Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 18:16

Hozzászólás a témához  [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 79  Következő
SonyEricsson T610 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
a cim mezobe beirhatod ja ezeket be kell kulon kapcsolni!!

kedd szept. 23, 2003 14:45
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Tombike - amiket irtál gonolom az annyi szám
de pl. van-e lehetöség hogy ne csak tel szamokat
hanem mondjuk postai cimet is beirni????!!!

kedd szept. 23, 2003 14:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi -> Miért is cserélték neked?

kedd szept. 23, 2003 9:51
arany tag

Hozzászólás 
Silver:

Menj be a kapcsolódás menübe, aztán az adatkomunikációba.
Van ott egy olyan, hogy preferált szolg. állitsd át
automatikusra, akkor jó lesz.

kedd szept. 23, 2003 9:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
16-án vásárolt 610-est most kapom vissza komplett garos csere után a Westeltől. Állitólag most már jó :-)

kedd szept. 23, 2003 9:16
platina tag

Hozzászólás 
Ezen módszer sajnos csak Siemensen megy. Más fájlbuherálós
telefonon sem (másképp építi be a java -k kreált fájljait)
T610 fáljrendszere nem látható semmilyen PC -s programmal
sem.
Az 5.17-es Nokia Data Suite látja az S40 széria java
mappáját. Ki lehet próbálni. Ott sincs storage mappa.
Sajnos

kedd szept. 23, 2003 7:48
arany tag

Hozzászólás 
BrTH !

igen lehet out-kal lehet szinkronizalni

vcf-ben jon le a telkonyv alias nevjegy outlookban

telkonyv lehetseges bejegyzesei: nev, otthon, muhely, mobil, fax, egyeb, e-mail, cim, vallalat,

kedd szept. 23, 2003 7:15
arany tag

Hozzászólás 
Én a helyedben megnézném az email ellenőrzési időközt.
Nálam akkor csinálja ezt, pedig gprs-en ****.

hétf. szept. 22, 2003 23:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Ma megvettem a kicsikét a Pannonnál hûségakcióban. Gyönyörû, sokkal szebb, mint a képeken és frankón müxik is!
Egy pozítivum és egy negatívum már van a mai napra:
"+" függetlenül adták
"-" R1A-s szoft van rajta.
Kérdés: a magyar T9-en kívül mit nyerek, ha frissítettek rajta szoftot? Belekötnek, hogy "nyitva van" a teló?

hétf. szept. 22, 2003 23:08
arany tag

Hozzászólás 
Nekem csak pár egyszerü kérdésem / kérésem lenne.
nagy köszöném ha vki válaszolna.

1) Ha a voda mindenképp LIVE-ba árulja, külön kérésre leszedik a live szoftot vagy ezt másképp kell megoldani?

2) Hol van az a hely (BP )potosan cim szerint ahol cserélik a szofot különösebb akadékoskodás nélkül?

3) Lehet-e a telefonkönyvét outlookkal szinkronizálni?

4) Valaki irja le legyenszives, hogy egy névhez
egész pontosan milyen bejegyzések tárolhatók el?

5) Tudja vki mi lesz a lényeges különbség A T610 és T620
kötött?

hétf. szept. 22, 2003 21:40
arany tag

Hozzászólás 
Nekem csak pár egyszerü kérdésem / kérésem lenne.
nagy köszöném ha vki válaszolna.

1) Ha a voda mindenképp LIVE-ba árulja, külön kérésre leszedik a live szoftot vagy ezt másképp kell megoldani?

2) Hol van az a hely (BP )potosan cim szerint ahol cserélik a szofot különösebb akadékoskodás nélkül?

3) Lehet-e a telefonkönyvét outlookkal szinkronizálni?

4) Valaki irja le legyenszives, hogy egy névhez
egész pontosan milyen bejegyzések tárolhatók el?

5) Tudja vki mi lesz a lényeges különbség A T610 és T620
kötött?

hétf. szept. 22, 2003 21:39
Hozzászólás 
Találkoztam egy érdekes jelenséggel, és nem tudom eldönteni, hogy a telefon vagy a szolgáltató hibája-e.

Arról van szó, hogy néha, főleg a menükben való lépkedés, játék, vagy bejövő hívás után a kijelző tetején megjelenik egy áthúzott telefonkagyló alakú ikon, mely a leírás szerint azt jelenti, hogy nem tudok hívásokat fogadni. Ez valóban így van, ha hívnak, a hangpostára fut, ellenben kimenő hívásokat mindig tudok indítani. Ha ki-bekapcsolom a telefont, mindez megszűnik. A jelenség helytől, időtől, térerőtől függetlenül jelentkezik.
A Vodafone ügyfélszolgálata szerint a telefon "elveszti a kommunikációt a hálózattal, ezt jelzi" (??).

hétf. szept. 22, 2003 20:21

Hozzászólás 
eent610!

Bizony, csakúgy, mint az infránál, itt is be kell kapcsolni kézzel a BT-t. Igen, ez valóban fáradságos munka :-), de ennyit tenni kell azért, hogy ne legyen állandóan látható a telefon BT-n keresztül (akár illetéktelenek számára is). Ha nem számít (sokat) a készenléti idő, akkor állandóan bekapcsolva hagyhatod a BT-t, kb. 30%-kal bír kevesebbet a tel úgy.

B!

hétf. szept. 22, 2003 18:54

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most probálgatom a bluetooth dongle-t. Ezen keresztül a w2k tényleg kvázi külön meghajtóként látja a tel-t.

Egy kérdés viszont: ha szinkronizálni akarok, akkor a telefonon mindig külön be- majd ki kell kapcsolni kézzel a BT-t, vagy van egyéb megoldás?

hétf. szept. 22, 2003 16:42
vas-tag

Hozzászólás 
Én pont fordítva szeretném küldeni a képeket, tehát
telefonról a számítógépre.
Vki azt írta, hogy az XP meghajtóként látja a telefont, a
win2000 viszont nem. (legalábbis nekem) Ezért egyelőre csak
úgy tudok képeket másolni, hogy egyenként átküldöm IR-el.
Így már érthető a problémám?

fota

hétf. szept. 22, 2003 14:08
arany tag

Hozzászólás 
jaja meg az s55-bol is:)

hétf. szept. 22, 2003 13:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
winxp=win2000+nehany aprosag
Egyszerre jelolj ki tobb fajlt, majd ugy kuld at.

Valoszinu a telefonon kell majd mindegyiknel yes-t nyomni
kulon-kulon.

hétf. szept. 22, 2003 13:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Két kérdésem lenne hamarjában:
1. ez a software frissítés mennyibe fáj
2. ha nincs XPm, csa win2000 fut a gépen, akkor hogyan tudok egyszerre több képet gépre tölteni? Mert az, hogy egyenként IR-el az azért eléggé gáz. Van ehhez vmi progi?

Köszi:

fota

hétf. szept. 22, 2003 13:41
vas-tag

Hozzászólás 
Aha, tehát ha látnánk a T610 fájlrendszerét, akkor meg lehetne csinálni. (fájl-buherással)
Akkor felejtsd el. Én nem tudok ilyen lehetőségről a SE-ok esetében..
Vagy másoknak van valami ötlete?

Burgi

hétf. szept. 22, 2003 13:38
arany tag

Hozzászólás 
Tombike, átjöttél ide a Siemens S45 és ME45 sw update
topicból :)

hétf. szept. 22, 2003 12:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
burgi koszi!

nekem a webviewer piszkalt ver de nem tudom itt h veszi be
a rendszer a lenyege h ez regisztralt verzio de a regkod a
storage konyvtarba megy a storage meg nem megy fel a t610-
re

otlet?? s55 nel hibatlan volt

hétf. szept. 22, 2003 7:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
JeffConnery,
Koszi kihangosito infot. Nem olcso, es a gaz hogy szerintem itthon tuti 11-12e korul lesz.. :( Az az egyetlen gaz, hogy olyan jo lenne ha a teloban lenne, mert igy nyugodtam magammal tudnam vinni barhova.. Bar gondolom ez jobb, meg hangosabb, meg a fene tudja milyenebb.. :)

Steve_Hun,
Kosz az elolap infot. Igazabol valoban nem draga, a 6510-es muanyag elolapom 8500 Ft volt anno.. ;) Meg nem tudom eloben melyik szebb, a kek-fekete vagy voros-fekete (nem Stendhal-tol.. :o)) kombinacio? Az Evicbe mindenkeppen el kell mennem, mert sajnos az FM Radios headsetem kicsit kontaktos lett.. :(( DE akkor majd megnezem azt is.. :)

A SonyEricsson kepkezelese sajnos olyan, hogy aranyosan a kerpnyore meretezve 16 bit-per-pixe-es elonezeti kepet ment el.. Tehat ha pont egy kepernyonyi a kep, akkor az 40 kbyte plusz lesz.. :( (fekvo kep eseten termeszesen kevesebb..) Remelem, hogy egyser rajonnek a fiuk, hogy elegendo lenne csak az ikon nezethez szukseges kepet eltarolni (amely ennek csak az egytizede), ugyanis utana a kep megtekintesekor mar lenne boven ideje kisomagolni a 32 MHz-es ARM-nek, feteve ha kicsit optimizalt algoritmust haszanlnanak.. Es akkor lehetoseg lenne a kepek zoomolasara is megtekinteskor.. Ezt az elvt koveti alegtobb telefon amugy es nem erzem a sebessegbeli elterest.. :( Remelem a fiuk majd osszekapjak magukat egy kicsit! :)

(An)Dante

vas. szept. 21, 2003 21:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
2 sorral lejjebb neztel volna, es az egyik kerdesedre
megvan a valasz. Amugy a vodas T610 ugyanaz, mint a sima,
csak mas a szoftver.

vas. szept. 21, 2003 19:15

Hozzászólás 
mb702!

T300 levehető elő- és hátlapos, minden olyan telefon recseg-ropog. T610 fix elő- és hátlapos (ok, szervizben lehet cserélni, de az ugye kicsit biztosabban tart), emiatt sokkal masszívabb. A T68-hoz hasonlítanám csavarodási merevségben :-)))), talán még jobb is nála. Kijelző tényleg nem vészes, nagyon is megszokható, nem kell Samsungokkal váltogatni naponta és akkor nem lesz vele semmi gond. Voda sajnos gányol a Live-val, elvileg a gyönyörű szép aluházra rányomják a Voda feliratot, lehet kaparni lefele. Nem szép dolog tőlük. Szoft terén nem tudok mit mondani, hogy ráteszik-e a nem Live-osat. Erről majd egy bölcsebb fórumozó talán többet elárul...

B!

vas. szept. 21, 2003 19:01

Hozzászólás 
Steve!

Köszi a válaszokat! Igazad van, élõben még nem láttam a
telót, csak hallottam ilyen-olyan forrásokból, hogy a
kijelzõje nem az igazi. Nekem eddig T300-as volt a
kezemben, a tudása, menüje, kinézete tetszett, egy dolog
nem, a mûanyag hatás és a "ropogása", gondolom a mûanyag
illesztések miatt. Ez itt is meg van, vagy az alumínium és
az miatt, hogy ez más kategória, ilyen nincsen?
A vodafone-os és live-os származás csak a belsejében
(szoft) látszik, vagy a telefon külsején (elõlap, stb) is?
A garanciális szoft upgrade-ot megcsinálják gond nélkül és
akkor eltüník a live-os menü, vagy marad a "sufni-tuning"?
Köszi még 1x, és bocs a hülye kérdések miatt!

vas. szept. 21, 2003 16:48

Hozzászólás 
koszonom a valaszt...

azaz, akkor csak nem hivatalosan tudom a live **** eltuntetni...de akkor megy a gari is vele...

Szerintetek megeri..???

vas. szept. 21, 2003 15:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha lives szoft van rajta, akkor hivatalos szervizekben
csak azt fognak ratenni, max frissebbet.

vas. szept. 21, 2003 14:52
vas-tag

Hozzászólás 
Tombike!

Gondolom azt akartad írni, hogy van egy jar és egy jad fájl! A jad-ot mellőzheted, az csak afféle "extra", pl. ha wapról töltöd le, és a jad-ra nyomsz, akkor szép színes ábrával fogja kiírni, hogy "elmentve a ...". egyébként meg simán írja ki. (számomra ennyi).
Ha a számgépeden van infra, akkor tedd a telót elé, aztán a xyz.jar-ra jobbklikk, send to infrared recipient (küldés infravörös címzettnek), aztán a telón jóváhagyod.

Ennyi. De ha fullos a webviewered, akkor küldd el lécci!
burgi@freemail.hu

Kösz!

Burgi

vas. szept. 21, 2003 14:38

Hozzászólás 
valaki legyenszives es irja meg, hogy hogyan kell megnezenm milyen szoftver van a t610-ben

kezdo vagyok, de a voda live-ot k***a el akarom tuntetni...

ezt csak pesten tudom megtenni? az EVIC-ben?...en gyori vagyok......

Es milyen engedelyt kell kernem a vodafone-tol, hogy ne veszitsem el a garanciat?

vas. szept. 21, 2003 12:44
platina tag

Hozzászólás 
@mb702 Mi az, hogy a "{I}kijelző tényleg olyan "****"{/I}"??? Először nézdd meg és csak utánna írj ilyeneket!! Ezt kitől hallottad? SZVSZ a kijelzője gyönyörű!!!! A 65K szín elég meggyőzően hat (előtte T68-at használtam)!! A csengőhangok nagyon jók (32 szólam azért már nem a sima nyávogás kategória), bár egy kicsit talán lehetnének hangosabbak (problémám még nem volt belőle)! SMS jelzése 8 féle módon történhet (jó, mondjuk van köztük egy "néma" is). Rejtett hibák? Talán a képkezelés: azért, hogy gyorsabb legyen a telefon minden kép mellé elment egy "előnézeti képet" és ezért a kép a valós méreténél több helyet foglal a memóriából. A Java progik futtatása lehetne gyorsabb, viszont a Mophun tökéletesen megy (nekem egyelőre jobb játékokat sikerült szerezni mophunban mint javat, persze ez nem mérvadó). A telefon kinézetéről teljesen egyetértünk: csúúúúúúcs jó. Apró szépséghibája, hogy min. naponta 1X takarítani kell a mellékelt törlőkendővel, mert különben elég gányul néz ki a telefon (minden meglátszik rajta). De addig jó, míg ez a legnagyobb bajom vele. Én R1L soft.-tal használom (előtte Live!-os volt) és a prediktív szövegbevitel valami fantasztikusan megkönnyíti az SMS írást! Ha ezek után is van valami kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan, megpróbálok válaszolni rá!

@An-Dante.. Piros előlapot már fel tudnak rá tenni az Evic-ben. Két hete voltam ott soft. upgrade-en és akkor mutatta is a hölgy a pirosat. Jól nézett ki. Kékre azt mondta, hogy kb 2-3 hét múlva lesz nakik, úgyhogy már lehet, hogy az is van! Kérdeztem az árat is: szereléssel együtt (ha jól emlékszem) 5X00 Ft. Szerintem az nem olyan vészes (főleg, hogy az arany T68-amból 12750-ért csináltak {B}volna{/B} fehér-kék T68-at)!
u.i.: mielőtt valaki megint megkérdezi: EVIC Service & Repair Hungary KFT. Budapest X. Szent László tér 20.

Steve

vas. szept. 21, 2003 11:58

Hozzászólás 
Sziasztok!

Gondolkodok egy T610-es beszerzésén, de még van egy-két kérdés, ami számomra nem világos. A kijelzõ tényleg olyan "****"? Milyenek a csengõhangok, minõség/hangerõ szempontjából? Az üzenetjelnek csak a szokásos háromféle ericsson jelzések adhatóak meg? Egyéb rejtett hibák, hiányosságok? Egyébként a telefon kinézete nekem nagyon tetszik, a tudása pedig meggyõzõ.
Köszi elõre is a válaszokat!

vas. szept. 21, 2003 10:34
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Killerno: http://mgextreme.uw.hu/Oscar/Oscar.html-en van egy pár fullos Mophun játék, Java-t meg találsz a: http://mobilegames.uw.hu/-n.
Ha esetleg olyan full játékod van, ami még nincs fent az oldalamon, elküldhetnéd e-mail-ban.

Oscar
kerlas@freemail.hu

vas. szept. 21, 2003 10:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun,
A legviccesebb, hogy nem csak kishazankban, de az USA-ban sincs ilyesmi.. Vagy lehet hogy csak rossz helyen kersek, de eddig ezeket a cumokat csak a SonyEricsson odlaaln lattam, eloben nem.. :((
Bar azert haragszom, hogy a kihangosito nem lett integralva a teloba, es hogy ez az asztali kihangosito sem temogatja a "Magic Word" funkciot.. :((

vas. szept. 21, 2003 8:20
vas-tag

Hozzászólás 
Ja es meg egy kerdes,bocs:Nem tudtok v.mi jo billiard jatekot,lehet javas is csak szines legyen+faxa!Koszi!Egyebkent nekem a telo nagyon bejon,az eddigi legjobb!

szomb. szept. 20, 2003 23:47
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Szeretnem megkerdezni hogy ez a mophun-os dolog hogy mukodik,van egy-ket full jatekom azokat is ra tudom tolteni a telora vagy csak demokat lehet?Esetleg tudnatok olyan cimet irni ahonnan fullos gamekat lehet letolteni?Elore is koszonom!

szomb. szept. 20, 2003 23:43

Hozzászólás 
weihe!

Az simán lehet. Ha nincs kis háromszög a térerőnél, akkor nincs GPRS. Én eddig ilyennel nem nagyon találkoztam, csak akkor, amikor már csak 1 pálcika volt a térerőn, de akkor már a hang alapú kommunikáció is felejtős volt. Ha végképp nem megy, akkor esetleg keress fel egy Westel boltot, ott egyből beállítják jól, és ki is próbálják. Nekem anno nagyon korrektek és jófejek voltak, MMS-t, WAP-ot, NET-et belőtték GPRS-en és CSD-n is. Szóval az a legtutibb...

Más. Volt anno ez a kódmemória probléma. Hogy át lehet írni illetéktelennek úgy a dolgokat, hogy a helyes ellenőrző szó mellett sem lesz helyes a kód. Nos, szórakoztam a kódmemóriával egy sort (igen, ma sok volt a szabadidőm :-)), és rájöttem még egy hibára. Nem ajánlott utánam csinálni. Szóval ha nem jó kóddal lépek be és megváltoztatom a belépési kódot, meg az ellenőrző szót, akkor minden kódnak fuccs. Ezentúl a rossz belépési kóddal olvasható információk lesznek a helyesek. És nem lehet visszacsinálni, csak egyenként, ha az ember ismét beírja a helyes kódokat. Végülis ez nem hiba, mert inkább gányolhasson egy illetéktelen arc a kódjaim között, de nem tudhassa meg őket, minthogy ilyen módon kiolvashassa a helyeseket. Azt meg csak észreveszem, ha valaki belekontárkodott a memóriába.

Még egy dolog. Ha a szabad memória 100K (jó, legyen 50K) alá süllyed, akkor elkezd kellemetlenkedni a tel. Témaváltásnál egy kis molyolás után beszól, hogy legyek szíves felszabadítani egy kis helyet, de a Javás játékok/alkalmazások sem szeretik, ha az ember csont nélkülire megtölti a memóriát. Persze ilyenkor jól jön egy-két törölhető kép :-)))

Na ez jó hosszú volt ;-)

B!

szomb. szept. 20, 2003 20:14
vas-tag

Hozzászólás 
De még csak ki sem jelzi a GPRS-kapcsolatot (elvileg ki kellene neki, ugye ?), csak azt írja, hogy "Nem sikerült a GPRS"
Lehet, hogy ennyire **** itt a "vétel" ?

szomb. szept. 20, 2003 19:59
vas-tag

Hozzászólás 
Hát a helyzet ua. :(

szomb. szept. 20, 2003 19:54
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi, megpróbálom (ha még lesz annyi időm, mert nemsokára
mennem kell innya :) )

szomb. szept. 20, 2003 19:47

Hozzászólás 
weihe!

Menj el a SonyEricsson.com oldalra, WAP konfigurátor, kiválasztod a megfelelő országot, szolgáltatót, szolgáltatást, beírod a számot. Elküldi, amit el kell, ezt te mentsd is el. Utána menj a kapcsolatok menüpontba (ahol a T610 meg egy P800 lát6ó :-)), Westel WAP GPRS. Az APN legyen wap, a név is (user id), meg a jelszó is. Így már mennie kell...

B!

szomb. szept. 20, 2003 19:13
vas-tag

Hozzászólás 
Legyetek szíves segítsetek !
Mit állítsak be, hogy westeles előfizuval menjen a wap GPRS-szel ! (természetesen a Westelnél bekapcsoltattam a GPRS WestelWAP szolgáltatást)
Már mittoménhányadszor letöltöttem a beállításokat, a Kapcsolódás/WAP-beállítások/WAP-profilok/ menüben ki is választottam a Westel WAP GPRS profilt is, mégis ahányszor csak akarok csatlakozni a wapra, kiírja, hogy GPRS nem sikerült, (és felajánlja a sima, vonalas behívásos wap-elérést (ami nagyrészt megy is))
Mit sz@bok el? Pls help !

szomb. szept. 20, 2003 18:50
arany tag

Hozzászólás 
AnDante,

Itt lehet kapni, de egy kicsit drágálom:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=32977

szomb. szept. 20, 2003 17:29
platina tag

Hozzászólás 
@Migaby Ha infrán kersztül unlock-oltad, akkor szólj nekem is!!!
:)))

@An-Dante.. SZVSZ sehol az ég világon nem lehet kapni ezt és a többi SE "ínyencséget" sem (MPF-10 vaku, HCQ-30 Autós kihangosító)! Egész Budapestet bejártam már vakuért, de mindenhol csak leesett az álluk: Telefonhoz?????? Vaku?????? Az Nincs!!!!! Megelégeltem és felhívtam az SE Help Desk-et és az ottani telefonos csajt is megleptem a hírrel, hogy egyáltalán létezik ehhez fogható dolog. Majd pár perc keresgélés után azzal a válasszal tért vissza a vonalba, hogy november végén, december elején jelenik meg. Ezek után megkérdeztem, hogy akkor a honlapjuk szerint miért kapható Magyarországon? Én azt nem tudom, a honlapot ne mi szerkesztjük - hangzott a válasz..... Ebből kiindulva még egy pár hónapig szerintem ne nagyon keresgéld! Bár sose lehet tudni...

Steve

szomb. szept. 20, 2003 15:20

Hozzászólás 
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!!! Letöltöttem az unlock gold edition-t, de nem tudom mit tegyek, hogy csináljon is valamit. IR portot használok hozzá...
Köszi

szomb. szept. 20, 2003 14:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hosszú kimaradás után újra itt.
A kérdésem a következő:
hétköznapi gyakorlatban az alapvető funkciók hívás (és hívásinfók), sms-ezés, wap és email elérése macerás, vagy megfelelő beállítások után egy-egy gombbal, ésszerüen lehet-e kezelni. ( T310-em volt, és azzal elégedtlen voltam, de nagyon.)

szomb. szept. 20, 2003 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
[Kerdes]

Sziasztok, CSS-20 asztali kihangositot keresek T610-hez.. Nem tudja valaki, lehet mar kapni nalunk?

http://www.sonyericsson.com/images/spgc ... 0_1090.jpg

Koszi! :)

pén. szept. 19, 2003 23:37
arany tag

Hozzászólás 
Ha valakit érdekel eladom a telefonom. T610 független. A legjobb lenne GX20 csere, de természetesen kpért is jó. 72000-et kérek érte. mail: muranyit@dravanet.hu tel:70-3160079

pén. szept. 19, 2003 12:21
arany tag

Hozzászólás 
kernek egy kis segitseget hogy tudom infran rakuldeni

van egy jar es egy jar fajl

egyiket megeszi a masikat nem de kell mind a ketto ha konyvtarostol rakom ugy meg nem keri.........

pén. szept. 19, 2003 9:42
vas-tag

Hozzászólás 
Tombike!

Infrával rá tudod nyomni a telóra, vagy valahova felteszed a wapra (pl. tagtag.com) és letöltöd. Nekem is elküldhetnéd, ha tudod! burgi@freemail.hu

Köszi!

Burgi

pén. szept. 19, 2003 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jelen :-)

Ezüst szinü, Westeles példány. Mit érdemes mellé venni Pc-s kapcsolatnak - én Bluetooth-on gondolkodom. Egyenlőre se a wap, se az emil nem megy rajta, de épp 14órája használom. Accompi után néha nem érzem hogy van nálam teló :-)

pén. szept. 19, 2003 9:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 79  Következő