Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 22:29

Hozzászólás a témához  [ 431 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Ericsson R600 forum 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem várd meg legalább az eggyel újabbat (min. 6.020). Talán már kapható...

kedd szept. 17, 2002 11:24
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Pont most kapott egy full resetet ez a nyomorult... 5.43 van rajta. Persze az összes beállításom meg telefonszámom elszállt. Eddig azt hittem ilyen csak a vindóznál van.

A 6.012 megoldja a gondot? Sajnálnám eladni, úgy megszoktam a kicsikét.

kedd szept. 17, 2002 10:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Ne legyetek már ennyire Lámák! Ha másból nem is tudjátok megállapítani akkor legalább vegyétek kézbe az akksit és nézzétek meg a tömegét!! Hogyan lehetne egy nimh akksi ilyen könnyû?? üdv by Dr.pele Ja és nem akartam megsérteni senkit ezzel a hsz-el!

hétf. szept. 16, 2002 20:21
vas-tag

Hozzászólás 
Ha esetleg tényleg NiMH akku a Li-Ion helyett, akkor szerintem simán be lehet perelni az Ericsson-t félrevezetés miatt. Mondjuk én nem hiszem, hogy manapság ilyet meg merne engedni magának egy ekkora cég, mikor már bármi hülyeség miatt mennek pereskedni az emberek + igen kiélezett verseny van a mobilpiacon. Én a "Made in China" feliratra gyanakszom.

hétf. szept. 16, 2002 11:04

Hozzászólás 
Tényleg gyanús, hogy sima NiMH akksi...

hétf. szept. 16, 2002 10:48
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem sajnos még 3 napig sem birja, pedig éjszakára én is ki szoktam kapcsolni. Napi 5-10 sms fogadás, 5 perc beszéd. No wap.
A 3. nap délutánján már visitozik, hogy akku lemerül. Sajnálom a t20 akkuját, -persze az 1150 mAh-s volt-, meg azt, hogy ebbe csak 5 fokozatú töltöttségjelzőt tettek. Kár volt visszalépni.

hétf. szept. 16, 2002 10:10

Hozzászólás 
Akksi: 3+1 napig bírja az enyém: 6-22 ig bekapcsolva naponta, napi pár perc duma, pár SMS. Viszont az akksi-töltöttség jelzője tényleg vacak, úgy látszik visszatért ehhez a technikához az Ericsson. Előtte volt T10-esem, azzal is ilyen volt. Az R320-asom óramű pontossággal tudta tartani a kijelzett készenléti időt, az R600-as most ismét ezt csinálja: ugrál a töltöttségkijelzés... annyira gyanús, hogy NEM Li-ION akksi van benne. Egy sima NiMH/NiCd akksi viselkedne csak így. Valaki szedett már szét ilyen akksit? :)

hétf. szept. 16, 2002 6:53
vas-tag

Hozzászólás 
Meghalt ez a topic? Vagy mindenkinek jól működik már az R600? ;)

vas. szept. 15, 2002 22:30
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek mi a tapasztalatotok a telefon akksijával? Mert nekem minden nap tölteni kell. Rágyógyítottam az adatkábelre a töltőt, és működik is rendesen. Ennek ellenére amikor nem netezek (akkor mindig töltve van), nagyon gyorsan lemerül. Tegnap és ma próbáltam ki, hogy nem (inkább: kevesebbet :)) netezek és mi lesz. Tegnap utazgatás volt, és közben kb. 20-30 percet wap-oztam és kb 10 percet beszéltem. Hazaérve kb. 40 percet neteztem (ekkor nem dugtam be a töltőt) és teljesen lemerült. Éjféltől kb. reggel 8-ig rajta volt a töltőn, de. és du. kb 30-30 perc netezés töltés nélkül + 10-10 perc duma és wap -> estére megint lemerült.
Ez normális, vagy nem teljesen jó az akksija a telómnak? Mert ha normális, akkor igencsak eszi a GPRS az energiát. És így nagyon hamar **** majd az akkumulátor, ami nem olcsó :(
Egy megoldás lehet: stabilizált táp rákötve egy tré akkumulátor csatijára, így hálózatról menne a teló. Sajnos nem lehet még olcsó, vagy **** akksit kapni, de remélem 1-2 hónap múlva már lehet. Amúgy az egyik ericsson service point-ban azt mondta a szervizes srác, hogy hamarosan kijön majd gyárilag készített tápegység. Remélem tűrhető áron lesz majd.

pén. szept. 13, 2002 21:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Tső mindenkinek!

Én is leírnám tapasztalataimat ha nem gond, hátha valakinek még hasznára válik:

Szóval megvettem 07.22.-án a telót,**** volt, hívás kezdeményezésénél vagy "eldobta" hívás közben, vagy nem is engedett hívni! Spuri vissza üzletbe kicserélték, otthon kipróbáltam az is ugyanazt csinálta, na mondom megint mehetek vissza, visszavittem, ott közölték hogy nem a telefonnak van baja hanem "régi típusú" (<--- hogy ez mit takar azt nem kötötték az orromra!) és nem kompatibilis a telefonnal! Azt mondták hogy 1-2 héten belül új SIM kártyát fog a Vodafone nekünk (mert nem voltam egyedül!) gyártani! kb.2hét múlva megkaptam az új SIM karit, de nem javult a helyzet, SŐT csak romlott!(teló újraindulgatott[NEM resetelt], és sűrűbben csinálta ezt a hívásos dolgot!)Voda üzlet felhív, elmondtam nekik gondom bajom, erre azt válaszolták, hogy valszeg akkor mégsem a SIM kártya volt a ludas, hanem mégis a telefon rossz (???), vigyem és elküldik szervizbe!(Ha már szervizben van gondoltam kicseréltetem a billentyűzetet, mert nekem is lekopott,ezért szóltam a pasinak hogy legyenszíves...!)Cseretelefon: N3310! Lehet hogy rohadtul szerencsétlen vagyok de másnap a 3310-est is vissza kellett vinnem, mert egy SMS-t sem lehetett vele megírni mert elég rendesen fagyogatott, meg újraindult!Másnap visszavittem azt a "bocsánatkérő" választ kaptam hogy:"Ne haragudjak de nemrég nyitott az üzlet(ez igaz!), és most kapták a telefonokat, nem tudják hogy melyiknek mi a baja!" (???????) Kicserélték, másik N3310-re!
2 hét múlva visszakapom a telefont, billentyűzet u.a., mivel aksi meg hátlap nem volt nálam, ezért csak otthon tudtam kipróbálni, bekapcs, minden beállítás, logó, u.a. mint volt, kicsit gyanús volt hogy (az ő elmondásuk szerint soft.frissítés eszközöltek rajta!) soft.frissítés után minden megmaradt, sőt még a software verzió is u.a. volt!Szóval tesztelem a telót, illetve tesztelném mert megint csak u.a. volt a baja mint szerviz előtt, egy kicsit már kezdtem ideges lenni! Telót visszavisz!
Kérdezem hogy nem-e lehetne egy teljesen új R600-ast kapnom, mert már kezd elegem lenni ebből az egész szervizesdiből!
Válasz:
"Ebben mi nem mondhatunk semmit, hívjam fel a 1270-et beszéljem meg velük, és ha engedélyezik akkor VEHETEK RÁFIZETÉSSEL (kb +20000Ft)egy SiemensME45-öt!"
???????????????????????????
Inkább megint beadtam szervizbe!Megint 2 hét!
Végül (úgy néz ki)majd 2 hónappal a vásárlás után, tegnap megkaptam a telefont, új szoftver(6.012), új gombsor!
A teló azóta frankón műgzik még egyetlen egyszer sem csinálta a "baját", egyetlen újítás fedeztem fel benne az új szoftverrel, hogy WAPozás után mikor meg akarom szakítani a kapcsolatot, felajánlja hogy kacsoltban maradjon-e! Így bármikor ki tudok lépni, és használni tudom a telefont, úgy hogy az utolsó nézett WAP oldalt bármikor folytathatom!
NET-et a SIM karira várás időszakában tudtam tesztelni, akkor még nagyon gyerekcipőben volt, tegnap óta megint teszteltem, de csak azt lehet észrevenni hogy "valamit" csináltak odabent!
Bocs a hosszúságért!
Remélem okul belőle valaki!
Ezek ellenére én mégis azt mondom:

HAJRÁ VODAFONE!

na bye

STIPee

pén. szept. 13, 2002 16:18
platina tag

Hozzászólás 
Egy érdekes jelenség (bosszantó):
Ha rajta van az adatkábel + egyidejűleg megy a töltés, ki-be kapcsolva a telefont átvált fülhallgató profilra. Ha befejezte a töltést, akkor nem csinálja. Akinek 6.xxx szoftvere van, annak is csinálja?

csüt. szept. 12, 2002 16:46

Hozzászólás 
kjani, kösz a tippet, így egyszerűbb a dolog. Mert eddig ugye először be kellett írni a hívandó számot, és az - akkor aktívvá váló - hívószámtiltás menüben lehetett beállítani. Persze a #31... előtag beírása gyorsabb volt ehhez képest. :)

Más: az EMS küldést próbálta már valaki? Mert vannak olyan EMS képes telefonok, amelyekre nem megy a küldés, illetve csak akkor kap EGY képet meg a címzett, ha ANIMÁCIÓT akarok küldeni. Persze akkor sem az animáció első képét, hanem valami mást... :) (EZ KOMOLY!)

Marha jó, elküldesz egy szál virágot, az illető meg egy párzó Mikulást kap az egyik rénszarvassal, animálva. :))) (EZ VICC) Ja ez egy C45-össel fordult elő.

szer. szept. 11, 2002 10:05

Hozzászólás 
Számkijelzés be ki kapcs:

Híváslista után hosszan nyomni a # et !

szer. szept. 11, 2002 7:55
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a segítséget!

Mi is átpakoltuk a kártyát minden féle telcsiben, aztán valóban a központnál kellett aktíváltatni a dolgot.

Azt azonban meg tudom erősíteni, amit előrébb olvastam, hogy a visszahívott telefonok kártyafüggetlenek voltak.
Én július 20 körül vettem a telót, és a fórum olvasása után kipróbáltuk. Hurrá! Tényleg kártyafüggetlen.
Igy legalább egyszer talán el lehet adni.

kedd szept. 10, 2002 17:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rey -> ez milyen service is volt???

kedd szept. 10, 2002 15:44

Hozzászólás 
Igaz, hogy mondtad, de eddig nem tunt ez fel, azt hittem nem a v6.012-s a visszavont. Csakhat akkormeg minek tettek ezt ra a Szuglo szervizben? Hogy ne unatkozzak? Egy kis valozatossag nem art? Felhaborito.

kedd szept. 10, 2002 15:41

Hozzászólás 
hoofi. A számküldés központilag tiltott, ill engedélyezett. Felfívod az ügyfélszolit, kéred a számod kijelzését és 24 órán belül müxik.
A softtal kapcsolatban nekem eredetileg 5.047 volt a telón. Pár hét után, ha GPRS Wapot akartam használni, a kapcsolódás pillanatában a teló kikapcsolt és újraindult. Nosza Tesco Westel szerviz, Vodás garilevélre ingyen, bérmentve 10 perc alatt 5.048. Stabilan és kifogástalanul megy vele a készülék, sokat autózok az országban, ilyen adóelvesztéses probléma, mint a 6.xxx-el nincs.

kedd szept. 10, 2002 15:34
platina tag

Hozzászólás 
A számküldés a központban van beállítva és nem a sim-en! A nokián, ha ilyet beállítasz akkor a teló automatikusan hozzáteszi a számhoz a *31# vagy #31# előtagot. Ennyi. Az Ericssonok minegyikén inaktív ez a menüpont, kituggya miért.
Tetessél uj szoftot a telóra, mondtam, hogy volt egy visszavont 6.xxx verzió.

kedd szept. 10, 2002 15:02

Hozzászólás 
No, a kovetkezok vannak.
1. A szamkuldes azaz a szamkijelzes tiltasanak kerdese.
Rossz tapasztalatom van, sajna, mivel ez eddig jol mukodott (a tobbit lasd lentebb.) Nekem ment mar az R600-al ez a funkc, es az ahogy kell engedelyezve volt a kartyan! Mostmeg tiltva van, de alapból! Csakhogy a keszulek menupontja is inaktiv. No, jo, mondom, majd atallitom egy masikon (T192), ami meg is tortent, teszteles, hurra ujra engedelyezett. Vissza a SIM a R600-ba, bekapcs, ujra letiltva, s a helyzet a kiindulasi :-((( Nagyszeru. Mar majdnem a falhoz vagtam, de inkabb megy 5-dszorre is a szervizbe (appropo, meg nem volt a 2,5 honap alatt nalam a cucc 1 kerek hetig sem egyfolytaban, mivel szereltek).

2. Mostanaban az ujabb 6.012-es sw-vel igen erdekes dolgot erkezett, ami megint egy lappango dolog, ugyhogy kb. 4-5 nap mire rajossz, hogy gaz van. Azaz, ez az sw azt tudja, hogy ha utazol, akkor nem koveti a halozatot, hanem csak ugy leakad rola, es SEMMILYEN jelet nem adja ennek. Azaz ranezel, teli terero, GPRS, minden, de teged nem ernek el, de ha hivni akarsz akkor azt sem tudsz. Keszulek ki-bekapcs, es ujra megy, de addig csak remenykedhetsz, hogy elernek-e meg. Szal, ez a ket franko erkezett az uj sw-vel, igaz a korabbi gondok megszuntek, de ez a ketto eddig jo volt, most meg ...

Ugyhogy most game over, mivel eladni a **** nem lehet, uj keszulekre meg nincs 60-100eFt-m momentan.

Mi az elonye? Hat, jol ossze lehet ismerkedni 1-2 jopofa szervizessel... ;-))

kedd szept. 10, 2002 14:46

Hozzászólás 
hoofi: ez egy érdekes kérdés... én még nem szaladtam bele,
mivel az én sim-emen ez alapból be volt kapcsolva...
Próbáld meg esetleg egy másik telóban bekapcsolni.

b.

kedd szept. 10, 2002 12:53
platina tag

Hozzászólás 
Mit értesz számelküldésen?

kedd szept. 10, 2002 12:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Végig olvasva a fórumot nem talaltam megoldat arra a problémára, hogy az R600-as miért nem tudja alapból a számelküldést.

A telefonszám beírása, majd a menükben való matatás szerintem eléggé körülményes.
Vagy lehet, hogy csak én vagyok béna.

Seegítségeteket előre is köszönöm

kedd szept. 10, 2002 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kösz!

kedd szept. 10, 2002 10:33
platina tag

Hozzászólás 
2. Young bts és tőlük hallottam a 3. helyet valamelyik bevásárlóközpontban. Érdekes, hogy a Szugló utcát viszont nem mondták.
Hívd fel őket:(06-1-469-5097).
Az Ericsson elvileg világgaranciát ad, elég valahogy igazolnod a telefon vásárlását. Ingyen frissítenek biztosan, mert nekem is megcsinálták.

kedd szept. 10, 2002 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
vocsok -> 1. Szugló u.
2. ?
3. ?
(Előre kösz, ugye azért a voda garancia lobogtatása esetén IS ingyenes?)

kedd szept. 10, 2002 7:29
platina tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy ez lenne.
Egyszerűen nem értenek hozzá és ez esetben az Ericsson talán vizsgához is köti az ilyesmit. Régebben is volt, hogy elszúrták a telefont és csak néhol értettek hozzá igazán. Pillanatnyilag 3 helyen tudják Bp-en flashelni az R600-at.

kedd szept. 10, 2002 7:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Felmerült bennem, hogy a voda nem a szokásos módon a magyar Eri-n keresztül hozta be az országba és ezért "cserében" az Eri nem is adja hozzá a szokásos garanciáját.

kedd szept. 10, 2002 6:52
platina tag

Hozzászólás 
Valóban, mintha nem is Ericsson lenne :-(
Ahhoz képest, hogy low-end telefon elég sokat tud, viszont hiányzik belőle egy csomó megszokott funkció.

kedd szept. 10, 2002 5:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma megdöbbentem:
Eri service point -> nincs jogosultságuk R600 sioft up-olni!
(a T68-amat mindig itt soft up-olták)!
Miért is van ez így? Ez nem Eri?

hétf. szept. 09, 2002 23:26

Hozzászólás 
Én nagyából meg vagyok vele elégedve hogy nem kezeli a hosszú ékezeteket még észre se vettem a hosszú őűóí-t sms-nél nem is szoktam használni... A netezés is elmegy... néha újraindul a telefon de a pin kodot ki vettem íg már azt észre se veszem... A teló szép meg ennyi pénzt meg ér... rádaásul más telefonok mint például a nokia 6510-es is elég gyakran le fagy pedig annak az ára kétszer nagyobb mint a kis ericssoné, viszont az zavar ha fektetve van a telcsi a térerővel nem igazán jeleskedik...

hétf. szept. 09, 2002 20:09

Hozzászólás 
Háttérszín beállítása:
Beállítások/Kijelző /Világítás/ Kiválasztod melyik mód legyen
(BE/KI/Automatikus) ugyanazt is választhatod mint ami már be volt állítva, és akkor megjelenik a menü, hogy melyik szín legyen az.
A kézikönyvből én se jöttem rá, de a szervizes srác megmutatta a Vodánál. Pedig nekem a a legrégibb a sw verzióm. :) (5.043)

hétf. szept. 09, 2002 14:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Hellhammer:

Két probléma van itt, ne keverjük őket:
Ékezetes betűk küldése R600-al. Ez valóban hibásan működik.
A másik, a magyar ékezetes betűk, ezeket az Ericssonok nem tudják ! Tehát más telefonon, másként fognak megjelenni.

hétf. szept. 09, 2002 14:06
vas-tag

Hozzászólás 
vocsok:
Nekem volt T10-es, T20-as, T28-as telefonom és azoknál nem volt gond az ékezetes sms. Amúgy 5110-esen is azt írja ki, hogy nem megjeleníthető az üzenet.

Amúgy a vörös szín a legalacsonyabb hullámhosszú. Ezért az terjed a legjobban a légkörben, ezt lehet elméletileg a legmesszebről észrevenni ha van kellő fényereje. Tehát ha másra nem is, de lehet, hogy jelzőfénynek talán jól használható a teló :)

hétf. szept. 09, 2002 9:50
platina tag

Hozzászólás 
Most néztem meg: Nincs is benne magyar ékezetes karakter (csak ü,ö).
Bármely ékezetest küldesz valahová, abból hülyeség lesz, sőt a 6210 azt írja ki, hogy nem jeleníthető meg. Ha viszont ezeket a karaktereket kapja, azokat jól jeleníti meg.

hétf. szept. 09, 2002 9:12

Hozzászólás 
Vörös háttérvilágítás:
A vörös az egyetlen szín, amelyik éjjel nem bántja a szemet. Egészen pontosan: nem vakít. (a kitágult pupilla nem húzódik ismét össze a hatására) ezért piros az autók hátsó lámpája, ezért piros a katonák keresőlámpája: a térképet is jó vele olvasni, és utána továbbra is jól látsz a sötétben. Ezért piros a csillagászok zseblámpája... :))
Szoftverfrissítés: egy hivatalos Ericsson szervizben (NEM VODAFONE-os!) is frissítik a szoftvert? (Garanciális a telefon). Ha igen, akkor hol, milyen feltételekkel?

hétf. szept. 09, 2002 7:53
platina tag

Hozzászólás 
Ékezetes karaktert ne akarjatok sms-ben küldeni. A régi Ericssonok sem voltak semmivel kompatibilisek.

hétf. szept. 09, 2002 5:36

Hozzászólás 
Ugye Hellhammer?
És sajnos nem tudok neked túl biztató dolgokat mondani, talán az újabb sw-el már kiküszöbölik ezt a hibát, de egy párszor még mehetünk service pointba mire használható lesz a telcsi. Azt nem tudom, hogy a Vodának melyik üzletében frissitenek, talán a WESTENDCITYCENTERben. Egyébként Nagyvárosokban van service point, csak érdeklődj hogy melyik esik hozzád közel...
Én is vidéki vagyok (Debrecen), hála itt van és elérhetőek az egyes sw verziók!
Egyébként azt mondták a vocsok által megtalált Young bts-nél, hogy annyi előnye a készüléknek azért van, hogy rátölthető korábbi verziójú szoftver is (más telcsik esetében nem jellemző!).

vas. szept. 08, 2002 22:08
vas-tag

Hozzászólás 
Mégsem teljesen frankón müködik a telefon :( Kipróbáltam, a rossz ékezetes karaktereket. A windows szabvány "árvíztűrő tükörfúrógép" szövegét elküldtem a barátnőm Samsung telójára, és tényleg összevisszaság jelent meg nála. Ha ezzel bemegyek a vodához, akkor garanciában frissítik a software-t? Az lenne még a kérdésem, hogy hova érdemes menni Budapesten, mert vidéki vagyok és itt nincs szerviz, de csütörtökön megyek Pestre.
Köszi.

vas. szept. 08, 2002 21:51
platina tag

Hozzászólás 
Érdekes. Ez a szám a Young bts -nél cseng ki, ők az egyik servis point.
Nekem meg csak az 5.048-at rakták fel...

vas. szept. 08, 2002 18:09

Hozzászólás 
vocsok:
Az Ericsson pesti központját hívtam (06-1-469-5097) és készségesen álltak a rendelkezésemre! A üsz-os azt is elárulta, hogy ami náluk van tesztelésen R600 az hibátlanul működik... :o) Naná mert majd pont oda küldenek hibásat, mert végülis csak 10-ből 8 sz*r, de azért használható!

Hellhammer: Küldj már légyszi valakinek egy hosszú ékezetekkel teli smst, aztán kérdezd meg kérlek, hogy mit tud elolvasni belőle! Mert egy 5.047 verziójú telcsivel küldtek nekem egy ilyet, amiből 1 karakter sem volt olvasható...
Na pá mindenkinek

vas. szept. 08, 2002 16:32
vas-tag

Hozzászólás 
Vocsok:
A software verzió (nemtom minden lényeges-e ezért mindent beírok):
5.047
Jul 08 2002
17:05:50
1.16 PA27
020514
CXC 125 357
CDA 102083/102
R1A
Testmode 1.3
K9733XTGV4

Nekem ez áll a leírásban:
"...Arra is lehetősége van, hogy beállítsa a kijelző színét."

vas. szept. 08, 2002 15:12
platina tag

Hozzászólás 
Hellhammer:
A legtöbb ISP (Internet szolgáltató) két külön szervert alkalmaz a böngészéshez és a letöltésekhez. Ezért van az, hogy a letöltés gyorsabb. Ha megnézed az Axelerot napközben, annál is a letöltés gyors, a böngészés relatíve lassabb. A Voda böngészése kirívóan lassú egyenlőre, sőt ha időben nem jön le az oldal, akkor egyszerűen elfelejtődik a dolog...

Egy kérdésem van: milyen szoftververziód van neked, mert a régieknél nem lehetett a háttérszínt beállítani, csak bejövő hívás esetére. Ez így van a leírásban is.

vas. szept. 08, 2002 14:28
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Úgy érzem kicsit meg kell védenem az Ericsson-t :) Én 2 napja vettem a telót, és eddig semmi baja nem volt. Pedig azóta folyamatosan használom: wapozok, netezek, sms-ezek, telefonálok. Eddig semmit nem tapasztaltam az általatok leírtakból. Nem fagyott ki net kapcsolat bontáskor, hálózatkereséskor, wapozás közben, meg csak úgy magától. Remélem ez így is fog maradni.
A design-ja nekem nagyon bejön, bár kicsit furcsa volt a Sony J6 lapos formája után, de hamar megszoktam, és most már a Sony a furcsa :)
Az elsőre ocsmány piros háttérvilágítás hasznára is rájöttem:
Ma hajnalban 2-3 óra körül nem tudtam elaludni, és elkezdtem wapozni. A tök sötét szobában a zöld és a narancs világítás nagyon fárasztotta a szemem, hunyorogni kellett. Átálítottam pirosra, és meglepődve vettem észre, hogy az abszolút nem bántja a szemem.

Más téma, de remélem valaki tud nekem erre okosat mondani:
Netezés közben néztem a ConnectMe sebességét. 8-9000 bps körül ment. Akármilyen oldalt tök lassan tölt be. Már kezdtem volna szidni a Vodát, hogy ez tök gáz, amikor elindítottam egy letöltést Flashget-el. A sebesség egyből felugrott 45000 bps körülire, és nem is ment egyszer sem 40000 alá, sőt volt, hogy 54000-el ment. A weblapok, közben meg ugyanolyan tetűlassan jönnek be. Ez miért lehet? Valami nekem van **** beállítva, vagy a Voda szolgáltatása ilyen, hogy a letöltések gyorsan (viszonylag), a böngészés meg nagyon lassan megy?

vas. szept. 08, 2002 12:53
platina tag

Hozzászólás 
Melyik Ericsson központot kérdezted?

vas. szept. 08, 2002 11:03

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem is tudom ezek után a hozzászólások után mit mondjak erre a készülékre....
Eddig azon gondolkoztam, hogy én is veszek egyet, de ezek a dolgok egyre jobban elbizonytalanítottak. Eddig csak több hátránya volt említve, mint előnye (ha egyáltalán van ilyen).
Csak azt nem értem, hogy hogyan kerülhet piacra egy készülék, ha használhatatlan?
Több sw verzió is került már kiadásra és igazából egyikkel sem műxik tökéletesen a teló, hát mi ez ha nem átverés!?

Tudomásom szerint az eddig megjelent sw verziók:
5.043
5.044
5.047 - az sms írásnál ennél is olvashatatlan az ékezetes betű
5.048
6.012
6.020 - Ericsson központ szerint a legfrissebb

Szóval nem is tudom , hogy ennyi verzió után lesz- e olyan amivel képes lenne normálisan működni.

Egyébként az Ericsson központban azt mondta a üf.sz-os, hogy ő megvárná a t200, vagy t300- as sorozatot.
Na ennyit erről.
Valószínű hétfőn én is megveszem az R600-at,aztán szívok nagyot... :)
Üdv!

vas. szept. 08, 2002 10:16

Hozzászólás 
Hi!

Olvastam a forumot az r600-al kapcsolatban.
Engem az érdekelne, hogy egy ilyen garanciális szofver-frissitésnél mit kell mondani? Vagy csak bemegyek és mondom, hogy nekem kéne egy ilyen dolog?

Üdv!

vas. szept. 08, 2002 1:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Az én telóm is fagyott! Aztán egyszet végleg.
Teló be, 1 percig minden oké majd fagyás és kikapcs...
Sőt! Ha az egy perc alatt csináltam egy full resetet majd restart, akkor is a régi beálításokat adta be.
Bevittem a vodához, erre adni akartak egy Siemens c25-öt.
Persze kiröhögtem öket és nem kértem igy legalább 15 nap alatt meg kellett csinálniuk. Tegnap jött meg 6.012-es Aug 20 szoftverrel. Azóta (bár nem nagyon hiszem) még nincs semmi baja.

szomb. szept. 07, 2002 0:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Hat, valszeg az. Az enyémnél, a szervizben sikerült belenyisszantaniuk kicsit a gombba, majd "szépen" (értsd: rondán) festéket pöttyintettek rája. Miért is?
Talán még nincs hozzá gumigombsor. Amúgy meg a gomb festéke nem pereg le nálam. Már csak az kéne! Ha van gombjuk, akkor muszáj nekik kicserélni, ha még nincs, akkor várás van.
Szal, miértis ennyire "olcsó" (a többihez képest, most) az R600?? A választ megtalálod a fórum néhányszáz (2-3 havi!) hozászólásaiban.

pén. szept. 06, 2002 16:59

Hozzászólás 
sziasztok, meg egy honapos sincs az r600am, de mar kopik a billentyuzete. talalkoztatok mar hasonlo esettel? szerintem ez abszolut garancialis, jol gondolom?

pén. szept. 06, 2002 16:38

Hozzászólás 
Vocsok:
Még nem nagyon néztem át, nomeg a korábbit nem sokáig tűrtem, így igazán azt sem ismerem. De, 1 fontos változást észrevettem, ami a GPRS-hez kapcsolódik, és valószínűleg ezel megoldották a Netezés, Wapolás-hoz kapcsolódó fagyásokat.
A különbség/jelenség, hogy most mikor kilépek a wap böngészőből, előbb megkérdi, hogy tartom e a kapcsolatot (GPRS! tehát csak menti a címeket), vagy nem, amit a korábbi verzió nem csinált. Ha igen, a következő böngészés ott folytatódik ahol abbamaradt (van élő vissza gomb), mint pl. egy T192-n. A többit, amit kérdezel, nem vettem eddig észre változást, újítást.

pén. szept. 06, 2002 15:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 431 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő