Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 9:21

Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 
ASUS DVD E616 firmware upgrade 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
na, hát ha ennyire okosak vagytok, akkor segítsetek nekem a Sony crx 160e topicban! :) a zso által megadott oldal ismerem én is...

vas. júl. 27, 2003 11:20
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Copy-paste Zso üzenetét:

http://www.dvdrhelp.com/forum/archive/t146750.html
http://forum.firmware-flash.com/dl_firm ... ufactor=30
http://www.altavista.com/web/results?q= ... &avkw=aapt

Dester

vas. júl. 27, 2003 10:57

Hozzászólás 
zso, bedobnál egy linket arra a topicra, ahol azt a címet írtad? vagy beírnád ide is a címét annak az oldalnak?

vas. júl. 27, 2003 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos, megtettem, leszedtem és sikerült is frissítenem (a DOS-os verzióval). A Plextor PlexTools programja szerint mostmár tényleg 2.2-es a firmwire, és úgy néz ki, régiókód-független, mert 5-ösre van állítva, és át se tudom állítani, de a 2-es régiójú Halálos Iramban DVD-met viszi, mint eddig.
De. Van pl. egy Roxette DVD-m, amire WinXP alatt a PowerDVD XP4 ezt írja ki: "TheTV Out port of your display card is not working properly." Pedig köze nincs a TV-Out-hoz, igaz van a kártyámon, de tényleg nem működik, viszont a monitoromon se tudom lejátszani, másrészt SEHOL nincs TV-Out beállítva. A magyar 9-es Windows Media Player ezt írja ki: "Windows Media Player cannot play this DVD because a problem occurred with copyright protection."
Persze a DVD eredeti. Azért raktam fel régebben is a Win98-at, hogy pl. ezeket a EREDETI DVD-imet is meg tudjam nézni. Azzal minden ment tökéletesen.
Reméltem, hogy ez a firmware upgrade ezen is segít, de nyilván ez nem jött be. Ötlet?

Üdv: Dester

vas. júl. 27, 2003 9:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
A Sony Firmware frissítős témában írtam egy helyet nézd meg ott az új firmware-t a DVD-hez!Ezek RÉGIÓ FÜGETLENÍTETT szoftok.Ott van egy progi atz talán jó lesz neked is.
By Zso :-)

vas. júl. 27, 2003 6:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos eltaláltad.
A Plextor legalább Win alá is normálisan meg tudta írni.
Amúgy jó kérdés volt, DOS alatt még ilyen hibaüzenetet nem láttam :)))

Dester

szomb. júl. 26, 2003 20:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Ez valami Wines frissítő okosság ami ezt műveli?Mert ugye DOS alatt nem jön elő az ilyen dolog.Azért szeretem a DOS-t aaaz legalább stabil.

szomb. júl. 26, 2003 19:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv Zso és mindenki!

Sajna ez nem jött össze. Nem tudom, mit telepíthettem azóta, de mostmár el se indul a progi. Átraktam sec masterre egyedül, de a program olyan hibaüzenettel szállt el, h "A 0x0058b658 címen található utasítás a 0xfbc63339 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő müvelet: read". Blablabla. Tehát egy tipikus XP-s hibaüzenet. Visszaállítottam az eredeti rendet (prim master a DVD, az író sec master), de nem fut továbbra sem.
Jó stabilra írták a programot, az biztos. Ötletem sincs.

Dester

pén. júl. 25, 2003 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg fogom próbálni, de még nem volt szívem megszakítani a letöltéseim :) Utána szólok itt mindenképp.

Dester

pén. júl. 25, 2003 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Tedd a másodlagos csatornára a DVD-t Masternek egyedül!Nem CS jumpereléssel master pozícióban a kábelre!És próbáld úgy!

szer. júl. 23, 2003 16:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A következő a gondom: letöltöttem az ASUS honlapjáról a fenti DVD legújabb (2.2-es) fw upgrade-jét de nem tudom frissíteni. A honlapon azt írja, hogy az Ultra DMA-t fogjam vissza PIO-ra, megtettem a WinXP-n és a BIOSon belül is, valamint hogy ne fusson virtuális CD-ROM meghajtóprogi a gépen (egész pontosan azt írta, hogy uninstall), a Daemon-Toolst leszedtem, más ilyen progi nincs. Ennek ellenére azt írja az upgrade, hogy nem talál megfelelő eszközt a gépen.
Van valakinek valamilyen ötlete?

Kösz: Dester

ui: kétkedők kedvéért: csináltam már ilyet, a Plextoromnak és a BIOSomnak már csináltam ezerszer frissítést :)))

szer. júl. 23, 2003 9:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 11 hozzászólás ]