Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 23:23

Hozzászólás a témához  [ 129 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Lopott telefonok kicsiny boltja! 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Valószínűleg már későn írok de talán nem lenne nagy baj ha megmaradna ez a
topic.
Megoszthatnák tapasztalatainkat egyéb üzletekkel kapcsolatban is és ezzel
sok csalódást (balhét, pénzkidobást) spórolnánk meg.

pén. okt. 03, 2003 14:19
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika please ha nem baj az egeszet vagatlanul kuld at thx.

csüt. okt. 02, 2003 20:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika please ha nem baj az egeszet vagatlanul kuld at thx.

csüt. okt. 02, 2003 20:26
platina tag

Hozzászólás 
Én azt mondom, ha Tgsm bocsánatot kért volna; akkor meg abba kötöttünk volna bele, hogy el akarja tussolni az ügyet...
Ördögi kör, amiből nem lehet jól kiszállni. :)
KRF

csüt. okt. 02, 2003 18:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
pedig az utokor szamara tanulsagos lenne ez a topic mert azert van 1-2 erdekes reagalas a bolt reszerol

csüt. okt. 02, 2003 18:03
arany tag

Hozzászólás 
Persze, hogy nem lehet nyomós okot írni... Te miért is tennéd ugye. No meg persze hogy nem a magad nevében írod, de az is tuti, hogy nem a mi nevünkben...

csüt. okt. 02, 2003 15:19

Hozzászólás 
Erre igazábol nem lehet nyomos okot irni. Egy esteből, és az is kétséges nem lehet igy itélkezni. És ezt nam csak a magam nevében irom.

csüt. okt. 02, 2003 14:19

Hozzászólás 
Mivel a topic címét nem lehet megváltoztatni, a benne
foglalt állítás viszont nem fedi a valóságot (illetve erősen
kétséges), felajánlok egy topictörlést.
Amennyiben ma este 10-ig valaki nem tud nyomós okot
megnevezni a topic életbenmaradásáért, akkor kuka lesz.

csüt. okt. 02, 2003 13:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Tgsm:Dunapalazban volt SE szerviz (azt hiszem mar nincs) en kb 2-3honapja ott frisitettem (az oregnel) a telefon SW-jet.
Amugy van egy nezetkozi tilto lista..szoval akar igy is le lehetett tiltva...nem jelent semmit ha kintrol lett behozva egy telefon

csüt. okt. 02, 2003 13:15

Hozzászólás 
Ehez csak annyit tennék, hozzá, hogy már egyszer leirtam hogy(de többet nem szeretném) nyitva volt PAypalnak a lehetöség, még az utolso telefonbeszélgetésünkbe is behivtam a boltba, hogy orvosolhassuk a probémát, és ha tényleg le van tiltva akkor azonnal cseréltük volna. De nem jött be valamiért. Egyet viszont kérdeznék: Ha ugye p802 volt ami tudott dolog hogy a kinai piacra készült, és ezt Paypal álitotta akkor, ki tiltotta le?????? És a Duna Plazaba van Sony Ericsson szerviz????? Hát én nem tudok róla. Amugy ha vétkeztünk és ez tényleg igy van bármikor hajlandoak vagyunk bocsánatot kérni. Mint amikor mindig megteszük ha probléma merülne fel egy eladott készülékkel.

Csak az nem tetszik hogy van egy eset ami nem tudni hogy miért van , és már arro beszélgetnek hogy lopott telefonokat árulunk. ezért nevezném a hozzáállást ovodásnak. ezért bocsi ha valakit megsértettünk.

csüt. okt. 02, 2003 12:18

Hozzászólás 
Nincs abban semmi furcsa, hogy valakinek 2 vagy akár több honlapja van. Talán úgy gondolja, hogy könnyebben érhetik el. Amúgy a szóban forgó üzlet egyik honlapján és úgy veszem észre, hogy használaton kívüli oldal. Nagyon rég nem frissíthették.

