|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Asszem a T-Mobile-nak nincs prepaidja, az összes többinek van, de elég drága fenntartani, mert kevés a rendelkezésre állási ideje. (Asszem talán 90 nap.) Kint él egy haverom, ha megmondod, melyik államokban érdekelne, akkor megkérdezem tőle, de tájékozódhatnál az aktuális csomagokról a szolgáltatók honlapjanin. Nincs már "huszonx" szolgáltató, nagyjából van T-Mobile, Cingular Wireless, AT&T Wireless, meg talán Nextel, hacsak még bele nem olvadt a T-Mobile-ba.
www.t-mobile.com
www.cingular.com
www.nextel.com
www.attwireless.com
Asszem ezek a lényegesek.
A haverom Westel Domino-t használ. )
|
hétf. máj. 05, 2003 21:42 |
|
|
Akoska1
|
{i}macskából is pre-paid-et venne{/i}
))
Ha belegondolsz, az a dög alaposan prepaid a maga módján.
Viszkasz, doki, ojtás, miegyebek jönnek előbb, aztán csak a szolgáltatás (hogy vakarhatod a pocakját)
|
hétf. máj. 05, 2003 19:31 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
...ezen a téren IS...
Magam voltam a szem- és fültanú a következőre egy igen látogatott magyar idegenforgalmi helyen: kissé túljátszott amerikai család nem hitte el, hogy nemzeti ünnep van, és nem tud a bankba bejutni az ő igényeik szerint. Egy pont angolul IS beszélő magyar családtól kérdezték, hogy mi van ilyenkor, és amikor hatvannegyedszer sem értették meg a fennálló helyzetet, a magyar családfő érthető indulattal rászólt a még mindig angolul magyarázó nagyfiára, hogy "hagyd már, nem látod, hogy csak amerikaiak?"
És ez nekem melegséggel töltötte el a szívemet. Nem azért, mert kussoltatták a Grieswald (vagyhogyhívják) famíliát, hanem mert megjelenni látok egy olyan szemléletet, ami ebből a helyzetből pontosan kiderül.
Nesze neked OFF.
Kanadában nincsen pre-paid, Torontóban él egy barátom, aki még macskából is pre-paid-et venne, ha lehetne, de telefonja post van.
|
hétf. máj. 05, 2003 18:36 |
|
|
Andris01
vas-tag
|
Én éltem kinn 2 évet, de nem nagyon hallottam pre-paidről. Biztos létezik, de sok jóra ne számíts! Ha államon kívül telefonálsz, az már természetesen távolsági hívás, az pedig zabálja pénzt, vonalason sem olcsó mulatság.
Én akiket ismerek mindenkinek post-paid van. Ezen a téren úgy érzem jóval előttük vagyunk. Az emberek nagyobb része még mindig a személyhívóra esküszik, nekem is azt adott annak idején a cég ahol melóztam, olcsóbb volt, ugyanúgy elérhető vagy, akár szöveges üzit is tudsz küldeni rá és csak egy elem kell bele.
|
hétf. máj. 05, 2003 18:25 |
|
|
Qksi
arany tag
|
Ez engem is érdekelne. Valaki?
|
hétf. máj. 05, 2003 16:58 |
|
|
JaniSMO
|
Azlenne a kérdésem, az USA-ban van-e pre-paid, és milyenek? állomnként változnak a szolgáltatók, vagy van összesen huszonx szolgáltató, és mindegyik mindenfele jó? Valaki aki kinnt él elmondhatná..Üdv.
|
hétf. máj. 05, 2003 16:54 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|