|
Szerző |
Üzenet |
whupy22
|
392!
Szivesen fogadnék én is pár témát.
Valamint az érdekelne még miért nem tudom elküldeni a készitett képeket az email-emre?
whupy22@westel900.net
|
kedd jún. 11, 2002 17:42 |
|
|
whupy22
|
392!
Szivesen fogadnék én is pár témát.
Valamint az érdekelne még miért nem tudom elküldeni a készitett képeket az email-emre?
whupy22@westel900.net
|
kedd jún. 11, 2002 17:41 |
|
|
012qw
|
392MHz!
Én is szívesen vennék egy-két új témát. Ha megteszed, hogy küldesz nekem is, azt köszönöm. A hivatalos honlapon gyötrelmesen csúnyák vannak fent szerintem, bár onnan letölteni én még nem próbáltam.
Üdv.:
Balázs
drabik@westel900.net
|
kedd jún. 11, 2002 8:10 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Pontosan mi is a baja a telefonodnak? Nem lehet feltölteni?
|
kedd jún. 11, 2002 7:47 |
|
|
Johny23
|
T9? Nekem simán elég lenne ha valaki feltöltené a telot... ----------------------------------------------------------------- Nyerj utazást, notebook-ot és digitális kamerát! >> http://www.webmania.hu/nyeremenyjatek/?from=67----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu ----------------------------------------------------------------- Nyerj utazást, notebook-ot és digitális kamerát! >> http://www.webmania.hu/nyeremenyjatek/?from=67----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. jún. 10, 2002 22:14 |
|
|
tl
|
392MHz!
Légyszíves küldj pár témát mailben, mert megmondom őszintén, eddig még nem sikerült az alap **** kívül mást ráizzítanom a telcsire (csak wapon próbáltam, de nem engedi a letöltést a SonyEricsson oldalról). Ha nem okoz gondot, pár hasznos tanácsot is szívesen vennék.
Kösz, előre is!
Laci
t.l.@freemail.hu
|
hétf. jún. 10, 2002 22:05 |
|
|
Akoska1
|
Akkor Neked is a gyárból lopott telefonod van?
|
hétf. jún. 10, 2002 20:26 |
|
|
Sz_Buddha
|
Hali!
Különös kérdés, de valaki tudna kezdeni valamit azzal hogy van egy (tönkrevágott, sokat próbált, ...) T68-am, amin jelenlegnem működik a szoftver, vagyis fel kellene tölteni rá egy újat, ami teljes...
Előre is köszi!
|
hétf. jún. 10, 2002 16:40 |
|
|
392MHz
platina tag
|
hát azt a 5-7 napot elég nehezemre esik elhinni, mert az enyém is csak max 3 napot megy, ha éjszakára (1-7-ig) kikapcsolom, és nem is dumálok sokat.
Dolgok, amiket NEM ÉRTEK:
1. miért nem lehet infrán nyomtatni printerre. (és miért lehet bluetoothon?)
2. Ilyen kategóriájú készülékben miért nincs magyar T9 és mikor lesz??? (lásd C45, 3310 stb)
3. A kamerát én szoktam néha használni, hobbi célra jó, de tényleg nem high -end. Nem értem miért kell egyenként átmásolni az összes képet a kamerából a telefonba BORZASZTÓ LASSAN, és onnan egyenként infrára küldözgetni, miért nem lehet azonnal egyben az összeset közvetlenül lökni infrára.
4. Játékokat csak próba szinten néztem, mégis vagy 3x lefagyott közben a szerkezet.
(nem csak játék közben, de akkor feltûnõen soxor)
5. Engem idegesít néha a lassúsága, az állandó homokórázás, meg az hogy néha már régen letettem a tel-t, amikor õ még hivni akar vagy mittudomén. vagy éppen egy harmadik almenüben nyomok 3 NO-t, és közben jön egy hivás akkor nem kilép a menukbõl, hanem visszautasítja a lassúsága miatt.
6. MMS letöltése és megnyitása kb fél- fél perc...., de amit a westel küldd (GoMMS) az szép és igényes)
A tudásra viszont überszuper. (pl. az email kliens fenomenális) a szines LCD 2 nap használata után a többi telefon rossz gagyi érzetét keltim, annak ellenére, hogy napfényben elég **** lehet látni.
feltölthetõ témák is elég jók, ha valakit érdekel, küldök email-ben.
egyelõre ennyi jut eszembe.
|
hétf. jún. 10, 2002 15:33 |
|
|
012qw
|
A fenti értékeléseket kiegészítve még néhány (szubjektum):
* praktikusan az MMS-nek semmi értelme addig, míg nem lesz minden 5. (vagy legalább 10.) ismerősömnek MMS képes telefonja és amíg meg nem dögünk, hogy SMS helyett az MMS összebarkácsolásával töltsük a fél napot;
* készülékház: jó összerakott, nekem speciel a világoskék (gyerekkorunk anyagában színezett aluminium játék kávéskanáljára emlékeztet) marhára nem tetszik (kicsit "buzis" szerintem) még jó, hogy most már a T68m design is használható "i"-ként;
* aksi: nem vagyok nagy dumagép, meg napközben van drótos telefon mellettem, így 5-7 napig megy az aksim, nem wappzgatok (és egy hónapban kb. 6-7 órát beszélek rajta), nekem úgy tűni, hogy jó a kapacitása;
* billenytűzet: kicsi gombok, de meg lehet szokni. Ami vacakabb ennél az a "trendi" kék megvilágítás. Nekem nagyon káprázik tőle a szemem sötétben (és ettől válik olvashatatlanná a billentyűzeten lévő felirat, pedig elég erősen világít);
* wap / e-mail megy rendesen, sőt, most már az Ericsson honlapjáról konfigurálni is lehet (eddig valamiért nem volt elérhető);
* a csengőhangok többsége halk, csak a "klasszikus" Eri hangokat lehet jól felhangosítani;
* vibra jó;
* Communicam: én tökre nem használom semmire (de ez egyéni), a képe szerintem gyötrelmesen rossz (arról nem is beszélve, hogy a kijelző szinte még a kereső funkció ellátására is alkalmatlan), szeintem nem több, mint egy "kisérlet" vagy "játék"
Most elsőre ennyi!
Sziasztok:
Balázs
|
hétf. jún. 10, 2002 11:00 |
|
|
Johny23
|
T9? Nekem simán elég lenne ha valaki feltöltené a telot... ----------------------------------------------------------------- Nyerj utazást, notebook-ot és digitális kamerát! >> http://www.webmania.hu/nyeremenyjatek/?from=67----------------------------------------------------------------- -- Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.huFeliratkozás: subscribe@mobil.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu
|
hétf. jún. 10, 2002 8:41 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Laci -> látom neked is tetszik! )
Még sosem próbáltam rossz jelszóval belépni a kódmemóriába, jó hogy írtad!
|
vas. jún. 09, 2002 21:43 |
|
|
tl
|
Véleményem:
DESIGN: nagyon tetszetős, komoly, elegáns, ugyanakkor mégsem rideg
KIJELZŐ: jól kihasznált, szép, konfigurálható "témák" (mint a Windows-ban, vagyis egyedi színek, stílus)
TUDÁS: szinte tényleg mindent tud, amit mégsem: asztali kihangosítás
MINŐSÉG: az összeszerelést nem érheti panasz, egyedül a billentyűzet gagyi, azonban itt sem a gombok minőségével, formájával van gond, hanem a "YES" és "NO" billentyők nem megfelelő alátámasztásával => ezek recsegnek, ropognak, és ráadásul nehéz őket lenyomni.
MÉRET: tudásához képest nagyobb méretet várnánk, azonban kijelzője így is elég nagy. De a gombok mérete tényleg kicsi, nehezen kezelhető
POZITÍVUM: teljesen dinamikus memoria (a tel.könyv van csak 510 bejegyzésben limitálva), könnyű gyors teljes szinkronizáció PC-n infrával, jó naptár, fényképezőgép (80x60, 160x120, 320x240, 640x480 pixel felbontással), egyszerű-hasznos személyreszabhatóság, tel.könyv-bejegyzésekhez hangminta és kép(!) csatolható, MMS, E-mail közvetlenül a telefonban (letölthető, szerkeszthető, küldhető... stb), nokiás SMS csevegés, a csengődallamok is a din.memoria részei, SMS számláló, 7 profil, automata billentyűzár, 8 játék (ebből 3 szuperjó - Q,NavalFleet,Erix), ébresztő (spec. és normál), számológép, stopper, visszaszámláló, kódmemória (nagyon jó, biztonságos - egyedi kód védi, az illetéktelen észre sem veszi, hogy rossz kóddal lépett be, a telcsi automatikusan ilyenkor megkeveri a számokat véletlenszerűen), saját menü...stb.
AKKU: átlagos használat mellet 2-4 nap hasznos idő
...egyelőre ennyi!
Laci
|
vas. jún. 09, 2002 21:28 |
|
|
tl
|
A diktafonnal kicsit hadilábon állsz T68i!
A telefon valóban dinamikusan kezeli a memoriát, azonban ez azt jelenti, hogy a telefon teljes memoriája 1879 másodpercnyi beszélgetést tud tárolni. Mivel, értelem szerűen, mást is tárolni szeretnénk, illetve az alap beállítások is foglalnak némi helyet a telcsi kb. 1MB-os memoriájából, így a diktafonnal csak a megmaradt kapacitást aknázhatjuk ki. Nekem általában 450-600 KB szabad kapacitásom van a készülékemben.
(A tévedésed onnan eredhet, hogy a hangjegyzetek menüben felül elhelyezkedő piktogramm jelzi, hogy az összesen 1879 mp-nyi kapacitásból mennyi van felhasználva.)
|
vas. jún. 09, 2002 21:03 |
|
|
Johny23
|
T9? Nekem simán elég lenne ha valaki feltöltené a telot...
|
vas. jún. 09, 2002 20:17 |
|
|
K-man
vas-tag
|
Magyar T9 van benne?
|
vas. jún. 09, 2002 13:27 |
|
|
T68i
|
gif, bmp, jpg, -t kezel, nem kell konvertálgatni, csak átnyomod. Infrával, BT-al, kábellal
|
vas. jún. 09, 2002 13:25 |
|
|
K-man
vas-tag
|
Nagyon trükkös, bár szerintem ez kicsit negatív tulajdonsága a telefonnak.
Saját képeket, hogy lehet felrakni a telóra, mondjuk infrával? Pl. Van a barátnõmrõl egy jó kép, .jpg kiterjesztésben és szeretném felrakni a telefonra. Milyen kiterjesztést használ a tel., ill. át kell-e konvertálni a képet, ha igen, akkor hogyan?
|
vas. jún. 09, 2002 13:18 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Hiába, kompromisszumokból áll a világ!
|
vas. jún. 09, 2002 13:16 |
|
|
T68i
|
diktafon memóriája az eltárolt képek valamint témák (színösszeállítások) számától függ elsősorban (nekem most 20 saját képpen 38 percet tud rögzíteni). Sw nem olyan gyors, de a sima t68-hoz képest sokkal gyorsabb. egy névhez csak egy mobil szám tárolható, de eltárolod a másik mobil számot egyéb számként, és kész. Gondolj bele, mit csinálna a telefon, ha te bemondanád "Géza", majd 1 másodperc múlva "mobil". A telefon melyik mobil számot hívná??? (ugyanis ebben a telefonban előre fel kell venni hangutasítást a különböző típusú számokhoz -mobil, -otthoni... És ezeket a név kimondását követően egy újabb csippanás után kell bemondani)
|
vas. jún. 09, 2002 13:10 |
|
|
K-man
vas-tag
|
A diktafon memoriája gondolom a hangutasitások számától függ, ugye?
Mennyire lassú a sw?
Tényleg nem lehet egy névhez több ugyanolyan típusú számot rendelni? Mondjuk két-három mobil számot?
|
vas. jún. 09, 2002 13:01 |
|
|
T68i
|
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal. Egyedül az nem tetszik, hogy két naponta töltenem kell. Ha sokat wapolok, akkor naponta töltőre kell dugnom. Naponta kb 1 óra beszélgetés 4-5 sms.
Színes kijelzőhöz már annyira hozzászoktam, hogy más telefont kézbevéve annak kijelzője gagyi benyomást kelt...
Nagyon értékes a diktafon (dinamikus memóriakezelés miatt 30-40 percet tud rögzíteni mindkét fél hangját felvéve). A naptár nagyon jól kezelhető havi nézetben egy 30 napos naptár látható, van heti (szerintem a legjobb, a teendőket csíkkal jelzi, a csík ott kezdődik amikor a feladatot el kell kezdeni, és addik tart, amíg véget nem ér a feladat) A napi nézetben elolvashatjuk, hogy mi is az adott naphoz tartozó bejegyzés. A hanghívás rendkívül jó, 40-50 névhez rögzíthetünk hangparancsot. újabb hangutasítással dünthetjük el, hogy az adott névhez tartozó számok közül melyiket kívánjuk hívni (mobil, otthoni, munkahelyi, egyéb)
A profilokat is vezérelhetjük a hangunkkal, valamint a diktafont is kezelhetjük vele. Elsőre ennyi jutott az eszembe...
|
vas. jún. 09, 2002 12:56 |
|
|
K-man
vas-tag
|
Sziasztok!
Bocs, ha már ez a sokadik T68i téma, de a többi már teljesen mûködésképtelen a sok spam-tõl.
Elsõsorban azok véleményét szeretném megtudni errõl a telefonról, akiknek már vannak személyes tapasztalataik róla.
Fõleg az érdekelne, hogy mennyire hasznos telefon. Ezalatt értem a színes kijelzõ, tudás, szoftwer (gyorsaság), stb. tényezõket.
Várom a véleményeiteket!
Üdv. {b}{i}K-man{/b}{/i}
|
vas. jún. 09, 2002 12:40 |
|
|