A TGSM hozzászólással és a bolt hozzáállásával csak annyi problémám van, hogy egy kicsit fellengzősen állnak a dologhoz, ami azért nem rosszindulatból keletkezett, hanem egyértelműen elkeseredettségből (privát vélemény!). Be kéne látniuk, hogy "csúnyán" viselkedtek és a vevő nem fog visszamenni követelni a pénzt (már túladott a készüléken). Elvárható lenne egy fórumon keresztüli, gyenge kis bocsánatkérés. Furcsa lenne, ha azt kellene érezni, hogy a bolt ebben az ügyben teljesen ártatlan, mindenki más hibás és a hozzászólók tönkre akarják öket tenni. Szerintem nincs ilyenről szó. Hpvá lenne a világ, ha ez a fajta kereskedési szellem lenne az alap?

Az tudományosan bizonyított tény, hogy a negatív reklám is reklám (többen foglakoznak a bolttal, kiváncsiságból többen nézik a honlapjukat, előb-utóbb elfelejtik....stb), de én úgy gondolom, hogy a hiba belátása nem feltétlenül a gyengeség jele....... Azért óvodásnak nevezni azokat, akiket nem is ismerünk, nem szép dolog. Ha jól olvastam a topicot, senki sem nevezte őket egyértelműen csalónak(?).

csüt. okt. 02, 2003 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
szerintem ez a bolt mar reg rosszul reagalt le dolgokat...siman elsikkadt volna ez az ugy ha nem szedetik ki a hozzaszolasokat(fenykep,cim ertheto de tobbi nem) es bevalja hogy igen vetkeztunk de megteszunk mindent az orvoslasban ennyi..az mar mas kerdes a hogy a karosult nem elt vele..siman nem foglalkoznanak ezzel a temaval...most magunak csinaltak sokkal nagyobb negativ reklamot mint maga a p800as ugy

szer. okt. 01, 2003 23:50

Hozzászólás 
Mondjuk nekem annyira nem gyanús. Ha akarja, legyen két
helyen is a honlapja.

szer. okt. 01, 2003 23:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Jajj, hat korbe kell nezni az aproneten :D
Valami motorolas oldal remlik ;)

http://mobiletgsm.fXXXXXb.hu/

Ja, es nem kell kitorolni ezt a hozzaszolast, mert mi ovodasok vagyunk, es az ovodas meg ugysem tudja mi kell az X helyere ;)

szer. okt. 01, 2003 20:50
arany tag

Hozzászólás 
És hova lett az illető (konkrétan a bolt) honlapja? Mert ahol eddig volt, ott már nincs.

szer. okt. 01, 2003 16:16

Hozzászólás 
1. Jogos, én is feltettem a kérdést a topicindítónak.
2. Szintén jogos, szintén megkérdeztem.
3. Továbbra is fenntartom, hogy KIZÁRT DOLOGNAK TARTOM, hogy
SonyEricsson Service Pointban elflasheljenek
(tönkretegyenek) egy telót (fetéve, hogy igazat mondott a
topicindító és tényleg GYÁRI MÁRKASZERVIZBE vitte és ott
flashelték "el".
4. Jogos, ez is sarkítás, egyetlen ilyen, zűrös készülékből
nem lehet általánosítani, de az eset több, mint érdekes, ezt
be kell látnod. Valamint az, hogy más-más IMEI szerepel a
készülékben, a ragacson és a dobozon, az azt hiszem a
{b}részetekről{/b} szorul némi magyarázatra.
5. Hidd el, egy kicsit magam is konyítok hozzá. :c)))
De tényleg igaz, hogy ST55-öt nem csak itthon, hanem máshol
sem tudnak nyitni. Ma, 2003. október elsején még nem. Holnap
már ki tudja...
6. Kicsit ki lett forgatva a mondat. Helyesen: MINDEN
telefonüzletben található {b}jópár{/b} említett módon
függetlenné tett készülék az eladásra várók között.
Természetesen az nem biznyítható, hogy a hálózati zár hol
pattant le róla. Óhatatlan (az üzlet szándékától
függetlenül), hogy becsússzon 1-2 eltulajdonított készülék
is. De az is igaz, hogy ebből nem lehet általánosítani.
7. Ha mi is üzenhetünk Neked:
Szerintem többet értél volna el személyed, de az egész
üzleted megítélésében, ha elviszed a jogos balhét, a nem
jogosat pedig elmagyarázod minden óvodásnak az ő szintjükön,
hogy ők is megértsék, miért marhaság. Ehelyett kiszedetted a
főnökkel a nagyon és a kicsit kínos hozzászólásokat (a
címeket (személyes adatokat, képeket) tartalmazó hozzászólás
kiszedésével magam is egyetértek).

Én értem az okát, de vannak itt olyan topictársak, akiknek
olyannyira rossz májuk van, hogy azonnal elkezdenek a
háttéren, az okokon gondolkozni, és mindenféle "butaságokat"
találnak ki magyarázatnak. :c)))

szer. okt. 01, 2003 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
ha jól tudom mikor megveszi tőled a bolt a telót akkor aláirat egy papírt, hogy a telcsid per és tehermentes valamint nem áll körözés alatt. Ettől kezdve tényleg nem lehet piszkálni ha gáz van. Persze az már más kérdés hogy gyorsan lehet fiktív személyeket csinálni...

off:
Zsolti4 hétvégére nem tudsz valami valami jó kis albit? 2 személyre de 1 ágy is elég ;)

szer. okt. 01, 2003 12:46

Hozzászólás 
Na én most arra gondoltam, hogy a függetlenített teló az nem legális többé (kivéve ha a szolgáltató függetlenítette ki). Hiszen a gyártó garanciája már nem érvényes ekkor. Tehát akkor a gsm boltok a nem gyárilag függetleneken, és gyárilag függőkön kívül csak illegális telót tudnak árusítani.
Akik azt mondják, hogy ha kimenne egy ilyen boltba a rendőrség, akkor hú mit találna, azok arra is gondoljanak, hogy mi lenne, ha a telókat áruló csókákhoz is kimennének a rendőrök, és megnéznék hogy az a teló most legális-e.

szer. okt. 01, 2003 12:11

Hozzászólás 
A boltnak nem kötelessége tudni hogy a szóban forgo telot ki és mikor függetlenitette ki. Ha az embernek van fleknije akor el tudja adni a telót és ha bármi gáz van a telóval akkor az már nrm a bolt felelősége. De ezért van biztositéknak a garancia és ha esetlegesen lelövik akkor azt a bolt bukja be, és ki kell cserélni a készüléket. Majd aztán lehet perelni az eredeti eladót.

szer. okt. 01, 2003 11:56

Hozzászólás 
Ja, és akkor most a gsm bolt jelentse fel a csókát aki betér hozzá eladni egy függetlenített telót?

szer. okt. 01, 2003 11:45

Hozzászólás 
Na oké, de akkor egy bolt sem venne be itthon telót. Hiszen vannak akik kilövik a telójukat, majd 1-2 hónap után eladják. Na most a bolt ha így beveszi, akkor most ki a ludas? A leendő vevő nem tudhatja hogy most ki függetlenítette ki. A bolt, vagy az előző tulaj? És ugye akárki is nyúlt bele, már csak a bolti gari fog élni, semmilyen más garancia sem, mert azok azonnal érvényüket vesztik a hálózat feloldással.

szer. okt. 01, 2003 11:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg a felmerült kérdésekre érdemi válasz is lesz? :) Kicsit unalmas szinte ugyanazt olvasni másodszor, bár most már más stílusban (ami nem + irányba változott).

>Ha egy kicsit
> is konyítanátok hozzá tudhatnátok itthon még nem lehet függetleniteni az st
> 55,tehát így érkeznek az országba.

És minden bizonnyal legálisan érkeznek, ugye? Gondolom...
Azért a nagy hsz kimoderáltatás, eltávolíttatás, valamint hőzöngés és okoskodás nem igazán oszlatja el az egyre erősödő kétséget az emberben, hogy itt valami nagyon nem stimmel. 99%, hogy egy VPOP, APEH és fogyasztóvédelem közös látogatás mély nyomot hagyna...

szer. okt. 01, 2003 11:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Na szaporodnak a Tt-gsm,Ggsm bolt nickek ugy latom:))
na akkor Jabba:)
1:pasz nem is ez itt a lenyeg

2:2hónapig...ergo ha valami utanna romlik el az mar nem a ti hibatok..mert tui csak a vevo hibaja lehet?Mi van akkor ha a szolgaltatok csak kesobb tiltottak le?

3:sw frisitesnek ehhez semmi koze ezt neked is tudnod kene ha p800ast arulsz...amugy p802 volt es nem p800as..ami eleve megtevesztes

4:ez szinten pasz..ez egy jo kerdes

5:az nem mentseg hogy en is igy kaptam a telefont..tuti nem johiszemuek vagytok hisz tobb mint valoszinu hogy akkor kulfoldon kodolt a telefon es errol ti tudtok hisz tudnotok kell ha ezzel foglalkoztok (persze persze van nehany telefon amit a voda az elejen fuggetlenul arulja es csak kesobb megy ra az SL...na most minden hazai gsm boltos erre fog majd hivatkozni:)) )

6:nem mind1ik hanem a legtobb...1x adtam el egy SL-es telefon es meg ki sem fizettek a penzt nekem amikor a csavo mar nyomta is fel a kabelt es fuggetlenitette (nem a ti boltotokrol beszelek)Persze most mondhatod hogy nallatok csak legalisan fuggetlen telefon van...hiszi a piszi:)Ha igy lenne akkor nem igy jarnatok el...nem torolnetek a forumokbol a hozzaszolasokat hanem szepen elmagyaraznatok hogy ez bizony fuggetlen,gyari papirok is vannak stb...szoval ez lenne a korrekt eljaras nem az amit ti csinaltok...ezert vagytok tobb mint gyanusak

7:mi vagyunk a vevok...neked kene bizonyitani hogy a boltod jo bolt es hogy oda kell menni vasarolni nehogy mar mi legyunk erted...te elsz belollunk es nem forditva.
az ha valaki hasznalja az erot (rendori erot)mar regen rossz nektek...fura lenne ha valaki ugy menne a boltodba vasarolni hogy rendoroket visz magaval hogy meggyozodjon hogy a telefonok legalisak:)))))

szer. okt. 01, 2003 11:21

Hozzászólás 
Az erö legyen veled!
Itt Jabba beszél.Elöször és utoljára,sajna eddig nem voltam az országban a hoth rendszerben tartozkodtam.
Ennyi baromságot régen láttam egy helyen leirva.
1.p800zal indult minden,
kérdem én ha valakinek garanciája van valamir azt mért nem érvényesíti,senki nem küldte el őt a mi boltunkból.
2.2 hónapig tökéletesen müködött a telefon és semmi baj nem volt vele
3.a softwareezés után egyből **** lett a teloból
4.mért nem találtunk megoldást a próblémára mért kellett egyből mocskolódni,hogy az egy LOPOTT Telefon.Ki állítja ezt?
5.Ki állítja azt hogy mi illágálisan függetlenítünk a boltban?Ha egy kicsit is konyítanátok hozzá tudhatnátok itthon még nem lehet függetleniteni az st 55,tehát így érkeznek az országba.
6.Ki állítja azt hogy Mo.n minden telefonbolt illegálisan függetleniti a telefonokat és lopott telefonokat árul.
7.az összes óvdásnak üzenem,hogy mielött felelötlen kijelentéseket tesz azelött járja végig a dolgok igazát.
"használd az erőt"

szer. okt. 01, 2003 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs valakinek valamilyen ismerose a rendorseg ezen "osztaganal"? Mert mult 2 hete miota elraboltak a telefonjaimat nagyon duhos vagyok, hogy mas ebbol szedi meg magat. Pofatlansag netovabbja.

Na, folytatodjon a moderalas!

szer. okt. 01, 2003 10:53

Hozzászólás 
Nem a bolt védelme érdekében, de a kártyafüggetlenségrõl annyit, hogy én nyár legelején, vagy még május végén hoztam olaszországból t610-et. Bementem egy voda boltba, beleraktam a kártyámat és mûködött. Voda logós volt a telefon. 374euro volt, amibõl 10 lebeszélhetõ. Ugyanakkor húgom vett egy tim-es s300m-et kék színben, az is független volt, pedig rajta a tim logó.

szer. okt. 01, 2003 10:31
ezüst tag

Hozzászólás 
mortin:na errol beszelek en is..kozolsz egy tenyt erre kiszedik nehogymar csunya szinbe tunjon fel a bolt....eddig nem mondtam negativ velemenyt a boltrol de ezek utan nem csak gyanusak hanem kemenyen sarosak.
Ezt a pert felejtsd mar el:)))Sokkal nagyobbat szivnanak vele leven tele van a bolt illealisan fuggetlenitett telefonnal es biztos lehet talalni meg 1-2 erdekes dolgot....szoval ha nagyon ugralnak kaphatnak valahonnan latogatokat is:)

szer. okt. 01, 2003 10:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Dark:
> rendesen az van hogy nem lehet azt a boltot szidni meg nev nelkul akkor sem a ok a hulyek

Bocsi, ha így tettem volna, valszeg jogosan szedtek volna ki! De én csupán egy apró összefüggésre világítottam rá, ami az elégedettlen ügyfél és a megjelenő negatív reklám között van......

Egyébként nyugodtan szedjétek ki ezt a hozzászólásomat is ha akarjátok! Egy esetleges pert tényleg nem ér meg.

szer. okt. 01, 2003 9:15

Hozzászólás 
Okosak!

szer. okt. 01, 2003 9:03

Hozzászólás 
Jópofa: írjatok a XXX bolt vendégkönyvébe vagy fórumába valami kellemetlent (nem trágár) a telefonokkról vagy, hogy szerinted gyanús. A hozzászólás igen rövid idő alatt el fog tűnni.

Hozzászóltam az ST55-höz és a GX10i-hez, hogy kicsit gyanús a dolog, hát nem eltünt és maradtak a bárgyú érdeklődések.

Aki nem tudja a bolt címét itt érdeklődhet: mobilefan@vipmail.hu

szer. okt. 01, 2003 8:19

Hozzászólás 
tbc gsm a bolt neve bebebeeeeeee!!

lehúzlak gsm!

szer. okt. 01, 2003 8:10

Hozzászólás 
tbc gsm a bolt neve bebebeeeeeee!!

szer. okt. 01, 2003 8:09
ezüst tag

Hozzászólás 
.Macika.:Tehat ha en atverek embereket es ez ugye kellemetlenul erint akkor lehet szolni hogy "ez milyen rossz...ugyen szedjetek mar ki"?
Csak azert mert jo a bolt cime ne legyen..de az mar tulzas hogy valaki leir tenyeket pl:mortin logikus es normalis dolgot irt amit a bolt forumarol leszedtek de hogy itt is....ez kicsit diktatorikusnak tunik egy szabad forumon

szer. okt. 01, 2003 1:04

Hozzászólás 
A "hatalom" védelmében.

Aki csinálja, nem a saját jókedvéből teszi, tudna mást is csinálni. KÉRÉSRE teszi.

Ilyet mindenkinek joga van kérni, aki kellemetlenül érintett valamilyen témában.

szer. okt. 01, 2003 0:59

Hozzászólás 
Igencsak érzékenyen érinthette a boltot (talán a többi boltot is) a topic, mert "felsőbb" helyről moderálnak...

Én látom moderátorként a kiszedett HSZ-okat is, általában nem világos, miért van kimoderálva jelen esetben.
Akik moderálják, biztosan tudják...

kedd szept. 30, 2003 23:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Rendesen azt kell most csinalni mint regen amikor bizonyos moderator (nevet nem mondom ugy is tudjak a regiak kicsoda) torolgette a hozzaszolasokat amik ot szidtak es mindeneki copy/paste szedte ki az uzenetet es masolta vissza a szoveget

kedd szept. 30, 2003 23:18
platina tag

Hozzászólás 
Az indikátor alapján már 20 hozzászólás tűnt el...
Amúgy azért árulják gyárilag kártyafüggetlenül, mert már ők is úgy vették. Pppersze :))
KRF

kedd szept. 30, 2003 23:09
ezüst tag

Hozzászólás 
.Macika.:Az gondoltam..sot szerintem mindenki tudja hogy
ki es eleg undoritonak tartom amit csinal...(rendesen az
van hogy nem lehet azt a boltot szidni meg nev nelkul
akkor sem a ok a hulyek)

kedd szept. 30, 2003 23:06

Hozzászólás 
Azt tudnotok kell, hogy nem én moderálom ezt a topicot.

kedd szept. 30, 2003 22:48
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante:igen valoszinu igy van:))

kedd szept. 30, 2003 21:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem egy teljesen masik helyen egy ficko azt mondta, hogy a T610-es elolapjan ugyan valoban ott figyel egy operator nevjegye, de a telo gyarilag fuggetlen es csak azert van rajta a logo, mert a SonyEricsson tul sok telot gyartott a szolgaltatonak, es a meredekot termeszetesen eladja fuggetlenul.. :)))
csak hogy tudjatok, hogy megy ez! Biztos a Sharp is tul sok voda telot gyartott aztan nekiallt fuggetlenul is arulni a maradekot.. De az is lehet hogy a Voda jott ra hogy tul sok GX-20 van es elkezdte fuggetlenul is arulni.. de csak viszonteladoknak.. ;o))

kedd szept. 30, 2003 21:22
ezüst tag

Hozzászólás 
ez a kimoderalas erdekes volt megint.....

kedd szept. 30, 2003 20:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
de dicserjuk meg tibor urat hogy az uj-at nem ket `jj` vel irja es hosszu u val nem roviddel:-)

kedd szept. 30, 2003 20:18
arany tag

Hozzászólás 
"Kérdés: mikor gyártottak gyárilag kártyafüggetlen SHARP GX10i telefont, amelyiken rajta figyel a VODA logó? A SIEMENS ST55 pedig csak a T-Mobil (nemsokára WESTEL) kínálatában jelenik meg. A szóban forgó GSM boltocska honlapján ott figyel mind két készülék GYÁRILAG KÁRTYAFÜGGETLENÜL!!!!! Ez most hogy is van? Amúgy a honlapon a készülék leírás alatt lehet találni kérdéseket és hozzászólásokat. Mindkettőnél ott van, hogy ez valami sündörgés lehet. A boltos legény ezekre a hozzászólásokra nem igazán reagál. Mikor fog valaki ezekre komolyabb helyről felfigyelni? :-("

Rogton miutan felment az apronetre, es megtisztitotta kishazankat a penzert fuggetlenito uraktol. Ez az egesz telefon-dolog egy baromi nagy ****. Aki ugyes, az meg tud belole kenyelmesen elni, aki meg nem, az szopja a ****.

KMF

ui: Elnezest kerek a kifejezesekert, de nagyon szivbol szolt...

kedd szept. 30, 2003 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Kezdem sejteni, miért töröltétek a korábbi hozzászólásomat!

Dehát az ilyen fórumoknak nem célja, hogy a hasonló gátlástalan kereskedők (persze nem direkt a topicban említése kerülőkre gondolok........) végre észrevegyék magukat!?

kedd szept. 30, 2003 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Hoppá! Ki lettem moderálva?
Miért is?

kedd szept. 30, 2003 18:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én az EKE-t nem értem teljesen, biztosan öregszem... :o)))))))))))

kedd szept. 30, 2003 17:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen tele van velük az Aprónet ,bármikor nézem mindig a
nevetséges hirdetéseikbe botlok :(
Siemens SL45 35 rugó,meg ilyenek :)
Nem tudom ilyen árak mellett ki vásárol ott
Még jó hogy nem az összes gsm bolt az apróneten hirdet

kedd szept. 30, 2003 16:38
arany tag

Hozzászólás 
Az utolso hozzaszolonak az utolso mondataba.
Csak logikusan...
;)
Udv.

kedd szept. 30, 2003 13:35

Hozzászólás 
Kinek a melyik mondatába???

kedd szept. 30, 2003 13:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 129 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő