Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 13:42

Hozzászólás a témához  [ 1534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Következő
Siemens MT50 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
u.i.: Ha csak a flash-t változtatom meg, akkor is szükség van a hw azonosító miatt a log+map-ra? Ha igen, akkor az jó, amivel az S45-öt szokták nyitni /logger4.03 és All Siemans fucked by SPunlock/

szomb. dec. 28, 2002 21:37
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mark1: Nálad a pont, megint hülye voltam. gy már nekem is
annyi. Az unisiemsnsesnek csak 177 a vége, nem 456, de
mondjuk ez hihető is, mivel 99%-nál kilépett.

Ha megkérlek, elküldöd nekem a 17-es flash-t? PLS a
dmw@wap.hu címre /ott van csak helyem/.

THX: Guni

szomb. dec. 28, 2002 21:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bővítési lehetőség nincs. A kábeles feltöltéshez aktiválni
kell ezt a funkciót a telefonban. Leírás itt:

www.alvilag.hu/guni/gyik

Guni

szomb. dec. 28, 2002 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja még a javahoz. Nemrég találtam egy midletet, ami nagyon tetszett. Azoknak ajánlanám, akik nem tudják eldönteni hogy isznak vagy vezetnek. :-) Szóval a lényeg hogy meg kell adnod a magasságod és testsúlyod, valamint hogy egy menüből ki választhatod, hogy mit ittál. Ami még ennél is jobb, hogy nem egyszerre kell megadnod az adatokat, hanem egyenként /poharanként/ így akár közben is kalkulálgathatod /mert hát a vége fele ugye megesik, hogy az ember nem emlékszik már mindenre... :-) /. A másik, hogy több felhasználós, azaz profilokat lehet létre hozni és mindenkinek a nevéhez automatikusan hozzárendeli a nevéhez a testsúlyát és a magasságát, szal így az egész asztaltársaságnak kikalkulálhatjuk a véralkohol szintjét /valami nemtom milyen formula alpaján dolgozik egyébként, de akkor feltehetően nem a levegőbe beszél, a leírás szerint egyébként csak néhány **** dolgozik/

Igazándiból nem jó semmire, mivel hazánkban nincs véralkoholszint limit, de nekem ettől függetenül nagyon bejön! :-)))

Guni

szomb. dec. 28, 2002 21:27

Hozzászólás 
HI all, van 1 MT50-em tele képekkel, "zenével", játékkal is de pont azokat nem sikerült eddig a wap-rol letöltenem amiket szeretnék.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem van-e olyan program amivel lehet böviteni a memory-t, meg van-e játék feltöltö progi mert a gépemen (PC) annyi java játékot szedtem le hogy... de nem tudom fel tenni sehogyan se egy ilyen programot se találtam még a neten. Remélem ti tudtok segiten elöre is köszi.
StainLey

szomb. dec. 28, 2002 21:20
arany tag

Hozzászólás 
Ne hagyjátok annyiban,az SMe45 tools 100%-ig kell hogy lementse, és ha a bin fájl tulajdonságait!! megnézed 6MB és zárójelben 6 291 456 bájtnak kell lennie.

Viszont észrevettem jawaport nyitás után sokkal lassabban merül a telo legalábbis a kijelző szerint.(csak tegnap DE. csináltam). Eddig töltés után egy órával már eggyel lejjebb ugrott most meg csak másnap pedig használom.

Na most olvasok egy kicsit hátha találok valmi értelmes émail klienst.

szomb. dec. 28, 2002 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Márminthogy az MT50-ed 17-es ugye? Az eeprom nyilván nincs benne és ha a tied tényleg 17-es, akkor ezzel ez be is bizonyosodott.

Guni

szomb. dec. 28, 2002 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
De van! Én cal50 naptárt használok /ami 4,25KB, vagy a bonyolultabb verzió 6,16KB/ illetve clc50 számológépet, ami csak 7,19KB. Ezenkívül van még 6db játék /Deavastator, AlienAttack, Solitare, Snakelet, Dong, GPPinball/, 4-5 midi, meg olyan 10-15különböző kép és maradt olyan 4-5 kb helyem is.

Erősíts meg, ugye 17-es verziójú?

Guni

szomb. dec. 28, 2002 20:56
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

2 hete beszereztem egy C45 telat, Li akksival 15-ert nem volt rossz.
Ahogy unlock infót keresgéltem a fórumokban ide is betévedtem és látam ár/tudás arányban a MT50 kicsit jobb. A héten szermányoltam MT50 telcsit, és már az is fügetlen/ill. nyitot java portos. Köszönet a progikért, leírásért Mmtb-nek és Guni-nak! Átkerült a 2 sim-es hátlap hátlap is.

Guni: az Unisiemens flash mentes (SL4X-kent)6.291.456 byte 100% vegigment rajta szerintem abban nincs benne a eeprom (eeprom mentes nekem 65.536 byte MT50&C45 is). /Az más kérdés használható ez a mentés valamire a későbiekben./

Viszont az jól hangzik, hogy a SM45-tools írható a flash BA20 esetén is, legalábis a T9 már átlehet írni benne.

Milyen javas progikat használtok?
Safe + MT50Calc progit hagytam fent a legtobb progi nem jelenik meg rendesen a kijelzon, vagy/és nem tudom konfiguralni Pl. .
A SAFE progiban /23k/ jelszó helyes megadésa után után nézhetők meg benne emlékeztetők, jelszavak.
MT50Calc egy alapműveletes számológép, 16k-nál nincs rövidebb?

Merlin

szomb. dec. 28, 2002 20:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
No úgy néz ki megoldódik, ez a probléma, ugyanis az enyémről /v14/ csak kereken 6MB-nyit csinált, tehát az a kétszáz valahány byte valószínű a két fw közti különbség, és nincs benne tényleg az eeprom.

Egyébként nagyon csalódott vagyok, mert Siemens unlock by Nutzo, amit az S45 swup topicban kaptam semmilyen formában nem működik még egy flash-t se tudtam kiolvastatni vele, mindig kiszáll valami hibaüzenettel.

Guni

szomb. dec. 28, 2002 16:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na megnéztem az unisiemensben, a 000000-600000-ig az a flash, viszont amit azzal csináltam az csak 5,99MB lett, igaz, hogy kilépett 99%-ál. Mondjuk még így is fennmarad egy akkora rész, amibe az eeprom többszörösen is belefér.

Guni

szomb. dec. 28, 2002 16:13
arany tag

Hozzászólás 
quni:
Az enyém 17-es verzió.

Az SM45 toolsban semmit nem állítottam, minden alapértelnezés tel ME45, com1 port, 115000 b/s STB.

De azért álljunk meg egy kicsit azzal az ennyi volt a BA20.

Én csak annyit mondtam hogy csináltam egy értelmes full mentést
000000-tól 600000-méretben (6 291 456 bájt lett),Ebben az eprom nak is benne kell hogy legyen nem? és utánna 080000-től 030000 méretben beírtam az ékezetes t9-et lazán ugyanúgy gond nélkül mint az ME45-ön.

Végülis ezután már elvileg mennie kéne a teljes full visszatöltésének is, de én nem próbáltam örülök hogy tök jó így és mindent tud, és egyenlőre nem akarom csesztetni.

Az oprenszerem 98SE direkt erre a célra kis gyenge 486-os gép 200-as procival lassú adatátvitellel (legalább 15 percig mentette a fult) ez a jó a telcsiknek, de az XP-mmel is megy az SM45 tools ,csak nem szivesen engedem rá a telefonra az Athlon 2100+ procit.Lehet hogy ez hülyeség de én így érzem.

szomb. dec. 28, 2002 14:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
{i}Elvileg akkor már az sw. update is megy.{/i}

Hát azért egy ilyen .bin formátumú frissítés nem az igazi. A winswup elegánsabb lenne.

{i}Ezek szerint ennyi volt a BA20 :-) {/i}

Erre a mondatra várunk két hónapja. :-)

Mark1: A tied milyen verziójú?

Mégegy java aktiválás miatti pozitívum: A haverom amikor megvette, nem volt hajlandó a bejövő smseket a telefonba menteni, amikor megtelt sim, kiírta, hoy töröljön. Lefutatuk rajta a java-t és ment. Aztán valamelyik nap az enyém is elkezdte ugyanezt. /ráadásul pont 24-én, amikor jöttek a jókívánság sms-ek/ lefutatam rajta újra a javat és megint jó lett.

Guni

szomb. dec. 28, 2002 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most akkor az sm45 tools csak akkor működik, ha aktiváltad a java-t? Így sok értelme, mert ugye ezzel nem nagyon lehet visszazárni. /bár ha tényleg működik a S45 topicban említett progi.../

Mit állítottál be a progiban?

291 456 bájt - Azért ez elég sok, ebben már simen bennne lehetne az eeprom is, sőt még a végén egy raklap nulla is elférne.

Hol találok eeprom toolst/mi a teljes neve?

szomb. dec. 28, 2002 13:16

Hozzászólás 
Már megvan a prog., de azért kösz.

Ezek szerint ennyi volt a BA20 :-)

Ha port nyitáskor nem hal be, akkor innentől kezdve ua. mint
a nem BA20-ok.

Elvileg akkor már az sw. update is megy.

Nem tudja valaki mi történt a http://www.siemensx35.prv.pl
oldallal?

szomb. dec. 28, 2002 8:28
arany tag

Hozzászólás 
Vál. SiemensGurunak.
Ha kell az SM45-tools innen egy sima regisztrácó után ingyen leszedheted. http://www.gengheraenga.net/

A jawaport megnyitása után (ami feljebb le van írva) már látja és íra is a telót a BA20-ast is. Én teljes mentést csináltam vele 6 291 456 bájt.

Vagyis az epromhoz még kell szerintem egy epromtools (ha nem látja PL. az unisiemens) de ez csak akkor fontos ha hálózatra akarod visszazárni.

pén. dec. 27, 2002 21:58
arany tag

Hozzászólás 
ÁÁÁÁÁÁ!!! A francba A SME45-os AERO off progi visszazárja a portot. Már megint nem látta a gép a telót. Úgyhogy megint végig kellett futtatnom a jawa progit.

De most meg megint kérdezi bekapcskor hogy be akarom e kapcsolni (nem használok pint mert akkor még többet kéne nyomogatni. Elég baj az hogy nincs rajta időzített bekapcs mint a jobb Panákon)

De mostmár hagyom így a nyitott port mégis csak 600x fontosabb mint az aero off.

pén. dec. 27, 2002 21:29

Hozzászólás 
Végigolvastam a 22 oldalt, mit mondjak mindjárt kifolyik a szemem...

Asszem az itt leírtak hatására beruházok egy MT50-be. (Eléggé zavar a kék led, narancssárga sokkal jobb)

Ami miatt az MT50 mellett döntöttem és hiányolom az ME/S45-ből az a JAVA, egyébként közelébe sem ér az előbb említett készülékeknek.

Volt alkalmam megnézni az MT50-et, C45 kicsit megspékelve, dehát ennyi pénzért GPRS + JAVA feledteti ezeket a szépséghibákat.

Ahogy kivettem az biztos, hogy BA20-ast fogok már kapni, vélhetően 17-es sw-vel.

Kicsit zavar, hogy hiába a full mentés nem lehet semmire használni :-((

Ez a S/ME45, M/MT50 tool by Jordik progi nem lenne rossz.

pén. dec. 27, 2002 18:16
arany tag

Hozzászólás 
Na,újra ítt vagyok és minden sikerült!!! Híába BA20-as. A jawa aktiválása után ami tök simán ment, már tudtam írni a telefonba SM45-tools beta 2 vel.(az unisiemens azt írta nem kompatibilis a fájl)

Gyorsan rátettem az ékezetes T9-et utána az Aereo off,minden simán ment.

Ez a Jawa aktiválás minden SME 45 progit kompatibilissá tett.

Szerintem tuti hogy a fubut is ráteszi az SM45 tools ha a t9-et beírta. Vagy nem?

Már nem is hiányzik az ME45.(Na jó esetleg a hangrögzítés.)

Köszi mindent.

pén. dec. 27, 2002 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
1. Igen ezek kellenek, de ha már van kábeled, akkor javasolnám a java port nyitást is, mert nem áll semmiből és sokmindenre használható.

2. Más nem kell, csak ha valami miatt nem működik, akkor valahogy be kall löni a com portokat, de ez nem gyakori.

3. Hááát, nem lennék benne olyan biztos /sőt/, szerintem ezügyben konzultálj a Speedshop-pal.

4. Nem számít.

+ Milyen ringtonokra gondolsz? Asszem kettő van fennt a tunes.txt az kódokat tartalmaz c/m35-re, az si_mid.zip meg a régi pannonindex-es csengőhangok nagy részét. Ez utóbbiak jók az MT50-re is, csak egyik másikon kell egy picit alakítgatni, ha másnem azt, hogy egy szünetet rakni a végére, mert azt lehagyták. Ehhez van egy nagyon egyszerű, de nagyszerű progim, kifejezetten Siemensekhez és Nokiákhoz, ha kell, akkor belinkelem.

Guni

pén. dec. 27, 2002 15:21

Hozzászólás 
Üdvözlet mindenkinek!

Látom itt csupa szaki van, igyekszem felnőni.
Csak egy-két megerősítés kellene nekem:

Függetleníteni készülök, új szériából való aranyost.
1.) Csak függetlenítésnél, ha jól értem, akkor nem számít ez a BA20-as dolog, ugye?

Átböngésztem az egész topikot és asszem kihámoztam mindent. Ezek szerint a

függetlenítéshez ezek kellenek:
-a leírt kábel
-unisiemens (az adatok előzetes elmentéséhez)
-unlock progi (unlockmt50.exe + data02.dat, amivel ugye az unisiemens is dolgozik(?))
-win98
-a telefonkám
2.) Ezen kívül semmi, de semmi más??
(gondolok itt pl. egy driverre, ami kommunikál a telefon és a windows között.. Vagy ezt csinálják magukban is a fenti progik?)

3.) Nem találtam meg a kábelt, amit emlegettetek, ezt venném:
<Siemens adatkábel (USB) GPRS támogatással, töltés funkció nélkül, driver lemezzel
Cikkszám: 193
Netto ár: 3040 Ft - Brutto ár: 3800 Ft>
Ugye ez jó?

4.)És az utolsó: nem volt még semmilyen sim a telefonban, így is maradna, amíg független nem lesz. Ez számít vmit?
Gondolom nem, de biztos, ami biztos.

A válaszolónak hálásan köszönöm, majd még nézek linket, hogy megháláljam vmivel a fórumnak.

+
Guni, nem derült ki számomra, hogy a lapodon levő ringtonok mt50-esre jók-e, vagy tökmás telefonról van szó?

köszi
Kati
(ui: remélem, most adtam írkálnivalót:)

.

pén. dec. 27, 2002 12:49
arany tag

Hozzászólás 
Igen azt hiszem inkább megvárom én is.

Na most állok neki a jawa-nak, meg megpróbálok egykét újabb progit többek közt az Aiereo off-t. Ha nem jelentkeznék akkor köszi mindent (ha meghal a teló és nincs mivel feljönnöm a netre.)

pén. dec. 27, 2002 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, ez se olyan drága, de én szerintem, ha ezek ilyen áron vannak, akkor lehet hogy már csak hetek kérdése és kint lesz free-ban is.

Más kérdés, hogy mi mit tudunk így elsőre kezdeni vele, mert winswup továbbra sem működik ugye /tehát sw upgrade kilőve/, a lockot se tudjuk visszazárni mert lehet, hogy ez a progi nem fogja tudni értelmezni a a rég .bin-eket /sőt elképzelhető, hogy még haza is vágja a telt/ Na de nem károgok...

Guni

pén. dec. 27, 2002 11:55
vas-tag

Hozzászólás 
http://gsm4you.and.pl/english/software/siemens.html

Guni!
Én ezt találtam.Igaz, hogy egy kicsit drágább, de itt kiemeli, hogy szereti a BA20-at...
Ackos

pén. dec. 27, 2002 2:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ezt szerertem a Siemensben! **** az egészre... :-)

http://www.gsmtools.cz/hw/s45.htm

Guni

pén. dec. 27, 2002 1:39
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a választ és a bíztatást holnap megcsinálom a jawa-t.A t9 meg ízlés dolga már évek óta ékezetekkel írunk SMS-t,nem tudom megszokni anélkül próbáltam de inkább nem használom. különben én még nem vettem észre hogy a hálózat levenné az ékezetet se küldésnél sem kapásnál,talán régebben a Pannonnál. Az ékezetes T9-et nekem személyesen ajánlotta a Hungária Körúton lévő Siemens márkaszervízben a nyáron,egy ott dolgozó férfi, ez tény. Hogy hivatalosan vagy nem hivatalosan azt nem tudom mert software-t frissítetni mentem (garival)így akkor ez nem nagyon érdekelt. De aztán figyelmeztetett, hogy ha függetlenítve lett akkor valószínü vissza fog zárni,és ezért ök nem tudnak felelőséget vállalni(ennyi!?). Mire én felbátorodva mondtam hogy nekem már azóta volt frissítve és nem állt vissza. (gyári ME45 frissítés a hivatalos Siemens oldalról). Mire ő esküszöm szó szerint:" itt a terminál valószínü hogy felismeri és sokkal több fájlt lecserél mint egy otthoni frissítésnél. 99% hogy újra függő lesz és akkor én nem fogom tudni voda kártyával használni mert ők nem függetlenítik vagy függetleníthetik"(Pannonos garim volt) valahogy így.
Nem hagytam ott mert akkor még nem tudtam függetleníteni (3 ezerért csináltattam anno) ennek hatására keztem errefelé olvasgatni...
A lényeg nagyon kényelmes volt az ME45-ön az ékezetes T9 és az hogy nem kérdezett rá mégegyszer bekapcsoláskor hogy akarom e. 3 napja adtam el és hiányzik. De a jawa hiánya miatt nem kéne mégegyszer (még az S45I-s soft-tal sincs).
És mivel a T9 az MT50-en teljesen ugyanúgy megy mint az ME45-ön (itt olvastam és le is mentettem unisiemensel az eredeti ékezet nélkülit). Valószínü hogy az aereo off azaz repülőgép biztonság kikapcs. is menne. De egyenlőre nem tudom meg míg, ebbe a szemét BA20-asba nem tudok írni.
új jordik féle Siemens tool ról meg anyít ha tényleg megy a BA20 flash és valaki megszerzi én kifizetem neki a 20 eurót.(Persze gyorsan és ha én nem szerzem meg előbb)

pén. dec. 27, 2002 0:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát én nem is igazán abban reménykedek, hogy később ne BA20-as telókat csinálnának, sokkal inkább olyan progikban, amik tudják írni olvasni. /állítólag az új jordik féle Siemens tool már tudja, és a 20 eurós ár nem is tűnik soknak érte.../

Az ékezetes T9 hivatalos "beültetéséről" nem hallottam még. Szerintem valaki keveri azzal, hogy a Siemenstől le lehet tölteni pénzért különböző nyelvű T9-et, de szerintem az ugyanúgy nem tudja az ékezeteket. Egyébként nem értem, hogy miért zavar annyira. A hálózat úgyis lenyeli a legtöbb ékezetet és így egy csomó szó közt megszűnik a különbség -> gyorsabb az írás A szövegkörnyezetből meg úgyis kiderül, hogy mit akarsz. Ha nem lenne BA20 a pici szívem, akkor se raknám bele.

Soha nem hallottam még az "Aero off"-ról, de ez most komolyan ekkora probléma? Használj PIN kódot, akkor nem kérdezi. Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy működik.

A javat illetően nem igazán értelek: kifüggetlenítetted, ráengednél egy /szerintem/ lényegtelen apróságot változtató progit is, akkor meg mi a frásztól félsz. Ha tényleg végigolvastad a topicot, akkor láthattad, hogy rengetegen használták és a legnagyobb hiba eddig az volt, hogy nem csinál semmit. Nyugodtan használd!

Guni

csüt. dec. 26, 2002 22:43
arany tag

Hozzászólás 
Na akkor lehelek egy kis életet ide mer egy kicsit feljebb olvatam hogy nincs miről írni. Én nagy olvasója voltam az ME45 SW topicnak hónapok óta. És jórészt mindent meg csináltam gond nélkül az ME-n amit lehetett. Most eladtam és vettem átmenetileg egy MT50-est (Muszáj volt mert Vodával netezek) a végcélom egy S55-ös,ami nemsokára lesz elérhető áron itt is(remélem).
A pár napja vett (Westeles) MT50-et gond nélkül függetlenítettem. Persze annak ellenére hogy BA20-as flash IC-s lementettem róla mindent egy új XP alatt is müködö unisiemensel. Jó is lett mert belenéztem nem kockákat írt.De amikor az ékezetes T9-et rá akartam tenni nem történt semmi hát (igen a BA20-as flash íc).Ha van mégis erre megoldás valaki írja le holnapig légyszi különben megyek a Siemenshez. Állítólag ráteszik pénzért az ékezetes t9-et (nekem ajánlotta ott a pali ME-re régebben). Megpróbálok valamit kihúzni belőle milyen progi kell és honnan... Az esélyem 1-100 hoz de legalább teszek valamit mert mostmár egyre több a BA20-as talán később már nem is lesz más. És én t9-el szeretek írni és ékezettel.Ki az a BAROM aki kitalálta az ékezet nélkülit ezzel nem lehet írni,az álmomban helyett almomban-t ír (kutyák vannak alomban). Nem is használom.
A másik kérdésem hogy az S-ME -hez van egy progim hogy ne kérdezze bekapcsoláskor hogy tényleg be akarom e kapcsolni (ilyenkor rendszeresen anyázok)a neve "Aereo off" Tud valaki arról hogy ez mit csinál és jó e MT50-hez és ha igen akkor BA20-assal müködik e (ha a függetlenítés megy? lehet hogy ez is az eprom-ba ír ME-n szuperul mükodött) ha senki nemtudja kipróbálom, csak ha meghal nem lesz mivel felmennem e netre hogy leírjam a tapasztalataimat. Előre is köszi a válaszokat remélem nem olyan téma amit 100-szor átrágtatok (4 Órát olvastam előtte). Ja és még egy a jawa aktivátort addig nem akarom ráengedni míg a full mentést nem lehet visszatölteni vész esetén, gondolom ezzel ti is így vagytok vagy csak én vagyok ilyen gyáva?

csüt. dec. 26, 2002 21:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyébként itt is felteszem a kérdést:

Az s25@once látja a telefon sms memóriáját is, vagy csak a SIM-ét. Vagy másképp: Vissie-n kívül létezik olyan program ami látja? /és valami emberi formátumba is tudja menteni/

csüt. dec. 26, 2002 2:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudom, csak szerintem ez egy kicsit érdekes ellentét:

Untam, hogy folyton csak gépelem ugyanazt, lényegében eredmény nélkül, most meg pont az a a bajom, hogy nincs mit gépelnem.:-) Ehh..egyszer biztos megértem magam... :-)/de az is lehet, hogy nem/

Guni

csüt. dec. 26, 2002 2:31
vas-tag

Hozzászólás 
Guni!!!
Hát nehogy már komolyan vegyél!Minden 1es hsz-em után ott volt a :)
Remélem poén szinten vetted a dolgokat!
Ackos

csüt. dec. 26, 2002 2:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
"nézz vissza x hozzászólásnyit!"

Na persze, aztán még én lennék a szemét, hogy mit ugráltatom őket, ha tudom akkor miért nem írom le... :-)

Az oldal törlése biztos hogy mozgalmasabbá tenné a forumozást, bár mondjuk az egészet azért csinálom, mert már kezdtem unni, hogy minden nap ugyanazt írom le...

Guni

csüt. dec. 26, 2002 2:05
vas-tag

Hozzászólás 
Sőt, most már nem is kell újra leírnod a linkeket sem, csak annyit, hogy "nézz vissza x hozzászólásnyit!"
De azért ha nem akarod halálra unni magad, lehet, hogy jobb lenne törölni az oldaladat... :))))

csüt. dec. 26, 2002 1:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves újonc!

