Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 19:00

Hozzászólás a témához  [ 624 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Jön az Alcatel 715! 
Szerző Üzenet
arany tag

Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
Hozzászólás 
Nahh...!
Megvan az első rémítő dolog (pedig valahol - talán valamelyik tesztben?? - le volt írva):
NEM LEHET SMS-BEN A TELEFONKÖNYVBŐL SZÁMO(KA)T KÜLDENI!!!!!
Pedig azért...
A használati utasításban benne van, csak a menüben nem találom...
104 01-es soft.

Nálatok mi a helyzet ??

aspirin

ui.:Patika, második mail megérkezett? (Amilyen passzban a hétvégén voltam, azon se csodálkoznék, ha copy+paste se működött volna...)

vas. jan. 26, 2003 21:27
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Nincs sok jobb tel:)) - Nekem 6210 a másik és együtt ...;)

szomb. jan. 25, 2003 22:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Srácok, nem érdemes vitatkozni. Running, TE tényleg nem hirdettél itt, DE a hozzászólásodban írtad, oonantól fogva ismert volt e tény, s ettől fogva ez volt a viszonyítási alap. NE érezd feddésnek, csupán egy rossz szájíz jutott el hozzád, mely nem szándékozott oly keserűnek lenni, mint amilyen lett. Tényleg jó ez a telefon, a 6310 i mellet korrektül megvan. A cd is meglesz mindenkinek, s remélem ezután nem ez lesz a téma, hanem a jobbnál jobb 5letek és tanácsok lepik majd el a csatározások helyett e topicot. Good 4 all, patika

szomb. jan. 25, 2003 22:56

Hozzászólás 
Tényleg tud valaki jobb ár-érték arányú telefont mondani a 715-nél? Szerintem ebbe a kérdésbe beletörhet egy két bicska. talán a T300, de az sem ennyire :). a 2,3k-s feltöltés pedig vodaGPRS-en azért engem is meglepett. (4+2)

szomb. jan. 25, 2003 22:48

Hozzászólás 
Velem minden OK, remélem ez még nem a "személy szerinti" kategória :) A közkinccsé tétel pedig szerintem már elég sok sorban megtörtént. Na barátok vagyunk? Ha már mindketten mérnökök is :) meg különben is ugyanaz a telefonunk típusa :)

szomb. jan. 25, 2003 22:37
vas-tag

Hozzászólás 
Még egy dolog. A világért nem akartalak sértegetni, csak nem szeretem, ha olyan dolgokat vágnak a fejemhez, amiket nem mondtam, sőt még Te gyerekezel le. Én is írtam már nem egy CD-t, nem kettőt, nem Te vagy az egyetlen, aki segítettél valakinek (és remélem, fogsz is még).

szomb. jan. 25, 2003 22:33

Hozzászólás 
Azt meg télleg nem írtad, hogy itt hirdetek, csak azért tértem ki rá, mert ha itt tenném, jogosnak tartottam volna, hogy nem tetszik neked :) De nem itt teszem / tettem. Úgyhogy szerintem béküljünk ki, szóljon a topic továbbra is a 715ösről és ne arról, hogy akarok-e még segíteni másoknak. Még mindig van kedvem hozzá :) Légyszi olvass el minden szót úgy, hogy félreteszed a sértődést oké?

Más: 5 órája vagyok folyamatosan fent a neten, továbbra is stabil az infra, miközben töltőn van a telefon, ha instabil kábel nélkül, az nem a telótól van, hanem esetleg egy gyengébb infrától.

szomb. jan. 25, 2003 22:29
vas-tag

Hozzászólás 
Sértve? Nem igazőán értelek, Veled minden Ok ma este? Sértve max Te érzed magad. :)) Mondom, Te itt kitalálsz dolgokat. Amíg nem sértegetsz személy szerint, nem sértődök meg és gondolom, EZ a normális. :)

Ne sződd tovább a dolgokat, amíg más nem teszi.

Nem minősítettelek, csak azt találtam sugallni: igen, valóban sok ember keres itt, és lehetnél oly szíves és közkinncsé tehetnéd, persze erre senki nem kötelez, csak "sporttársi" dolog lenne részedről. Ha nálam lenne a CD-d, valami ilyesmit írnék ide a fórumra: figyeljetek, van Alca CD-m, akinek kell, keressen meg mailben vagy ezen a számon:..., és anyagáron írok neki egyet.

Nekem külön meg Te ne taníts matekot: mérnök vagyok.

szomb. jan. 25, 2003 22:28

Hozzászólás 
Clone: látom, csak az fog meg, ami miatt sértve érzed magad. Persze a váljék egészségedre nálam ugyanez. Tudod mit? olvasd el a többit is amit írtam és rájössz, hogy ha valaki akar egy cd-t akkor amennyibe nekem kerül, megkaphatja. (persze csak és kizárólag itt a fórumon) Mert ezt is írtam! ne legyél már ennyire gyerek na! Mivel segítettem pár dologban a hozzászólásaimmal, csak ezért kavarok itt, mert ettől a szándékomtól nem sikerült eltántorítanod! De a cd írásától két buszjegyért+cd ára kezded elvenni a kedvem. Az apronet arra kell, hogy a 3000 amit adtam érte kevesebb legyen. (tehát én vagyok az, aki azért vettem meg, hogy nekem meglegyen és az általam fizetettnél kevesebbért más is megkaphassa, hamár rajtam kívül ennyi embert érdekel) Tényleg olvasd el az összes sort amit írtam, rájössz milyen rendes vagyok! Azt meg sajnálom, hogy olyan szemétnek születtem, hogy (itt a fórumon) nem adom oda feleannyiért, mint amennyibe kerül a két fent említett (neked külön: cd+buszjegy)!

szomb. jan. 25, 2003 22:18
vas-tag

Hozzászólás 
Sőt azt se mondtam, hogy itt hirdettél. (?)

szomb. jan. 25, 2003 21:56
vas-tag

Hozzászólás 
Már meg ne haragudj, de épp azt mondtam, hogy hirdess csak az aproneten (tovább) és egy szóval sem, hogy ne hirdess itt..vagy én nem tudom, mit kavarsz. Nem kell odaképzelni, amit nem mondtam.

szomb. jan. 25, 2003 21:49

Hozzászólás 
Patika és Clone! Az APRONETEN hirdettem, és nem itt a fórumban!!!!! Vagy láttál ilyet a hozzászólásomban, hogy email akit érdekel? Rám nem mondhatod, hogy itt a fórumban pénzt (?) keresek, hiszen pl. a nokia 7650es fórumnak külön weboldalt csináltam letölthető sajátkészítésű háttérképekkel (129 db, ha jól emléxem). Emellett rugjatok meg, ha itt a fórumon valaki megtalál, és 2ezrest elkérek tőle. Persze 120ftért nem fogok megmozdulni, mert a bkv jegyet úgyis meg kell vennem, (másolt lemezért senki nem fog lakásra menni) és a mediamarkt van hozzám a legközelebb, ahol tényleg 229 ft a tdk cd. Ha pedig nem tiszta, hogy az APRONET más mint a fórum, azthiszem én látom a különbséget! A paragrafusokat meg hagyjuk, én itt a fórumon vagyok hajlandó nullszaldóval segíteni, az APRONETEN vadidegennek nem! (olvasd szépen el, az előzőben, hogy miért) Nehogymár! Különben is! 2 segítő hozzászólásom is volt, itt, amiből szerintem sokan profitáltak, emellett volt problémám is, amin senki sem (tudott) segíteni.

Ha valakit érdekel: a hirdetésre a távoli otthonülő (előző hozzászólás) érdeklődött egyedül, tehát baromira meggazdagodtam, főleg így, hogy még meg is van a cd. Mellesleg 3ezret adtam az enyémért. Erről ennyit. Emberek gazdag vagyok, jó sok embert átvágtam!!!

szomb. jan. 25, 2003 21:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Runningman, az egészen addig korrekt, amíg a saját költségedig másolsz pénzért, utána ez a paragrafusok szerint egészen másképp szól, bár ez a rész sem a büszkeségünk táblára kerül fel. Amikor én vettem a 6310it akkor 2 embernek is átírtam a gyári cd.t, ill volt t39m aminek szintén egy ismerősnek írtam át a cdjét, mert használtan vette, de lemezt nem kapott hozzá. S eszembe sem jutott, hogy a nyers cdn kívül mást elfogadjak érte. Egy nyers cd amúgy 140 ft körül elérhető, nem is rossz /Philips cdr80, 36X/ mediamartk, ill nem érzem korrektnek minden költség felszámolását, mert lehet, hogy egszer Te kerülsz ilyen helyzetbe, s gondolom nem fogod magad kellemesen érezni, ha az becsapottnak érezd magad. Nekem is igértek a westelnél/ a központi szervízből / egy grátis csomagot, dróttal együtt, de az amíg nincs nálam addig semmisnek tekintem. De arról sem jutna eszembe anyagi haszonszerzés reményében pénzért copyzni, pláne itt a fórumon. Úgy gondoltam, aki ide jár megérdemli a "sporttársi" árat, vagyis egy üres lemezét, ill arra az 5 emberre rászánom a kb 100 huf os postaköltséget, amit az ember 2 hét alatt a koldusoknak is odaad az út szélén, akkor miért pont a "sporttársaimtól " sajnáljam. Ezzel nem kívántalak megbántani, csak rosszul esett, hogy valaki mások hiányosságaiból előnytelen hasznot húz. Mondom ez akkor érvényes, ha a beszerzési költségeid megtérülésén túl írsz pénzért. Bocs, a sok papolásért! patika

szomb. jan. 25, 2003 20:47

Hozzászólás 
Különben a vodás connect me tartalmazza a kábeles ÉS az infrás drivert is! (persze az új verzió, amit most lehet letölteni)

szomb. jan. 25, 2003 20:20

Hozzászólás 
Srácok! A File mérete 360MB! Tehát tükörfájlként elég lassú dolog leszedni. Gondolom keveseknek van GPRS mellett ADSL-je vagy kábelinternete. Én hirdetek az apróneten és kaptam is "valakitől" elismerő szavakat, úgymint átb...s, meg stb. ha esetleg fórumolvasó, akkor magára ismerhet abból, hogy 7500ért vette a kábellel a CD-t. Nem is akarok erről többet írni, hiszen az illető sem reagált a magyarázó levelemre. De ez utóbbit azért megosztom veletek. 2000ft, amiből aproneten mindenki alkudik 500 ft-ot, mert az egy ilyen hely. írok az írómmal, ami használódik, de ez mindegy, tényleg arra való. 250ft egy normális lemez, valamint 240ft a két bkv jegy. Eddíg 1000ft óriási pénztárcakárosító "haszonnál" tartunk. Ha észben tartjuk azt, hogy páran közülünk nem korrektek, van hogy nem is találkozom senkivel, blankra megyek a találkozóra, és dobom ki a jegyre a pénzt (volt már soxor, hogy pénzembe került, hogy segíthettem). Ha azzal is foglalkozunk, hogy esetleg illegális a másolat, és az alcatel nem is örül ennek, nem vagyok hajlandó ingyen segíteni. (ez a barátok privilégiuma) De ha már a vodafone csomagjából hiányzik, -mondjuk nem dönthetem el, hogy alaptartozék-e vagy sem, hiszen internetezni nem lehet Vitamaxxal- tényleg fontos lehet másoknak is ugyanúgy mint nekem. Úgyhogy akinek nem inge ne vegye magára, de CLONE hidd el, ebből nem lehet meggazdagodni. PL egyszer adtam fel a hirdetést, és egy!!!! ember jelentkezett, aki nem volt hajlandó kimozdulni a város nagyon másik oldalán levő otthonából, amit én is csak 3xi átszállással tudtam volna megközelíteni. (itt sem számolom újra, hogy 600 ft a tiszta "hasznom" miután 3 órát zötykölődök. Más: Aki attól tart, hogy az infra instabil, felejtse el, engem egy éjszaka után sem szakít meg és két szálon töltök fel. (aproneten egyébiránt van alaplapi infra, tehát 5000ből mindenki megvan hardverrel együtt).

Tényleg: Clone: Te egy olyan hirdetést láttál volna szívesen, hogy lemezáron lakására viszem? Nanemár!!!!

Sziasztok. (mellesleg ezekről a dolgokról nem a telefon tehet, a lehető legjobb készüléknek tartom)

szomb. jan. 25, 2003 20:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Fiúk, Atis korrekt segítségével megoldódik a dolog, csinál a egy profi copyt clonecdvel s arról megy fel egy szerverre a tükörfile, a jövő hét végefelé reméljük itt hozzáférhető lesz mindenkinek a cd, mármint a ftp címe, kösz mégegyszer
atis917!

szomb. jan. 25, 2003 15:25
vas-tag

Hozzászólás 
Bizony Atis, szeretnénk kérni a segítségedet. Tényleg gáz, hogy az Aproneten élelmes emberek abból gazdagodnak meg, hogy a Vodafone nem adott CD-t (meg kábelt).

szomb. jan. 25, 2003 12:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Atis, egy szoftot kérhetnénk tőled, ha lehet? Ugyanis a
miénkez a voda nem adott, sajna. Viszont jó lenne az
eredetiről másolni, lehetőleg clone cd vel, ami teljesen
egyező másolatot ad az eredetivel, mert az az infó kering,
hogy nem másolható csak 1x a progi. Ezt magam nem nagyon
értem, de ne játszunk a tűzzel, ha nem kell. Tehát
felajánlod e a fórumosoknak, kb 5 emberről lehet szó a
copyt,/ természetesen nyers cd ellenében/? előre is köszi,
patika / dobj egy mailt telcsivel, ha ok a rudotel@
freemail.hu ra

pén. jan. 24, 2003 21:33
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Én is szeretnék egy softot, kérem szóljon, ha valakinek van és átvenné nekem. Köszi előre is.

pén. jan. 24, 2003 21:08

Hozzászólás 
Sziasztok IWPETER adott egy linekt ami nem él Internetezni akarok a telcsiovel laptophoz infrával kellene driver, mert nem akarok 13.000-ért venni CD+kábelt még külön. Hol lehet letölteni? A Vodás Connect Meben csak kábelest találtam.Emailra küldjétek a linket előre is köszi

pén. jan. 24, 2003 20:14
vas-tag

Hozzászólás 
Én tavaly két ünnep között vettem egyet. (40000 Ft). Westeles. Van hozzá minden.
A szoftverek jók amit adtak hozzá.
Van egy progi, azzal képeket lehet átkonvertálni és szerkeszteni (jpg, bmp) a telefonra. Jó, csak ha sötét képet konvertálok, nem sok mindent lehet látni. Animációt is lehet készíteni.
Lehet zenét is konvertálni (mid, wav). A végeredmény elmegy.
Lehet zenét mixelni. Több féle zenét összerakni egybe.
Lehet zenét szerkeszteni. Négy csatorna külön szerkeszthető, különböző hangszer.
Van egy progi, ezzel a gép és a telefon között oda vissza lehet küldeni a cuccot.
Van szinkron progi is. Telefonkönyv, naptár.
A modem progit nem bírtam felinstalálni (Win98). Lehet, hogy a másik modemet, vagy ilyesmi nem szeret. Elméletileg ezzel a progival lehet SMS-t is küldeni fogadni.
Van a telefon nekem nagyon bejön.

pén. jan. 24, 2003 16:53

Hozzászólás 
Szia mindenki!

Említette itt valaki, hogy előfizuval a vodáshoz adnak adatkábelt és szoftot is (ami elvileg az alapcsomag része).

Nem tudjátok, igaz-e ez?

köszi: tho

pén. jan. 24, 2003 16:48

Hozzászólás 
Lehetséges, hogy kisebb a memóriája, mint az 501-nek? Nekem
jelenleg (501-ről van szó):
- 40 db határidőnapló bejegyzés,
- 324 db telefonkönyv bejegyzés ( a legtöbbnél több
telefonszám, cím, e-mail cím, megjegyzés-rovat(ok)
kitöltve...),
- 30 db üzenet,
- 3 db teljes hosszúságú hangrögzítés van tárolva.
Mindez foglal 39%-ot a memóriából.
Hangrögzítések nélkül ez nem volt több 20-25%-nál (néha
össze-vissza írja ki az %-értéket...talán az akkutöltöttség
állapota befolyásolja...?)
Most akkor mi van?

pén. jan. 24, 2003 13:27
arany tag

Tartózkodási hely: Hol itt, hol ott... Sokszor net, még többször GSM közelben... :)
Hozzászólás 
Patika, köszönöm!!
Amúgy ajánlanám egy ősrégi topic böngészését az ifjaknak!
Asszem az volt a címe, hogy "Alcatel 701 a westelnél".
Jópár dolog le van írogatva ott (azért eléggé hasonlít a két telefon), meg lehet örömködni, hogy a 715 mennyivel jobb... :))))))
Mindjárt feljebb is hozom, mert pl. - ha jól emlékszem - a 000000*-os menüről is van jópár dolog.

üdv
asp

pén. jan. 24, 2003 10:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Aspirin, nekem van kinézőben egy soft, ha lesz dobok neked egy copyt, ha nálad üt be előbb, akkor viszont én kérnék. Ill itt a fórumon kérnék minden korrekt tagot , hogy így járjon el. Az aproneten már árulják 2 ezerért, de ez már anyagi haszonszerzés , s nem felebaráti szívesség. Ha valakinek megvan, kérem ide jelezze, s egy nyers cd fejében mindenki joggal várhatja itt tőle a copyt, s viszont.

pén. jan. 24, 2003 3:41
arany tag

Hozzászólás 
Patika:
Nem, sajnos nincs sw-m, csak lapitopi(infra).
Valahogy nem láttam erre még utalást sem, abból gondoltam.
A 701-hez volt kábel+cd, azt próbáltam beizzítani (hátha...),de túl naivnak bizonyultam...

Hmmm... asszem mindjárt lesz az adok-veszekben néhány 701 tartozék eladó... :))

asp

csüt. jan. 23, 2003 22:55
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos en nemvagyok hozzaszokva, hogy ne erdekeljen
hany karakternel jarok. Viszont orulok, hogy sokan
megtehetik idehaza is. Nem 1 smst szoktam irni naponta.
Annyira eltudjak venni a kedvem uj telefonoktol, hogy
alapveto szolgaltatasokat nem raknak belejuk.
Vagy az alcatel csak a felsokategoriara osszpontosit?

csüt. jan. 23, 2003 22:12
arany tag

Hozzászólás 
csz:
Tényleg, tud olyat a Nokia, hogy a csörgő telefont 1
gombnyomással "kussba" rakom, de a hívást nem utasitom el?
A 7110em tud ilyet! :)

csüt. jan. 23, 2003 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Megoldódott a prediktiv történet. Aspirin, te hogyan próbáltad meg lementeni az sms eket, van drótod, meg softod? A soft jól jönne nekem is, bár igértek, de ki tudja. Az unlockról azt mpndték, hogy 2 hét, de nem lesz reverzibilis, tehát a gari ugrik. Próbaképpen beleraktam egy westel kártyát, s a hálózati kódot kérte, lehet, hogy az ericnél bejött nck szerü dolog kell hozzá? Nem lenne rossz, ha megoldaná valaki

csüt. jan. 23, 2003 13:26
arany tag

Hozzászólás 
tejfel!
Nekem 701-em volt, de másfél hete dobott egy hátast...
Szóval westeles vónék, de most bevásároltam a vodánál (téllegtélleg: függetlenítéssel hogy állunk?? - úgy értem persze, hogy ALCATEL 715 függetlenítéssel...:))
... szóval ezt azért írtam, hogy kicsit sírjak (szerettem a 701-et), meg a hangminőségnél nemtom mennyire számít, de DÖBBENETESEN JÓ (a 701 után, meg most 3210 volt másfél hétig...)

Akku meg korrektül a fedél alatt van eldugva, nattyon zsiráf konstrukció!
28 órája van meg, de nem úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy recsegős/mozgolódós konstrukció lenne.

Szerintem pont azok a dolgok vannak benne, amik a(z) 5/701-ből kimaradtak - kivéve egyet: az smseket még mindig nem lehet lementeni a tel. memóriájából pc-re...

üdv
asp

csüt. jan. 23, 2003 13:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Szamomra az is donto 1 uj telefon vasarlasanal,
> hogy nem irja ki SMS irasnal a hatralevo karakterek
szamat
> a telo. Pedig ez alap annak aki sokat irkal.

Nekem 501-esem van, imadom. Abban sincs benne a hatralevo
karakterek szama sajnos, de mar megszoktam (ha nem fer
egybe ugyis kettot irok).
Ami mas telcsibol hianyzik, s hasznos, az az adott
billentyuhoz tartozo karakterek megjelenitese elso
leutesre. Ezt tudom hianyolni rendesen mas keszulekbol.

En 501-esem akarom majd lecserelni, ha jon vesztelnel a
ketyere, ezert lenen is kerdesem:
Beszed hangminoseg milyen ? (501 eleg gazos sajna)
Az aksi kozvetlenul a hatlapon van ? (zsebben hordasnal ez
egy ido utan kikapcsolashoz vezet. az 5110-esem is meg az
501-esem is kb1.5-2 evig birta, aztan nekialltak
kikapcsolni)

csüt. jan. 23, 2003 12:49

Hozzászólás 
A vodanal a connect Me-ben megjelent a driver hivatalosan is! Habár elég gáz hogy win98-hoz nincs infra driver csak kábeles. nem értem miért!

csüt. jan. 23, 2003 11:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia csz, nem találom ezt a menüpontot, mert az sms
irásnál jön be a normál, vagy elöre megirt. Kérlek jelöld
a lépéseket, mert ebbe a normálban azonnal a vastag
kurzor, azaz a prediktives jön be, THX 4 You, patika

csüt. jan. 23, 2003 10:23
platina tag

Hozzászólás 
Szamomra az is donto 1 uj telefon vasarlasanal,
hogy nem irja ki SMS irasnal a hatralevo karakterek szamat
a telo. Pedig ez alap annak aki sokat irkal.

csüt. jan. 23, 2003 2:10
vas-tag

Hozzászólás 
Vettem egy ilyen telot.
Mint rutinos alcatel user, 1-2 dolgot megjegyeznek:

- Megneznek egy tesztet, amin lemernenk, hogy a 30
leggyakrabban hasznalt manőver mennyi időbe/gombnyomasba
telik egy 6210-esen, meg valami rendes Alcatel-en.
Szerintem egy 501-es is versenykepes lenne, a 715 pedig a
maga 12 db. (ebből 10 programozható (2-9 es short/long
personal key)) egy gombnyomásos shortcut-al vérbe alázná a
nokiát.
Tényleg, tud olyat a Nokia, hogy a csörgő telefont 1
gombnyomással "kussba" rakom, de a hívást nem utasitom el?
- a hangvezerles is sokat dob rajta, 1 gombnyomas,
bemondom, hogy infra, zoom, vibra, atiranyit, üzi,
hivasidő, stb, és már ott is vagyok.
- azok a tesztírok, akik zavarosnak, nehezen kezelhetőknek
latjak a menüket, azok évente 5 percre vesznek a kezükbe
Alcatelt, és fogalmuk sincs a fastruktúráról. Persze
gusztus kérdése, de nekem inkább egy T300 v. T68 kaotikus
- Voltak itt megjegyzések az elején a szines kijelzőről.
Kérdem én, minek? a 101x80-as gagyifotóknak? Az Alcatelnek
van igaza, inkább az értelmet rakják bele, nem a csicsát.
- A 800 bejegyzés jó becslés, több mint 500 kbyte-os a
memória, nekem 186 db. elvitt 25%-ot
- Patika kerdezte a prediktivet: az SMS iras menüben ki
lehet kapcsolni, Normal-ra kell állítani, ennyi
-

csüt. jan. 23, 2003 1:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok, nekem is becsúszott egy ilyen telcsi. nem rossz, csak az sms írásnál az zavar, hogy a prediktívet minden szónál ki kell kapcsolni, nem tudtok valami okosságot, hogy ki lehet e globálisan kapcsolni ezt a funkciót, mert eléggé idegesítő, hogy jobban tudja mit akarok, THX 4 all, patika

szer. jan. 22, 2003 22:56

Hozzászólás 
IWPETER által leírt linkről letöltöttem a drivert a GPRS netezéshez, de azt az info-t kapom, hogy az adott hely nem tartalmaz információt a hardverről. Mit tehetek? Köszi mindenkinek :)

szer. jan. 22, 2003 19:34
vas-tag

Hozzászólás 
{i}Amúgy bocs, tényleg kiáll ma a kapanyél a számból, holnap ki fognak rúgni mechából. :(( {/i} Nem akartam Siemenses fórumtársaim lelkébe gázolni.

szer. jan. 22, 2003 19:00
vas-tag

Hozzászólás 
Kísérletező kedvű ember vagyok, azért.:))

Nem vagyok Nokia-őrült: azt mondtam, vagy talán nem eléggé határozottan, hogy néhány Nokia megéri a pénzét. Pl a 6210 szerintem ritkajó konstrukció, a 6310i is, ha jó a sw verzió. A túl picik nem jönnek be és a 3310-3330 az, amit soha, akkor már inkább bármi mást..

A Siemenset sokat istenítik, nemtom..én Nokia után abszolút zavarosnak tartom a menüjéét és sok egyéb szempontból nem tetszik, de nem mondtam, hogy nem telefon. Az Alcatel elsőre kellemes csalódás, féltem megvenni, mert az Alcatel az aztán tényleg nem volt ezidáig telefon.:)

Mindenki azt vegye, ami neki tetszik. :)

szer. jan. 22, 2003 18:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha le...od minek vetted meg a 715öst? :)
Na nem kötekedni akarok, csak nem szeretem azt a
hozzállást hogy ami nem Nokia az nem telefon..
Mert ugye : Kinek a pap..
Akinek az elsõ telója Siemens volt az azt furcsállná
késõbb hogy "jéé, a Nokia kiirja hogy va nnem fogadott
hivásom"
Ez csak 1 vélemény..

Setti

szer. jan. 22, 2003 17:30

Hozzászólás 
ja és mégvalami, az előbb nem kérdeztem, hogy tud-e valaki valami olyan wapos oldalt, ahonnan erre a telcsire tölthetők hangok, képek?

szer. jan. 22, 2003 15:59
ezüst tag

Hozzászólás 
De ez nem az Alcatel sajátossága, vagy ahogy tetszik "hibája".. Siemensek sem jelzik ki, pedig ME45 már tényleg felsõkategóriás..
Ez is egy megoldás, mert ugye Nokia nem = telefon.. :)

Setti

szer. jan. 22, 2003 14:25
vas-tag

Hozzászólás 
Ne aggódj: kijelzi, csak nem írja ki, minta Nokiák stb, hanem a kijelző alsó sorában megjelenik egy ikon. Észre lehet venni. Azt jelzi, hogy van nem fogadott "esemény" és az "események menüben megtalálod. Ráadásul a menü dinamikus: ha nincs nem fogadott esemény, akkor az első menüpont a navi gomb lenyomása után a telefonkönyv (vagy az üzik? most nem is tudom), de ha elszalasztottál hívást, akkor rögtön az első pont az "események" menü, tehát gyorsan meg tudod nézni.

szer. jan. 22, 2003 13:32

Hozzászólás 
Már én is megrendeltem, de még az elött mielöt elolvastam volna ezt a fórumot. Remélem azért nem fogok csalódni.
Ma vagy holnáp már meglesz. Vodánál rendeltem 29900ft Vitamax-val. Hát ha az ténleg ugy van ahogy irjátok, hogy nem jelzi ki a nem fogadot hivást az gáz mert elég fontos funkció egy telefonban.
Software-t jól volna hozzá szerezni, mert azt én se kapok hozzá. Ha valaki tudna szerezni az rakja már fel valahova.

szer. jan. 22, 2003 13:06

Hozzászólás 
vettem egyet tegnap.
a nokia 3210 után ez egy forma1-es autó... :-)
brutális, hogy mekkora a kijelzője. és szép a megjelenítés is.
kicsit bánom, hogy egy ilyen szintű telefon nem tud javat, de mindegy, annyi funkció van benne, hogy szinte nincs is rá szükség.
ami szintén elnézhető, hogy a menürendszer magyarítása helyenként kudarcba fulladt. :-)

csak egy a bánatom: nem tudok hozzá progit szerezni, mert akarok rá képeket, meg hangokat tölteni számítógépről... valami PC Software Suite, vagy efféle kell hozzá. tud valaki ilyet valahol? (vagy ingyen, vagy olcsó pénzért :-))
köszi, kecel

szer. jan. 22, 2003 11:03

Hozzászólás 
Mennyiért adod a 715-öst?
smskp@freemail.hu

kedd jan. 21, 2003 18:04

Hozzászólás 
Hello!

na megkuldték az Alcatelesek a 715 modem drivert. Akinek kell az itt megtalálja:
http://www.inetworks.hu/download/ot715.html

vodás internetezni lehet vele infrán keresztül.

Bye

kedd jan. 21, 2003 15:19

Hozzászólás 
Honnan lehet letölteni driver progikat ehhez a csodához?

kedd jan. 21, 2003 10:29

Hozzászólás 
Call 1270, elmondják.
Én csak a GPRS-t állítottam be, semmi gondom nem volt.
Most olvastam amúgy az Alcatel oldalán, hogy midi és wav rátölthető a telefonra, persze kell hozzá a szoftver.
Holnap esetleg kipróbálom.

vas. jan. 19, 2003 0:20
vas-tag

Hozzászólás 
Bánatos Néger barátunk: kérlek mondd el, waphoz (ha vodát használsz) hogy sikerült konfigolnod a telcsit, mert nekem nem megy. Köszi;)

szomb. jan. 18, 2003 18:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 624 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő