|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
1. igen van egy másik topic, de neki rossz a képe, nekem meg semmilyen (csak világoskék)
2. megdöglik a kártya, ha lehúzom a ventillátort, vagy csak fagyni fog a gép, ha már túl forró?
|
szer. júl. 02, 2003 13:01 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
ha videofelvevő kell, www.honositomuhely.hu
a tv-vel kapcsolatban pedig nézd meg a topikokat mert volt egy hasonló gond, azt olvads el ott szerintem a megoldás erre is.
|
szer. júl. 02, 2003 12:13 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Lecseréltem a GF2-esemet egy ilyenre, vettem vele pár problémát is, amiket egyelőre nem bírok megoldani:
1. Hangos a ventillátor ami rajta van. A GF2n nem volt ilyen.
2. TV-out csak egy kék képet ad ki. A TVn semmit nem tudok nézni (bár már a driver telepítés is macerás volt), mivel csak egy világoskék képet látok.
3. ...még eddig nem jutottam el, de... elvileg van rajta Video-In is. Hogyan tudok ezzel videot felvenni? Még egy segédprogramot fel kell telepítenem?
|
szer. júl. 02, 2003 12:01 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|