Olvasd el:

www.alvilag.hu/guni/gyik

Töltsd le:

www.alvilag.hu/guni/mt50java.zip
www.alvilag.hu/guni/unisiemens.zip

:-)

A francba, mióta megvan ez a leírás, olyan egyszerű és unalmas minden... :-)))

Guni

csüt. dec. 26, 2002 1:50
vas-tag

Hozzászólás 
Ok, guni...
Akkor légyszi valaki írja le részletesen, hogy hogyan kell MT50-et unlockolni.Milyen kábel kell hozzá, milyen progik... stb.A progikat el is kuldehtnéd az ujonc@vagyok.hu címre.Köszi: Józsika :-)

Bocsi emberek, de hát már mégis csak fél egy lesz lassanként és ilyenkor kicsit fáradt vagyok már.
:)))

csüt. dec. 26, 2002 0:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Up! /nehogymán elsüllyedjünk! :-( /

Guni

szer. dec. 25, 2002 22:27
ezüst tag

Hozzászólás 
értem köszike

hétf. dec. 23, 2002 14:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha visszaküldöd, akkor is visszaserélik még a postaköltséget is megtérítik. Nagyon korrektek.

Guni

hétf. dec. 23, 2002 14:02
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi, csak az a baj, hogy nem vagyok pesti

de öszvissz kb két telcsirõl lenne szó

hétf. dec. 23, 2002 13:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
u.i.: Bár ha csak a saját telefonodat akarod kiütni aztán ennyi, akkor szerintem nyugodtan megveheted, legfeljebb visszacseréed.

hétf. dec. 23, 2002 12:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elvileg jónak kell lennie. Bár én egy picit óckodok az ilyen "egybeminden" dolgokkal, mert OK adat/szerviz/modemkábel egyben csak aztán ez a program nem látja a telefont, azzal nem megy fel a logo, a harmadikkal meg nem lehet mondjuk tárcsázni. Persze ezt minden tapasztalat nélkül mondom, rossz előérzet...
/de hogy valami konkrétot is mondjak: a DCT3-as /pl 3310/ Nokiák kikódolásához használt Rolis féle Nokia Tool nem működik a az automata átváltós MBUS/FBUS kábelel, csak sima MBUS-sal, vagy kézi átváltóssal/

Guni

hétf. dec. 23, 2002 12:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez jo lesz. Az eredetiek szoktak csak adatkabelkent
mukodni, utangyartottak altalaban adat/szerviz.

hétf. dec. 23, 2002 12:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Most vettem ilyen telcsit és visszaolvasgatva nem teljesen világos

Az ajánlott oldalon van ez a kábel:
Siemens adat/szervizkábel (RS-232) GPRS támogatással ME45,S45,M50,MT50
Újdonság (2002. november 27.) Mûködik modemként, GPRS modemként és a gyári szoftverekkel is. Kompatibilis típusok: Siemens S25,C35,M35,S35,C45, ME45,S45,A50,M50,MT50.
Cikkszám: 197
Jelenleg készleten: több db
Netto ár: 3040 Ft - Brutto ár: 3800 Ft

Ezt most jó függetlenítésre is?

Mert azt irtátok külön adat külön szerviz, de itt egybe van írva

hétf. dec. 23, 2002 12:37

Hozzászólás 
Itt a Link
http://www.srs.spb.ru/siemens/unlock/usimload.zip

vas. dec. 22, 2002 18:24

Hozzászólás 
az is jo volna, ha belinkelned.
akkor mindenki le tudja tolteni

vas. dec. 22, 2002 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lécci küldd el! Jól jöhet még...

vas. dec. 22, 2002 12:57

Hozzászólás 
Megvan a megoldás! Találtam egy oldalt amin az UniSiemens-hez volt egy patch file! Letöltöttem elindítottam és most már nem írja ki a hibát. Ha valakinek ilyen problémája van szívesen elküldöm a filet (8kb) vagy megadom a címet.

vas. dec. 22, 2002 12:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát jelen esetben végülis annyira talán nem fontos mentést csinálni. Ha valami gáz van, akkor úgysem tudnád visszarakni. Ha már egy ideje meg van /tehát valszelg nincs semmi gyári hibája/, akkor üsd ki csak úgy simán.

Esetleg nézzél be az S/ME45 sw update topicba, ott talán jobban értenek a dolgokhoz, /bár igen el vannak foglalva az innyektorosítással/

Guni

vas. dec. 22, 2002 12:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
bilesch:

www.alvilag.hu/guni/mt50java.zip

Guni

szomb. dec. 21, 2002 22:53

Hozzászólás 
Lécci segítsetek! Honna tudom beszerezni a JAVA akriváláshoz szükséges progikat? A JAVA Activator és az All siemens kéne! Előre is köszi!

szomb. dec. 21, 2002 22:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Következő