni nektek, hisz ez már szálkakeresés! De mi lenne, ha? Esetleg opcionálisan választani menüből a hívó neve menüpont alá betenni egy olyan opciót, hogy szmtípussal együtt.
Kíváncsi leszek a véleményetekre! Szerintetem ez software-esen megoldható lenne.
Üdvözlettel: Gabesz
|
pén. máj. 17, 2002 22:03 |
|
|
k_chris
platina tag
|
fene egye meg... haver 8310esevel gyonyoruen muxik.
|
kedd máj. 14, 2002 18:44 |
|
|
Pitiless
ezüst tag
|
Hali!
Engem beenged, csak nálam is CANNOT DISPLAY...-el elszáll. De előfordult más oldalakkal is. A soft verzió: R4A008.
Üdv: Mike
|
kedd máj. 14, 2002 13:47 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia
Engem még az oldalra sem enged be (R3A 022 verzió)
Gateway recevied an invalid response from the upstream
gateway
Üdv. Amtibácsi
|
kedd máj. 14, 2002 11:28 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hali!
neked jol megy a WAP? Mert nekem a wapgsm.pestiest.hu nal a
mozimusornal ha mozi szerint nezem akkor van ugye 2
kitoltendo hely egyik mozikezdobetu masik mozinevreszlet.
csak akkor enged tovabb barmelyik link ha mind2 helyen ki
van toltve valamivel, utana meg CANNOT DISPLAY MALFORMED
CONTENTet ir... mi a fene ez??? nem szabvanyos wap oldal
vagy a telo bongeszoje a ****?
|
hétf. máj. 13, 2002 12:40 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia Grass Nagyon jól működnek ezek a szolgáltatások. Megy a GPRS emilezés is. (Igaz, van amikor többször kell ráindítani, de 3.-ra szokott sikerülni a letöltés) Szinte a levél megérkezésével egyidőben jön az SMS. Feladó, tárgy, méret !!!, és még amennyi belefér a szövegből a 160 karakterbe. WAP-on is lehet nézegetni a leveleket. Sajnos a vírusos leveleket a WAP-on keresztül nem lehet letörölni, mert ahhoz először meg kéne nyitni, de sajnos nem lehet. Hibát ír ki. Üdv. Amtibácsi ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. máj. 13, 2002 10:30 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia Grass Nagyon jól működnek ezek a szolgáltatások. Megy a GPRS emilezés is. (Igaz, van amikor többször kell ráindítani, de 3.-ra szokott sikerülni a letöltés) Szinte a levél megérkezésével egyidőben jön az SMS. Feladó, tárgy, méret !!!, és még amennyi belefér a szövegből a 160 karakterbe. WAP-on is lehet nézegetni a leveleket. Sajnos a vírusos leveleket a WAP-on keresztül nem lehet letörölni, mert ahhoz először meg kéne nyitni, de sajnos nem lehet. Hibát ír ki. Üdv. Amtibácsi ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. máj. 13, 2002 10:29 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia Grass Nagyon jól működnek ezek a szolgáltatások. Megy a GPRS emilezés is. (Igaz, van amikor többször kell ráindítani, de 3.-ra szokott sikerülni a letöltés) Szinte a levél megérkezésével egyidőben jön az SMS. Feladó, tárgy, méret !!!, és még amennyi belefér a szövegből a 160 karakterbe. WAP-on is lehet nézegetni a leveleket. Sajnos a vírusos leveleket a WAP-on keresztül nem lehet letörölni, mert ahhoz először meg kéne nyitni, de sajnos nem lehet. Hibát ír ki. Üdv. Amtibácsi ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. máj. 13, 2002 8:58 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia Grass
Nagyon jól működnek ezek a szolgáltatások. Megy a GPRS
emilezés is. (Igaz, van amikor többször kell ráindítani, de
3.-ra szokott sikerülni a letöltés) Szinte a levél
megérkezésével egyidőben jön az SMS. Feladó, tárgy,
méret !!!, és még amennyi belefér a szövegből a 160
karakterbe. WAP-on is lehet nézegetni a leveleket. Sajnos a
vírusos leveleket a WAP-on keresztül nem lehet letörölni,
mert ahhoz először meg kéne nyitni, de sajnos nem lehet.
Hibát ír ki.
Üdv. Amtibácsi
|
hétf. máj. 13, 2002 8:25 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Bocsi az előzőért nem küldtem el kétszer! Tényleg, mi ez az új rendszer, hogy e-mailt küld megerősítésként egy-egy hozzászólás után.
A tárgyra térve...
A fent leírt /2x / T65 full csomagban levő telefonkönyv és sms manager egy külön működő rész. Jól végzi a dolgát, de a telefon memóriában levő nevek ékezeteit elszúrja. A simen levőket viszont jól átviszi, csakúgy mint az sms-eket.
Sok sikert hozzá, ez végre valóban jól működő verzió!
Üdv: Gabesz
|
szomb. máj. 11, 2002 22:55 |
|
|
Grass
arany tag
|
Hi blueye! Sziasztok! HappyBike, arra gondolt (mivel már jóval előtte beszélgettünk róla, csak lyukas fejemmel elfelejtettem), hogy mivel úgyis sülve-főve a telcsieinkkel vagyunk nem érdemes a PINnel bajlódni. Nagyon figyelünk rá, másnak (idegennek) oda nem adjuk. Ekkor már érthető lehet egy "tortúra" elhagyásának igénye (végülis elhagyható a kérése, nincs meghatározva, hogy mindegyik SIM kérje, ezzel a szabad választás a felhasználó kezében van!). Sziasztok! Más kérdés: A Pannonnál, mivel még számlát nem kaptunk, hogy megy a GPRS Wap számlázása? Minden megkezdett 10kbyte-os egység után vagy a végén összesítik a kedvezményes és csúcsidejű adatforgalmakat és arra számítják ki forintra? Valahol olvastam, hogy a westel oldalán megtekinthető az országgyűlés összetétele, személyleírások, fotókkal. Nos, a problémám csak annyi, hogy a képeket nem töltötte le, annak ellenére sem, hogy a képek letöltése engedélyezve van. Kíváncsi lettem volna mennyire felismerhetőek, a hírek szerint nem rossz... Lehet nem mindegyik politikusnál van fotó? Random mentem, lehet beletenyereltem mindig az űrbe? )) Az T65östől letöltöttem a full-os telepítőt. Ezzel már az sms-ek számítógépre való automatikus lementése is tökéletesen müxik! És végre van a Phone Settingsben dallam szerkesztés! Ami még hiányolok, hogy az egyéni csengőhangokat továbbra sem találom. Bocsi, ha hosszú voltam, remélem azért még a kérdéseimre kapok választ! Üdv: Gabesz ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
szomb. máj. 11, 2002 20:50 |
|
|
Grass
arany tag
|
Hi blueye! Sziasztok! HappyBike, arra gondolt (mivel már jóval előtte beszélgettünk róla, csak lyukas fejemmel elfelejtettem), hogy mivel úgyis sülve-főve a telcsieinkkel vagyunk nem érdemes a PINnel bajlódni. Nagyon figyelünk rá, másnak (idegennek) oda nem adjuk. Ekkor már érthető lehet egy "tortúra" elhagyásának igénye (végülis elhagyható a kérése, nincs meghatározva, hogy mindegyik SIM kérje, ezzel a szabad választás a felhasználó kezében van!). Sziasztok! Más kérdés: A Pannonnál, mivel még számlát nem kaptunk, hogy megy a GPRS Wap számlázása? Minden megkezdett 10kbyte-os egység után vagy a végén összesítik a kedvezményes és csúcsidejű adatforgalmakat és arra számítják ki forintra? Valahol olvastam, hogy a westel oldalán megtekinthető az országgyűlés összetétele, személyleírások, fotókkal. Nos, a problémám csak annyi, hogy a képeket nem töltötte le, annak ellenére sem, hogy a képek letöltése engedélyezve van. Kíváncsi lettem volna mennyire felismerhetőek, a hírek szerint nem rossz... Lehet nem mindegyik politikusnál van fotó? Random mentem, lehet beletenyereltem mindig az űrbe? )) Az T65östől letöltöttem a full-os telepítőt. Ezzel már az sms-ek számítógépre való automatikus lementése is tökéletesen müxik! És végre van a Phone Settingsben dallam szerkesztés! Ami még hiányolok, hogy az egyéni csengőhangokat továbbra sem találom. Bocsi, ha hosszú voltam, remélem azért még a kérdéseimre kapok választ! Üdv: Gabesz ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
szomb. máj. 11, 2002 20:50 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hello sztem ugy szamoljak a forgalmat hogy:
azt irjak a forgalom meres kBos egysegekben tortenik
tehat: minden egyes adatkapcsolatot (GPRSt) kbra felkerekitenek es ezeket adjak ossze ho vegen... ennyi
|
szomb. máj. 11, 2002 20:21 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Persze OFF
Grass -> én arra gondoltam, hogy hülyeség kikapcsolni, mert pl. elhagyod a telcsit és "kedves ember" megtalálja, bekapcsolja és csinál egy rettenetes nagy számlát pl. d-amerikai hívásokkal!
Persze ha bekapcsolva hagyod (lopják)el akkor semmit sem ér.
|
szomb. máj. 11, 2002 19:35 |
|
|
Grass
arany tag
|
Hi blueye! Sziasztok!
HappyBike, arra gondolt (mivel már jóval előtte beszélgettünk róla, csak lyukas fejemmel elfelejtettem), hogy mivel úgyis sülve-főve a telcsieinkkel vagyunk nem érdemes a PINnel bajlódni. Nagyon figyelünk rá, másnak (idegennek) oda nem adjuk. Ekkor már érthető lehet egy "tortúra" elhagyásának igénye (végülis elhagyható a kérése, nincs meghatározva, hogy mindegyik SIM kérje, ezzel a szabad választás a felhasználó kezében van!).
Sziasztok!
Más kérdés:
A Pannonnál, mivel még számlát nem kaptunk, hogy megy a GPRS Wap számlázása? Minden megkezdett 10kbyte-os egység után vagy a végén összesítik a kedvezményes és csúcsidejű adatforgalmakat és arra számítják ki forintra?
Valahol olvastam, hogy a westel oldalán megtekinthető az országgyűlés összetétele, személyleírások, fotókkal. Nos, a problémám csak annyi, hogy a képeket nem töltötte le, annak ellenére sem, hogy a képek letöltése engedélyezve van. Kíváncsi lettem volna mennyire felismerhetőek, a hírek szerint nem rossz... Lehet nem mindegyik politikusnál van fotó? Random mentem, lehet beletenyereltem mindig az űrbe? ))
Az T65östől letöltöttem a full-os telepítőt. Ezzel már az sms-ek számítógépre való automatikus lementése is tökéletesen müxik! És végre van a Phone Settingsben dallam szerkesztés! Ami még hiányolok, hogy az egyéni csengőhangokat továbbra sem találom.
Bocsi, ha hosszú voltam, remélem azért még a kérdéseimre kapok választ!
|
szomb. máj. 11, 2002 19:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
HappyBike ->
1., A PIN kódot nem lehet feltöretni, igen is van értelme!
|
szomb. máj. 11, 2002 18:40 |
|
|
HappyBike
|
1., Szerintem a PIN kód kérést kapcsold ki. Aki el akarja lopni, az úgyis feltöreti a kódot. Tehát az igazi védelmet csak a gyerekek ellen nyújt. 2., Nekem is kikapcsol. Ezt mindig kézzel kell aktiválni. Arra nem emléxem pontosan, hogy ha telefonálás előtt állítottad be, akkor is kikapcsolja-e, de ezt ki tudod egyszerűen próbálni. 3., Nekem is 8 van benne. Eddig is ennyi volt. Figyelj! Gábor te nem az R320s kézikönyvét lapozod? )) 4., Ne kapcsold ki, mert hátha egyszer működni fog! )) Még keresem a megoldást. Amti segítségét kértem, kaptam. Amint lesz időm, kipróbálom. Oszt majd jelzek neked! OK? Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "P. Gábor" <grass@dpg.hu> ... Szerintetek elvigyem szervizbe?, mert legutóbb reggel is a villamoson vettem észre, hogy pin-t kér a picike. Mindemellett 1 két dolog zavar. A kihangosítást, ha aktiválom és befejezek egy beszélgetést abban az üzemben automatikusan visszavált normál hangszórásra. Újra aktiválni kell, nálatok is? A másik szintén a kihangosítással és ugyanez a kikapcsol a hangosítás, de akkor, ha varázsszó kihangosítva aktív mondom varázsszó, mondom név, mondom név, mondom típus, típus, típus... brrr. És ha nem sikerül felismerni "dörmögő" hangomat fogja és visszavált sértődötten ugyancsak normálra (arra nem gondolva, hogy ha már nem sikerült újrapróbálkoznék). )) Lehet ez csak nekem nagy észrevétel, de 8 szerkeszthető dallam van benne, mindenhol négyet írnak. Az sms-eket nem fogja tudni beolvasni az outlook rendesen? Minden szinkronizáláskor letölti az sms-töredékeket, lehet kikapcsolom azt a funkciót. Üdv: Gabesz ----------------------------------------------------------------- Az legjobb állások: http://www.jobmonitor.hu----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
szomb. máj. 11, 2002 8:18 |
|
|
Grass
arany tag
|
Még egy kérdés...
Ahhoz, hogy letölthessek eMaileket, a pannonnál meg kell rendelni valamelyik eMailes szolgáltatást (Pannon Mobil Posta v. Pannon Internet Mail)?
Én a leírásaikból azt veszem ki hogy az utóbbit kellene, mert ahhoz van behívás megadva (POP3, SMTP). Igaz ez drágább is havi 125 Ft-tal.
Mennyire jól működnek ezek a szolgáltatások?
|
pén. máj. 10, 2002 23:52 |
|
|
Grass
arany tag
|
Sziasztok!
Szerintetek elvigyem szervizbe?, mert legutóbb reggel is a villamoson vettem észre, hogy pin-t kér a picike.
Mindemellett 1 két dolog zavar. A kihangosítást, ha aktiválom és befejezek egy beszélgetést abban az üzemben automatikusan visszavált normál hangszórásra. Újra aktiválni kell, nálatok is? A másik szintén a kihangosítással és ugyanez a kikapcsol a hangosítás, de akkor, ha varázsszó kihangosítva aktív mondom varázsszó, mondom név, mondom név, mondom típus, típus, típus... brrr. És ha nem sikerül felismerni "dörmögő" hangomat fogja és visszavált sértődötten ugyancsak normálra (arra nem gondolva, hogy ha már nem sikerült újrapróbálkoznék). ))
Lehet ez csak nekem nagy észrevétel, de 8 szerkeszthető dallam van benne, mindenhol négyet írnak.
Az sms-eket nem fogja tudni beolvasni az outlook rendesen? Minden szinkronizáláskor letölti az sms-töredékeket, lehet kikapcsolom azt a funkciót.
|
pén. máj. 10, 2002 23:46 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Szia
Nekem úgy tűnik ez a 28,8-as dolog nem függ a szoftver
verziótól. A legelsővel (R1A) sem ment. Gyanús nekem a
Pannon, hogy ők nem engedik valami miatt. Most 19,900-at
használok ISDN-ben és ez nagyon stabil és gyors még extra
kicsi térerőnél is. (Palm is tudja) A GPRS-nél is vannak
furcsa dolgok. Vasárnap reggel egy kisvárosban reggel 6-kor
nem hiszem, hogy túlterheltek lennének a vonalak, és mégis
10 percig jött a levél (10 kbyte), máskor péntek délután 5-
kor lejött 1 perc alatt. Ezek is érthetetlenek egy picit
nekem.
Üdv. Amtibácsi
|
csüt. máj. 09, 2002 8:08 |
|
|
HappyBike
|
Nekem ilyet akkor csinált, amikor a betölteni kívánt kép sokkal nagyobb volt, mint amit megjelenít. Pl. 73x39 helyett mondjuk 150x96. Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "K M" <pitiless@freemail.hu> Egy kis probléma: keresgetek wapon képeket, amiket be lehet rakni háttérképnek. Na vannak olyan oldalak, amitől a telefon hanyattvágja magát és egyszerűen kikapcsol... Ennyi nyűgöm van vele. Mike
|
szer. máj. 08, 2002 20:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
k_chris -> A GPRS olyan, mint az ADSL, letöltésnél sokkal gyorsabb, mint feltöltésnél (3 (max.4) downlink+ 1 uplink)
|
szer. máj. 08, 2002 7:54 |
|
|
Pitiless
ezüst tag
|
Hali!
Egy kis probléma: keresgetek wapon képeket, amiket be lehet
rakni háttérképnek. Na vannak olyan oldalak, amitől a
telefon hanyattvágja magát és egyszerűen kikapcsol...
Ennyi nyűgöm van vele.
Mike
|
szer. máj. 08, 2002 7:54 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Amtibacsi!
hogy is van ez a behivos dolog? Nekem 28.8 / ISDNre ugyanugy nem hajlando mint ahogy irtad ( mintha nekem csak az uj szoft/szerviz ota nem lenne hajlando erre, 11sec utan disconnectel. 28.8nal vagy ne hasznaljak ISDN modot vagy vegyem egyel lejjebb?
Amugy GPRS nagy mail suxx, elment ADSL es kenytelen voltam oneletrajzot kuldeni - hurra van mobil + kabel, nosza rajta: 50kB os word attacs - nem volt hajlando elkuldeni . Amugy nagyon lassan mennek ki a byteok (windowsban latni) eleg alacsony prioritasa lehet 2-3 secenkent megy ki egy 2-5 kB os burst. Befele viszont eleg jo, 5kB/s volt (elkezdett tolteni egy nagy attachos mailt) kenytelen voltam betarcsazni vonalkapcsolt modban.
|
szer. máj. 08, 2002 6:22 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
A Nókia betegségek úgy tűnik fertőzhetnek is
|
szer. máj. 08, 2002 5:46 |
|
|
Grass
arany tag
|
Sziasztok!
Kicsit kezdek megijedni, mert olyat csinált most este, hogy tátva maradt a szám... Reset, bekérte a pint, bekapcsolt, majd nem volt világítás. Ekkor gyorsan bevágódtam a service menübe a LED/Világítás tesztre. Az bekapcsolta és azóta is tökéletesen müxik.
Szerintetek hol a hiba? Egyáltalán miért resetelhetett?
A Hardware R2A asszem, és ezüst színű Svéd a soft R4A.
Az outlook ma beszinkronizált valami sms-eket. De sajnos a telszámon kívül kb. 15 karaktert hoz be az üzenetből. Ráadásul be volt pipálva az is, h törölje a telcsiből, de ezt megúsztam, benne hagyta. Kinek, hogy müxik ez a dolog (másnak is így magánakciózik az ótlúk)?
|
kedd máj. 07, 2002 22:58 |
|
|
HappyBike
|
Egy kérdés csak:
Most ennyire kihalt ez a telefon, vagy "csak" ennyire jól műxik, hogy itt nincs semmilyen kérdés, probléma felvetés? Mármint ebben a Topicban...
Rgds. BikeMTB
|
kedd máj. 07, 2002 19:23 |
|
|
HappyBike
|
Csak egy egyszerű észrevétel:
Amióta frissítettem R4A008-ra, azóta a szinkronizációban nincs "nem találom a telefont" hiba, valamint sokkal gyorsabb lett!
Rgds. BikeMTB
|
kedd máj. 07, 2002 19:22 |
|
|
k_chris
platina tag
|
elvileg azt mondtak nekem hogy a "keszlet erejeig" meg a telen. de nagyon nem fogyos telefon ugyhogy sztem meg kell lennie es akarhol van, athozatjak ahova kell...
|
csüt. máj. 02, 2002 10:08 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Vacakol a freemail. Amint jó lesz, küldöm a képeket.
Kérdezd meg az 1220-at kábel ügyben. (Kezdd a hátulról
jövős szöveggel, ha veszek akkor mit adnak hozzá?)
Üdv. Amtibácsi
|
csüt. máj. 02, 2002 7:57 |
|
|
Grass
arany tag
|
Szia Amtibácsi! Sziasztok!
Én a héten kedden vettem meg az 520-asomat, de a fentebb olvasottakkal ellentétben én már nem kaptam adatkábelt? Lehet kicsit le vagyok maradva, de már nem jár? Mondjuk én hűségbe vettem, de attól még járhatna...
Másik. Melyik programmal lehet egy képet jól zürkeárnyalatossá tenni? A képarchívumodat szívesen átböngészném, ha lehetséges küldd el ide: gra_ss@freemail.hu
|
szer. máj. 01, 2002 16:08 |
|
|
HappyBike
|
Tudtátok azt, hogy az R520m-ben a tájékoztatójában (pdf-ben) és az ÜgyfélSzolgától kapott információ alapján elvileg 50 db. URL férne el.
A valóság az, hogy 25 után kiakadt a "könyvjelzők" rekesz. Így az "URL"-ek rekeszével együtt összevissza 35 db-ot tudtam letárolni a WAP címek közül.
Rgds. BikeMTB
|
szomb. ápr. 27, 2002 17:38 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Annyira kézenfekvő volt a megoldás, hogy eszembe sem
jutott. Köszi a fáradozást, már töltődnek a programok.
Üdv. Amtibácsi
|
szer. ápr. 24, 2002 7:33 |
|
|
_RED_
|
...erre a kérdésre szerencsére rémegyszerű a válasz:
rákeresve Altavistával:
http://www.altavista.com/sites/search/web?q=%2Bwbmp+%
2Bconvert&kl=XX
1. találat:
http://www.teraflops.com/wbmp/ - online WBMP konverter
2. találat:
http://www.wap-shareware.com/directory/wbmptools.shtml -
WBMP tools (nagyrészt ugyan shareware...)
...de nyilván érdemes megnézni a többi találatot is!
|
kedd ápr. 23, 2002 15:37 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Köszi, az átváltásos trükk bejött. Mindig fekete volt a kép azelőtt. Az mindegy, hogy melyik képkocka, a lényeg egy jelenet a filmből.
Üdv. Amtibácsi
|
kedd ápr. 23, 2002 15:18 |
|
|
Amtibacsi
|
Nekem is R1A a hardver verzió.
Más. Nézte már valaki a Westel WAP-ját. A teljes választási eredmény rajta van FÉNYKÉPEKKEL. Én ismerem személyesen a képviselőnket és szerintem felismerhető az arc. Egy idegent már nem biztos, hogy megismernék az utcán. Mivel lehet normál jpg-ből konvertálni wbmt-t? Nagyon megtetszett a dolog.
Üdv. Amtibácsi
|
kedd ápr. 23, 2002 7:57 |
|
|
Kulti
|
Nálam R2A
Üdv: Kulti
> .
> ----- Original Message -----
> From: "K M" <pitiless@freemail.hu>
> ...
> Viszont egy valamit szeretnék kérni. Nézzétek már meg a
hardver verzióját a
> telefonnak. Ez az aksi alatt található címkén a legfelső
sorban van. Az
> enyém R2C.
>
>
|
hétf. ápr. 22, 2002 21:25 |
|
|
HappyBike
|
Nem. Ez éppenséggel Pannon volt... )) Ezek szerint mindkét "nagynál" bukta volt ma? )) Én - illetve az engem hívók - szerencsére nem kaptunk ilyen szöveget! Le is veszem a keresztvizet a Pannonról, ha ilyet fog valaki hallani, aki engem akar hívni! Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "bluey" <gbalazs@freemail.hu> HappyBike -> westel? Mert ma volt olyan, hogy hívtam ismerőst és "az előfizető kérésére felfüggesztve", majd 2.-ra felvette a tag! )
|
hétf. ápr. 22, 2002 20:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
HappyBike -> westel? Mert ma volt olyan, hogy hívtam ismerőst és "az előfizető kérésére felfüggesztve", majd 2.-ra felvette a tag! )
|
hétf. ápr. 22, 2002 19:30 |
|
|
HappyBike
|
Ma nagyon hülye volt a telefonom. Miért is?
Egyrészt azért, mert minden mondatomban feltételezte, hogy hanghívásra akarom ösztökélni, ezért állandóan bekapcsolt a hanghívás. A végén kénytelen voltam kiiktatni ezt a szolgáltatást.
A másik érdekesség meg az volt, hogy mentem hazafelé kerékpáron. Fülemben a "nagyothalló". A Népligetben próbáltam hívást kezdeményezni. Érdekes módon az első szónál megszakadt. Nem is egyszer, hanem többször. Na de ez még csak a kimenő hívás volt. A bejövő esetében még rosszabb volt a helyzet. Egyrészt vagy ki sem csengetett (a hívott fél nem kapcsolható dumával), vagy megszólalt a dallam, de meg is szakadt!
Nektek volt hasonló élményetek?
Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "K M" <pitiless@freemail.hu> ... Megnéztem az enyémmel a dolgot, de nem nálam nem jelentkezett. Kitöröltem a varázsszót, a menübe lazán belépett, valamit a YES gomb lenyomására egyből aktiválódott a hanghívás. Szerintem egyedi probléma lehet. ...
|
hétf. ápr. 22, 2002 19:15 |
|
|
HappyBike
|
Nálam R1A.
Rgds. BikeMTB . ----- Original Message ----- From: "K M" <pitiless@freemail.hu> ... Viszont egy valamit szeretnék kérni. Nézzétek már meg a hardver verzióját a telefonnak. Ez az aksi alatt található címkén a legfelső sorban van. Az enyém R2C.
|
hétf. ápr. 22, 2002 19:15 |
|
|
Pitiless
ezüst tag
|
Hali!
Megnéztem az enyémmel a dolgot, de nem nálam nem
jelentkezett. Kitöröltem a varázsszót, a menübe lazán
belépett, valamit a YES gomb lenyomására egyből aktiválódott
a hanghívás. Szerintem egyedi probléma lehet.
Viszont egy valamit szeretnék kérni. Nézzétek már meg a
hardver verzióját a telefonnak. Ez az aksi alatt található
címkén a legfelső sorban van. Az enyém R2C.
Üdv: Mike
|
hétf. ápr. 22, 2002 6:42 |
|
|
HappyBike
|
Találtam egy hibát az új R4A008-as verzióban.
A lényege a következő. Mondjuk kicsit eleged lesz abból, hogy a folyamatos hangvezérlés - varázsszó - aktiváltsága miatt a telefonod nagyon gyorsan lemerül, illetve néha beindul. Tehát letörlöd a varázsszót.
Na ezek után a készülékem kicsit megbolondult. Először a jobbra nyílra nem a menübe lépett be, hanem egyből a "keres és hív" alpontba. Másodszor meg a továbbra is meglévő manuális hanghívás kezdeményezés (azaz a YES gomb hosszú lenyomása) után nem volt hajlandó belépni a hanghívás üzemmódba.
Ezen hibát nem tudtam semmivel sem megszüntetni. Mármint a normál kezelésen belül. Ezért akku ki-be gyógymódot vittem véghez. Azóta megint jól műxik.
Rgds. BikeMTB
|
pén. ápr. 19, 2002 22:57 |
|
|
Kulti
|
BikeMTB: Köszi szépen!
Tényleg nagyon jó a telefon, már csak softwaret kell frissítenem.
Kulti
|
szer. ápr. 17, 2002 19:32 |
|
|
Amti
ezüst tag
|
Bocs, hogy nem ide tartozik, de megígértem valakinek, hogy szerzek olyan programot, amivel képet lehet leszedni avi-ből vagy dat-ból, vagy bármilyen filmből. Sajnos még a nevét sem tudom, hogy mit keressek, vagy hogyan keressem a keresőkben. Adjatok már tippet légyszi.
Üdv. Amtibácsi
|
szer. ápr. 17, 2002 9:20 |
|
|