|
A PGSM is félpercenként számláz majd!
Szerző |
Üzenet |
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Csak egy kis kiegészítés, a Fiesta és a Party is másodpercalapon számláz!
Más: tegnap megint telefonba került a praktikum perfektes kártyám. Ma pár hívással teszteltem a percalapú számlázást. Természetesen 0:30 és 1:30 körül volt a legtöbb hívás...
Szerintem meg az egész arra megy ki, hogy átkergessenek mindenkit Perfektbe vagy előfizuba. Vagy - akaratukon kívül - másik szolgáltatóhoz...
KRF
|
pén. aug. 15, 2003 22:32 |
|
|
zsolti4
|
Előfizunál nem garantál, de nem emlékszem, hogy emelkedtek volna a percdíjak, bármelyik csomagban is, akár már nem kapható csomagot nézve. A kiegészítő opciók (wap, net) persze drágulnak.
|
pén. aug. 15, 2003 22:15 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
a voda nem garantal az elofizunal is vmit?
|
pén. aug. 15, 2003 22:08 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
na én örülök! örülök, hogy nekem csak a pannonteam lett megemelve a számlázási egység nem.... (((
hihetetlen amit csinálnak a cégek, mind a három kivétel nélkül. Kellene egy olyan szabályozás, hogy a hûségidõn belül ne lehessen egyoldalúan módosítani az elõfizetõ szempontjából hátrányosan az ászf-et és/vagy a díjszabás, csak akkor ha ezzel egyidejûleg az elõfizetõ következmények nélkül felmondhatja azt.
Másik: nagyon itt az ideje a számhordozhatóságnak, akkor majd megnézném a pannon arcát egy-egy ilyen lépés után!
|
pén. aug. 15, 2003 22:03 |
|
|
mobman
|
szerintem egyértelmű szolgáltatók lépése mindenkit bele akar kényszeríteni az előfizuba. nézd csak meg eddig jobb percdíjjal lehetett beszelni prakt proval mind a momentummal
|
pén. aug. 15, 2003 21:55 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
7,5 milla aktív előfizető van,ami azt jelenti h ennyien
használják a SIM kártyájukat,vagy nemsokára érvénytelen
lesz...
|
pén. aug. 15, 2003 21:51 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Tényleg jó ez az Augusztus, emlékeztek, már pont arról kezdtünk beszélni, hogy laposodik a fórum, mostanában meg állandóan újabbnál újabb, érdekesebbnél érdekesebb témák születnek. éljen!
Praktikumos barátom már ki is találta, hogy mit tesz: a számljáját leSMS-ezi mínuszba, aztán meg irány egy másik szolgáltató.
|
pén. aug. 15, 2003 21:51 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}...az honnan a jó büdös francból fog értesülni a
változásokról?{/i}
Nagyon egyszerű. A következő feltöltés esetleg hamarabb
válik szükségessé, előbb-utóbb fel fog tűnni az illetőnek,
hogy valami van. Aztán vagy utánajár, vagy nem.
|
pén. aug. 15, 2003 21:47 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
kicsit OFF!
Nem ertem ezt a 3-3,5 millioan/W/ vagyunk meg 2 millioan/P/ vagyunk osszesen 7,5 milloan vagyunk mobilos dumat amikor tudjuk nagyon jol az akcios prepaid telefonok mennek romaniaba, ukrajnaba, yugoba. Nem gondolnam, hogy a roman csoban /hegyipasztor/ beugrik majd a vesztendbe egy feltoltoert. )) stb...............
meg offabb
zsolti4 ment mail!
Billy
|
pén. aug. 15, 2003 21:46 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Nem fog csúcsot dönteni ez a topic ma?
|
pén. aug. 15, 2003 21:42 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
"És akinek nincs internetje (Sőt: akinek van netje, de nem néz mobiloldalt), illetve aki nem járatja/veszi a napilapokat (rengeteg ilyen ember van), az honnan a jó büdös francból fog értesülni a változásokról?"
Jelzem, Magyarország diszkont szolgáltatója levélben tájékoztatott a GPRS díjszabás változásáról...
|
pén. aug. 15, 2003 21:40 |
|
|
zsolti4
|
A gond az, hogy nem azért örülhetnek a pgsm előfizetők,
mert a pgsm csak nekik nyújt majd valami nagyszerű dolgot,
hanem azért, mert velük még nem cseszett ki a pgsm, csak a
feltöltősökkel.
És ez az öröm nem igazán öröm.
|
pén. aug. 15, 2003 21:35 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
annyira szeretném ilyenkor ha vhogy elmondhatnám mindenkinek milyen **** is ez a Pannon... hogy észrevegyék, nem hülyékből áll az ügyfélkörük... áááááá!!
|
pén. aug. 15, 2003 21:33 |
|
|
arany tag
|
Ajánlom a Westelt,mint szolgáltatót!!!
|
pén. aug. 15, 2003 21:32 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Na lehet örülni,mert van különbség a havidíjasok és a
feltöltősök között.{/i}
Mint előfizető, örülök is. Legalább valami töredékét
visszakapom annak, amit minden hónapban jó kisfiú módjára
tejelek nekik.
Mint mobiltelefonos viszont fel vagyok háborodva eléggé
tisztességesen.
Legfőképpen azért, mert az inkorrektségnek nincs helye a
harmadik évezred üzleti életében.
|
pén. aug. 15, 2003 21:30 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Ami viszont nagyon durva,hogy a kódos roaming is 30 mp-es lesz,de még a kapcsolási díjat is leveszik!
Ez pofátlanság.
Na lehet örülni,mert van különbség a havidíjasok és a feltöltősök között.
|
pén. aug. 15, 2003 21:11 |
|
|
arany tag
|
Szerintem Macikával mindenki egyetért!!!
|
pén. aug. 15, 2003 20:51 |
|
|
Cs
|
Macika!
Teljesen egyetértek Veled. Gyomorforgató, hogy a másodperc hangoztatása után, a másik két szolgáltató kipellengérezését követően, a percdíjak lényegében változatlan hagyásával, sőt, részben még emelésével is azt merik mondani, hogy
- csökkentenek
- és ez nagyon jó, mert így össze lehet majd hasonlítani
Egy drasztikus áremelést csökkentésként eladni, azért az elég kemény.
|
pén. aug. 15, 2003 20:42 |
|
|
.Macika.
|
{i}Bizonyara eszrevettetek, hogy mar senki sem szamlaz
masodperc alapon.{/i}
Azért azt jó ha leszögezzük, hogy mára a Vodafone az
egyetlen, akinek van tényleges, az első másodperctől mp
elszámolású pre-paid csomagja.
Ez a sima Vitamax csomag.
Persze elég drága, 84 Ft/perc (H-P 0-24), 30 Ft/perc (Sz-V
0-24), de teljesen mp alapon.
|
pén. aug. 15, 2003 20:37 |
|
|
.Macika.
|
Hamarabb vártalak. :c))
Meglepődve tapasztaltam viszont, hogy meglepődtél.
Elárulhatom, hogy én is. :c(((
{i}Elég a Westel lépését megnézni,és amikor váltott ő is 30mp-es elszámolásra,mégsem rohanták meg a másik szolgáltatót az ügyfelek.{/i}
Csak tudod a magyar ember nagyon érzékeny arra, ha hülyének nézik. Ebből a szempontból a magyar ember szemében már csak a Westel maradt talpon.
Hosszú hónapokon keresztül azt kellett tudni a Pannonról (a reklámok legalábbis ezt súlykolták az agyunkba, hogy a lehető legjobb hangminőséget képes produkálni). Pedig arról volt szó pusztán, hogy a Pannon is átállt az EFR-kódolásra (ami valóban a lehető legjobb), amely kódolást a Westel legalább 5 éve és a Voda az indulása óta alkalmazott).
A laikusok megették és örültek.
Akik tudták, hogy miről van szó, azoknak meg forrt az agyuk, hogy hogyan lehet ilyen pofátlanságra reklámkampányt alapozni.
Most ez ismétlődött meg. Hónapokig azt hallgattuk, hogy a konkurenciával összehasonlítva náluk 8 másodperc, meg 31 mp, meg az átlagos híváshossz 36 mp, arra alapozták a teljes reklámkampányt, hogy ők a másodperc alapúak.
Erre most kijönnek ezzel a félperces számlázással, persze már megvan az ideológia is.
Ők maguktól eszükbe nem jutott volna, csak hát hogy az előfizetők korrektebben össze tudják hasonlítani az árakat, pusztán csak ezért ők is felpercezet számláznának.
Na ez még undorítóbb, mint az EFR-es reklám-alapjuk.
Te mob900, lehet, hogy megyek veled innen.
Persze szigorúan másik városba... :c))))
|
pén. aug. 15, 2003 20:28 |
|
|
arany tag
|
Énis fent vagyok,de az a 3milla 3,5 !!!!!
|
pén. aug. 15, 2003 20:21 |
|
|
jama12
vas-tag
|
hát egyik szemem sir a másik nevet!: tegnap elött váltottam dijmentesen classicrol perfektre, aztán tegnap 250huf-ért páratlan számot regisztráltattam! viszont szüleim mindketten classicot szivják, nem tudom mi legyen, de lehet ők is perfekt vagy irány a voda!!
Szerintem a pannon most próbálja kitermelni a gazdasági versenyhivatal pár száz milliós büntetését:)
SZÉGYEN amit megengednek maguknak!
no comment tovább
|
pén. aug. 15, 2003 20:10 |
|
|
arany tag
|
{b}8 másodperc már nem 8 másodperc a Pannonnál{/b}
A Pannon GSM szeptember 1-étől a kártyás tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket a korábbi másodperc-alapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számlázza. Emellett hálózaton belül a Praktikum Pro csomag percdíjai egységesen 10 százalékkal, a hálózaton kívüli hívások percdíjai mobil és vezetékes irányba egyaránt 6,25 százalékkal csökkennek. A Praktikum Classic felhasználói a hálózaton belüli hívások eddigi percdíjaihoz képest csúcsidőben 27, csúcsidőn kívül 25 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak szeptember 1-étől. Hasonló mértékben, 26,6 százalékkal csökken a Bee Original tarifacsomag hálózaton belüli, csúcsidős hívásainak percdíja.
Szeptember 1-étől a hagyományos (csúcsidőt és csúcsidőn kívüli időszakot megkülönböztető) díjszabású kártyás csomagok felhasználói közül saját hálózatukon belül a legtöbb időszakban a Pannon ügyfelei telefonálhatnak a legolcsóbban: a Praktikum Pro - kuponkedvezménnyel elérhető - 43,20 forintos csúcsidőn belüli, illetve a Praktikum Classic - szintén kedvezménnyel igénybe vehető - 24 forintos csúcsidőn kívüli áránál a megfelelő beszélgetési időszakokat tekintve nincsen kedvezőbb a piacon. Az egységes díjszabású (időszaktól és hívásiránytól független tarifát alkalmazó, illetve ehhez hasonló konstrukciójú) csomagok között továbbra is a Pannon GSM augusztus 1-étől érvényes Praktikum Perfektje az elérhető legalacsonyabb árú a maga - kuponkedvezménnyel - 28,80 forintos percdíjával.
|
pén. aug. 15, 2003 20:08 |
|
|
arany tag
|
Mi lesz itt???
Ez nagyon durva,
volt már ilyen szeptember,
ami most lesz?:)
|
pén. aug. 15, 2003 20:04 |
|
|
pg_t
|
Hová tűnt a hangposta?
PannOnline-on nincs.
1741-en nem találom.
(azért kéne, hehe, mert megszüntetem a Pannonos számom, és aktiválnám, és rámondanám az újat. Addig is, míg le nem jár.)
|
pén. aug. 15, 2003 19:56 |
|
|
arany tag
|
Hihihi,én már megjósoltam h a Pannon fog szívni,
de úgy látom,kezd beteljesülni... ĐĐĐ
|
pén. aug. 15, 2003 19:56 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Őszinte legyek megdöbbentem ezen a közleményen.
Nem hittem volna,hogy a Pannon,akinek a legtöbb félnivalója van,ilyen lépést tesz.
De a miértre nem nehéz a választ megadni.
Elég a Westel lépését megnézni,és amikor váltott ő is 30mp-es elszámolásra,mégsem rohanták meg a másik szolgáltatót az ügyfelek.Ennek a magyarázata az,hogy a szolgáltató váltogatására csak kevesen hajlandóak.Hiába jött ki máshol olcsóbb csomag,az én ismerőseimet semmi nem szakíthatta el a Westeltől.
A másik pedig a dolgoban,hogy ezekszerint tényleg az ár a lényeg,és nem az elszámolás.
Még azt is elképzelem,hogy lassan feltöltősben majd csak cégenként az egyencsomagok fognak maradni,a többit törlik.Legalább is a Pannon és a Westel ebbe az irányba tereli a kártyásokat.A Westeles ismerőseim azonnal váltanak át 1.-én az új csomagra,és ez történt a Perfektnél is.
A Voda más tészta,mert ott eleve olcsóbbak az árak,így lehet összehasonlítani,hogy esetleg a mégsem az UNO-t hanem a City+ vagy a Joker jobb egy felhasználónak,de szerintem ott is az UNO a nyerő napközben,mert 1 percet lebeszélve már azonos (30mp.-es)az elszámolása mint a Jokernek vagy City +-nak.
A lényeg,hogy amit már korábban is írtam,meguntam az évek során az elég gyakori számcseréket,és nemrég sikerült beszereznem nagy utánajárás után egy fullos 9-es kezdésű feltöltős kártyát,amin a most már a Perfekt van.
Én 14400-al töltögetem,nem sms-ezek,nincs hangpostám,nem wappolok,nem internetezek,hanem a mobilon csak beszélek,és ez 500 percre elég,így nem nézem,hogy mikor,kinek telefonálok.
De az fix,ha ezt elcseszik,akkor sem váltok számot,de szolgáltatót sem,hanem nem használom a mobilt,csak max 1 évben egy 3600-as feltöltésig,és ha tehetem lelépek ebből az országból,mert ami itt megy az emberellenes kormányoktól függetlenűl...na de ez már OFF.
|
pén. aug. 15, 2003 19:49 |
|
|
zsolti4
|
Felértékelődik a Vitamax Party. Valszeg hamarosan már 50ezret is fog érni.
|
pén. aug. 15, 2003 19:39 |
|
|
ANTIpc
ezüst tag
|
Na erre en csak azt tudom mondani, hogy dogoljon meg az a sok pannonos paraszt, akinek ebben a valtozasban benne volt a keze!
De legalabb az vigasztal, hogy belolem tuti nem elnek meg
zsolti4:
{i}Rájöttek a pannonnál, hogy a többséget nem az érdekli, hogy mennyi is 8másodperc, hanem az, hogy mennyi is egy perc.
Mivel az emberek (legeslegnagyobb) többsége nem 8 másodperceket beszél.{/i}
Nagy agyra vall, ha erre rajottek
De hat ugye a kocsogseg netovabbja az, amikor belerugjak az embert 1 masik tarifacsomagba, es nem hagyjak a regiben. Mert az 1 dolog lenne, ha uj telot nem lehetne mp-alapu praktikummal venni, vagy az uj kartya sem lenne olyan, na de hogy a regi sem....bekaphatjak!
Nezegetem az oldalukat, erdekesseg most is van, de hat ezektol ugye mit is var az ember...
http://www.pgsm.hu/kinalat/tarifacsomag ... ze_hu.html
"A forgalmi díjak mérése {b}1 másodperces egységekben történik{/b}, minden megkezdett egység díjköteles. Praktikum Perfektnél a számlázás perc alapon történik!"
Es persze felul: "Érvényes: 2003. augusztus 1-én 00:00 órától"
Ehh, gratulalok
|
pén. aug. 15, 2003 19:25 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
na asszem szólok nagyimnak.. az egyetlen pannonosnak a családban, hogy van 1 ismerősöm aki kikódolja neki szépen a telefonját, ő meg vehet bele Vitamax karit...
|
pén. aug. 15, 2003 19:01 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Ok, köszi...
Ezt tudom, ez azért belefér egy évre nézve.
|
pén. aug. 15, 2003 18:58 |
|
|
.Macika.
|
A 2,5x-ese lett?
Nem pénz... :c((((
|
pén. aug. 15, 2003 18:58 |
|
|
cbf
arany tag
|
Hozzányúltak 250 Ft helyett 600 Ft.
|
pén. aug. 15, 2003 18:56 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Bocs, hogy ilyen darabolva írok, de egyszerűen nem tudok napirendre térni a Pannon elmúlt néhány lépése felett...
Kezdődött a Perfekt megváltoztatásával, ami speciel nekem jól jött, át is léptem, de ezzel kiszúrtak a Perfekt-et eddig használókkal, mert a tarifák alapján ezt inkább a csúcsidőn kívül telefonálók vették. Majd nekik nem biztosították a díjmentes váltás lehetőségét.
Ezen kívül nyomatták a másodperces kampányt, ezzel is idehozták akik ezt akarják használni, majd most megszüntették.
Nem értem mi megy ott.
|
pén. aug. 15, 2003 18:55 |
|
|
Benji
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: A számítógép előtt
|
Macika!
E-mil ment.
|
pén. aug. 15, 2003 18:51 |
|
|
.Macika.
|
...és az az érdekes, hogy pont a kártyásokkal szúr ki, akiknél semmiből nem áll, hogy odébálljanak egy másik szolgáltatóhoz.
|
pén. aug. 15, 2003 18:49 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Az egy másodperces kampány után ez egy nevetséges lépés.
Csak egyet mondok, ha hozzányúlnak a Páratlan számhoz azonnal lelépek én is.
|
pén. aug. 15, 2003 18:46 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Végülis "csak" kb. 2 millió ügyfelével cseszik ki (köztük velem is) ez a tetves pannongéesem. Nálam leszerepeltek. És már akármit is csinálhatnak, nem vagy igen nehéz lesz visszaszerezni a bizalmamat irántuk. Csak így tovább!
Pannongéesem - AZ ÉLVONAL ....bruhaha
|
pén. aug. 15, 2003 18:39 |
|
|
Andee
arany tag
|
Elolvastam azokat a híres percdíjakat, hogy ne csak látatlanba anyázzak:) Hát nem tudom, mit akart ezzel elérni. Aki eddig mp alapú számlázás miatt volt a pannonnál, az szépen lép a vodához és city+-ra vált.
Még ha csak pannonost is hív valaki pro+classic kombinációra van szüksége, hogy city+ percdíjakat érjen el. Akkor meg inkább átmegy vodához, s csak 1 kártyát kell használni. Ja és city+-nál szerintem sms is olcsóbb. S arról még nem is beszéltem, ha más hálózatot hív valaki.
Új ügyfelet nem szerez vele, mert city+ jobb
Bee kinek kell? Joker olcsóbb, talán mostmár minden időszakban és minden irányban.
Mostmár csak a páratlan szám és 3600ft/1 év amivel érdemes maradni.
Persze utóbbi nem sokat hoz a konyhára. Ezzel ismételten ügyfelet fog veszíteni.
Ennyire hülyének nézi az ügyfeleit a pannon???????
|
pén. aug. 15, 2003 18:36 |
|
|
Andee
arany tag
|
Gusztustalan szemét egy banda a pgsm. Eddig azt mondta, hogy az átlagos híváshossz 35mp:)))) Mostmár nem annyi?:) Vagy ez, hogy van most? Megy a voda után a pgsm, sajna:(((
A következő húzása mi lesz? Kitalálja, hogy a 3600-as feltöltő csak 3 hónapig jó? Mert akkor a kukába kerül néhány pgsm kártya itt a családban.
Na mindegy jövőre itt a számhordozhatóság a 2 prakt. privát kártyából joker lesz.
Előfizusnál is bevezetik, csak hívásfogadásra fogom használni a pannonos kártyám.
|
pén. aug. 15, 2003 18:16 |
|
|
cbf
arany tag
|
Pannon Team eddig 400, most 500 Ft.
Pannon top3 eddig 274, most 400 Ft.
Pannon Plusz eddig 16125, most 18000 Ft.
A szolgáltatások áraihoz is hozzányúltal szeptember 1-től.
Na ehez mit szóltok?
|
pén. aug. 15, 2003 18:10 |
|
|
Andris01
vas-tag
|
Egyszerűen hihetetlen, mennyire madárnak nézi a népet a Pannon. A havidíjas előfizukhoz is hozzápiszkál majd? Az lenne a szivatás teteje, ha ott is visszaváltana 30mp-re, mint annak idején, az ősidőkben.
"Mert nálunk Ön pontosan annyit fizet, amennyit telefonál!" Röhögnöm kell, hány hónapon át ontotta a tv és a rádió a szlogent!:(((((((((88
|
pén. aug. 15, 2003 17:55 |
|
|
.Macika.
|
Hát hogyne, csökkenti.
Az árakat.
Csak kicsit drágább lesz.
|
pén. aug. 15, 2003 17:36 |
|
|
tratko
|
ezt a pofatlansagot, komolyan mondom !!!
eddig sem volt szimpi, ahogy allandoan kavartak, de ez a korona az egeszen !!!
gratula
|
pén. aug. 15, 2003 17:34 |
|
|
ballor
vas-tag
|
"Csökkenti egyes díjcsomagainak árát a Pannon GSM
2003. augusztus 15., péntek, 17:39
Utolsó módosítás: 2003. augusztus 15., péntek, 18:14
Percdíj-csökkentéseket vezet be a Pannon GSM szeptember 1-től, és egyszerűsíti kártyás tarifacsomagjainak díjszabását, közölte a társaság. Az árak csökkentésével a társaság a kártyás tarifacsomagok olyan díjszabás-szerkezetét igyekszik kialakítani, amely a mobilhasználók számára könnyen átlátható." Az Origo is vicces kedvében van
|
pén. aug. 15, 2003 17:34 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
idézet a www.pgsm.hu oldalról
"
A PANNON GSM IMAGE FILMJEI
8masodperc.mpg
13,5 MB,
a letöltéshez
kattintson a
képre!
"
))))
Lehet fogadásokat kötni, hogy meddig marad fenn az oldalukon!
|
pén. aug. 15, 2003 17:29 |
|
|
.Macika.
|
{i}Annak érdekében, hogy a kártyás szolgáltatások előnyei a
piacon megtalálható egyéb szolgáltatásokkal egyszerűen
összevethetőek legyenek...{/i}
Hogyismondjamcsak.
Vajon honnan, mi okból veszik a bátorságot, hogy ilyen
szinten hűlyének nézzenek???
|
pén. aug. 15, 2003 17:27 |
|
|
KeFe
ezüst tag
|
Pont ezt akartam belinkelni!!! ) LOLOLOL
|
pén. aug. 15, 2003 17:18 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
"Annak érdekében, hogy a kártyás szolgáltatások előnyei a piacon megtalálható egyéb szolgáltatásokkal egyszerűen összevethetőek legyenek, a Pannon GSM szeptember 1-étől a kártyás tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket a korábbi másodperc-alapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számlázza. "
Hát milyen kedvesek! Most már tényleg össze tudom hasonlítani, hogy ők a legeslegeslegszarabbak!!! ))
|
pén. aug. 15, 2003 17:15 |
|
|
bluestar
arany tag
|
Ez tényleg áremelés, abból viszont az okosabbik fajta. Ha egy átlagember ránéz a számokra, szerintem azt látja, hogy alacsonyabbak, mint régen. Így a Domino mellé téve szebbnek tűnik, Vitamax meg ugye diszkont szolgáltatás, ahogy nálam szakértőbb emberek itt mondani szokták
|
pén. aug. 15, 2003 17:08 |
|
|