|
Szerző |
Üzenet |
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Zsolti drága nem kötelező!
Senki sem mondja azt, hogy ne a Pannon vagy a Westel
hasonló szolgáltatását használd, tehát nem kell meggyőznöd
senkit.
Bizonyára változni (javulni) fog a helyzet, mint ahogyan
azt tapasztalható volt már a Vodafone más sokat szidott
szolgáltatásával kapcsolatban is.
Ha ezt te nem tudod kivárni, akkor nyugodtan fizess be más
szolgáltatónál. Nekem a semminél, ingyen még ez is jobb.
|
szer. ápr. 16, 2003 10:56 |
|
|
Vendég
|
Nem sajnáltam az idot, és utánanéztem:
Pannon GSM POP3/SMTP szerver elérése:
"Pannon GSM internet hívás, vagy GPRS Internet
szolgáltatását használva. Amennyiben Ön más
internetszolgáltatón keresztül csatlakozik az Internethez, a
szolgáltató SMTP szerverét kell használnia."
PannonData szolgáltatás belépési díja: 1250.- Ft
PannonData szolgáltatás havi alapdíja: 625.- Ft
Percdíj: 50/20/10 Ft idoszaktól függoen
(+fax is rendelheto ugyanennyiert)
Vodafone:
Adatforgalmi és faxszolgáltatás belépési díja: 2500.-
Adatforgalmi és faxszolgáltatás havi alapdíja: 1250.-
Percdíj: általános hívásdíj
Ezzel olcsóbban megúszod, mint GPRS-szel.
Parancsolsz még valamit?
|
szer. ápr. 16, 2003 10:36 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szerintem ez a 3125Ft nem olyan nagyon vészes a netért, de ez egy egészen más topic.. Ha el akarod érni a leveleid, akkor ezzel simán megteheted bárhol, ha van olyan telód vagy PDA-d (PPC) vagy egy olyan telód 3650, 7650, P800 stb.
Amúgy a GPRS szolgáltatás is nagyon sokat javult a kezdetekhez képest!
http://www.hardwareoc.hu/modules/phpBB2 ... 46dd2d.jpg
|
szer. ápr. 16, 2003 10:16 |
|
|
JuliusGSM
|
Aktiválás utánni 22.óra...
Még mindig nem tudok bejutni a BEÁLLÍTÁSOK menübe...
Kezdek morcos lenni...
|
szer. ápr. 16, 2003 10:13 |
|
|
JuliusGSM
|
Aktiválás utánni 22.óra...
Még mindig nem tudok bejutni a BEÁLLÍTÁSOK menübe...
Kezdek morcos lenni...
|
szer. ápr. 16, 2003 10:12 |
|
|
zsolti4
|
Email klienshez máshol pl. pgsm nem kell internet
előfizetés,csak külön erre is létezik olcsó előfizetési
lehetőség. Havi 3125Ft csak arra, hogy a telóm
automatikusan leszedje az emaileim, luxus.
Sms webről: sok-sok tucatnyi szolgáltatót tudnék említeni a
westelen kívül, aki ezt megengedi ingyen. Mégha ezt esetleg
csak a saját hálózatba tenné meg, napi limittel, még az is
jobb lenne, mint 135 karakterért fizetni 30 valahány
forintot. Ez ugyanúgy nem lesz használva, mint a körsms.
A szo-szo dolgot nem értem. Használtad már a primpostát
vagy a freemailt wapon? Mert akkor látnád a jelentős
különbséget.
A biztosan javul ha fizetős lesz dologban a Vodánál nem
lehet hinni.
|
szer. ápr. 16, 2003 10:01 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Ne a pop3-assal szedd le, hanem továbbitsd a levelet a
vodás címedre és akkor kapsz értesítést!
|
szer. ápr. 16, 2003 9:49 |
|
|
Vendég
|
Na fussunk csak végig ezeken:
> Vitamaxosok kizárva
ezt elfogadom,
> Email kliens csak internet előfizetéssel
hát hogy a túróba lenne másképp? E-mail klienst csak
adatforgalommal lehet használni -> analóg adathívás vagy
GPRS. Vagy gondoltad, hogy a két szép szemedért ingyen
betárcsázhatsz és leszedheted a leveleidet? Ezt egyetlen
szolgáltató sem adja a világon.
> Sms küldés webről csak pénzért
IMHO jogos, az én káromra ne terheljék a hálózatot ingyenélo
SMS-ezgetok.
> Sms értesítő semmi jelentősebb érdemi infót nem tartalmaz,
jogos, de remélem, nemsokára változni fog.
> Wapos felületen a kezelés bonyolultabb mint máshol.
Szo-szo.
> Magyarán gagyi.
Összességében nem vészes, plána ha lesz még jobb is. És ne
felejtsd el, hogy most még ingyenes. Biztosan javul, ha
fizetos lesz.
|
szer. ápr. 16, 2003 9:40 |
|
|
zsolti4
|
Nekem az előbb azt mondta egy srác a 1270-en, hogy
egyenlőre csak annyi jön sms-ben, hogy jött egy emailed.
Mondom én hogy a német T-email is jobb ennél sokkal!
Ott ráadásul wapról is nickname van.
Sajna a Vodafone email kiagyalói/kivitelezői tettek róla,
hogy teljesen értelmetlennek lássam a szolgáltatásukat.
Vitamaxosok kizárva,
Email kliens csak internet előfizetéssel,
Sms küldés webről csak pénzért,
Sms értesítő semmi jelentősebb érdemi infót nem tartalmaz,
Wapos felületen a kezelés bonyolultabb mint máshol.
Magyarán gagyi.
|
szer. ápr. 16, 2003 9:28 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Nekem egyelőre nem úgy működik a dolog, ahogy az le van írva. Azaz külső emil fiókba érkező levelekről nem jön értesítés, ha meg a vodafone-os fiókba küldök levelet, még mindig a hívja a 170-et szöveget küldi, sehol se a küldő neve, meg a tárgy
Ha ez így marad, akkor max csak arra fogom használni, hogy ha nagyon sürgős valakinek emilt küldenem, akkor azt a telóról wapon keresztül megoldhatom.
|
szer. ápr. 16, 2003 8:21 |
|
|
Cs
|
An-Dante!
Nem itt a Vodafone mail topicban kéne erről vitatkozni. Röviden csak annyit tudok mondani, hogy részben igazad van. Ezt leginkább arra értem, hogy az SMS értesítés valóban kellemetlen része a dolognak. A többiben nem tudok egyetérteni.
"Miért is jó, hogy 250Ft-ért lesz egy email címem amit a bazi drága Westel WAP-on keresztül nézegethetek, vagy akár WEB-en?? Arra ott van pl a MailBOX, ahol 10 mega tárhelyed van, de nagyobb tárhelyet és akár SMS értesítését is kérhetsz."
Érdemes lenne jobban megnézegetni, hogy mit is tud a rendszer, mert ennél sokkal több szolgáltatást kínál. A Mailboxnál pl. van ügyfélszolgálat? Szerintem nincs. Csak egy mail cím és ha írsz nekik, akkor néha 2 nap múlva válaszolnak. Szóval ha problémád van és gyors megoldás kell, akkor fújhatod.
"Amúgy minden újabb 5 mega + netto 100Ft, tehát az 50 mega 1100+ÁFA.. Vicces."
Szerintem nem. Úgy kéred, ahogy neked jó, senki nem kötelez, hogy 50 megát használj. Viszont ha nagy tárhely kell, akkor lehet annyi is. Azt hozzáteszem, hogy a piacon viszonylag kevés levelezőrendszer kínál 50 megás tárhelyet és kevés levelezőrendszernél választhatod meg rugalmasan a tárhely méretét.
"Az SMS értesítés persze a Mailboxnál drága.. 500 Ft / 15 éretsítés, de legalább kontrolálható, a Westelnél 15 Ft / SMS.. "
A Mailboxnál nem kontrollálható, hiszen megkéred és amíg el nem fogy, addig működik (megjegyzem, hogy használtam és elég rossz tapasztalataim voltak, mondjuk 2 órával később megjött az SMS a mailről). A Westelnél, a leírtakkal ellentétben teljesen személyre szabhatod, hogy miről kérsz SMS értesítést. Megadhatod, hogy mely e-mail címekről, mondjuk milyen sürgősségű, milyen tárgyú levelekről és milyen időpontban érkező levelekről kérsz SMS-t!!! Van ilyen a Mailboxnál? Vagy más ingyenes rendszernél? Szerintem nincs. Szóval a 777westel mail valóban ellenőrizhető, a Mailbox nem.
Szerintem az lenne a legjobb, ha átnéznéd a szolgáltatásokat és utána alkotnál véleményt. Akkor is lehet kritikus megjegyzésed, de legalább jobban tudod, hogy mit bírálsz.
Üdv.
(folyt. inkább a 777westel mail topicban)
|
szer. ápr. 16, 2003 8:04 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Cs,
A Westel 777Mail szolgáltatását egyáltalán nem értem.. Miért is jó, hogy 250Ft-ért lesz egy email címem amit a bazi drága Westel WAP-on keresztül nézegethetek, vagy akár WEB-en?? Arra ott van pl a MailBOX, ahol 10 mega tárhelyed van, de nagyobb tárhelyet és akár SMS értesítését is kérhetsz.. A szervező funkció meg szinte senkit nem érdekel, mivel a legtöbb telefonban már nagyon jó naptár van, nekem vagy 500 bejegyzést lehet belepréselni..
Amúgy minden újabb 5 mega + netto 100Ft, tehát az 50 mega 1100+ÁFA.. Vicces.. Ráadásul Dominósoknak max 10 mega lehet, amely pontosan megegyezik az INGYENES Mailbox méretével.. Az SMS értesítés persze a Mailboxnál drága.. 500 Ft / 15 éretsítés, de legalább kontrolálható, a Westelnél 15 Ft / SMS..
Szóval ennyit a Westelről..
Gondolom a Voda sem lesz végig ingyenes, de a VodaMail-nél legalább értem és érzem, hogy i a szolgáltatás lényege.. A 777Mail számomra egy szégyenteljes fizetős alternatívát kínál az ingyenes e-mail szolgáltatók mellett..
|
szer. ápr. 16, 2003 7:42 |
|
|
zsolti4
|
Most hogy webről is ránéztem, és beállítottím 1-2 dolgot, látom csak hogy sms küldés 135 karakter. Gondolom azért a teljes árat ki kell fizetni érte. Az alisa hogy megy? Engedi a rendszer a több ugyanolyan aliast is?
|
szer. ápr. 16, 2003 7:37 |
|
|
zsolti4
|
Ha fgyelmesen olvasol, rájöhetsz, hogy én VODAFONOS vagyok!
Amúgy pár hónapja pannira is elküldte. Most nem tudom.
|
szer. ápr. 16, 2003 7:18 |
|
|
Intruder
vas-tag
|
Hellhammer!
A FlashGet -es dologra a megoldás:
-Kiegészítők/Beállítások/Figyelés/ alul a ".EXE" kitörlése.
Remélem segítettem, de szerintem azóta már magadtól is rájöttél!
|
szer. ápr. 16, 2003 6:36 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Másrészt a Vodafone Mail postafiókodat is beállithatod (a Web-es felhasználói felület Beállitások menüpontjában) úgy, hogy a postafiókba való belépéskor fogadja a külső emailcimre érkező elektronikus leveleidet. (amennyiban a külső email szolgáltató támogatja a POP3 vagy IMAP4 letöltést)
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/v ... email.html
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/v ... ernet.html
KRF
ui: nem kell elolvasni, nem azért van...
|
kedd ápr. 15, 2003 22:06 |
|
|
Pittor
|
Köszi Online-Súgó
|
kedd ápr. 15, 2003 21:14 |
|
|
Pittor
|
Köszi Online-Súgó
|
kedd ápr. 15, 2003 21:14 |
|
|
Pittor
|
Azt a külsö emilt valaki elmagyarazna? Pl. mailbox illetve freemail cimet neznek vele. THX
Pjotr
|
kedd ápr. 15, 2003 21:09 |
|
|
DEXTER
|
Zsolti4:
Figyu! Ez a T-emailes dolog neked milyen telcsire megy, mert en pannonnal probaltam regisztralni, de nem kuldi el meg a One time pass-t sem.... (
|
kedd ápr. 15, 2003 20:38 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
zsolti4 az örök elégedetlen Keep cool, man!
Rákérdeztem délután az ügyfélszolgánál erre a beállításoknál hibaüzenet dologra, és nekem is azt mondta, hogy várjam meg a 24 órát, ha akkor sem megy akkor panszkodjak megint. Egyben megkérdeztem az sms értesítőt is. Azt mondta, hogy egyelőre a szerver sablon üzeneteket küldözget, ha fennmarad ez az állapot, akkor nagyon megköszönnék, hogy ha jelezném feléjük a hibát. Szóval szerintem nem így van ez eredetileg kitalálva, hanem a rendes leírás szerintire szeretnék összehozni. Várjuk ki szerintem a 24 órát, és akkor majd mehet a kaka.
Amúgy meghalgattam egy mail-t a 170-en a gépi beolvasással. Nagyon mókás élmény volt hallani a barátnőm csipkelődős hangvételű levelét a gép monoton hangján hallani
Hellhammer, az örök optimista
|
kedd ápr. 15, 2003 19:59 |
|
|
SGKing
|
Ok! Keine pánik! Ez van, ezt kell szeretnünk!!!
|
kedd ápr. 15, 2003 19:58 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
zsolti4 az örök elégedetlen Keep cool, man!
Rákérdeztem délután az ügyfélszolgánál erre a beállításoknál hibaüzenet dologra, és nekem is azt mondta, hogy várjam meg a 24 órát, ha akkor sem megy akkor panszkodjak megint. Egyben megkérdeztem az sms értesítőt is. Azt mondta, hogy egyelőre a szerver sablon üzeneteket küldözget, ha fennmarad ez az állapot, akkor nagyon megköszönnék, hogy ha jelezném feléjük a hibát. Szóval szerintem nem így van ez eredetileg kitalálva, hanem a rendes leírás szerintire szeretnék összehozni. Várjuk ki szerintem a 24 órát, és akkor majd mehet a kaka.
Amúgy meghalgattam egy mail-t a 170-en a gépi beolvasással. Nagyon mókás élmény volt hallani a barátnőm csipkelődős hangvételű levelét a gép monoton hangján hallani
Hellhammer, az örök optimista
|
kedd ápr. 15, 2003 19:58 |
|
|
zsolti4
|
Tudod veled az a baj,hogy kurvára nem figyelsz!! Arról ugatok már előtted én is, hogy az email kliens csak net előfizuval megy! Sőt! Mielőtt a vodamail beindult volna, az email kliensek (eggdrop,debian) szintén csak vodanet előfizuval mentek!! A TETVES **** VODAMAIL WAPOS VERZIÓJÁNÁL MEG ÉRTELMETLENÜL 4-SZER TÖBBET KELL KATTINTGATNOM MINT A NÉMET T-EMAILLEL,RÁADÁSUL A NÉMET AZ RENDES SMS ÉRTESÍTŐT KÜLD! T-email is the best!
|
kedd ápr. 15, 2003 19:43 |
|
|
SGKing
|
BOANerges sajna ebben igazad van!
Mert nem lenne rossz az sem, ha csak a pop3-smtp-t tudnád használni. De a vodafone esetében ez nem megy, főleg nem gprs-el. Azt meg lehet oldani, hogy más szolgáltatóhoz csatlakozol az ő számukat betárcsázva. Én ezt a 9210-emmel használtam, hiszen ebben a kitűnő készülékben nincs gprs. Ezért a westeles címemet használtam, a 06309301301 betárcsázásával. Ez akkor nagyon jó, ha ide csak a fontos mailek érkeznek, és nem reklámok, mert úgy kicsit költséges lehet. (más hálózatba irányuló hívásnak számít) Azt is jó tudni, hogy a mobilszolgáltatók nem támogatják az 51 es behívószámot, ami a dial up-os csatlakozáshoz kellhet. Ezért is használtam a westelt vodáról...
|
kedd ápr. 15, 2003 19:39 |
|
|
BOANerges
|
Sziasztok!
Engem csak az szomorít el, hogy ha pl. N-7650 készülékről akarom használni a POP3, ill. SMTP által (egyéb e-mailcímekről leveleket ide továbbítva/átirányítva), akkor a 1270 szerint elő kell fizetnem a GPRS NET-re, ami nekem drága, mert nincs rá szükségem.
Érdekes, hogy pl. a PGSM mekk tudta oldani havi 375 Ft.-ból úgy, hogy a pannonos kártyámról kitűnően működött (mobil internet előfizetés nélkül).
Hiába fizetem továbbra is a PGSM-nél a mobil postát, az oVodafonos kártyámmal nem tudok se fogadni, se küldeni a pannonos POP3/SMTP-t használva. Mellesleg nem müxik se a Freemail-es POP3, sem az Eggdrop-os SMTP a telcsimről, bár ehhez szagtanácsot a N-7650 -es fórumban kértem -eddig sajna eredménytelenül-.
Bocsi, ha hosszú -és esetleg OFF is- voltam, segítő tanácsokat továbbra is szívesen várok.
Bélus.
|
kedd ápr. 15, 2003 19:20 |
|
|
SGKing
|
Ui.: Azért annak örülük, hogy a vitamaxosoknak nincs ez a szolgáltatás, hiszen közel nem fizetnek annyit mint mi. (nem gonoszkodás)
|
kedd ápr. 15, 2003 18:45 |
|
|
SGKing
|
Üdv All!
Én kb reggel 8-kor érdeklődtem a vodamail megrendelésével kapcsolatban, és mondta az uriember, hogy du. 1-től. Na mondom ok.Kb 11 fele volt valami gondom, és felhívtam őket, és úgy végül erre is rákérdeztem, és azt mondta hogy azonnal is regisztrálhatja. Vártam kb 1-ig,de semmi és meglestem a net-rendelőt, és ott is bejelöltem rá 5 percre jött az sms. Az smtp hitelesítéssel megy csak.
Na ennyi.
|
kedd ápr. 15, 2003 18:35 |
|
|
zsolti4
|
A neten be lehet állítani végre,hogy ne csak annyi jöjjön sms-ben,hogy jött egy emailem?
|
kedd ápr. 15, 2003 18:30 |
|
|
Galahed
ezüst tag
|
Nem volt 2 perc ami alatt megjött a válasz sms, hogy mi a
jelszóm.
A beállítások menu most éppen nem müxik. arra
gyanakszom,hogy amikor éppen nem elérhető akkor Ők
motoszkálnak benne... szóval frissitik vagy állítgatják a
szerverüket.
|
kedd ápr. 15, 2003 18:12 |
|
|
Galahed
ezüst tag
|
Ez most tényleg? Mióta? Valamikor nekem vasárnap pontban
éjfélkor renszeresen küldték a felszólitást, hogy átléptem
az 1 megát. Mindig vasárnap, 24.00 kor sms ben....
hali, de azért kösz az infot , nem tudtam.
|
kedd ápr. 15, 2003 18:06 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Azt tudom, hogy bruttó 375Ft lesz a havidíj. Sőt, az is le
van írva, hogy a más vodásnak szánt hangposta-üzenetek csak
promóciós jelleggel ingyenesek.
De ilyen üzenetenkénti díjat nem látok a leírásban, remélem
nem is lesz. Ha itt is fizetni kell majd az sms-
értesítőért, nos, már hívom is a lemondással a 1270-et.
KRF
ui: a fax szerintem is fizetős lesz
|
kedd ápr. 15, 2003 17:48 |
|
|
qwertyyyyy
|
én is már több mint 3órája várok az aktiválásra
|
kedd ápr. 15, 2003 17:37 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Nektekmennyi idő alatt aktiválták? Nekem 5 ótája függ. Oké, benne van a 24-ben, de akkor is megkérdezném.
|
kedd ápr. 15, 2003 17:35 |
|
|
Cs
|
Karfiol!
Nem bántottál meg. Ezt csak arra a megjegyzésre írtam, hogy milyen más a Vodamail a Westel 1 megája után. De a Dominósoknak is 10 mega lehet és még az is több, mint az 5. )
Cml!
Igazad van, nem túl örömteli az SMS díj. Csak halkan teszem hozzá, hogy a Vodafone az ingyenes időszak után várhatóan üzenetenkénti díjat kér majd (nem 100 százalék, de így tudom).
|
kedd ápr. 15, 2003 17:33 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Nálam most éppen közröhely tárgya a Vodafone, mert az időben befizetett havi számla nem jelent még meg náluk, és emiatt nem aktiválják a szolgáltatást.
|
kedd ápr. 15, 2003 17:29 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Az első e-mail cím esetén ez havonta 1100+áfa. És csak
havdíjas ügyfeleknek. Bocs Cs, nem akarlak megsérteni, de
ez úgy hangzott, mint a Pr.Perfekt 20Ft-os percdíja.
KRF
ui: azért ez is egy előrelépés - de nem mindegy, mennyiért.
|
kedd ápr. 15, 2003 17:26 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
A Westel 15 forintos SMS notifikációja viszont nagyon
elrettentő...
|
kedd ápr. 15, 2003 17:23 |
|
|
csics
vas-tag
|
Karfiol
En is hajtottam a dologra de nekem meglett a sajat kigondolt cimem... ))
Ez a "hiba 100002" nekem is van. 2 ora korul nem volt... (
|
kedd ápr. 15, 2003 17:21 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
"Öné a döntés: a Vodafone Mail SMS értesítése testre szabható, az üzenet küldője, tárgya vagy a sürgősség szerint."
Idézet az első levélből - ahaaaa, perszeeee
KRF
|
kedd ápr. 15, 2003 17:18 |
|
|
Cs
|
Galahed!
A Westelnél ma már akár 50 Mbyte is lehet. Minimum pedig 5 mega. Lsd. 777westel mail.
|
kedd ápr. 15, 2003 17:13 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Sőt, ahogy megnyitom a wapoldalon a Vodafone Mail menüpontot, a következő oldalon automatikusan kitölti a 70.telefonszám mezőt, és máris az opciókat mutatja. Jó, hogy ennyire védve van...
KRF
|
kedd ápr. 15, 2003 16:36 |
|
|
zsolti4
|
Ez a vodamail egy nagy rakás kaka. Az email értesítő gagyi, email kliens csak internetre, vitamax kizárva, az email olvasása wapon bonyolultabb elérni az emailt, mint a T-emailnél. Az meg ugye normális értesítőt küld.
|
kedd ápr. 15, 2003 16:19 |
|
|
Galahed
ezüst tag
|
Nekem is 100002 hiba a beállitásoknál.
az Üfsz azt mondta nyugalom a teljes aktiválás 24 óra,
majd ha letelik és nem müxik akkor hivjam újra. ( nagyon
udvariasak és segizőkészek voltak)
Szóval lehet, hogy tényleg van vmi lépcsőzetes frissitési
eljárásuk.
addig meg marad az a hüje jelszó: Mqw?T52%/=
|
kedd ápr. 15, 2003 16:12 |
|
|
Hot-Ice
|
Sziasztok!
Nekem nagyon hamar aktiválták, be is tudtam lépni és akkor jött a meglepetés: sem sms-t, sem faxot nem lehet küldeni róla! Később már csak a fehér mezőben motoghattam, a keretben lévő szövegekre (pl. fax, sms, emil-küldés) kattintgatva nem csinált semmit. De jelszót pl. simán tudtam változtatni.
Az üfsz először azt mondta, hogy a túlterheltség miatt nem működik, utána meg azt, hogy lépcsőzetesen aktiválják és azért nem megy. Szerintetek mi van itt?
WIN95 alatt, Opera 6,05-tel nyomom és a böngészőben engedélyezve vannak a keretek!
Üdv: Hot Ice
|
kedd ápr. 15, 2003 15:54 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Nem tudom, de WEB felületről a kép szerint simán megy az üzenet küldés/fogadás Amúgy van GPRS NET-em.. ;o)
|
kedd ápr. 15, 2003 15:34 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Nekem sem ment, de beszóltam a 1270-re. Elkérte a telszámot, meg a hibát (Error 10002). Aztán annyit mondott, hogy nagyjából fél óra múlva próáljam meg - és ment.
An-dante: de üzenetet csak akkor tudsz küldeni, ha van gprs net előfizetésed. Akkor pedig minek kell kétszer azonosítani? Ha megvan az előfizu, akkor tudsz kapcsolódni. Onnantól meg simán mehetnének a levelek, mint általában a szolgáltatóknál.
KRF
|
kedd ápr. 15, 2003 15:21 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Ha jól láttam csak az SMTP/POP3 esetén kell GPRS Internet szolgáltatás, vagyis ha az outlookod segítségével szeretnéd használni, nyilván az üzenetek számlázhatósága miatt van így. A WEB-es felület esetén hivatalosan nem kell semmi extra csak agy normál böngésző..
Bár azt még nem tudom, hogy hogyan számlázzák azt, ha egyszerre 20 helyre küldök hangüzenetet.. Vagy átküldöm vhova a faxot..
http://www.vodafone.hu/images/live/mail_1_nagy.gif
|
kedd ápr. 15, 2003 15:09 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Nekem még mindig nem megy a Beállítások
Amikor a beállítások gombra kattintok, ezt az oldalt próbálja megnyitni:
http://vodafonemail.vodafone.hu/wpphome ... heck.asp...
Utána vált valami error oldalra, amin bejön az említett szöveg. Kiváncsi vagyok mi lehet a gond. Win98SE oprendszerem van 6.0-s Internet Explorer-el.
Remélem otthon már tudok majd állítgatni.
|
kedd ápr. 15, 2003 15:08 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
|
kedd ápr. 15, 2003 14:57 |
|
|