Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 17:23

Hozzászólás a témához  [ 148 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
A Pannon valasza 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezzel a GPRS hálózatszámmal viszont lassan lepipálja a Vodát is a Westel (ha még nem tette meg eddig). Ezek a hálózatok még nincsenek rajta a mobil infón.

szer. júl. 09, 2003 13:34
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
+
Spanyolország Telefonica Móviles
Hong Kong New World PCS
Litvánia UAB Bité GSM
Szlovénia Mobitel
Törökország Turkcell

szer. júl. 09, 2003 13:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elővettem a Mobil Infót, oszt megnéztem (biztos fent van a
honlapjukon is). Egy MMS küldése megegyezik az itthoni MMS
árával, a GPRS Wap/net díja nettó 2000 forint/MB, 100kB-os
egységekben.
Az alábbi hálózatokban elérhető:
Ausztria: T-Mobile (volt A.max, teszteltem is)
Csehország: T-Mobile CZ
Anglia: T-Mobile UK
Finnország: Sonera
Hollandia: T-Mobile Netherlands
Hong Kong: HK CSL és Hutchison
Horváto.: HT Mobile (Cronet)
Lengyelo.: ERA
Litvánia: Omnitel
Németo.: T-Mobile D1
Norvégia: Netcom
Olaszo.: TIM (tesztelve)
Portugália: TMN
Sri Lanka: MTN
Szingapúr: STM
Szlovákia: Eurotel
USA: T-Mobile USA

szer. júl. 09, 2003 11:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó érzés visszaghozni régi topicokat? :)

Westelnél van GPRSroaming? hol, s hogyan?

szer. júl. 09, 2003 11:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na végre a Pannon "válaszolt" a Voda és a Westel erősödő GPRS/MMS roaming bővülésére is! :-)
Idézet a Pannon honlapjáról:
GPRS alapú roaming szolgáltatások, MMS roaming

2003. július 7-től számlás ügyfeleink számára roaming során is elérhetőek a GPRS alapú WAP hozzáférési, GPRS Internet (intranet), valamint az MMS szolgáltatások.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele és korlátai

A szolgáltatást számlás előfizetőink vehetik igénybe. További feltétel, hogy rendelkezni kell valamely GPRS alapú WAP hozzáférési, forgalmi díjas GPRS Internet, illetve MMS szolgáltatással.

Amennyiben Önnek roaming tiltása van, nem veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Átalánydíjas GPRS Internet előfizetéssel nem vehető igénybe roaming során a GPRS Internet szolgáltatás. Ha külföldön is szeretne GPRS Internetet használni, szükséges valamelyik forgalmi díjas csomag megrendelése.

A szolgáltatások igénybevételének forgalmi díjai

GPRS alapú WAP esetén:
Bruttó 244,14 Ft / 100 KB. *

GPRS Internet esetén:
Bruttó 244,14 Ft / 100 KB. *

MMS roaming esetén:
MMS küldés díja roaming során: bruttó 300 Ft / üzenet
Jelenleg akciós áron, féláron vehető igénybe, azaz bruttó 150 Ft / üzenet díjért !
Az MMS üzenetek fogadása díjmentes.

* Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

Beállítások
A belföldi használathoz szükséges beállításokon kívül más beállítás nem szükséges.

Mely szolgáltatóknál vehető igénybe
Norvégia - Telenor Mobil
Szlovákia - Orange Slovakia
Ausztria - Connect Austria
Dánia - Sonofon

A partnerek száma folyamatosan bővül.

Kiegészítő információ

Az MMS roaming biztosítja, hogy egy adott külföldi országban roamingolva fogadhasson, illetve küldhessen MMS-t magyar szolgáltató előfizetőjétől, illetve előfizetőjének.

Magyarországról külföldre továbbra sem lehet MMS-t küldeni.

szer. júl. 09, 2003 11:31
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem azért dob le, mert a szerver eddig is kis kapacitású volt és most nincs felkészítve erre a GPRS "rohamra". Ez csak egy ötlet.

szomb. nov. 30, 2002 7:26
vas-tag

Hozzászólás 
Az miért van, hogy engem mindig ledob a pannonsztráda (900340)?
Mostanában amióta ez a átalánydíjas balhé áll szinte használhatatlan mert percenként ledob....

pén. nov. 29, 2002 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
A legtöbb tella nyilvántartja a teljes adatforgalmat, bár van amelyik csak a bejövő forgalmat figyeli!! Amúgy úgyis észreveszed, ha lejár az accountod.. ;o) Ja, és általában a modemes kapcsolatod teljes forgalmazott adatait meg tudod nézni PCn. De azért arra figyelj, hogy a PGSM 1024 bájtos egységekben méri a forgalmat.

pén. nov. 29, 2002 16:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
A mobiltelefon adatszámlálója mutatja.

pén. nov. 29, 2002 15:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Annak, aki már használja:
Hogyan lehet követni az adatforgalmat, hogy hol tartok a 300 MB-hoz képest?

pén. nov. 29, 2002 14:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ja, és ott vannak az ingyenes netszolgáltatók :o)
Azok még mindig gyorsabbak, mint bármilyen GPRS alapú kapcsolat, már csak a dedikált vonal miatt is.. (Circuit Switched Data Connection)

(An)Dante

hétf. nov. 25, 2002 13:19
platina tag

Hozzászólás 
A csomag 40 óra internet célú (06-51-3.....)hívás telefonköltségét tartalmazza 16-24 óra között hétköznap hétvégén 0-24-ig.

hétf. nov. 25, 2002 12:45
vas-tag

Hozzászólás 
(An)Dante : Ez fix 4000Ft, ami tartalmazza a telefonköltséget is!

Csak azt tartalmazza, az internetelőfizetést nem.

hétf. nov. 25, 2002 12:37
platina tag

Hozzászólás 
Még mindig van készülék nélküli vásárlás esetén félhavi díj?Ez nekem új.

hétf. nov. 25, 2002 11:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Yep. :) Szóval kicsit a Vodára visszaknyarodva! Az előfizetés ára 2 év hűséggel, készülék vásrlása esetén {b}3125 Ft/hó{/b}. Készülék vásárlása nélkül ennek csak a fele. A korlátlan GPRS alapú NET és WAP tarifacsomag együttesen {b}3125 Ft egy hónapra{/b}. Ezt a díjat azonban nem vagy köteles 2 éven ekresztül fizetni!!! Az internet előfizut bármikor megrendelheted, lemondhatod, ahogy neked tetszik!
Nekem ha onnan nézzük bazi magas a havidíjam: 3125 alap + 1000 korlátlan beszélgetés opció + 3125 korlátlan net, ami összesen 7250 Ft/hó.. Ebben benne van már jópár mega, és több, mint 300 óra ingyen duma, pedig talán fél éve használom.. :) Kinek mi éri meg. Sajnos egyelőre nem tudok épkézláb netet hasznáni, de ha valaki tényleg netezni akar épkézláb sebességgel, akkor valahol az ADSL és a kábelnet környékén kell futnia egy kört. Ha alacsony költséggel akar alacsony sebességgel kevesebb kötöttséggel netezni hébe-hoba, akkor ott vannaka z államilag támogatott 40 órás net csomagok. Ez fix {b}4000Ft{/b}, ami tartalmazza a telefonköltséget is!

(An)Dante

hétf. nov. 25, 2002 11:28
vas-tag

Hozzászólás 
Ne legyél már ilyen régimódi.

hétf. nov. 25, 2002 11:04

Hozzászólás 
Egy LCD-s zsebtv nem jobb? Egy egy órás anyagot hány letöltéssel lehet megnézni mondjuk egy 7650-essel?

hétf. nov. 25, 2002 8:50
vas-tag

Hozzászólás 
SZVSZ ha olyan helyen laksz ahol a GPRS is megy akár VODA akár Pannon stabilan 20kb/s felett, ugyanúgy tudod élőben nézni. De még nem próbáltam, mert szervizben van az IPAQ-m éppen.

hétf. nov. 25, 2002 8:46
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintem bárhonnan elérhető, mert internetről is meg tudtam nézni. A Pannonnhoz annyi köze van, hogy egyedül ő nyújt HSCSD szolgáltatást ami általában tudja a fix 28k-t és így elég a 20k/s-al bekódolt streaming videó zavartalan nézéséhez. DE, a Pannon adatbehívás percdíjas, ami annyit jelent, hogy csúcsidőn kívül 20FT /perc, hétvégén 12.50. Tehát az egy órás Napló megtekintése alkalmanként 750 Ft. De szerintem ez semmilyen erőfeszítést nem igényelt a Pgsm részéről, maximum a tv2 részéről. De ha már így belemeledtek, feltehetnék letölthető formátumban is, és így GPRS-en keresztül le lehetne tölteni, majd lejátszani mondjuk egy PDA-n.

hétf. nov. 25, 2002 8:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor egy pofátlen kérdés!

Csak a pannon hálózatáról érhetõ el a dolog, vagy a vodafone-rol is?

vas. nov. 24, 2002 20:18

Hozzászólás 
Nem semmi. A PGSM is tett egy lépést előre,és most nem valaki után.
Emberek! Rohanjunk kommunikátort venni,meg 7650-est! Csak így az a havi 300MB félek pár nap alatt elfogy. :)

vas. nov. 24, 2002 19:13
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.pannongsm.hu/ceginfo/sajto/mozgokep_hu.html
Igy egyszerubb elolvasni..;o)

vas. nov. 24, 2002 18:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Tévézhet is -Magyarországon először a Pannon GSM hálózatán

Magyarországon elsőként indítja el november 24-én a Pannon GSM innovatív információs szolgáltatását, televíziós adást mobilon. A nemzetközi viszonylatban is az elsők közé sorolható, a legfejlettebb kommunikációs technológiát alkalmazó megoldásnak köszönhetően a BBC tévénézői után immár a hírek hazai szerelmesei is megnézhetik mobiltelefonjukon a nap eseményeit a megújult TV2 népszerű Tények és Napló című műsorainak GSM-re átültetett adásában.

A modern telekommunikációs szolgáltatások révén a mobiltelefon már szinte az egész világot a tenyerünkbe helyezte. A Pannon GSM előfizetői eddig is élvezhették ezeket, bárhol is jártak: SMS-ben elolvashatták elektronikus leveleiket, a PannonW@P-on átböngészhették a legfrissebb híreket. A Mobil Internet segítségével szabadon - az átalánydíjas szolgáltatás bevezetése óta percdíj nélkül - barangolhattak a világhálón, s az MMS szolgáltatásnak köszönhetően élményeiket képekben is megörökíthették, s elküldhették. Mostanáig a legjelentősebb, a huszonegyedik századi civilizációt leginkább meghatározó médium, a televízió maradt ki a mobil információs szolgáltatások sorából. A világviszonylatban is újdonságnak számító ún. mobil videostreaming technológiát alkalmazó, innovatív szolgáltatás révén a Pannon GSM megerősíti piacvezető pozícióját a mobil adatátviteli megoldások terén.

Új korszak kezdődik a telekommunikáció hazai történetében. Két, az információ átadásának más-más szakterületén működő vállalat: a Pannon GSM és a TV2 együttműködésének eredményeként útjára indul Magyarország első GSM alapú televíziós adása. A közkedvelt hírműsor mobilra történő adaptálása magától értetődő választás volt, hiszen - amint azt a nemzetközi tapasztalatok is igazolták - a mobil adatátviteli technológiákra fogékony, az élvezhető minőségű mozgókép-anyag (pl. mozifilm-részletek, videoklippek) letöltésére és megjelenítésére alkalmas telefonkészülékekkel rendelkező felhasználók esetében nagy az igény az információra.

Magyarország első GSM televíziós adására november 24-én este kerül sor. Akkor és mostantól minden vasárnap a Napló műsora látható. Hétfőtől pedig minden este, az élő adás után rövid idővel mobiltelefonon is megnézhető lesz a Tények teljes anyaga, a jobb böngészhetőség érdekében hírekre bontva. Az adás megtekintéséhez mindössze egy megfelelő felbontású kijelzővel, Internet hozzáféréssel és nagy sebességű adatátviteli lehetőséggel rendelkező telefonkészülékre - a ma kapható készülékek közül a Nokia 9210i kommunikátorra vagy a Nokia 9210-re, Nokia 7650-re - van szükség. Az adások a http://www.korridor.hu/mobilvideo oldalon érhetők el.

A jelenleg létező leggyorsabb, ezen telefonok által is támogatott mobil adatátviteli megoldás az akár 43,2 kbps letöltési rátára alkalmas HSCSD, amely Magyarországon egyedül a Pannon GSM hálózatán érhető el. A szolgáltatás külön érdekessége, hogy az adások akár külföldről is megtekinthetőek, amennyiben az adott ország mobil szolgáltatója is rendelkezik nagysebességű adatátvitellel

vas. nov. 24, 2002 18:16
arany tag

Hozzászólás 
Már 20 ezer körül, vagy akár alatt is kapsz GPRS telcsit, pl. Motorola T260, ezen még infra is van. / az bizti, hogy nem Nokia :-))))/

vas. nov. 24, 2002 18:00
arany tag

Hozzászólás 
Az odáig ok, hogy nem veszek telefont és fele az előfizu, de honnan rajzolok gprs telefont. Amit 2 év alatt 37500ft-ot megspórolok abból lehet is telefont venni. akkor meg már független kell, mert 29 helyett 56ft-ért (vagy mennyi a percdíj) beszélek, meg az megint csak hatalmas ráfizetés. vagy csak modemnek veszek egy 30e-s t65-öt?

vas. nov. 24, 2002 17:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom, hogy nem olcsóbb a Vodánál, viszont itt a faluban a Voda térerő csak akkor van, ha jó irányból fúj a szél :)
ADSL, kábel, ISDN-ről nem is álmodok. Egyszer behuzogatták ide a Matáv vonalakat 1994-ben és azóta nem bővítettek semmit. Azt mondják fullon van, nem lehet új vonalat bekötni. jó mi? 21. század...

Ez van. Nekem ez jól van így, ez legalább nem terhelt (még), remélem így marad.
Üdv: P.

vas. nov. 24, 2002 14:58

Hozzászólás 
100%-ban nálad az igazság.

vas. nov. 24, 2002 12:11

Hozzászólás 
Az biztos,hogy aki 6400at kiad erre,az csak akkor jál jól,ha semmi más netezési módja se nincs. Nálunk a kábeltévén havi 10e. körül van az unlimited net. De én úgyis Vodanetes leszek. Talán nem meglepő. :)

vas. nov. 24, 2002 12:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Alapvetoen szerintem a mobil internet nem arra valo, hogy
tobb szaz megat toltogessen le az ember maganak a netrol.
Viszont peldaul annak nagyon is jol jon, aki mondjuk tobb
napot tolt az orszagban barhol, es este a szallodai
szobajaba visszaterve elolvassa a leveleit, es kedvere
bongeszhet utana. Senki ne haragudjon meg, de En ugy erzem,
hogy egy mobil internet szolgaltatonak sem az a jo ugyfel
aki az egesz mobil wapozas, es internetezesben kizarolag
azt latja, hogy hany ingyen SMS-t tud elkuldeni, es hany
MP3 album jon le egy ejszaka. Szerintem a jelenlegi
rendszer nem alkalmas erre. Jelzem, egyik szolgaltatonal
sem.

vas. nov. 24, 2002 11:56
arany tag

Hozzászólás 
egészen pontosan a kettő együtt bruttó: 4687,50 Ft.

szomb. nov. 23, 2002 22:10
vas-tag

Hozzászólás 
Azért azt nem szabad kifelejteni, hogy:

Ha bemész a vodához és aláírod a 2 évet és nem kérsz készüléket akkor 24 hó-ig fele az elõfizu.

Tehát ~1250.- +GPRS net ~3200.- =~4450.-

És ezért orrba szájba se mennyiségi se idõkorlát nincsen.

Tehát mint 6 éves pannon elõfizetõ mondom:

A f*szom sem fizetne egy olyan átalányszolgáltatásért 6400-at amiben korlátok vannak. B*sszák meg, ott az alapelõfizum ami az extrákkal így is 5000.-

Tehát véleményem szerint 3000-nél többet elkérni ezért a korlátozott sz*rért erõs naivitás.
Nemem akkor lenne 8000.- körüli az elõfizum, így jelentene konkurenciát az internet szolgátóti piacon, de mivel a jenlegi helzettel 11000 feletti lenne a számlám hát rohadjanak meg! inkább az UPC-nek adnám a lóvét hisz a kábeltv is majdnem ~4000.- tehát a pannonhoz képest csak egy ezrest vesztenék. És chello-val nami 2 tucat albumot is letölthetek ahogy jól esik. Azt nem értem, hogy ezt a pannon nem képes kikalkuláni?

szomb. nov. 23, 2002 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Na meg ki lehet számolni, mennyibe kerülne egész 7végén online lenni mondjuk ICQ-n - GPRS-en és Matáv-on :)

Kicsit furcsa megszokni, hogy nem kell nézni az órát (inkább az adatmennyiséget :) ), nyugodtan lehet olvasgatni, nem kell mindent letöltögetni, aztán offline elolvasni.
pl. Ide a fórumba se nagyon irogattam :) Ezentúl fogok, ha tudok segíteni vkinek.
Üdv: Péter

szomb. nov. 23, 2002 18:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is így vagyok vele.

A matávunk minimálon van. Ha bázis, akor az + 1000-1500 HUF.
Netszolgáltató, ha normálisat akarok szintén 40 óra = 4000,- + 2-3000 Ft a telszámla.

Ez így kb. 7-8000 Ft. Ráadásul csak egy 28.8-as modemem van kéznél, mobilról meg 40-50 kbit/s.

Böngészésre, icq-ra tökéletes és nekem elég. (Sőt belefért egy MP3 album is :) )

A telo stabil (S45) a hálózattal sincs gond egyenlőre, szerencsére itt a faluban van torony és szerintem nincs rajt nagy forgalom, főleg este 22-0-kor.

Asszem viszont veszek egy irda portot, hogy egész 7végén online lehessek, ne kelljen 5-6 óránként töltőre dugódni.

szomb. nov. 23, 2002 18:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Az én véleményem a témáról:

Igazából két alternatívám van az otthoni netre (mobilra meg csak egy). Az egyik a kábelnet. Nálunk a legkisebb kábeles csomag 300 MB/hó, ára 4000 HUF havidíj plusz 900+ÁFA kábelmodembérleti díj, ez valamivel 5000 felett van, ugyanakkora adatforgalomért, mint amit a PGSM 6400-ért ad. Ráadásul mikor megkérdeztem, mennyi idõ, mire ezt nekem bekötik, kiderült, hogy kb. 1 hónapot várhatok, de ha rossz kedvük van, akár kettõt is. Emellé meg bekötési díjként 20 KHUF+ÁFÁT rabolnak le, igaz, ezt visszakapom, ha lemondom a cuccost. Egyedüli pozitívuma a GPRS-hez képest a sebesség lenne, de az meg 1 MBit/s (külsõ)!!!!

A másik lehetõség a Voda, de nem vagyok hajlanó két évet aláírni, havonta 6xxx HUF-t fizetni egy olyan kapcsolatért, ami kétpercenként megszakad (tapasztalat!!). Inkább a PGSM, ha nem tetszik, következõ hónapban nem rendelem meg, és kész.
Arra, amire kitalálták (otthon Netet nézegetni) tökéletesen használható, aki filmeket meg .ISO-kat akar letöltögetni, az használjon ADSL-t.
Egyébként számold ki, hogy ilyen használat mellett mennyivel olcsóbb a PGSM mint pl. egy Internet-kávézó (400 HUF/h) - ezalatt vajon hány MB-ot töltesz le?

Szóval nem olyan rossz ez, de ez erõsen attól függ, hogy ki mire használja a Netet.

szomb. nov. 23, 2002 16:43
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem a matáv áraihoz képest nem sok a havi 6400ft. Igaz a teljes időszakra nézve a 300mb nem lenne elég. meg valamikor aludni is kéne. De a matávnál csupán 50e ftba kerülne havonta. és ebben még nincs bázis havidíj, mert ugye minimállal nem lehet. És azzal, hogy nem kell 2 évre aláírni sokan fogják választani ezt a gyenge netet. Mondjuk én adsl területen élek, de ha 2 közül választani kéne akkor voda, mégha sz.r is, mert nekem ne mondják meg mikor netezzek. Így is alig várom hogy bekössék adsl-t mert már elegem van éjfél utáni netezésekből.

Amúgy meg köszönöm pgsm hogy letiltod a csetes meg smsküldő oldalakat mert vagy attól, vagy nem tudom mitől de mostanában nagyon jól működik a wap és nem 5. próbálkozásra hoz be valamit. Én egyébként meg is halnék ha mobilon kéne csetelni. Azt meg főleg nem szeretem ha egy fontos sms 24 óra múlva érkezik a címzetthez.

Ja és nem vagyok milliomos csak egy csóró egyetemista.

szomb. nov. 23, 2002 1:23

Hozzászólás 
Az sms küldésen kívül mi okoz neki kárt?
Az hogy egy oldalt sokan esetleg sokszor megnéznek?
Ha csak a sms küldést tltaná le az még rendben van.
De nagyon sok mást is, ami a másik 2 szolgátatóról megy letiltott.

Mi lenne ha pl az Interware vagy Vivendi letiltaná az Axelero-s lapok elérését, hiszen az neki nem jó csak forgalmat generál és esetleg pár ügyfél elmegy tőlük az Axelerohoz.
Szeintem nem is csinálhatná meg.
Ha megcsinálná óriási botrány lenne belőle.

pén. nov. 22, 2002 22:25
vas-tag

Hozzászólás 
Baratnomnek Vitamax City van, es az ugye csak voda halon muxik. Egyaltalan nincs vele problema!

szer. nov. 20, 2002 20:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Arra gondolsz hogy december 5 tol vege a pannon romaingnak.
Nem biztos hogy gond lesz mivel mar csak a regi csomagok
mennek at a pannonra, nekem is az van es marcius ota nem
hasznaltam pannon halot :))

szer. nov. 20, 2002 19:56
ezüst tag

Hozzászólás 
jon a mikulas este?

szer. nov. 20, 2002 19:32
vas-tag

Hozzászólás 
Mi is lesz dec 5-en?

szer. nov. 20, 2002 19:10

Hozzászólás 
Én azért még megvárnám a december ötödikét...

szer. nov. 20, 2002 19:04
vas-tag

Hozzászólás 
Pannon suxxxx!

Betelt a pohar, sajnos pannonos vagyok. Elofizettem a wapra, es latom, sem a chat, sem az SMS kuldo oldalakat nem lehet elerni. k***a, hogy nem irjak bele a szerzodesbe, hogy nem teljes erteku wap szolgaltatast adnak.

Na meg ez a 6000 Ft-os internet. Vicc!!!!

Ugy erzem leugrok a kozertbe egy vitamaxert.

szer. nov. 20, 2002 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
vamisop,
Hááát egy albumnál még így is olcsóbb.. De ha kimész a Bolhapiacra kb. egy ezresért megkapod tokkal, vonóval nyomtatott borítóval.. ;o) Te tudod, hogy mi mennyit ér neked.. Én mindesenetre maradok a Voda Netnél, ott jóval kedvezőbb áron lejönnek az mp3 albumok.. És nem kell azon görcsölnöm, hogy ez most csak egy egyszeri akció legyen.. ;)
(An)Dante

szer. nov. 20, 2002 12:31

Hozzászólás 
Tényleg volt már róla szó, nem is egyszer. Minden
megnézhető, ami elérhető róla.

szer. nov. 20, 2002 12:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocsi ha hülyeséget kérdezek és már volt róla szó, de szeretném pontosítani, hogy ezért az 500 Ft-ért minden wap oldalt nézegethetek (kivéve buddypool stb.) és nem csak a PannonWapról elérhető linkeket?

szer. nov. 20, 2002 12:03

Hozzászólás 
Vodánál elég. Gondolom pannonnál is.
Ténykeg sokba került az az mp3 album. :)

szer. nov. 20, 2002 10:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem bejonne a dolog, csak egy gondom van. Mivel 15km-re lakom a hatartol, nincs pannon terero csak kulso antennaval. Azzal is csak 3 palcika 6310-en. Most nem tudom eldonteni,hogy ez eleg lesz-e. Szerintetek?

szer. nov. 20, 2002 10:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem lesz mindig ennyit használva, csak ez most kellett. Egyébként mindig olcsóbb, mint egy CD...

ICQ-ra pl. szerintem tökéletes, akár minden napi használatra. Az nem visz el sok adatot.

kedd nov. 19, 2002 21:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez frankó.. 125 mega egy hétvége alatt.. :) Ilyenkor biztos
nem lesz zavaró egy 300 megás limit..
Ja és mégvalamit! :) Gyenge számolással arra az eredményre
jutottam, hogy az mp3 albumod 2667 Ft.. Gratula! ;o)

(An)Dante

kedd nov. 19, 2002 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam teljesen stabil a kapcsolat órákon át!
Nem lehet, hogy leterhelt helyen vagy?

Én egy 1500 fős falun lakom, ahol van egy antenna is. Mindig gyors és stabil volt eddig.

Nálam a PannonWap van aktívvá téve a telefonba, csak így megy a wap és a net is. 173-azt mondta, a telefonon nem kell beállítani semmit.

kedd nov. 19, 2002 10:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 148 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő