Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:27

Hozzászólás a témához  [ 141 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Westel - "jobbak vagyunk" 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Esetleg a Pannon is megcsinálja ugyanezt a max. kedvezmények igényybevétele és akkor időre osztva páratlan szám napi 8 óra 30Ft/perc, és a Westel szív a3órás kedvezményes idővel, vagy Voda 10 perc.

Mindenki azt választja ami neki megéri, ez független a reklámoktól. Én átlag 12mp-t beszélek, egyértelműen PANNON függő vagyok, más meg órákat, ki hinné hogy Westel előfizus, vagy csak Vodát hívsz, persze, hogy Voda előfizu.

Mellesleg kár, hogy itt már kisbetűzni kellett, nehogy vki azt is elolvassa, míg a Pannonn tényeket állított feketén-fehéren, ahol nem kellett kisbetűs megoldűáshoz folyamodni.

kedd máj. 20, 2003 10:49
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika:

Vettem az időjárásos célzásodat! :)) Felhős idő lesz holnap is!!! :))

kedd máj. 20, 2003 10:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika:

Vettem az időjárásos célzásodat! :)) Felfős idő lesz holnap is!!! :))

kedd máj. 20, 2003 10:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Az én véleményem az, hogy a Westel "egyértelműen" a Pannonra hegyezte ki a reklámját attól függetlenül, hogy a Matávos hírlevélben a Voda agresszív ár/reklámpolitikájáról papolt vmelyik góré...

Tehát hiába hasonlítgatunk... ők így akarták, megvan kinek szánták... ennyi!!!

Most én is jöhetnék azzal, hogy nekem 40% westel 35% voda 25% pannon... azaz majdnem egyenlített az általam hívott emberkék köre!!! (jó, bnő vodás, más kategória - nem soroltam ide) Nekem így sokkal egyszerűbb egy cityről dumcsizni... tudom, hogy mindenki félpercenként 27Ft... ennyi... úgyis a pénztárcámnak megfelelően fogok beszélni! Ha van lóvé a kártyámon és fontos a hívás akkor engedem, de ha nincs lóvé, vagy kevésbé fontos, akkor igyekszem mihamarabb befejezni! Hogy most 29 mp vagy 31 mp... így jártam! (tovább nem is megyek)

kedd máj. 20, 2003 10:44
vas-tag

Hozzászólás 
Ha 25 beszélhetek a f..omat sem érdekli,hogy minek hívják,csak az,hogy a legolcsóbb és abban az idõ-intervallumban a többi szolgáltató drágább.
De ez a vita már kábarévá kezd fajulni a véresszájú szolgáltató hívõk között.Vicces:)))))

kedd máj. 20, 2003 10:44
arany tag

Hozzászólás 
hali An-Dante!

ÉRdeklõdni szeretnék, hogy meg tudod-e irni nekem e-mailbe
mondjuk, hogy neked kb mikor járt le a húségnyilatkozatod
a duplára, s mit ajánlottak fel csak kiváncsiságbol a voda
nekeD?Kb mennyi forgalmad volt a husegnyilatkozat ideje
alatt...??Mert neke mis ilyen dijcsomagom van,csak nem az
én nevemen,de már át lehet irtani(átvenni) teljes
mértékben az elõfizut, de nem akarok feleslegesen 2500HUF-
ot kidobni az ablakon,ha elveszik tolem jovo juniusban,
hisz csak ezért vagyok elõfizus! HA nem esik nehezedre
megirnád a kérdéseimre a válaszod, feltéve ha nem tettem
fel tul indiszkrét kérdéseket!
ELõre is köszönöm válaszod

KRisztianxx

kedd máj. 20, 2003 10:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Attila: nem, nem. CSÚCSIDŐ-ről van szó. Hiába tologatod, akkor is csúcsidő. A 25 Ft az már nem csúcsidő, name kedvezményes, ahogy te is írtad. Csak lehet délelőttre tenni. De attól a csúcsidő megmarad, csak későbbre tolódik.

kedd máj. 20, 2003 10:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha a Westel pofátlan lett volna, akkor a percenként 25 forinttal hasonlítja össze, mondjuk a délelőtti órákban, a kedvezményes időszak felhasználásával.

Ehhez képest a reklám tök korrekt, az lett volna a durva, ha 50/120/210 forintról szól.

kedd máj. 20, 2003 10:25
platina tag

Hozzászólás 
Valahogy úgy érzem, túl érzelmi alapon közelítitek meg legtöbben a reklámot.

Holott a legnagyobb probléma vele az, hogy önkényesen választott csomagokat vett összehasonlítási alapul a Westel, de olyanokat, amelyet nem igazán összehasonlíthatók.

Maradva a saját hálón belüli csúcsidős hívásnál:

Westel: Domino a legolcsóbb
Voda: A Jokernél a City Plusz olcsóbb (csak 108 Ft-ra jön ki), de a Joker is, ha azt nézem, hogy 14 óra után csak 96 Ft a 2 perc)
Pannon: A Bee Free-nél kicsivel olcsóbb a Classic is (190 Ft), de ott a Pro, ami csak 120 Ft 2 percre vetítve!

Szóval milyen alapon választ csomagot a Westel? A Joker és a Bee Free ÚJ csomag, tehát a Domino Egyenlítőt "illett volna", csak ott 140 Ft-ra jön ki, ajjaj.

Tehát ott a probléma, hogy a Westel teljesen hasraütésszerűen (illetve pont nem, ez az, ravaszul kalkulálva, mert azért nem a legdrágábbakat tették bele a konkurrenciától, olyan jó középértékeket raktak be, bezzeg saját csomagból a legkedvezőbbet) választ csomagokat.

Ha úgy lenne, hogy minden szolgáltató legolcsóbb csúcsidős percdíja saját hálón belül, akkor a két percek forintosítva az alábbiak szerint néznének ki:

Westel Domino 100 Ft
Voda City Plusz 108 Ft (Nem nézve a Joker 14-18 óra közötti 96 Ft-ját)
Pannon Praktikum Pro 120 Ft

Csak így bizony nem elég számottevő az előny. (Illetve ha vitázunk a csúcsidőn, esetleg nem is előny.)

A szélsőséges értékeket egyébként meg hülyeség nézni.

Olyan ez mintha elkezdeném azt nézni, hogy X, Y, és Z autó mennyit fogyaszt 100 km-en városban. Csakhogy nem azonos kategóriájú autók lennének!

Az ellenreklámmal alapjaiban az a probléma, hogy nem fair, nem korrekt. A Pannon-é valós volt, és igaz volt. Mert akkor tényleg csak neki volt kártyásban mp alapú számlázása. A Westel visszavágása nem hazugság ugyan, de egyértelmű csúsztatás. Olyan igazi politikus. A Voda módszere viszont határozottan fifikus volt. Az tetszett. Azzal tették ugyanúgy nem korrekt-té, csúsztatóvá a Pannon reklámot. Amilyen most a Westelé.

kedd máj. 20, 2003 10:23
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Hat igen..... Ezzel a Westel reklammal csak az a baj, hogy az elefantot hasonlitja az egerhez.
Ugyanis 50Ft csak Westeles halozatba torteno hivasra vonatkozik.Na de jo........ Aki mondjuk Westelesekkel van korulveve annak tenyleg jo (bar a 7-20-ig levo csucsido egyik szolgaltatonal sincs), de ha esetleg mashova is akarok telefonalni akkor mi van???? Akkor mar egybol 85 es 95 forint. A Citynel ugyanez (ugye altalaban mobilosokat hivunk) 54Ft es csucsido nem 20-ig tart!!!!! Arrol nem is beszelve, hogy a Joker-nel mar 14-kor vege a csucsidonek(halozaton belul).Ja es, ha olyan kiraly a Westel akkor miert akadozik Mohacs kornyeken a hang allandoan. Belterben meg a terero szinte 0. Meg az ugyfelszolgalatos csajt is csak makogni hallom! Megvettem egy telot(ME45) Dominoba, es gondoltam, hogy ha jo a szolgaltatas minosege akkor esetleg fogom is hasznalni. De egyenlore csak a fiokban hever es nemsokara a kukaban fog landolni.
Nem utalom a Westelt, de sajna ez van......
Udv.: Kano

kedd máj. 20, 2003 10:20
arany tag

Hozzászólás 
jaaaaaj, azért ne már... :)

> nincs értelme még a vitának sem. akinek a pannon tetszik
> az beszéljen
> csúcsidőben 150 Ft-ért, akinek a westel tetszik az
> beszéljen csúcsidőben 50
> Ft-ért, akinek a voda tetszik az beszéljen csúcsidőben
> 54 Ft-ért.

Ezt teljesen komolyan is gondolod? :)

Én nem vagyok egy elvakult Pannon hívő, sőt, ha nem járnék
nagyon sokkal rosszabbul akkor már rég westel kártyám
lenne a plusz szolgáltatások miatt. De azért ez a
csúcsidőben 150 ft egyszerűen nem igaz, főleg, hogy a
többieknél forintra pontos árat írtál.

Mert ezzel az erővel hasonlíthatnám a city plusz vezetékes
irányba menő 96ft-ját a Pro-s 80-hoz, utóbbi ráadásul
másodperc alapon ugye...

Nem lehet kijelenteni, hogy aki Pannonos az hülye, és
sokkal többet fizet, el kellene fogadni, hogy ez a
telefonálási szokásoktól függ...

Nekem a Pro + páratlan szám éri meg, így egy számot amivel
rengeteget beszélek 30ft-ért hívhatok csúcsidőben,
másodperc alapon. hálón belül is csak 60ft, amit el lehet
kezdeni számolgatni másodperc alapon, nem rosszabb az mint
az 54... hálón kívülre keveset telefonálok, de vezetékes
irányban akkor is olcsóbb... este meg nem nagyon
használom...

Bocs, hogy hosszú lettem egy kicsit, csak szerettem volna
megmutatni, hogy azért nem pontosan így van ez...

kedd máj. 20, 2003 10:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Teljes mértékben egyet tudok érteni az előttem felszólalóval!!!

Mintha visszajött volna a tavalyi választás két fordulója közti feeling... Akkor az ország nagyjábók két részre szakadt, és egyesek foggal körömmel védték pártjukat, míg a "nagyok" jól elvoltak! Hát kb itt is ugyanez lehet... Van itt minden: elégedett Vodás, vérbeli Pannonos, büszke Westeles... széles skálán mozgunk! És ki nevet a végén??? Szerintem nem mi... ahogy sosem mi, a mezei felhasználók... :((

kedd máj. 20, 2003 8:08

Hozzászólás 
haligali

nem tudom van-e értelme egymás torkának a szétharapására. ha egy kicsit odafigyelünk a percdíjakra, akkor egyből kitűnik, hogy van-e egyáltalán "jó" szolgáltató.

a pannon másodperc alapú számlázása ugyanolyan ****, mint a westel 30-as számlázása, és ugyanolyan **** mint a voda számlázása.

egyet kell(kellene)figyelembe venni. mi itt hiába ugrunk egymás torkának, ettől semmi sem fog változni.
a szolgáltatók meg vannak elégedve a bevétellel, ezért nem fognak változtatni. annak idején amikor hírül vették, hogy a vodafone lesz a harmadik mobilszolgáltató, mindkét előtte lévő remegett a félelemtől. azt azért vegyük tudomásul, hogyha a voda beindul, megveszi az egész országot. ha akarja. hozzáteszem, nem szeretem egyik szolgáltatót sem. mindháromál van számom, de csak a munkám miatt.

a pannonra visszatérve. azért azt szintén tudomásul kell venni, hogy a 30 másodperc ára, az a vodánál kb 2 és fél perc beszélgetésre elég, a westelnél kb 2 perc beszélgetésre elég. ezek tények. tények azok a dolgok is, hogy a pannon magas ívben lesz@rja az ügyfélkörét, de ezt már leírtam.

jómagam kitartok azon álláspont mellett, hogy amíg a szolgáltatók meg vannak elégedve a bevétellel, addig csinálni semmit sem fognak, max röhögnek a reklámok keltette gyűlöleten, amit egymás felé éreznek emberek.

azért azt jó lenne tudni, hogy a percdíjakból mennyit költenek karbantartásra, fejlesztésre, és mennyi a hasznuk. azt hiszem ha ez kiderülne, jónéhányan - velem együtt - eldobnánk a mobilokat.

nincs értelme még a vitának sem. akinek a pannon tetszik az beszéljen csúcsidőben 150 Ft-ért, akinek a westel tetszik az beszéljen csúcsidőben 50 Ft-ért, akinek a voda tetszik az beszéljen csúcsidőben 54 Ft-ért.

ennyit szerettem volna mondani

Xp

kedd máj. 20, 2003 6:12

Hozzászólás 
Holnap milyen idő várható, tudja valaki? :c)))

kedd máj. 20, 2003 1:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Srácok... komolyan mondom, ezen csak mosolyogni lehet!!!

Valaki próbálja magyarázni, hogy a Westel reklámja mennyiben jogos és mennyiben nem... és van az előttem szóló vérbeli igaz Pannonos!

Kedves mob900! Tipikusan azon emberek közé tartozol, akik addig nem nyugszanak, amíg mindenki el nem ismeri az ők igazukat!!! Nem lehet, hogy egyszer elmondod a véleményed, aztán csirió? Max ha valaki elferdíti hozzászólásodat, akkor megértem, hogy nem hagyod annyiban, de így mi értelme???

Komolyan mondom, csak picit nézz magadba: megérdemli a Pannon, hogy úgy védd (mindenki mást szapulva) Ennyire jó neked??? Ha te a saját termékedet vagy szolgáltatásodat próbálnád meg eladni, megértenélek... de így hogy semmi közöd a Pannonhoz (nem vagy részvényese) mire jó ez? Macika is jó párszor szólt már neked...

A reklámok azért vannak, hogy be lehessen hülyíteni az embereket! Nagyon örülök (a PGSM-mel együtt), hogy te a Pannon reklámának dőltél be, miszerint olyanjó az a 31mp... és tényleg 31mp! Nem több!!! Te növeled az ő zsebüket és ez olyan jó...

Nekem mindhárom szolgáltatónál van kártyám + 1 előfizum és tökéletesen elvagyok anélkül, hogy habzó szájjal verjem a billentyűt: de qrvajó a Pannon! Mást nem nagyon olvastam ki hozzászólásaidból!

Szerintem fel kéne terjeszteni téged náluk, hogy valami hiper-szuper kedvezményben részesítsenek, hiszen te vagy az aki igazán azonosulni tud velük (utolsó porcikádig)!!!

Alapíts PGSM fan club-ot, vagy mittudomén... :) Nem vagyok semmi jónak az elrontója! Vagy nyiss egy önálló topicot: mob900 + PGSM = a többi menjen le a pincébe és akassza fel magát!!! (mindenkitől elnézést kérek, nem politizálni akartam ezzel, csak beugrott...) A többi topicot tényleg csak érdemi hozzászólással tiszteld meg... ha lehet...

Elnézést kérek mindenkitől, ha ez túl hosszúra sikerült!

hétf. máj. 19, 2003 22:58
vas-tag

Hozzászólás 
Apofisz,
" A két reklám egy és ugyanaz csak az egyiknél 31-másodperc
van, és ott az árakra és a másodperc alapú számlázásra
hivatkozik"
Ebből kiemelném:"és ott az árakra"
Kérlek segíts,hogy ez hol van,mert az említett reklámban
semmi ilyen árakra vonatkozó dolgot nem láttam,hallottam.
Köszönöm,

hétf. máj. 19, 2003 22:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Norbi,
Szeretném megjegyezni, hogy csúcsidőben NEM beszélsz 25Ft-ért egyik tarifacsomaggal sem!!!! {b}Még dominóval sem!!!{/b}
Dominonál lehetőséged van arra, hogy a csúcsidőn kívüli időszakot a következő időpontokra helyezd el:

{i}"1) A Domino díjcsomag esetében a kedvezményes időszak az alábbiak szerint választható: munkanapokon 07-12h, munkanapokon 12-16h, munkanapokon 19-22h között. Alapbeállításként a 19-22h időszak szerepel. A választott időszak az aktiválást követően egy alkalommal, ezt követően két feltöltés között egy alkalommal megváltoztatható."{/i}

Tehát ha 07-12-ig választod a csúcsidőn kívüli részed, akkor viszont este 22:00-ig utána 50Ft lesz a percdíjad.

{b}Tehát a Westelnél csúcsidőben NEM BESZÉLSZ 25FT-ÉRT, de a csúcsidőd manipulálhatod!!!{/b}

Viszont csúcsidő ide, vagy oda, más mobilost {b}95Ft/perc{/b}-es nagyszerű áron hívhatsz!!!!

http://www.westel900.net/dijcsomagok/domino.html

(An)Dante

hétf. máj. 19, 2003 11:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet itt mindenféle példát fölhozni, hogy a másik mennyivel jobb, {b}de vegyük már észre: olyan publikus díjcsomag nincs, amely minden tekintetben jobb lenne a vetélytársakénál.{/b}

Csak egy ellenpélda az An-dante által leírtakra: a Dominón kívül melyik prepaid díjcsomaggal lehet csúcsidőben akár 25,-Ft-ért telefonálni hálón belül?

hétf. máj. 19, 2003 11:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vicces a Westeles dologban az, hogy azt nem írja, hogy reggel 7-től este 10-ig más hálózatba 2 perc 190Ft és ebben majdnem ő a legrosszabb..
Egyébbként a VitaMAX Cityvel csak 108 Ft csúcsidőben, du 2-után pedig 96 Ft Jokerr-el, Dominóval viszont Du 7-ig 100 Ft.. Ezek a filléres **** amúgy tök feleslegesek. A Voda más hálózatba menő percdíjai messze jobbak, és azthiszem mindenkinek van nem a saját hálózatába tartozó ismerőse is.. Legalábbis ritka lehet az a "szerencsés" akinek CSAK Pannonos, CSAK Westeles vagy CSAK Vodafone-os ismerőse vannak.. Ráadásul nem mind1, hogy a csúcsidő meddig tart.. A Westel Dominóval ugye ESTE 10-ig 95Ft/perc a más mobilhálózat, aminél szutykabb csomag jelenleg nincs is.. A Vodánál 6 után már csak 25Ft/perc más háló (City Plusszal 29)..

(An)Dante

hétf. máj. 19, 2003 9:53
vas-tag

Hozzászólás 
"csekély múlttal rendelkező versenytársunk"

Ez k..va jó! :))) Nem mintha a világ egyik legnagyobb szolgáltatójáról lenne szó, de mindegy. Biztos véletlenül akarnak az itteni szolgáltatók külföldi tulajdonosai kartellbe lépni a Vodafone ellen. Meg a csekély múlttal magyarázható az is, hogy pl. a hétvégi Forma-1 közvetítésen szinte csak Voda reklámot lehetett látni a pálya körül (más telefonszolgáltató hirdetését esetleg csak a Jordan oldalán).

Tudom, hogy a magyarosrszági jelenlétre gondolt az illető a csekély múltnál, de azért illene nagyon odafigyelni az ilyen kijelentésekre pláne mostanában, amikor a csúsztatások, és a szövegkörnyezetből kiragadott idézetek korát éljük.

hétf. máj. 19, 2003 9:14

Hozzászólás 
Kedves mob900!

A két reklám egy és ugyanaz csak az egyiknél 31-másodperc
van, és ott az árakra és a másodperc alapú számlázásra
hivatkozik. A másiknál két perc van és a percdíjaira
hivatkozik ami 2 perc beszélgetésnél olcsóbb (sőt 29mp-nél
is) mint a másik mobilszolgáltatóké.

hétf. máj. 19, 2003 3:49
platina tag

Hozzászólás 
{i}Döbbenten vettük tudomásul, hogy a Vodafone birtokában vannak ügyféllisták, és ezek alapján telefonon keresi fel a pannonos, illetve a westeles előfizetőket, és különféle árajánlatokkal próbálja átcsábítani őket. Úgy véljük, hogy csekély múlttal rendelkező versenytársunk ezzel az inkorrekt lépéssel kompenzálja hálózatának és szolgáltatáskínálatának gyengeségeit.{/i}

Szerintem(!) az ügyféllisták a Bell Telemarketingtől vannak, és a 0640707070-es Live! játék során adtuk meg adatainkat.
KRF

vas. máj. 18, 2003 22:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezek meddő viták mind :) Azért vegyétek észre, hogy a Voda már elég sok ideje itt van, és ahhoz képest mennyi stex van mögöttük, 13%-ot bírtak elérni 3 év alatt. Ugye anno még azt hallottuk, hogy az első év végére ők majd 10%...

Tény, hogy kétfajta ügyfelet visznek el leginkább:
-a nagyon árérzékeny szegmenst, aki egyébként sem telefonál sokat (vagy igen, de kevés rajta a bevétel pl. ingyenduma) -> vigyék, legyen az övék
- major accountokat - itt az a taktika hogy hálón belül ad minden cég nagyon olcsó percdíjakat. nagy major ügyfél elvesztése szívás, de időnként vissza is lehet szerezni :)

Egyébként pedig elhihetitek, hogy a piacrészesedésből nem lehet kifizetni a dolgozókat és a részvényeseket, minél nagyobb nyereségből pedig igen :o) Ezért - bár nyilván ezt nehéz kimondani - általában minden szolgáltató próbál megszabadulni a negatív értékű ügyfeleitől, esetleg az sem baj, ha ez részesedéscsökkentő.

vas. máj. 18, 2003 20:34
vas-tag

Hozzászólás 
Apofisz,
Melyik Pannon reklámra gondolsz?Mert nekem nem ugrik ilyen
be,hogy a Pannon árban hasonlította volna össze magát a
másik 2 céggel,és ott olcsóbb lett volna.
Ha én tévedek akkor bocs,de én nem emlékszem ilyen reklámra.

vas. máj. 18, 2003 19:27

Hozzászólás 
Kedves mob900!

A Pannon reklámja nem csak az ő legolcsóbb dolgait nézte
és a másik szolgáltató legnagyob díjait? Az nem
pofátlanság?

vas. máj. 18, 2003 13:34
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem meg azért van a telefonom, hogy elérjenek, így különösen nem érintenek sem az árak, sem a számlázási módszerek... de 0Ft-ért szívesen telefonálnék, havidíj nélkül :)

szomb. máj. 17, 2003 17:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintem ez érzelmi kérdés is.Én 95 óta Westel elõfizetõ vagyok.A szolgáltatás mínõségével(mind technikai,mind ügyfél)teljesen meg vagyok elégedve.Hozzáteszem soha nem volt pre-paid kártyám.Mivel sokat beszélek nekem nem éri meg.Fõleg csúcsidõben.
Azokkal értek egyet akik azt mondják,hogy az ilyen jellegû viták értelmetlenek.Nem nagyképûségbõl mondom,de 4-5 forint árelõny miatt nem fogok szolgáltatót váltani.

szomb. máj. 17, 2003 16:22

Hozzászólás 
Nyilván nem holmi jószándékből lettek a havidíjak felezősek.
Harc van. És mielőtt a lavina beindul, meg kell fogni
bármilyen lecsúszást. Amíg kicsi, addig könnyű.
A westel és a pgsm nagyon jól elvoltak édes kettesben.
De jött egy éhes kisfarkas, aki sokat szeretne enni, hogy
gyorsabban felnőljön. És ahogy eszik, erősödik. :)

szomb. máj. 17, 2003 15:43
ezüst tag

Hozzászólás 
"A Pannon GSM és a Westel versenyét évek óta kölcsönös tisztelet jellemzi, azonban a Vodafone az utóbbi időben minden téren felrúgta a szabályokat; a rendkívül agresszív tarifakommunikációját nem hagyhattuk válasz nélkül."

A felhasználó szempontjából ez a legroszabb.Mármint az,hogy békésen megvan egymás melett a két szolgáltató.Most meg felháborodik,hogy a harmadik is akar a tortából.
Szerintem elég későn ébredt fel a Westel ebbe a versenybe.Lehet,hogy azt gondolták "Ők a legnagyobb mobilszolgáltató" nem lehet gond.Tévedtek,hónapok óta vesztenek a tortaszeletből.Ennek szól a felezés nem másnak.

Üdv

szomb. máj. 17, 2003 15:25
arany tag

Hozzászólás 
Budapest: derus, gyenge eszak-nyugati szel, 20 fok!

szomb. máj. 17, 2003 14:53
vas-tag

Hozzászólás 
Na ezt olvassátok el!
http://www.matav.hu/matavcsoport/telmon ... index.html

Középen van a cikk az "Árverseny a mobilpiacon" címmel.

szomb. máj. 17, 2003 14:44
vas-tag

Hozzászólás 
OK!
Én is benne vagyok...

szomb. máj. 17, 2003 14:35

Hozzászólás 
Jó, önmérsékletet tanúsítok, és abbahagyom.

Ezentúl szorítkozzunk az időjárásra :c))))))

szomb. máj. 17, 2003 14:19
vas-tag

Hozzászólás 
Macika,
Kérlek abban segíts,hogy ebben a hozzászólásban mi nem jó a
számodra?
Ha nekem csak ilyen leszólító dolgokat írsz,és nem a leírt
hibáimra mutatsz rá,akkor miért várod el,azt,hogy javítsak
rajta?
Ez a bajom,hogy most csak a negatív leszólást kapom,de
semmi konkrétumot.

szomb. máj. 17, 2003 14:07

Hozzászólás 
Szó nincs arról, hogy ne mondhasd el a véleményedet, eddig
(tudtommal) egyetlen hozzászólásodat sem moderáltam ki,
tehát mindenki olvashatja mindmáig az összes véleményedet.

Csak valami változatosságot várnánk el, hiszen (talán Te nem
is veszed észre) huszadszorra írod le ugyanazt.

szomb. máj. 17, 2003 13:32

Hozzászólás 
Sapka? Mindegy! Úgyis kapsz a pof@dba! :)

szomb. máj. 17, 2003 13:28
vas-tag

Hozzászólás 
Elolvastam,és?
Én nem azt írtam,hogy mi jobb,vagy mi olcsóbb,hanem,most a
reklámokról írunk nem?
Hát nagyon nem értelek most már,egy szót nem írtam,hogy mi
miért jobb,hanem a reklámokról mondom el a véleményemet,de
az sem jó,hát ez tényleg egy .... fórum most már.
Úgylátszik ITT CSAK ÉN NEM MONDHATOM EL A VÉLEMÉNYEMET???

szomb. máj. 17, 2003 13:24

Hozzászólás 
Sokszor előfordul, hogy valaki nem kíván közvetlenül
összekülönbözni azzal, aki(nek a hozzászólása) zavarja,
hanem a kényelmesebb utat választja, ír egy levelet a
moderátornak, amelyben szóvá teszi, hogy így meg úgy.
Ez szerintem nem feltétlenül sunyiság, bár nem kizárható.

Azt a hozzászólásomat a 1,5 hónap hallgatás {b}utáni{/b}
visszatérésedre írtam válaszul, mivel ott folytattad, ahol
abbahagytad.

Ezért KÉRTELEK meg, hogy tényleg nézd végig (én megtettem),
EGYETLEN olyan hozzászólásod sem volt a 2003-as évben,
amiben ne valamelyik szolgáltatót marasztaltad volna el (nem
akartam a csúnya szót használni).

szomb. máj. 17, 2003 13:24

Hozzászólás 
{b}Egyébiránt pedig ajánlanám nagybecsű figyelmedbe

xp16 2003-05-16 19:53:39-kor kelt hozzászólását.

Ha elolvastad, és megértetted (!!!DE CSAK AZUTÁN!!!) várom a
köveidet!{/b}

szomb. máj. 17, 2003 13:18
vas-tag

Hozzászólás 
Macika,
Most őszintén nem értelek,már az is baj,ha a Vodát védem?
Én azt tartom fúrcsának,hogy a Voda és a Pannon is megkapta
a Pofátlan jelzőt,akkor a Westel miért nem?
"Sok embernek nagyon zavaró már (kapom a leveleket)"
Azoknak azt üzenm,ha ennyire sunyik,akkor nem is
érdekelnek,mondják meg amit akarnak,sosem szerettem az
ilyen ovodás stílust...
"Megkértelek korábban, hogy nézd végig az
utóbbi hozzászólásaidat és vond le a következtetést magad."
Te mostanában olvasod is a fórumot?
Szerintem a 1,5 hónap kihagyás után eléggé levontam a
következtetéseket,érdemes volna elolvasni is amiket írtam.
Kicsit nem érzed,ezt a dolgot már soknak?

szomb. máj. 17, 2003 13:18

Hozzászólás 
És ha még csak ennyi volna az igaz. :)

Én megvédem most mob900-at, mert ahogy másnak, így neki is
jogában áll más szolgáltatót szidni.

szomb. máj. 17, 2003 13:11

Hozzászólás 
Bizony... háborús időket élünk. Az ellenség köztünk van. Az
élet nem habostorta.
A piac szépen be fog állni hamarosan, mert mindenkinek lesz
mobilja, mert a percdíjakban már nem fognak lejjebb menni
(szvsz), és már csak egy új teló csak bizonyos
szolgáltatónál lévő akciózása jelenthet valami érdekeset.
Valami ilyet akart a Voda a Sharp csodaketyerével, de
annyiért szinte senkit sem mozgatott meg.
Viszont annak idején a Sony J6 már inkább bejött.

szomb. máj. 17, 2003 13:09
ezüst tag

Hozzászólás 
987654

Mielött megmosolyogsz másokat kicsit nézz körül.Zolti4 arról beszélt,hogy van olyan külföldi szolgáltató melynek kártyájáról ingyen lehet sms-t küldeni.Amiröl én tudok az roaming-ol a Westel -el.Ennyi. :))

szomb. máj. 17, 2003 13:07

Hozzászólás 
mob900

Szeretném, ha EGYETLENEGYSZER úgy szólnál hozzá, hogy valami
szakértelmet is felmutatsz.

Sok embernek nagyon zavaró már (kapom a leveleket), hogy
csak szolgáltatófikázásban ill. a Pannon istenítésében
veszel részt. Megkértelek korábban, hogy nézd végig az
utóbbi hozzászólásaidat és vond le a következtetést magad.
Erre nem reagáltál, így én sem tartom magam az adott
igéretemhez.

Igenis, megint személyeskedek VELED!!!

szomb. máj. 17, 2003 13:07
vas-tag

Hozzászólás 
Ez tényleg POFÁTLAN Westel reklám!
Már ennek kéne a Topicnak lennie,ha a Voda és a Pannon is ezt a jelzőt megkapta.Bár itt nagyobb fokban.
Szerintem ez kemény szívás a GVH-nál,mert a Westel a számára legolcsóbb csomagot nézi össze a másik szolgáltató középárú csomagjával,és ez aztán félrevezető a javából.Bár a Matávot ismerve már előre belekalkuláltak 5 millát a reklámba,ami a büntetés lesz.
Bár azért még "szerencse",hogy nem az ismét létező Vitamax-al és Bee Origonállal nézte össze...
Most lehetne azért vitatkozni,hogy ki kezdte,de tény,hogy nem újkeletű a dolog,csak most konkrét dolgokra irányúl,mert anno volt a Bee-re válaszul a Westel birkás reklámja,majd a Vodás reklám a Westel és Pannon logóra hasonlító boritékkal,aztán a Pannon a troli számok 30-70-ről 20-asra cserélésével...
Tehát most az a kérdés,hogy ez meddig megy még el,de szerintem hamar vége lesz,mert ezzel a Westel eléggé ingoványra lépett,mert torzítva reklámoz.
De addig is mi lesz a válasz?
A Voda nagyon ül,de miért ez a kérdés,mert sem a félig lebeszélhető díjcsomagokra,sem a Pannon mp.-es reklámra még eddig semmi válasz nincs.Ja,lett ismét Vitamax,de úgy mondom inkább csak papíron,de ez nem válasz,mert rajtunk meg a Vodán kívül senki nem is tudja,hogy van megint Vitamax,és most a reklámokon van a lényeg.
Szerintem most,hogy már lassan vége az új még nem mobilos emberkék megszerzésének,ez az átcsábítás fog menni még talán idén,de utána szerintem beáll a dolog,mert nem lesznek akkora eltérések,amiért az embernek nagyon megérné váltogatni,bár talán lesz számhordozhatóság,de annak is lehetnek buktatói,meg papírmunka...tehát ez sem rázza fel a népet nagyon szerintem.
Most a rokoni körömből kiindulva senkit nem sikerült az első szolgáltatónál vett kártyáról máséra váltatni,mindenki azt mondta,hogy nekik jó ami van,nem variálnak,és senki nem változtat,tehát ők passzívak az ilyen reklámokra,sőt nem is tudják,hogy mit fizetnek...

szomb. máj. 17, 2003 12:55

Hozzászólás 
Így van!

szomb. máj. 17, 2003 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
zsolti4:

"haverok: vagy rockysok, vagy vitamaxosok, de a wapsms-el
nem sokat ****, mert vagy este dumálunk, vagy van
nekik külföldi simük az ingyen sms-re."

Miröl beszélünk???? votka+ingyensms :-)

-Barnus-:

"Én kedvesemnek naponta 50-60 sms-t irok minimum WAProl."

Miről beszélünk?? votka+ingyensmes (vagy esetleg fizetsz minden egyes darabért) :-)

Nem elég meggyőző!! Valami jobbat találjatok ki mert ez így kicsit mosolyogtató.

.Macika.:
Hát mit modjak?? nem erről az biztos!

szomb. máj. 17, 2003 12:40
arany tag

Hozzászólás 
Havonta egyszer töltöm így a 3 céges mobilt, pont a
bónuszért. Multkor nagyvodában nem volt, zugvodában kaptam,
utánam következő is azt kért, szintén számlára...:-)

szomb. máj. 17, 2003 12:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
És Téged honnan lehet felismerni??? :c))))

szomb. máj. 17, 2003 12:20
vas-tag

Hozzászólás 
kurvára gyerekes vagy ezzel a számalmas dumáddal:)
DE elárulok valamit kedves barátom:))

Voda-t az vesz aki Cityvel pl olcsóbban akar telefonálni.
Aki nem vesz, azoknak egy része miért?
Mert kifejtik nekem:
Vodafone 2500-as feltöltővel csak 3 hónapig él. Jaj de
rossz az mert 3 havonta fel kell töltenem 2500Ft-al.
Pedig a pannonnál 3600Ft-ért egy évig használhatom a
kártyám. Na most akkor szerinted melyik a szánalmasabb a
te megfogalmazásodban ?:)
Én egyiket se tartanám annak veled ellentétben. Nem tudom
mi bajod van neked azzal, ha valakinek nincs pénze és
spórol. Vagy azért mert nem hülye és nem költi
feleslegesen a pénzét. Elmondom neked, engem nem érdekel
az, hogy felhivok e valakit egy percre és azért most
fizetnem kell. Én a wap sms-t csupán egyszerü
chatszerüségre használom. Nem pedig azért, hogy amit
telefonon szeretnék megbeszélni, azt sms-be szenvedjem. DE
pl tegyük fel azt, hogy egy tanfolyamon ülsz. Eszedbe jut
vmi akkor te biztos k***a ingyensms helyett
inkább k***a bunkó módon minden gátlás nélkül telefonálsz
inkább:)

Én kedvesemnek naponta 50-60 sms-t irok minimum WAProl. Ő
is ugyanennyit nekem. Mellette beszélek is vele sokat, de
nem hivom fel minden egyes mondatért amit meg szeretnék
vele osztani. Ha szerinted ez szánalmas hát legyen :)

szomb. máj. 17, 2003 12:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 141 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő