Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 22:27

Hozzászólás a témához  [ 3112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Következő
Siemens C55 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
A Dominos MT50-hez kepest itt nem kell kulon a net-re elofizetni (usernev/passwd), ha aktiv a wap akkor a teloban gyarilag benne van minden pgsm beallitas a javazgatashoz. :))

Az akksija a s25, x35-nel sokkal jobban birja a strapat!

Mondok egy csunyat: nem tudom, hogy ilyen tudasu telo mellett ki akarna venni pld. 3410-et (se adatkivezetes, se gprs) vagy SE T300-at (java nuku). :))

csüt. okt. 10, 2002 8:45
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Tegnap megjott az sms az atalanydijas wap-rol igy egybol rabuktam a net-re. A csd wap-nal kivettem a telszamot es a gprs-t aktivizaltam. Szuper, orrba-szajba toltottem le a club-siemens-rol logokat, kepernyovedoket es javakat. Igen, ez mar 21. szazadi erzes!

A kabel nem is nagyon hianyzott, viszont a gyari 4 javas progi sok helyet foglal el, igy meg is csak jo lenne hogy lementhetnem oket. A 2 jatek a Galaxy Hero 1.51 80k, Prince of Persia 1.2.0 72k es a 2 masik Remind Me 1.6 22k, Unit Converter 1.14 23k. A kapacitasra osszesen 376k-t ir, de csak 90k-t szabadnak. Gondolom a tobbi cuccra is fenntart memoriat.

Szeretnek sajat fotokat konvertalni gif-re hogy a 101x65 pixeles kepernyore logonak felrakhassam.

Megtalaltam a midlets.uw.hu-t, innen is letolthetok javak.

Ket napi tapasztalat utan elmondhatom, hogy az akksija jobban birja a strapat az s25, x35-nel.

csüt. okt. 10, 2002 8:30

Hozzászólás 
Emberek! NE az altalanydijas WAP-rol beszeljunk itt, hanem mindenki aki rendelkezik a fenti (C55) telefonnal, ossza meg velunk velemenyet....

csüt. okt. 10, 2002 7:28
vas-tag

Hozzászólás 
Amint megkapod az sms-t rola :-). De nekem szinte azonnal aktivaltak, ahogy kivalasztottam :-).

szer. okt. 09, 2002 17:54
arany tag

Hozzászólás 
a pannon online-on is meg tudod rendelni az atalanydijas wapot... bar azt nem tudom hogy mennyi ido mulva aktiv..

szer. okt. 09, 2002 17:43
arany tag

Hozzászólás 
"Sajna kb. 48 ora kell ahhoz, hogy a normalis 1741 bejojjon, addig mindig atvag a 1220-ra, igy nem tudom megrendelni az atalanydijas wapot. "

---> Ha felhívod az ÜFSZ-t, megrendelheted náluk is az
átalánydíjas wapot (ekkor persze a beszélgetés
idejére fizeted a pannon ÜFSZ 20 Ft-os percdíját).

"Részemről a mostani S35 telómon Praktikum Classic kártyával minden további nélkül kb. 5 percbe került a megrendelés a múlt hét végén. Lehet hogy akkor még nem pörgött fel ez a téma? "

Telefanni:

a szolgáltatás megrendelésének semmi köze ahhoz, hogy milyen sim kártyád van. A sim kártyának mindössze annyi a szerepe, hogy a sim aktiválása után nem használhatod azonnal a 1741-en az automatikus szolg. megrendelés, ehhez 48 órát várnod kell.

szer. okt. 09, 2002 17:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem azt a hazai szolgáltatók sem támogatják még, szal sokra nem mész vele...

Guni

szer. okt. 09, 2002 13:39

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem tom ki, de azt írta itt, hogy a GPRS ebben a telefonban 8 csatornás, ez sajna nem igaz. Class 8 szabványú, ami 4 le és 1 feltöltési csatornát jelent. Pedíg már kezdtem örülni. Tényleg nem tud valaki olyan telefont, ami 4-nél több csatornát használ "lefele" ?

Thx!

Gábor

szer. okt. 09, 2002 12:57
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Részemről a mostani S35 telómon Praktikum Classic kártyával minden további nélkül kb. 5 percbe került a megrendelés a múlt hét végén. Lehet hogy akkor még nem pörgött fel ez a téma?

szer. okt. 09, 2002 12:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
A navigator gomb nekem bejott, mivel csak a huvelyk ujjat kell ide-oda csusztatni rajta.

A javas progik kicsit lassan jonnek be.

Sajna kb. 48 ora kell ahhoz, hogy a normalis 1741 bejojjon, addig mindig atvag a 1220-ra, igy nem tudom megrendelni az atalanydijas wapot. Egy regi Classicos sim-el probaltam csd-n, de hat a forgalmi dijjal nem az igazi.

szer. okt. 09, 2002 12:45
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Jártam a PGSM-nél, kezemben volt egy C55-ös, de kipróbálni nem lehetett, mert az egyetlen demopéldányt a T. dolgozók tesztelik... Az ügyfélszolgáló saját bevallása szerint se így kellene ennek lennie.

Úgyhogy csak nyomkodtam, mint idióta a nagy semmit, de azért amit tapasztaltam, megosztom:
Bár igen apró gombok is vannak, jól kezelhetők, s masszívnak tűnnek. A navigátor gombbal viszont bizonytalanságérzés foggott el.

Így kérdés RINGLI-hez: Jól kezelhető? Nem könnyű félrenyomni?

Amúgy válasz RINGLI-nek a kérdésre, miszerint hogyvanazhogy a piacra dobott telóhoz még nem tudják milyen kábel legyen: én is megkérdőjelezve írtam amit a Siemenses ügyfélszolgálat mondott, de ne felejtsük a jelszót: BE INSPIRED...

szer. okt. 09, 2002 12:28
arany tag

Hozzászólás 
A C45-nél voltak problémák az sms jelzés hangerejével (hiába állítottad magasabb szintre, ugyanúgy a legalacsonyabb hangerőn csipogott), bár gondolom, ez egy sw frissítéssel megszüntethető. Nem tudom.

C55-nél ez rendben van?

Tényleg polifonikus csengődallamok vannak a kicsikében? :) Mind a 42 dallam az?

szer. okt. 09, 2002 4:58

Hozzászólás 
Telefanni!

"A Siemenssel én tárgyaltam kábelügyileg, még nem döntötték el, hogy milyen legyen, s ezért nincs."

Piacra dobnak egy telcsit vilagszerte es utana dontik el az adatkabelt? Kicsit furcsa, mert a hozzaadott tartozek prospektusban mar ott figyel, vagy ez a magyar Siemensesekre vonatkozik?

Data cable DCA-500 (L36880-N5601-A110)
Data cable USB DCA-510 (L36880-N5601-A111)

Nekem nem gyari, zener diodas is jo lesz, ha lesz. :))

kedd okt. 08, 2002 15:12
platina tag

Hozzászólás 
Én mostmárcsak holnap folytatom. Megyek az ASTORIA PGSM-be! CSŐVÁZ Mindenkinek!

kedd okt. 08, 2002 15:10
platina tag

Hozzászólás 
Ja, bocsi, repül azidő, a hátszelet Tapsihapsinak írtam.

RINGLI! Rajtad a világ szeme!. Kösz a hotline infót!

kedd okt. 08, 2002 15:08
platina tag

Hozzászólás 
Kösz a hátszelet. Lassan új topic lesz belőlünk. Bárne lenne! Az egészet azért vetettem be, mert én is bízom, hogy ezúttal felkötötték a gatyamadzagot, s használni is tudom majd a C55-öt, HA MEGVESZEM! (Távolról teccik, bár nem a külseje.) Szóval Goszták úr, elő a pharbával!

kedd okt. 08, 2002 15:05

Hozzászólás 
Telefanni!

Talan a C55-nek mar nincs ilyen betegsege. Kiprobaltam; 3/5 toltesrol indult, elso 5 perc utan meg 3/5-od. A 2. 5 perc alatt mar lement 2,5/5-re es a 3. hivaskor meg mindig ott maradt.

A szunyog egy hosszu rezges tipus.

kedd okt. 08, 2002 15:02

Hozzászólás 
A kikapcsolas-problema sajnos velem is elofordult, igaz meg C35-tel. Telefon felig van, jon egy hivas, fel perc beszed utan csippan egyet, es kikapcsola magatol. Es ezt mar tobbszor eljatszotta. Volt, hogy 3/4-ig volt meg az aksi, jott egy hivas, kb 5 perc beszed, aztan mikor vege lett, az aksi jelezte hogy ures, csipogott 3-szor es kikapcsolt a telefon. Elvileg 5 ora beszedet kellene birnia!!!

Szoval az aksi dolog mar regota fenall sajnos :((( Meg az uj MT50-esnel is. Nagyon remelem, hogy a C55 nem merul le ilyen gyorsan, ha hivas erkezik....

kedd okt. 08, 2002 14:42
platina tag

Hozzászólás 
RINGLI!

Na akkor végülis mi a szúnyog?

kedd okt. 08, 2002 14:25
platina tag

Hozzászólás 
Bocs RINGLI, ha túl szleng voltam.
Szóval a sad story by C45: rokonomnak kölcsönadtam kórházba
a telót. Felhívtam, s dumcsiztunk 5 percet. Utánam aki
hívta, az már csak kb két percet beszélt vele, mert a telo
KIKAPCSOLT magától!
Otthon utánajártam. Felhívtam másik telefonról a mobilomat,
kb 5 percet dumáltam magammal (elég unalmas vagyok :-).
Miután szétbontottam a hívást (mindegy melyik végin), a C45
aksijelzője nullán állt, s azt jelezte, hogy fel kell
töltenem. Kikapcsolva, s újra bekapcsolva ismét
feltöltöttnek mutatta a készüléket! S akár 1 órát is
Battlemail-ezhettem, v. mást piszkáltam rajta, tehát nem
merült le!. De ha megismételtem az előbbi hosszú hívást,
ismét előadta a kikapcsolást a második (néha a harmadik
hívásnál). Valamelyik fórumban olvastam, hogy más is járt
így, s nem is C45-tel. Na én bepörögtem, hogy a telefon
csak telefonáláskor nem jó, s elegem lett belüle. Lélektani
alapot adott, hogy pont a beteg rokonom elérhetőségét
nehezítette! Eccóval életbevágó kérdéssé fajult.

kedd okt. 08, 2002 14:21

Hozzászólás 
Igazabol meg nem volt idom alaposan elmelyedni benne.

BBalint!

A max. hangero szerintem nem egetvero, zajos utcan nehezen hallod meg plane taskaban.

Pale!

A Szervezoben:

- Ebreszto - fix ido beallitas a het napjaira egyenkenti pipalassal
- Emlekezteto - valami memo beirasi lehetoseg datum, idore
- Jokivansagok - hasonlo
- Jegyzetek
- stb.

Szerintem biztosan lesz javas hataridonaplo. A jatekok kozott gyarilag van egy Remind me nevo java progi, Bevasarlas, Utazas menupontokkal. Kajakat es utazashoz szukseges dolgokat lehet kipipalni majd Memora vagy SMS-re kuldeni.

Telefanni!

A tap csati tuti laposabb, lehet hogy lesz hozza atalakito a regi kabelhez vagy uj kabel - nagyon remelem.

Most vettem eszre, hogy tobbfele regzes van benne; Standard, Helikopter, Ufo, Sokk, Szunyog, Mozdony + Fenyjelzes. A Standard-et kiprobaltam szobaban, az egesz nadragom eleje zizegett (kisse kellemetlen fogfurashoz hasolit). :))

A haromszori hivas bug-ot nem igazan ertettem. Ha egymas utan hivtam 3x semmi gond nem volt, ha egyidoben akkor a 2. hangpostat kapott.

kedd okt. 08, 2002 13:35
platina tag

Hozzászólás 
RINGLI!

Egyet azonnal ki kéne próbálnod, a tipikus siemens szoftverhibát, miszerint kétszer hívnak, s a harmadiknál már lemerültet jelez az aksi, s híváskor KO! (A C45-től ezért váltam meg többek közt.)

Elgondolkodtam a szúnyogszerűn: Lehet hogy mikroáramú csípéssel dolgozik... :-)

kedd okt. 08, 2002 12:30
platina tag

Hozzászólás 
Nacsá!

Akkor berobbanok a Gőztudatba. A Siemenssel én tárgyaltam kábelügyileg, még nem döntötték el, hogy milyen legyen, s ezért nincs. De lesz. Egy tutkó az infó szerint: abszolút nem lesz kompatibilis az eddigiekkel! ?? Na majd meglát tyúk.
A rezgő erősség engem is érdekelne! Alapteszt: Teló nacizsebbe, mész a zuccán, zajba, s a naptár ébresztőjét beprogizva figyeled, mi történik. Néköm van tapasztalatom a C45, MT50 és S35-el. C45 király, többi még paraszt se...
Hmmm. Táncsak nem a súllyal függ össze??? (Egy vájtfülű szervizes szerint ua. a motor mind1gyikbe). Akkor félek, C55 se nyert e téren. De délután megtudom reményeim szerint aminta boltban leszek a mintaboltban.
De a C55 rezgése mindenesetre programozható: szaggatott, folyamatos, erősödő, s szúnyogszerű, amiről F ing-om nincs mi.

kedd okt. 08, 2002 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Milyen a határidőnapló része? Használható?
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek:
Nem lehet javaban tisztességes naptárt írni hozzá?

kedd okt. 08, 2002 11:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Ringli, még írjál a telóról!

Elég hangosan szólnak ezek a többszólamú csodák? Rezgés?

kedd okt. 08, 2002 11:41

Hozzászólás 
gripx!

Eszmeletlenul :) Meg nem probaltam, de gondolom http-n keresztul letolthetok a netrol (wav kiterjesztesuek). Ha majd lesz hozza adatkabel, akkor valszeg azon keresztul is.

A kijelzoje: fekete/fehér, 5 soros, 101x64 pixeles! Igy a Prince of Persia jatek felbontasa igazan baba (tobb szolamu zene hozza).

kedd okt. 08, 2002 9:53

Hozzászólás 
És a polifonikus csengőhangok hogy szólnak?
Lehet a telcsire újakat letölteni?

kedd okt. 08, 2002 9:20

Hozzászólás 
Nem birtam ki es vettem egyet tegnap Praktikummal. Hat azt hiszem a topik cimet meg kellene valtoztatni: "C55 AZ ÉLŐ CSÚCS"-ra!!!

Elso benyomas; torekeny tokmag

A polifonikus allathangok eszmeletlenek (lo, kutya, macska, kakas, stb)!

100 kb szabad hely van a 4 javas progin felul. Ide probaltam letolteni a club-siemens-rol javakat(MT50); van amelyik lejott, de volt amely meg nem.

A tap csatlakozoja sokkal laposabb, igy tenyleg uj fajta adatkabel kell majd hozza.

Kihangosithato, hangtarcsazas, gprs, java, beall. idore autom. kikapcs, letoltheto kepernyokimelok, logok, csengohangok, merekegyseg atvalto!, konfekcio meret atvalto (cipo, ruha, stb.), jegyzet, stb-stb...

Kiraly!!!!!!

Azt hiszem egyre nagyobb a tavolsag a tudas/ar ertek tekinteteben Siemensnek a Nokiaktol!

Milyen lesz majd a 60-as szeria, huuuu!

Nehany furcsasag:
- az 1. wap profile-ra a lengyel Idea szolgaltato van bekonfigolva, a 2.-re a PGSM (?)
- Kizarolag Li-ion-os akksival aruljak, ennek ellenere a magyarnyelvu leiras 5x-i kisutesrol ir a 7. oldalon(?)
- Kar hogy nem utesallo. :(
- Kicsit pici a kijelzo a wap-hoz

De ezek elhanyagolhatok a telcsi tudasa mellett!

:)) :)) :)) :))

kedd okt. 08, 2002 8:36

Hozzászólás 
Tapasztalatokat please!
Még senkinek sincs meg?

kedd okt. 08, 2002 7:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól tudom kérned se kell, csak beírni a hívandó telefonszámhoz asszem a +36209000340-et és kész. ACC+PASS meg nincs.

Erről az átalakítórólmár én is hallottam, remélem megfizethető lesz...

Egyébként unlockról lehet már valamit tudni?

Guni

hétf. okt. 07, 2002 12:10

Hozzászólás 
mobman!
"milyen ingyen internet? az elofizetesre vonatkozik es 3 honapig a westelnel"

Maskeppen hogyan toltenel le Dominos MT50-re javas progikat?

http://www.westel900.net/keszulekek/ext ... llitas.pdf

guni!

Akkor a Pannonos pre-paid csomag melle kerhetek internet accountot (usernev, password), baba.

adatkabel: ha jol tudom eleg lenne az atalakito + regi adatkabel is.

Szerintetek erdemes rarepulni, vagy mint az osszes uj telcsinel erdemesebb megvarni a kesobbi javitott szoftver verziot + idovel olcsobb is lesz?

hétf. okt. 07, 2002 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ja, csak még kábel sincs hozzá. Egyébként én a minap váltottam velük egy e-mailt, hasonló témában, csak MT50-nel és egyértelműen az volt a válasz, hogy nem.

A westeles ingyen internet csak szolgáltatás elérhetőségét jelenti, a forgalom után fizetni kell, de ez a lehetőség az megvolt eddig is. A Pannonál is van. Csak a vodánál nincs... :-(

Guni

hétf. okt. 07, 2002 11:57

Hozzászólás 
beszeltem a siemenssel és allítólag lesz egy szoft módosítás a telefonon hogy adatkábellal is lehessen töltögetni rá

hétf. okt. 07, 2002 10:16

Hozzászólás 
beszeltem a siemensel és allítólag lesz egy szoft módosítás a telefonon hogy adatkábellal is lehessen töltögetni rá

hétf. okt. 07, 2002 10:16

Hozzászólás 
milyen ingyen internet? az elofizetesre vonatkozik es 3 honapig a westelnel

hétf. okt. 07, 2002 9:40
arany tag

Hozzászólás 
A kukasárga kicsit ergonómikusabb mint a hupikék. bocsi.

hétf. okt. 07, 2002 8:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Matol Praktikummal es Bee-vel 34900 Ft. Nem tudjatok, hogy a javas OTA-hoz a PGSM is ad ingyenes internet elofizetest, mint a Westel Dominohoz (MT50)?

hétf. okt. 07, 2002 8:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most olvastam a tesztet, hát az a rohadék java itt sem tölthető fel kábelen... :-(((

Guni

csüt. okt. 03, 2002 10:06

Hozzászólás 
ja es kukasarga a kijelzo, mint az M50-nnek ... :-(

csüt. szept. 26, 2002 13:16
arany tag

Hozzászólás 
a siemensinfo.de-n van már teszt is.
eszerint lehet, hogy lesz hozzá átalakító. mármint a csatlakozóhoz, és jók maradnak a régi cuccok.

csüt. szept. 26, 2002 13:12

Hozzászólás 
Tényleg nem rossz, az első értékelések szerint
az M50/MT50-nél sokkal többet tud

nagyobb Java memória ( 376 kb )
számológép
valutakonverter
hanghívás
diktafon
kihangosítás
polifonikus csengés, wav file lejátszás stb.

viszont állítólag a csatlakozója nem kompatibilis az eddig
megszokottal, vagyis uj kábelt stb. kell hozzá venni

csüt. szept. 26, 2002 12:25

Hozzászólás 
Tegnap olvastam rola a Pannon Vilagban, es ezutan kicsit utana neztem a Siemens oldalan. Tehat roviden:
- 80g sulyu
- GPRS (8)
- J2ME tamagatas (jatekok letoltese, ha a halozat tamogatja)
- polifonikus csengohangok (szerkesztheto is)
- polifonikus csengohangok felvetele barmilyen hangforrasbol
- Prince of Persia jatek
- 260 ora keszenleti ido
- alapbol LI-ION aksi

... nem rossz ...

csüt. szept. 26, 2002 10:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zuko: Nincs, de a www.7soft.de oldalról le lehet tölteni a lefrissebb verziót. Cracket nem tudok hozzá, ha találtál akkor szólhatnál nekem is. THX!

csüt. szept. 26, 2002 10:45

Hozzászólás 
Én is láttam a Pannonvilágban... Szegénynek a külseje kicsit gagyi lett. Marad a (gondolom)sokkal drágább S55.

csüt. szept. 26, 2002 10:09

Hozzászólás 
Guni

Említetted a VieSie progit..
El tudod küldeni ha megvan?

Csőváz
Zuko

szer. szept. 25, 2002 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
A két telefon között csak az előlap a különbség. Ha jól tudom még a világítás se, mivel egy háromszínű led van a telcsiben. /tehát elvileg valami progival a két gyári színen kívül pirosat is be lehet állítani, de mondom ez nem hivatalos/

Mobman: Hogy le vannak tiltva a külső beavatkozásások, azalatt azt értem, hogy hogy a Data Exchane nem látja a telt. Képeket asszem fel lehet mondjuk tölteni pl Vissie-vel, de a java és sms achívum fel/letöltéseére nincs megoldás. Reméljük ezt majd valmi hack-progi meg fogja oldani minél előbb, mert van egy olyan érzésem, hogy a Siemens nem fogja. /Sőt nagyon tartok tőle, hogy C55 is ilyen lesz, mert hát miért változtatna az üzleti startégiáján.../

Thiby: Nem nagyon vágom a poént, de azért kösz, pls küldd el a címemre... :-)

Guni

kedd szept. 24, 2002 13:00
arany tag

Hozzászólás 
Szerinted mi különbség lesz az M50 és az MT50 között??? Mert nagyon sok helyen leírták már, hogy csak a játékok, a világítás és az előlap már, hardware-ileg ugyan az! Akkor ezek után mitől jobb egy M50?

kedd szept. 24, 2002 9:51
arany tag

Hozzászólás 
Guni: hoztam Neked egyet a Siemens-gyárból... :o))

kedd szept. 24, 2002 9:49

Hozzászólás 
mit ertesz ezen? a kabellel elvileg lehet majd csesztetni a telefont mert kulonben hogy toltod fel az egyedi kepeket ra amugy az mt50 csak a deutsche telekomnak keszult mas nem is nagyon forgalmazza csak a csoporthoz tartozo tarsasagok (wetsel a matavé matáv a DTé) a többiek m50est forgalmaznak én mindenesetre várom és könnyen lehet hogy visszamegyek a pannonhoz a **** westeltől

kedd szept. 24, 2002 7:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kérdés, hogy mennyiért, na és persze, hogy ezen is le lesz-e tiltva minden külső beavatkozás, mint az MT50-en.

Guni

hétf. szept. 23, 2002 21:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Következő