|
Szerző |
Üzenet |
MoAt
vas-tag
|
Helló mki!
ICEWIND! A térerőproblémáról annyit, hogy az egész szinte csak a hálózattól függ. Minden telónál gyengül a vétel,ha lakásba viszed. Nekem a vétel szinte megegyezik a T68i vételével. Az igaz, hogy, ha letakarod a kezeddel az "antennáját", szóval ott fölül, hátul akkor visszaesik 1-2 rublikát...
A hír szerintem kamu! Ugyanis logikai alapon a kamera már csak azért sem tudhat 640*480-at, mert csak 1mm-es a "blendéje" a 7650-es 3mm-ével szemben. A kihangosításra pedig szerintem nem felelne meg a hangszórója... Különben is! Miért lenne poén lebutítani egy telefont? Túl sokat vennének belőle?
|
csüt. júl. 24, 2003 14:22 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
SzuMe által behivatkozott cikk:
nem rossz, de azért a naptárra nem mondanám, hogy hűdefasza.
Főleg az ismétlődés hiánya miatt, de az se igazi, hogy telefonhívást csak feladatként lehet elmenteni, ha már bent vagyok a heti vagy havi nézetben, akkor csak új találkozót tudok felvenni, ahol a rengeteg választtási lehetőség között nincs a hívás.
|
csüt. júl. 24, 2003 13:21 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
|
csüt. júl. 24, 2003 13:08 |
|
|
Whave
vas-tag
|
miertne lehetne szoftveresen lebutitva?
|
csüt. júl. 24, 2003 10:14 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
Ebbol az asztali kihangositas hiheto, a kamera kevesbe...
|
csüt. júl. 24, 2003 10:00 |
|
|
SzuMe
vas-tag
|
Nem hivatalos és meg nem erősített információink szerint a készülék szoftveresen van "lebutítva", egyébként képes lenne 640 x 480-as képek készítésére, sőt asztali kihangosításra is!
Hallott errol mar valaki?
SzuMe
|
csüt. júl. 24, 2003 9:14 |
|
|
SzuMe
vas-tag
|
|
csüt. júl. 24, 2003 8:53 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
A naptár / ismétlődő események hiányára jó megoldást jelent az Outlook, ugyanis, ha ott beállítod az ismétlődést, akkor egy hónapra a 610-ben is imsétlődő lesz az esemény. (Ez nem tudom miért van így. Az viszont szerencsés dolog, hogy minden egyes szinkronizáláskor a szinkronizálás napjához számítja ezt az egy hónapot, így rendszeres adatkarbantartás esetén ez az egy hónap soha nem ér véget.)
Amúgy meg én nem hiszem, hogy a SE kijavítaná ezt a hibát. Ugyanis a T68m szoftvere még tartalmazta ezt a lehetőséget, de a T68i-ből már minden sw-frissítéskor kihagyták. Az meg ugye elsőre látható, hogy a T610 alapja egyértelműen a T68i - olyannyira, hogy a naptár rész teljesen megegyezik vele, még a fordítási hiba is megmaradt ("porfilváltás").
Macika: sajnos igazad van. Van nem is egy olyan rövidítés, amikor ki kellett próbálni a funkciót ahhoz, hogy megértsem, mit is akar csinálni a telefon.
At02:
- kódmemória: van (viszont van egy nagy hibája: igaz, hogy a titkos adataid senki nem tudja megnézni, de bárki megváltoztathatja rossz jelszó megadásával). Nekem még az első szoftver van a telefonon, ebben ez a hiba még megvan. Lehet, hogy azóta már kijavították.
- kézbesítési jelentés: egy rövid időre kiírja, hogy a kézbesítés sikeres, ezt később magánál az sms-nél is meg lehet nézni. Viszont a kézbesítés dátumát nem adja meg, csak a státuszt.
- töltés nem jelzése: nem igaz.
- csoportok: nekem öt csoportom van, csoportonként 15 telefonszámot engedélyez (tehát ha Béla név alatt van mobil, mh, és otthoni szám is, akkor az három helyet foglal). A különféle csengőhangokat a telefonkönyvben lévő nevekhez tudod hozzárendelni, tehát így akár nevenként vagy csoportonként is változhat a csengőhang.
Üdv:
Norbi
|
csüt. júl. 24, 2003 8:31 |
|
|
SzuMe
vas-tag
|
sms-eknél tudja azt a 610-es, hogy összes törlése?
SzüMe
|
csüt. júl. 24, 2003 8:12 |
|
|
kana
vas-tag
|
Nekem vodás van amit az Evicben flash-eltek nem vodás
software-re. Az ikonok már nem vodásak, valamint a jobb
funkció gomb sem live!-os, de úgy tűnik minden más maradt.
Nekem a CÍM mezőt Titulusnak hívják ami biztos jobb mint a
cím. A post note pedig a jegyzet feladása ami szintén
szerencsésebb mert tényleg "feladod" a kezdő képernyőre...
kana
|
csüt. júl. 24, 2003 7:50 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}A fordítás viszont halál béna,...{/i}
Érdekes. Szinte mindegyik telefon magyar szoftvere tele van
pontozott röviditésekkel, elferdítésekkel (Motorola,
Ericsson, Siemens).
A Nokiáknál nem nagyon emlékszem rövidítésekre, hibás
fordításokra (talán 2-3-ra emlékszem az elmúlt 4 évben). Mi
miatt lehet ez? Csak a többiekénél nagyobb kijelző lenne az OK?
A T28-nál még megértettem, ha légijártassági kellett egy-egy
mondat megértéséhez, de a T610 kijelzője már nem annyira apró...
|
csüt. júl. 24, 2003 1:53 |
|
|
gezabacsi
|
Ehh, bocs kicsit elnéztem a dolgot..
A CÍM a kontaktoknál annyit jelent, hogy munkahelyi beosztás, angolul JOB TITLE és csak rövid szöveges infó fér ide, egy lakcím semmiképp. A fordítás viszont halál béna, és nem csak itt, hanem több helyen a menükben is (pl post note - jegyzet küldése, először ez nem tudtam mi akar lenni magyarul..).
|
csüt. júl. 24, 2003 0:42 |
|
|
gezabacsi
|
An-Dante:
"De miért nem lehet egy nyamvadt lakcímet is elmenteni??"
El lehet A telefonkönyvben menj be az opciók közé és ott
találsz egy olyan menüpontot, hogy "bejegyzésinfó". Itt
kijelölheted, hogy az alapértelmezett mezőkön kívül még
miket szeretnél látni a telefonkönyvben. Ez még mindig nem
annyi, mint az említett nokiában (én is hiányolok pl
megjegyzés mezőt) de azért van itt néhány dolog:
Név
számok: Otthon, Munkahely, Mobil, Fax, Egyéb,
Email
Lakcím
Vállalat
A naptárban tényleg nincsenek ismétlődő események, ez is
egy nagy baki, de talán belekerül egy következő szoftver
upgrade-be.
Nekem minden szám +36-os és frankón felismeri őket.
|
szer. júl. 23, 2003 23:44 |
|
|
at02
|
sziasztok,
a t610-es vasarlasan gondolkodom, nehany kerdesem lenne azokhoz, akik mar ilyet hasznalnak:
1. van-e a telefonban olyan (sajat) jelszoval vedett terulet, ahol kulonfele jegyzeteket pl. pin-kodokat tarolhatsz? a siemenns s45-ben pl van ilyen.
2. az sms-kezbesitesi visszajelzest kulon sms-kent kapod v csak a kijelzore kapsz egy kiirast, mint pl. a siemens 35-os szerianal? a kezbesiteshez kapsz-e nap/ora/perc idopontot?
3. igaz-e, h nem jelzi a telefon, ha tolti az akkut?
4. hany hivocsoportot lehet letrehozni, akikre aztan kulonbozo csengohangot stb. lehet beallitani?
koszi szepen a valaszokat!
|
szer. júl. 23, 2003 23:04 |
|
|
Hypp
arany tag
|
A wwww.clubsonyericsson.com azért nem üzemel pillanatnyilag, mert állítólag a weboldal napi letöltései jócskán meghalatdák az oldal internetszolgáltatója által maximalizált értéket (napi sok gigabyte), így a lap tulajdonosa kénytelen szüneteltetni a működést (valószínűleg a hét végéig). Ha újra működésbe lép az oldal, az onnan korábban letölthető file-ok már nem lesznek elérhetők, viszont a lap előreláthatólag tartalmazni fog egy "links" almenüt, amely "hasznos:-)" SonyEricsson telefonokkal foglalkozó oldalakra mutat...
|
szer. júl. 23, 2003 22:57 |
|
|
Icewind
|
A fentebb említett térerő problémámban segíthetne valaki... Bármely T610 tulajdonos sztem meg tudja nekem mondani, hogy tényleg ennyire érzékeny-e a térerő, s lakásban így leugrik-e... Mert ha tényleg az én telommal van a gond, akkor garanciálisan megcsináltatják, de ha kifüggetlenítem(amit minél elöbb szeretnék, mert addig nemtudom használni.. szal várok), akkor elveszik a garancia. Mielöbbi gyors segítséget szeretnék...
Előre is köszi
Az eredeti levél:
Hi, szevasztok.
Két kérdésem/kérésem lenne...
|1| Ki szeretném függetleníteni a T610-esemet. Ki tud vmi jo helyet, ami MEGBÍZHATÓ és 2000Ft körül megcsinaljak? Lehet én vagyok hülye, csak nem vagyok jártas ebben, sosem függetlenítettem még, s nem bízom az ilyen hirdetésekben...
|2| Problémák vannak a térerővel... azaz épp ezaz: nem tudom hogy vannak-e. Ugye 5 egység van. Lakásban nekem ez 1-3egység között mozog(általána három, ha teljesen nyugalmi állapotban van a telo, de ahogy megmozdul vagy bármi, máris csak 1-2lesz), a négyet nagyon ritkán éri el. Ha kiviszem az utcára, akkor már egész jo, 3-5között mozog, nyugalmi állapotban 4-5 de mozgásnál máris csak 3-4. Ez persze nem zavar különösebben, csak a lakásban lévő, sokszor 1-2egységnyi térerő a problémám. Nektek ís így van? Vagy csak az én telom hibás? Hozzá kell tennem hogy a telefonba most egy LEJÁRT(ki is írja hogy inaktív) dominó kártya van benne(mert vodás vagyok, csak még nem vittem el függetleníteni), tehát lehet hogy emiatt van? Ha Vodás leszek lehet hogy jobb lesz a térerő? És ha 1egység a térerő, attol még tudok vajon normálisan telefonalni? Fontos lenne a minél elöbbi válasz, mert viszem szervizbe, aztán ott garanciálisan megcsinálják ha ez tényleg hiba, viszont miután kifüggetlenítem elveszik ugye a garancia(tényleg van valami kód amivel vissza lehet állítani a kifüggetlenítést, hogy a telo garanciális maradjon?)...
Előre is köszi a segítséget:
Ice
|
szer. júl. 23, 2003 22:48 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
"Persze előtte a beszélgettem a Vodafone ügyfélszolgálatával, ahol kedvesen elmondta, hogy az Evic elvileg rá tud tölteni nem Live!-os szoftvert.. Persze gyakorlatilag nem.. "
Azert en a helyedben elvinnem az Evicbe mert az R1L soft amit ratoltenek ugyan vodas de mar nem 4 szinu ikonokkal van es a jobb softkey sincs lefoglalva a Livenak csunya pirossal. Az meg hogy a more pictures meg a more sounds a voda oldalara visz olymindegy mert ugysem hasznalom. Bar a legjobb lenne ha ezeket a featurakat ki lehetne irtani a telobol.
|
szer. júl. 23, 2003 21:27 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok,
Hosszas nézelődés után én is beszereztem magamnak egy T610-et.. Szóval ez a teló törte meg nálam a Nokia készülékek sorát.. Miután végignéztem egy csomó sufni-GSM boltot, rájöttem, hogy az O2, T-mobile és egyéb feliratokkal díszitett telók, azok származása, valamint a vállalt 3 hónap hardver és 12 hónap szoftver "garancia" sem győzött meg, így elkullogtam a Vodához és 80e-ért megvettem..
Persze előtte a beszélgettem a Vodafone ügyfélszolgálatával, ahol kedvesen elmondta, hogy az Evic elvileg rá tud tölteni nem Live!-os szoftvert.. Persze gyakorlatilag nem.. Majd a Voda ÜF javaslatára felhívtam a SonyEricsson HelpDesk-ket, és ott nagyon kedvesen elmondták, hogy nem én vagyok az első vevő (nahááát, ki gondolta? ) aki a Live!-ot szeretné kiírtani a készülékből, sok hívás érkezik a 777 és Live! szoftverekről normálra való áttérés miatt..Egyelőre a szerződésük miatt ez nem lehetséges, de már folyik egyeztetés a SonyEricsson és a Vodafone között ezügyben..
Amúgy a kártyafüggetlen dologgal nem teljesen értek egyet.. Én 14 hónapja vettem egy 6510-est 50e-ért, ma 33e-ért adtam el.. Sokaknak -- pl nekem is -- a megbízható forrásból származó készülék sokkal többet ér, mint egy független..
A Live! szolgáltatás amúgy nem rossz dolog, de a jobb menügombra nem kellett volna rátelepednie, hamár az oldalsó WAP gyorsgomb, a joystic felfelé mozgatása és a főmenü első két menüpontja is azt indítja el.. ( A Live! menü nagyon csúnya, nem igazán használja ki a készülék színeit, kb 4 színű.. (
Ja a 6510-ről való adatok átírása kicsit fárasztó volt.. Az IrDA kompatibilis ugyan de a Nokia telefonkönyve sokkal gazdagabb, 5 tetszőleges szám (akár több egyforma tétellel) és 4 szöveges mezővel: lakcím, emailcím, megjegyzés stb.. Sajna ez nem ennyira rugalmas a T610-nél, persze belátom, hogy hanghívásnál sokkal jobb így, mert minden név összes telefonszámát el lehet érni, mivel, mivel a számtipusokhoz külön hangcimke menthető.. De miért nem lehet egy nyamvadt lakcímet is elmenteni?? (
Régi SonyEricssonosok segítségét kérném pár dologban.. Eddigi Nokia telóimon volt a Naptárban "Születésnap" bejegyzés, ez minden évben szólt, illetve voltak ismétlődő események (napi, heti, havi, éves, stb).. Ezek tényleg nincsenek a T610-ben??
Más, ha egy számot nemzetközi formában "+36.." és nem "06.." írok be, akkor általában nem találja meg bejövő híváskor.. Én vagyok a szőke vagy ez másnál is így van??
A www.clubsonyericsson.com oldalt mostanában én sem érem el, még jó, hogy van egy offline változatom belőle.. ) Viszont a www.myT610.com -on rengeteg jó cucc van..
A WebViewer műxik valakinél?
|
szer. júl. 23, 2003 20:04 |
|
|
MoAt
vas-tag
|
Hát srácok! Én valami ultra-béna-fasz lehetek,de semmi sem akar menni... Má mindenhogy próbáltam!
.Carlo., vagy Tumbee! Megtennéd,hogy elküldöd nekem is azt a fránya WebViewert?
Címem: mr.kopasz@freemail.hu
Köszönöm!
|
szer. júl. 23, 2003 16:52 |
|
|
kerlas
vas-tag
|
Üdv!
Kicsit lemaradtam, valaki nekem is el tudná küldeni a WebViewert erre az email címer: kerlas@freemail.hu
|
szer. júl. 23, 2003 16:35 |
|
|
.Carlo.
|
Sziasztok,
Köszönöm Tumbee a WebViewert, létre kellett hozni hozzá egy új adatfiókot,nálam pl Vodanet címmel fut, az APN név:
internet.vodafone.net, a többi beállítás azonos a wappal.
Az Url beírása után szépen felcsatlakozott, és több címet is hibátlanul lehozott, kb 15 percig neteztem vele semmi hibát nem tapasztaltam. Szóval nem kellett semmit trükközni vele egyelőre. Várható valami időkorlát?? Pl nálam semmiféle storage mappa nincs amit meg kéne változatni.
Üdv:Carlo
|
szer. júl. 23, 2003 13:05 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
A leírt módszer nem működik csak olyan telefonokon amiken
meg tudod piszkálni a fájlrendszert (7650, 3650, S55, M55
stb)
|
szer. júl. 23, 2003 8:22 |
|
|
Tumbee
vas-tag
|
Mindenkinek elküldtem a WebViewert, aki kérte. Remélem most megérkezik.
|
szer. júl. 23, 2003 8:16 |
|
|
Whave
vas-tag
|
18adikai datummal
|
szer. júl. 23, 2003 7:14 |
|
|
Whave
vas-tag
|
Moat egy KICSIT nezz csak vissza a topicban, mar leirtam minden emailbeallitast.
|
szer. júl. 23, 2003 7:12 |
|
|
foki
platina tag
|
Sajnos nem jött még meg. Ha elküldenéd ide is:
fokussz@freemail.hu köszi
|
szer. júl. 23, 2003 7:11 |
|
|
.Carlo.
|
Sziasztok!
3 hete van T610-es telefonom, a tapasztalataim nagyon jók.
A telcsi Németországból származik, kártyafüggetlen,igaz magyar menü nincs benne, így az angolt használom.A hangerő nagyon jó,minősége kiváló. A kijelző egyetlen hátránya hogy napsütésben kevés a fényereje. Van egy apró negatívuma a készüléknek: Nem jelzik ki ha rácsatlakoztatom a töltőre, tölti az aksit, de ez soha nem látszik. Ez a probláma még fenáll valakinél?
A myT610.com oldalról az összes létező programot,csengőhangot, és játékot leszedtem,adatkábellel fel lehetett tölteni, minden tökéletesen működik. Két napja vettem egy Infra portot, így teljes a kétírányú kommunikáció, már a képeket is lehet átküldeni a számítógépre.
A Vodafone GPRS rendszere némi babrálás után működik,mondhatni problémamentesen. Eddig R600-as telcsivel ment, a sebesség nagyjából azonos.
A webviewert szívesen kipróbálnám, úgyhogy Tumbee légyszíves küld el e-mailben:
carlo@vodafone.hu
Köszi, és üdv mindenkinek!
|
szer. júl. 23, 2003 6:46 |
|
|
Tumbee
vas-tag
|
Még egy kérdés. Kb. két hete még meg tudtam nézni a www.clubsonyericsson.com oldalt, az utóbbi pár napban azonban nem enged be. Valaki esetleg meg tudja mondani, hogy miért? Köszi előre is.
|
kedd júl. 22, 2003 22:25 |
|
|
Tumbee
vas-tag
|
Foki!
Küldtem mailt. Megérkezett? Látom, hogy az s55 forumban keresed a Webviewert. Sokkal elöbb volt a link és ami onnan letölthető volt azt elküldtem.
|
kedd júl. 22, 2003 22:15 |
|
|
Tumbee
vas-tag
|
MoAt!
Mint már írtam az előző hozzászólásomban, még nincs T610-em. De az S55-nél úgy működött az e-mail kliens, hogy az IP cimet ki kellett nullázni, tehát 000.000.000.000! A jelszó és a felhasználó név üres. Próbáld meg így.
|
kedd júl. 22, 2003 21:58 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
Nos de azert azt sem felejtsd el hogy a kb 15.000Ft-nyi
kulonvbseg amivel olcsobban hozzajutsz egy FUGGO
keszulekehez az nem biztos hogy er annyit hogy 1.
nehezebben/olcsobban tudd majd eladni, 2. elhasznald elore
1-2 evre azt a lehetosegedet hogy szinten csokkentett aron
hozzajuthass egy olyan keszulekhez ahol nagyobb lesz a
tamogatott-listaar ardifi.
De vegulis a te dolgod.
|
kedd júl. 22, 2003 21:06 |
|
|
EricssonRulez
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: PDA előtt...
|
KeFe ->
Én nagyon rég óta (mióta van)Pannonos vagyok - ezért lehet szeretni, utálni, mindegy - s nem akarok szolgáltatót váltani, így tök mindegy, hogy hány évet írok alá. Lehet az felölem 10 is ))) na, azt talán mégsem.
Ha hűséges maradsz sokáig: listaár -10%, valamint a számláid alapján a halmozódó kedvezmények (kb. 15K HUF) = ez azért már nem rossz, nem?
blueye: kösz a "védelmet" ! )
|
kedd júl. 22, 2003 20:46 |
|
|
foki
platina tag
|
Talán kellene nyitni egy webviewer (-lite) emailviewer topicot. Nagyon sok topicban van róla szó. Majdnem mindegyik java -s telefonnál. Keresgessetek.
|
kedd júl. 22, 2003 20:10 |
|
|
Lev70
ezüst tag
|
Westeles előfizuhoz engem is nagyon érdekelne, hogy lehet használni az emailviewer nevü progit!!!
|
kedd júl. 22, 2003 19:42 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
MoAt:Szerintem a legjobb az lenne ha felhívnád a 1270et,úgy gyorsabban kapnál választ!!!:)
Keresgéltem a honlapon de nem találtam,csak a WAP beállításokat...
Amúgy nem ilyen telcsim van...
|
kedd júl. 22, 2003 19:40 |
|
|
marcus
|
nekem egy fügettlen nem voda lives telom van.nekem ha apn
átirom internet.vodafone.net re akkor megy a progi.más nem
kell átirni.az ip cim meg a jelszo is ugyan az mint a wap
beállitásoknál.a mailnál szinten ezt a kpcsolodási pontot
kell megadni amiben a internet.vodafone.net kapcsoládási
pont van megadva.akkor müködik a dolog.
|
kedd júl. 22, 2003 19:37 |
|
|
foki
platina tag
|
Küldd el nekem légyszives és kipróbálom. Van tapasztalatom
a dologgal kapcsolatban. Mióta van webviewer az összes
java -képes telefonomon ment (S55 -ön is) (Csak még nem
volt full-os). Várom! cj@wap.hu
|
kedd júl. 22, 2003 18:15 |
|
|
MoAt
vas-tag
|
Na rakjuk tiszta bugyiba a dolgokat!
Tehát Email kliens dolog:
Az addig még oké,hogy azt kell beírni, hogy internet.vodafone.net, de ahhoz milyen IPcím, felhasznnév, jelszó, meg ilyenek tartoznak.
Ha esetleg valakinek van 5perce és működik neki a dolog,akkor legyek olyan kedves ossza meg velünk a beállításokat,mert gondolom nem csak nekem kéne...
A webviewert én is kipróbálnám,mert ami nekem van,lehet,hogy nem jó. Ha esetleg tud valaki beállításokat is írni, frankó lenne.
Köszi a segítséget,persze,ha van ki segít!!!
|
kedd júl. 22, 2003 15:38 |
|
|
kana
vas-tag
|
és a webviewer-nek hogyan adom meg hogy melyik adatfiókot
használja??? Mert ő automatikusan a waposat kezdi el
használni. Ha a waposra meg beállítom az
internet.vodafone.net apn-t akkor meg tényleg nem működik a
wap...
jó lenne egy kis segítség...
kana
|
kedd júl. 22, 2003 14:11 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
nekem kuldheted. csak ird le lecci mit kellett okositani
S55-on vele.
email: nevem kukac netposta pont net
|
kedd júl. 22, 2003 13:45 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
KeFe ->
Ha elovastad volna ezt a korábbi hozzászólást megérthetnéd miért is akar EricssonRulez így venni T610-t.
Én is azért vettem a westelnél, mert kaptam egy csomó kedvezményt (beváltottam Aranykártyapontokat, 1 évet írtam csak alá, részletfizetés...)
"
EricssonRulez | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-07-22 09:02:02
Nem tudja valaki, hogy a Pannonnál mikor óhajtják végre bepakolni a kínálatba?
Belezöldülök a várakozásba.... és van egy rakat kedvezményem, így aztán függetlenre nem áhítozom.
"
|
kedd júl. 22, 2003 13:42 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
79.900-ert 2 ev huseggel?
Ne haragudj de nagy hulyeseg ilyen aron belemenni a
rabsagba.
Fuggetlenul kapsz lassan ennyiert ujat!
|
kedd júl. 22, 2003 13:28 |
|
|
Whave
vas-tag
|
de ha letrehozol neki egy kulon adatfiokot, es azt adod
meg, akkor nem kell a wapot elcseszni minden
emailnezesnel
|
kedd júl. 22, 2003 13:13 |
|
|
Tumbee
vas-tag
|
Sziasztok!
Én még S55 tulajdonos vagyok, de 1-2 héten belül szeretnék T610-est venni. Egy kérésem lenne. Az S55 forumban egy srác megvette a WebViewer-t és közkincsé tette, így az S55-tel korlatozás nélkül tudom azt használni. Arra lennék kiváncsi, hogy ez megoldható-e a T610-el is? Ezért arra kérnék egy-két vallalkozó szellemű T610 tulajt, hogy elküldeném e-mail-ban a Webviewert és próbálja meg, hogy a T610-en műxik-e korlátozás nélkül. Azért nem egyértelmű, mert az S55-el is egy kicsit ügyeskedni kellett ahhoz, hogy ez így működjön és mivel még nem ismerem a T610-est, ezért kérem, hogy próbálja ki valaki, hátha megoldható.
Köszi!
|
kedd júl. 22, 2003 12:35 |
|
|
marcus
|
Az adatfiokoknál a voda apn ird át a következöre igy megy
internet.vodafone.net.igy müködik.de igy meg a wap nem
megy.
|
kedd júl. 22, 2003 12:19 |
|
|
EricssonRulez
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: PDA előtt...
|
Elnézést mindenkitől a bambaságom miatt, de reggel még nem volt a Pannonnál a T610, néztem.
mea culpa...
Az a lényeg, hogy végre beálltak a sorba és adják.
Holnap szaladok is és boltolok egyet, hacsak valaki nem ír róla egy eddig elő nem bukkanó irdatlan nagy bakit....
remélem nem...
E.R.
|
kedd júl. 22, 2003 11:56 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
2 ev huseggel... De megeriiiii
|
kedd júl. 22, 2003 10:43 |
|
|
foki
platina tag
|
akkor nem jól állítottad be
|
kedd júl. 22, 2003 9:37 |
|
|
kana
vas-tag
|
A pannon most óhajtotta belepakolni a kínálatba...
Az ára 79.900,-
kana
|
kedd júl. 22, 2003 8:56 |
|
|
kana
vas-tag
|
Nekem van vodás netes előfizum és mégse működik a
webviewer... A szokásos network error üzenet jelenik meg.
kana
|
kedd júl. 22, 2003 8:49 |
|
|