Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 14:12

Hozzászólás a témához  [ 3112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 63  Következő
Siemens C55 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
fodorjunior.
Az all siemens progi minden telefonnal amit támogat, minen funkciójával tökéletesen működik, a megfelelő beállításokkal.
Természetesen nem gyári, hanem szerviz kábellel.
Ha nem lennék ilyen csóró adományt küldenék a szoft fejlesztőjének, megérdemelné......

csüt. szept. 25, 2003 9:58
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Sikerült már valakinek a Thököly GSM-ben vett 4900Ft-os USB adatkábelt installálni W2K alá? Én már 3 gépen is próbáltam, de mindegyiken azt mondta, hogy nem volt megadva funkció-illesztőprogram az eszközpéldányhoz. Már a gyártó lapjáról is leszedtem a legújabb drivert, de ua.

csüt. szept. 25, 2003 4:30
vas-tag

Hozzászólás 
fordorjunior:

Így van

szer. szept. 24, 2003 11:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Pontosítva az iméntieket:
..a sokat emlegetett AllSiemens progival és egy x35/x45 adatkábellel a függetlenítés elvégezhető PÉLDÁUL EGY M35-ön vagy egy C45-ön?

szer. szept. 24, 2003 0:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
Képtelen vagyok behozni a kecs.uw.hu oldalt-IE6.0-val. (Ez egyébként a többi *.uw.hu oldalra is érvényes...)
Van valakinek elképzelése, hogy ez miért van?
Illetve...
Lehet, hogy kicsit off a kérdés, de talán tudtok segíteni:
a sokat emlegetett AllSiemens progival és egy x35/x45 adatkábellel a függetlenítés elvégezhető?

kedd szept. 23, 2003 23:18

Hozzászólás 
http://kecs.uw.hu -n szerintem elég sok minden megtalálható.

Én a 3900ft-ossal frissítettem szoftvert, a netmonitort és a java port bekapcsolást csak 2,3Vos elem közbeiktatásával tudtam bekapcsolni.

Telefanni: azt a kijelölést, beillesztést... most kipróbáltam és tök jó dolog. Mikor írod az sms-t a * hosszan nyomásával tudod másolni, kivágni, beilleszteni, kijelölni a szöveget :)

Hamár sms, nekem olyan kérdésem volna, hogy, az jó dolog volt c35ben, a nyugtázó sms flash smsben jött vissza, kiírta az alsó sorba és nem kellett sms-t törölni. Néha a c55-ön is így jön vissza, de nem tudtam rájönni még hogy miért. Próbáltam jeleket írkálni sms végére, de random szerűen jött vissza flash sms-ként. Írtam siemensnek is, de ők nem értenek hozzá. Esetleg valaki tudja?

kedd szept. 23, 2003 12:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Bocs, hogy akadekoskodom :)
A speedshoppos 3500szer. /3900. komm. kabel kozott annyi a
kulonbseg, hogy a komm.-al megy a wap/net is, masikkal nem,
de fuggetlenites, java port nyitas, java feltoltes
mindketton macera nelkul megy.
Kosz

kedd szept. 23, 2003 11:09
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Pista! köszi, megnézem a liberóst. De eleve netmonitorom sincs, ha tucc linket, lécci! Azt adatkábellel fel lehet tenni a telóra?

mmf-et szerintem nem játszik le, de este otthon kipróbálom.

Az sms-ek szerkesztésénél még az archív sms-ek szerkesztésekor is a formátum menüpontnál van lehetőség a szerkesztendő szövegben egy szövegrész kijelölésére, a kijelöl parancssal. ilyenkor fekete háttérrel jelzi, hogy mit jelöltél ki, és a kijelző balfelső sarkában megjelenik a mark szócska. Ez idáig rendben. De utána amit kijelöltem, azt hogy lehet átmásolni vágólap-módszerrel máshova? mit kell tenni?

tud valaki valamit erről?

BIGBUMM: !!!

szó volt itt a telóban levő teljes mindenség lementéséről, s arról, hogy a net-en elérhetők ilyen teljes mentések. Nemtom, linkeltél-e már ilyen helyet, részemről nem láttam ilyen linket az elmúlt 1-2 fórumoldalon, ha megtennéd, hogy belinkelsz ilyet, köszi.

kedd szept. 23, 2003 10:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Kérdésem lenne. A gyári Siemenses kábellel (amivel a jáva port nyitáshoz külső áramforrás kellett, de amivel lehet internetezni és szoftvert is frissíteni) működik e az új All Siemens program? Flasht szeretnék készíteni, kinyitni és esetleg visszazárni a telefont. Ahogy néztem a programban itt-ott lehet választani pl az unlocknál is özön lehetőség van. Melyik mire jó?

kedd szept. 23, 2003 10:02

Hozzászólás 
Telefanni

http://digilander.libero.it/m_50/net.htm

Kicsit olaszul van kicsit angolul kicsit oroszul de szerintem kihámozható, ha nem, akkor segítek :)

hétf. szept. 22, 2003 13:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Speedhopos 3900Ft-os adatkábellel is megy a függetlenítés,
mindenféle hókuszpókusz nélkül. AllSiemens progi, tesztelve.
..

hétf. szept. 22, 2003 12:28
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
PISTAPISTA!

Köszi a választ, ezexerint egész jó kis funkciói vannak netmonitornak. De jól sejtem, hogy eléggé érteni kell hozzá, mi mit jelent? V. pl. az általad említettek könnyen kiszűrhetők?

Whave! Hát persze, hogy imádom a humorodat, valóban viszont tényleg ott a gond, hogy csak úgy speedshopos kábel nem korrekt definíció részemről se. Szóval én az adatkábelről beszéltem.

Gaz Vezir! jó kis név! sajna pont hogy NEM a sprucechess-et keresem, mert az kichess jól az emberrel: nem láthatók a bábok. de azért kösz.
(az ismered, mikor két magyar vezir áll a kárpátok bércein és egyik panaszkodik: hát biza testvír, nem megyen má az ****. S az nyalást prúbáltad mán? Az segít? Nem, te eszement, az pináját…

Szóval valami más sakkot keresnék, pl. ezt: (persze ingyen: http://www.chessbuddy.com/availability.html )

hétf. szept. 22, 2003 11:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, kicsit **** a net

vas. szept. 21, 2003 20:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Koszi az eddigi infokat, de azert rakerdezek:
Ha megveszem a 3500Fts szervizkabelt, akkor tudok fuggetleniteni +aramforras nelkul, javat aktivalni, az aktivalt telefonra masolgatni, de nem tudok netezni, gprsezni.
Ha a 3900Ft-os adatkabelt veszem, akkor megy a net rajta, de fugetleniteni csak +aramforrassal megy?

vas. szept. 21, 2003 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Koszi az eddigi infokat, de azert rakerdezek:
Ha megveszem a 3500Fts szervizkabelt, akkor tudok fuggetleniteni +aramforras nelkul, javat aktivalni, az aktivalt telefonra masolgatni, de nem tudok netezni, gprsezni.
Ha a 3900Ft-os adatkabelt veszem, akkor megy a net rajta, de fugetleniteni csak +aramforrassal megy?

vas. szept. 21, 2003 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
T9 szótárat milyen progival tudok átírkálni ? Találtam valami Siemens A50/C55 Tools -t, vagy mit csak hát az pénzes, oszt nem lehet letölteni. Adjatok lécci valami linket, hogy honnan szedhetnék le ilyen progit. Köszi

vas. szept. 21, 2003 16:50

Hozzászólás 
c55-hoz van mar vmi progi amivel le lehet menteni az sms-eket vagy baallitani az ebresztest meg hasonlo dolgok? vmi olyanra gondolok, mit regebben pl a pep2000 volt.
ja es ezeket a dolgokat milyen kanbellel lehet? adat oder szerviz?
koszi egyebkent.

vas. szept. 21, 2003 16:37
vas-tag

Hozzászólás 
szervizkabel? nekem adatkabelem van (speedshop 3900 ft), megis ment a java port nyitas, es ugytom akkor a kikodolasnak is menni kell.

vas. szept. 21, 2003 15:44
arany tag

Hozzászólás 
Ha a speedshoppban veszel 3500-ért C55 szervízkábelt akkor nem kell külső táp, minden menni fog az allsiemensel ha a beállításoknál az új telókra állítod.
Visszazárni úgy tudod hogy előtte pl lemented az eepromot vagy backupmappot csinálsz az unlock funkcióknál és ezeket újra visszaírod.
De ha előtte full mentést csinálsz és visszaírod akkor is újra függő lesz:-)))

vas. szept. 21, 2003 14:01

Hozzászólás 
sziasztok.
ma végigolvastam az egész c55 fórumot. azt hiszem ez nagy teljesítmény :)
megismétlek pár kérdést ami felmerült már, csak nem találtam választ:
- all siemens-szel ki tudom kodolni, de mijen kabellel nem kell hozza kulso tap?
www.gsm-free.com oldalon siemens/unlock/c55/new method wo. tp.-nál ugyanis egyáltalán nincs írva semmi külső táp. én mindig innen szedtem a cuccokat a kódolsához és eddig minden jó volt...
ha vki esetleg bírja a germán nyelvet, ellenőrizzen le légyszi.
egyebkent tegnap vettem egy c55-5, a zold szolgaltatonal, es szeretnek a piros szolgaltatonal aktiv lenni...
masik kerdes:
- hogyan lehet visszaallitani a halozati zarat? pontos menete mi? csak mert latom van olyan h lock to provider.
bye

szomb. szept. 20, 2003 20:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok óriási Telefonguruk!
Azt hiszem kiérdemelten használom rátok ezt a jelzőt.

Végigolvastam a bigbumm feat. Blade "beszélgetést".Hmm rendkívűl tanulságos.Nos én is egy-kétx írtam már ide a fórumba.Ha jól vettem ki a szavaitokból ,akkor ez a fullflash magyarán kb telefonon format c: ez a halott telefont is feléleszti ami nem kapcsol be.Hmm.Letöltöttem a biztonság kedvéért ezt a fullflasht és nagyon örülnék és megköszönném ,ha vki leírná ennek a folyamatnak a menetét.És még az unlock érdekelne.Szeretném ha vki részletesen kb. gombnyomásokra leírná a menetét ennek is vhogy nem szeretnék úgy járni mint szegény Blade.Még arra lennék kíváncsi ,hogy hol lehet az ilyen firmware meg ilyen fogalmak pontos definícióját elolvasni mert engem érdekelne.Annyira nem vagyok tisztában még ezekkel a dolgokkal.Eddig csak Java portot nyitottam gammákat töltögettem fel meg csengőhangokat.Na vki mintha a SpruceChess után érdeklődött volna ,akkor most egy kicsit a kedvére teszek ,ugyanis feltöltöttem netre.

http:://www.freeweb.hu/silicong/SpruceChessS.jar
http:://www.freeweb.hu/silicong/SpruceChessS.jad <--28kb-os változat

http:://www.freeweb.hu/silicong/SpruceChess.jad
http:://www.freeweb.hu/silicong/SpruceChess.jar <--41kb-os változat

Ja és ha vki ingyen tudja ,hogy honnan lehet letölteni C55-re az Earth Invasion-t meg a new gammákat azt megkérem ,hogy linkeljen egyet.Na előre is minden segítséget köszönök mindenkinek az is fantasztikus ,hogy ilyen fórum van meg minden.Legyetek jók kellemes hétvégét!Sziasztok!

szomb. szept. 20, 2003 16:25
vas-tag

Hozzászólás 
Mark1 tudom, en is igy ertettem, tokeletesen mukodik a speedshopos kabelem. csak telefanni lentebb azt irta, hogy azzal nem jo, es arra probaltam ironikusan (de minden rosszindulat nelkul) reagalni, ezekszerint sikertelenul :)

szomb. szept. 20, 2003 13:53
vas-tag

Hozzászólás 
A netmonitorban van egy számomra értékes Flex.memory menüpont. Az olasz oldalon (link egy-két oldallal vissza) van egy nokialogos programocska. Na annak pont ez kell.
Tudom, nem nagy cucc, hogy lehet Nokiára képüzenetet v. logót küldeni, de én szeretem az eféle parasztvakító featurékat.

Blade-nek:

A read flash működik. Igaz csak az EEPROM-omat mentettem le (a többit minek ?).

Fullflash-eket én csak akkor szoktam keresni, ha kell (GOOGLE, LYCOS stb.)!
pl. ahol a C55-öst találtam csak ez az egy volt.
Tapasztalataim szerint a neten minden megtalálható, felesleges házilag gyártani.

Az új c35-m35-ök 18-as szoft verzióval jöttek be. Ami ez alatt van, az old. Egyébként ezeket a 35-45 -ös szériákat véglegesen készakarva sem lehet megölni, értékük tart a 0-hoz, tele van a web mindenféle repair-al, fullflash-el, úgyhogy nyugottan lehet őket nyüstölni.
(Én tavaly találtam valahol egy gyári echte Siemens javító progit a 35-ösökhöz, na eddig ez a csúcs: összesen 1-szer kell megnyomni az egérgombot, aztán kb. 1 perc várakozás, és a leghalottabb 35-ös újra életben van.)

A legfontosabb linket azért ideteszem:

http://beam.to/gsmforum

Nem lehet olyan kérdésed, amire itt ne lenne legalább egy válasz.

pén. szept. 19, 2003 23:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Most olvastam itt, hogy az uj siemens telefonokat is meg lehet hazilag oldani. Nincs kabelem meg. ha megveszem a speedshoptol a C55 szervizkabelt 3500ert (Kommunikációs kábel, Siemens A55,C55,M55,S55,SL55 szervizkábel (RS-232)
Csak szervizfunkciókra alkalmas, adatátvitelre, GPRS-re nem. ), akkor ezzel mit kell csinalnom, hogy unlockoljam a C55-osemet? A kabel mutetje erdekel, a Bgbumm altal belinkelt progi hasznalata menni fog.
Ezzel a progival minden macera (testpoint, +fesz) nelkul lehet A50-est nyitni?

Koszi

pén. szept. 19, 2003 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Whave.
Én Speedshoppos zenneres adatkábellel unlockolok és szoftfrissítek még S55-ösöket is gond nélkül.
Teljesen megbízható, 3500-ft volt.
Csak én szervízkábelt kértem és nem sima adatkábelt, mondjuk modemes kapcsolatra nem is jó de arra ott a gyári.

Szóval nem a céget kell szidni mert nem ők a hibásak, neked kell tudni hogy mire van szükséged.

pén. szept. 19, 2003 21:41

Hozzászólás 
Telefanni: netmonitor mire jó..hmm. Én meg szoktam nézni mennyi van még akksiban; nagyjából megmondja hány fokos a környezet (ha nem volt a kezedben); néha megnézem hány torony van a telefon környezetében; mennyit fogyaszt ha rajta van a világítás, ha nincs, ha beszélek... nagyjából ennyi.

Van már magyar 24es soft? :) Csináljon már valaki, rakja össze 21-essel.

pén. szept. 19, 2003 21:17
vas-tag

Hozzászólás 
Telefanni akkor engem jol atvertek, es gondosan ugyeltek minden reszletre, sot :) beepitettek a telefonomat is, ugyanis elhitette velem, hogy en most feltoltottem ra egyket midi es java filet :) a mocskos speedshop ;)))

de a program is ludas, ugyanis kiirta, hogy done, amikor megnyomtam az unlock gombot ;)

pén. szept. 19, 2003 16:19
platina tag

Hozzászólás 
Fijjug!

tunna valaki segíteni szegény árva, a hatalmas gondtól lassan őszbeboruló fejemnek?

A Coffeebreakmedia cég Chessbuddy c. játéka C55-re is elkészült, de ezt a verziót (mármint ami a c55 kijelzőjéről nem lóg ki, de nem is olyan, mint a SpruceChess) sehol nem lelem. Ha van valakinek, +dobna vele? Vagy wap/web cím is OK ambuláns kezelésként a fogfájásomra.

netmonitor: igazából mi a gyakorlati jelentősége? amit idáig sikerült kihámoznom az e témát taglaló szakzsargonokból, az annyi, hogy mindenféle műszaki adatok kiolvashatók az akt cellről, telóról, de igazából lámerjúzer-felhasználói szinten mit lehet vele profitálni?

pén. szept. 19, 2003 9:46
vas-tag

Hozzászólás 
Este kifejtem a véleményem, viszont most dolgozni kell menni. (tegnap a blade-nek mákja volt, szabadnapos voltam).
Viszont kis kutakodás után megtaláltam, hogy hogyan lehet aktiválni a netmonitort >10-es szoft-on. Ha sikerál, és érdekel valakit (azaz nektek is új, és nem csak én csodálkoztam rá), akkor beszámolok róla.

pén. szept. 19, 2003 8:30

Hozzászólás 
Sziasztok!!!

Hát igen nekem is tanulságos volt átélni, "elveszteni", majd újra éleszteni a telót és ráadásul az UNLOCK is tökéletes!!! Persze a JAVA portot újra kellett nyitni:( és ha már ennyire benne voltam a dolgokban rögtön kikódoltam egy A40-est és tökéletes, csak tényleg oda kell figyelni az EMEI számra, mert lerobbantja a telefont. Az viszont foglalkoztat, hogy ezt a FULL-flasht honnan illetve mivel és hogyan lehet készíteni, mert ez fontos lenne, ha nem az én telómmal lenne ilyen gond akkor csak azt kéne ugyebár visszatöltenem és már "Yoo" is viszont ezzel az UNLOCK progival megpróbáltam beolvastatni(lementetni) a Firmware-t és hibát jelzett!!!!

BIGBUMM szóval ha elötte lementettem a MAP-ot, és az unlock után gáz van és rögtön visszatöltöm akkor működnie kell nemde??!!! Még 1 ha esetlegesen egy akármilyen pl.: m35-öst ULOCKolnék honnan tudom, hogy NEW vagy OLD illetve ha rosszat eresztenék rá akkor ugyanúgy probléma lesz vagy az nem öli meg. Na majd írj!!!! és még1* kössz a segítségeket!!!!

pén. szept. 19, 2003 8:04
platina tag

Hozzászólás 
Valóban a speedshop K-bel nem nyerő pl. javaport nyitásra. Arra gyári kell. Meg az sw upra.

Tanulságos ez a Blade-Bigbumm chat. Gyöngyszeme a topicnak.

pén. szept. 19, 2003 7:26
vas-tag

Hozzászólás 
a speedshopos adatkabel jo cuccok feltoltesere, es unlockra is. viszont a szoftvert nem tudod buzeralni vele, es flashelni se lehet, asszem ez a kulonbseg.

csüt. szept. 18, 2003 21:53

Hozzászólás 
Na Rányomtam az UNLOCK-ot és sikerált újraéledt a telefon :)))) köszönet nektek és legfőképp neked BIGBUMM!!!! kircsi most nyom a winswup-pot!!!!!

csüt. szept. 18, 2003 19:47

Hozzászólás 
Na FullFlash-eltem és mostmár felvillan a telefon, de még mindig nem kapcsol be!!! Ez azért van, mert a winswup-pal rá kell nyomni a progit??????

csüt. szept. 18, 2003 19:39

Hozzászólás 
Köszi és ahogy letöltöttem próbálom, amúgy nem pipáltam ki semmit szóval nem az volt a gond és régi a Telefon tehát nem az új verzió. Amúgy ha felírom a FLASH-t akkor már be kell kapcsolnia a telefonnak??!?!? Na Teszem és meglátom, remélem Yoo lesz.

csüt. szept. 18, 2003 18:46
vas-tag

Hozzászólás 
Kiderítettem, hogy mi lehet a telefonoddal:

"Die IMEI in neuen Siemens Handys ist in einem OTP-Bereich gespeichert. Das ist ein Bereich der nur 1x beschrieben werden kann, im Gegensatz zum Flash-Bereich, den man so oft wie man will beschreiben kann (bis zu 1000-10000 Mal bis der Flash-Baustein kaputt ist)

Die EEPROM-IMEI (die gelockt ist), ist eben diese IMEI im OTP-Bereich. Wenn die Flash-IMEI (die frei editierbare) und die OTP-IMEI nicht zusammenpassen, reagiert das Handy nicht mehr.

Alte Siemens-Handys hatten keinen OTP-Bereich und da konnte man die IMEI beliebig ändern."

Röviden magyarul: Amikor rászabadítottad az unlock-ot a 0-ás IMEI-vel valószínűleg rendesen megölted. Egyenlőre nem találtam semmit, ami segíthetne.

Egy fullflash-el én biztos megpróbálkoznék még:

http://www.gsmschwantz.com/zip1/C55%20f ... 800000.rar

write flash, megnyitod az fls-t, Start adress 0x800000, azaz minden alapértelmezésen. Ezután unlock az eredeti IMEI-vel, aztán isten kezében vagy. - Ha működne, mehet a winswup :))

Ezen kívül van még egy "UPDATE FLASH IMEI" négyzet, ahol a progi is súlyosan figyelmeztet mindenre (lehet, hogy bekattintoddad?)

Létezik a neten még itt-ott mindenféle repair, de ezek mind a testpoint kioperálásával kezdődnek ( Martech 3.0-val kell flash-elni ).

Még egy progi, ami valamire jó lehet, bár szerintem ugyanaz mint az all_siemens, de ki tudja.

http://www.freewebs.com/gsmdownloads/ne ... cker-x.zip

Valahol olvastam olyat is, hogy valaki 2x egymás után próbált unlock-olni aztán ott is dead phone lett a vége. Valószínűleg már az első **** után vissza kellet volna rakni az eredeti map-et. Ha ez tényleg áll, akkor a fullflash segíthet.

Ennyi. Nekem is rámenne egy-két napom, az tuti.

csüt. szept. 18, 2003 17:15

Hozzászólás 
Na köszi Cimi, hidd el többször is megpróbáltam, de nem Yoo hiába a sok okosság, meg az, hogy próbálgassam, ha 1* nem Yoo. Szerintem vagy Yoo az amit csinálunk, vagy nem azzal, hogy próbálgatom még nem jutok előbbre azaz a teló használhatatlan!!!! Nekem olyan megoldás kell amivel műkdni is fog ha kell akkor fullflash, amúgy azzal gondolom minden törlődik a telóból ugyebár???? Na szóval nekem ez a verzió is jöhet, csak tudjam használni a ketyerét!!!! Ha tudja valaki mi a megoldás akkor az írjon!!!!

csüt. szept. 18, 2003 17:06
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs, de a KSI2 csak testponttal megy, de ott is csak a régebbi tipusoknál.

csüt. szept. 18, 2003 16:54
vas-tag

Hozzászólás 
Blade22
Ha ugy is csináltad az unlockot ahogyan leirtad akkor abban nem volt hiba ugyanis felesleges beirni az original imeit egyszerüen csak az "use originálra" kell kattintani és kész is. Nézd meg milyen imei számokat ir ki a progi, mert ha jol tudom az eepronnak is eredetinek kell lennie, ha az stimmel akkor addig probálkozz az mig az eredeti imei is vissza tudod irni. Mással is pobálkozzál pl:KSI2-vel.
Szerintem Fullflesh nem fog kelleni, nekem még soha nem segitett.

ksanyo |
A szervizkábellel illegális dolgokat lehet megcsinálni, az adatkábellel tudsz zenét logokat és SW-t feltenni illetve internetezni. De a legjobb megoldás az USB kábel, mert azzal megy a java nyitás külsö táp nélkül is, adatra és szervizre is jó.

csüt. szept. 18, 2003 16:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Köszi a sok segítséget, tanulságos a topic!! :) Főleg köszi Bigbumnak! Még lehetne egy kérdésem? Most a speedshop-os kábelekkel mi a helyzet? Mármint mi a különbség a szerviz/adatkábel között? Melyik jó unlock-ra, melyik csengőhang(stb)feltöltésre és melyik internetre? :) Ja és szerintetek helyi kisboltban kapható koracell (adat)kábelt szabad megvenni a fentebb sorolt célokra?
Köszi, ha valaki tud segíteni!!

Üdv, Sanyó

csüt. szept. 18, 2003 16:32

Hozzászólás 
Felvillanni nem villan, de búg és a helyes emei-t és a direct ulockot már próbáltam, de nem sikerál. Úgyhogy most legyetek okosak, de azért még ma Yoo lenne használni a telót :))))) remélem összehozzuk!!!!!?

csüt. szept. 18, 2003 15:01
vas-tag

Hozzászólás 
Én is ezt próbáltam irogatni.

csüt. szept. 18, 2003 14:21
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintem a megoldás a problémádra, ha a "direct unlock,
(mindegy melyik) beirod az eredeti imeit, majd OK. Ennek a
modszernek müködnie kell, mert nekem is segitett már és
nem csak egyszer. Ha felvillan és bug egyet akkor igy
müködnie kell, mert ez már tesztelt dolog!!!

csüt. szept. 18, 2003 13:51

Hozzászólás 
Na a szitu. Unlockoltam úgy, hogy nem írtam be az emei-t, mivel a progi nem ment tovább, ezért én azt a gombot nyomtam meg, hogy USE ORIGINAL EMEI végigment, a végén OK-t írt és akkor a teló bekapcsolásakor azt írta, hogy WRONG SOFTWARE, na ekkor visszatöltöttem a MAP-ot, és ezek után már be se kapcsolt a teló, csak egy rövid "zümmögő hangot ad ki akkor amikor be szeretném kapcsolni, szóval se előre se hátra - semmi :((

csüt. szept. 18, 2003 13:34
vas-tag

Hozzászólás 
Ha a telefon típust mindig jól választottad ki, és megvan az eredeti map, akkor elméletben működnie kéne.
Az unlock-ot a beírt eredeti IMEI-vel próbáltad?

csüt. szept. 18, 2003 12:54

Hozzászólás 
NA most az a backup file nekem kb 3kbyte ezért nem hiszem, hogy Yoo lenne, illetve már kipróbáltam és nem segített szóval ahogy írtad valószínű FULLFLASH lesz sajna, de remélem azzal helyre lehet pofozni, mert nem vagyok tele lével szóval ez most gáz. Akkor ha megkérhetlek írd le illetve küld el a fullflash-t meg a progit amivel eszközölni lehet!!!

Thanks!!!

csüt. szept. 18, 2003 12:02
vas-tag

Hozzászólás 
tehat ha elobb lementem a mapot, es utana unlockolom, akkor problema eseten ha visszairom a mapot, ujra halozatfuggo, tehat garis? :)))

csüt. szept. 18, 2003 11:59
vas-tag

Hozzászólás 
Alighanem 0000000000000000 IMEI-vel unlock-oltál, ami enyhén szólva nem túl eredményes.

Ha backup-oltál a "baleset" előtt, a program könyvtárában kell lennie egy "SIEMENS C55 - XXXXXXXXXXXXXX BACKUP.MAP" file-nak, ezt kell a "load map to phone"-al visszarakni.

Unlock-ot egyébként javallott az ORIGINAL IMEI-vel végrehajtani (hacsak nem lopott, vagy talált).

Ha kihagytad ezt a fontos lépést, akkor az akku alatt megtalálod az eredeti IMEI számot, próbáld meg ez beíni a sok nulla helyélyére, és unlock. (ne pipálj ki semmit!)

Ha nem segít, akkor fullflash következik, de ezt csak akkor írom le, muszáj.

csüt. szept. 18, 2003 10:51

Hozzászólás 
Kössz!!!

Aztán este rájöttem és sikerült viszont most Qrva nasgy **** vagyok, mert **** az UNLOCK-al a telót tutti én csesztem el valamit, mert az unlock-elött kiírt valami olyat, hogy rossz az emei beállítása és én az original emei-re kattintottam a végén kiírta, hogy OK,de először Wrog Soft-ot írt ki(AMITŐL A LEGJOBBAN FÉLTEM), aztán backupoltam és nem YOO most már csak az a **** hang és semmi, ha tudsz segíteni ne habozz!!!! Előre is kössz, mert így elég gáz mobil nélkül!!!!!!

az- emailom: megabe@freemail.hu

csüt. szept. 18, 2003 9:39
vas-tag

Hozzászólás 
Minden legyen kipipálva, a telefon bekapcsolva.
A precheck ki fogja kapcsolni a telót, és ha kihunyt, abban pillanatban újra be kell nyomni.

szer. szept. 17, 2003 22:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 63  Következő