|
Szerző |
Üzenet |
Venemo
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 20:01 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Somogy
|
Hát... A K850i kamerája eléggé gyengén szerepelt... most olvastam egy tesztet, ami az 5 MP-s kamerákat hasonlítja össze. Íme.
Szóval én a magam részéről a Nokia N95-öt ajánlom. Nekem az van, és nagyon tetszik. Egyszerűen mindent tud, amit kellhet. Ami neked kell: LED van benne, a basszust is kiemeli... Egyedül az ára nem túl jó, de ha vársz egy kicsit, akkor úgyis lejjebb megy. (Mivel rövidesen megjelenik az N95 8GB itthon is...)
|
pén. nov. 02, 2007 18:53 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
szerintem a d(k)750-nek nincs utódja(párja)
főleg, hogy ma már mennyire személyre szabható (VKP) és sokoldalú
|
vas. okt. 28, 2007 21:16 |
|
|
user01
arany tag
|
A 6120-ban van basszuskiemelés. Hogy ezt nem megabass-nak hívják...!? Bár megjegyzem, nem hallgatok rajta zenét, így a mélyhangok minőségéről nem tudok nyilatkozni.
Viszont lemaradt, hogy egyik felsorolt nokiában sincs AF.
|
vas. okt. 28, 2007 17:00 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Szeretném megtalálni a K750i-m utodját. Két éve vettem 42.900-ért a vodánál. Úgy gondoltam ideje lenne újítani. Szeretnék egy kicsit nagyobb kijelzőt, hasonló méretekkel rendelkező telefont. Egyetlen ilyen telefont találtam. SONY ERICSSON K850I.
Amiről nem szívesen mondanék le azok a következők:
Kis méret, max 105mm magas
1.Min.2MP-es AF!!! es kamera, a kemera jó minőségű. az AF pedig hasznos
2.Led, ami zseblámpaként is működik, de ez nem annyira fontos
3.Megabass, kizárásos alapon csak sonyericsson jöhet szóba.
A jövőre nézve a hsdpa nem követelmény, mert a vonalas netem egyhamar nem cserélem le mobil netre. A 3G az a WAP-hoz jól jönne néha.
Amiket néztem:
Nokia 6234, nincs Megabass, nagy kijelző, 3G és olcsó
Nokia 6120, nincs Megabass, nagy kijelző, 3G jó ár, és még tettszik is talán
SonyE K800i, nincs Megabass, nagy kijelző, 3G és az ár elfogadható, de böszme nagy, nem is tetszik annyira
SonyE W910, nincs AF kamera nagy kijelző, 3g nem lesz olcsó
SonyE V640 , nincs Megabass nincs AF, ugyan olyan kicsi kijelző, csak HSDPA miatt újdonság
Sharp. LG, Samsung, mind idegenek számomra, zeneileg mindegyik buta, a kamera jó lehet, szép vékony nagykijelzős DIVAT telefonok, de mindből hiányzik valami.
És a végén marad a számomra etalon, de iszonyú drága lesz:
SonyE K850i, Van Megabass, nagy kijelző, AF-es kamera, zseblámpa funkció, Min 3G, 102 x 48 x 17 mm méret jobb mint a többség.
Ha valakinek van ötlete javaslata egyébb csere ügyben, szívesen fogadom. Nem kioktatást szeretnék kapni, mert tudom, hogy kompromisszummal lehet mást is választani. Ezek alapján vagy feladom őket és veszek az első három közül egyet, vagy még egy évig használom a K750i-m, addigra talán olcsóbb lesz a számomra LEGJOBB TELEFON. SE K850I.
Azért az ár sem mindegy, jó lenne 60.000 alatt maradni szolgáltatónál.
|
vas. okt. 28, 2007 16:11 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
ilyesmit
http://www.phonescoop.com/
csak ez nem ismeri a motorolákat (sem)
|
csüt. nov. 13, 2003 23:57 |
|
|
mikike
arany tag
|
esetleg egy jó külföldi oldal, ahol szintén lehet tulajdonságokra keresni (Fm rádió + kamera) és jó sok teló van benne?
|
kedd nov. 11, 2003 0:15 |
|
|
C-Sebi
|
Van egy oldal ahol be lehet állítani a tulajdonságokat igen
részletesen és az adatbázis is elég nagy. Az oldal címe:
www.mobiltelo.hu azon belül pedig a választó!
|
kedd nov. 04, 2003 22:44 |
|
|
mikike
arany tag
|
Egyébként tudtok olyan (magyar) oldalt, ahol a telefonokra lehet rákeresni?
Mint a Vodafon oldalon, bepipálom, hogy legyen benne kamera meg FM rádió, aztán kidobja, hogy mikben van benne és milyen.
|
kedd nov. 04, 2003 18:18 |
|
|
lyan
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Szisz!
Lehet nem ide kéne írni, de...csak érdeklõdök, hogy az
Accompli utódrol nem tudtok-e valamit ?
|
szomb. nov. 01, 2003 21:04 |
|
|
a_t_o_s_z
|
A noket persze elhalmozzak minden foldi joval...gondolom
olvastatok mar ezeket a hulye vibratoros szoftokat, innen
mar tenyleg nincs messze a villanyborotva csak talan kisse
az asztalra kene csapni, hogy magukhoz terjenek mar a
gyartok mire is van szuksege a mai FERFInek
|
pén. okt. 31, 2003 21:58 |
|
|
zsolti4
|
Tényleg! Villanyborotva! Ezt kihagyni! Egy igazi FÉRFI telefon! Fekete külső, króm betétek, vízálló a beépített borotva miatt, elemlámpa, nagyteljesítményű akku,gps, és a többi ismert extra. ))
|
pén. okt. 31, 2003 15:57 |
|
|
mdozsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Szeged
|
"...Lehetne benne még pl. villanyborotva, univerzális
távirányító, 10 nyelvű szótár.." Csak hogy kötözködjek, az én 3650-embe univerzális távirányító van, és EN-HU-EN En-FR-EN szótár is, de még 8-at letölthetnék a netről ha kéne. Villanyborotva-progit még nem találta, ha vkinek van, írjon
mdozsa
|
pén. okt. 31, 2003 15:10 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Nos, a mai napon az összes regisztrált, mai napig le nem
íratkozott felhasználó a mobilfórumon 6.393 user.
Az összes hozzászólás száma 329.432.
Az elmúlt tíz hónapban így alakult az összes írott
hozzászólás száma:
2003
január 10782
február 8328
március 9098
április 8390
május 10002
június 9852
július 9740
augusztus 8052
szeptember 6244
október (eddig) 6952
2002-ben pedig így néztünk ki:
január 6112
február 5652
március 4340
április 4214
május 5953
június 4588
július 4125
augusztus 6450
szeptember 6437
október 9051
november 8745
december 9693
|
pén. okt. 31, 2003 14:51 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Half off:
Tényleg, Macika, van-e itt (én nem leltem), s ha nincs, Te tudsz-e mondani számot, pl. hogy hány regizett fórumhős van/volt eleddig a mobilfórumban? (Persze vannak duplaregis kalandorok is)
|
csüt. okt. 30, 2003 10:40 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Kiss4 !
Az állításaid 1-től 1-ig igazak az átlagfelhasználókról meg arányokról (szerintetek mennyi törzstag/alkalmi beíró/csak olvasó járhat ide, zugehör max sacc/kb 2000 ??? már ez is hatalmasan túlbecsült szám szerintem),
de:
a GPRS-t én is hadd védjem meg, csak példákkal (mivel azért, mert zsebinternet, nem bizti, hogy játékinternet): freemail-lel pl. itt bármikor elérhető vagyok és reagálni tudok
pl. Apróhirdetésekre tudok reagálni (ne mintha nagy csencselő lennék)
teletext-utinform stb. s pl. a Te itteni hozzászólásaidat is el tudom olvasni !!!!
a másik: ez a topic épp nem az átlagfelhasználó telójáról szól, hanem szerintem arról (is szólhat), ami szerintem valóban izgalmas kérdés, hogy a telefonok között mi az, amit (nem átlag-) felhasználóként mi (és nem a paraméterei alapján) a legjobbnak tartunk.
pl. részemrőla C55-öt még képtelen voltam bármi csábító ajánlatra lecserélni, valami mindig hibádzik hozzá. (Nem ez a legjobb telefon, de számomra eddig ez felelt meg a legjobban.)
|
csüt. okt. 30, 2003 9:59 |
|
|
a_t_o_s_z
|
En csak a hozzaszolas masodik reszere reflektalnek, bar a
Jedi lovagos duma nagyon bejott
Egy dolgot nem ertek. Ezen a forumon levo telefonmanias
mobiljuzerekre gondolod azt a 90%-ot? :-O Mert ez 100%
hogy nem igy van, ha ossznepi 90%ra gondolsz, akkor
teljesen egyetertek, SOT....
|
csüt. okt. 30, 2003 1:26 |
|
|
Fonixx
ezüst tag
|
Szerintem a legjobb telefon a Trium Mars! És ez halálosan komoly! DD
|
csüt. okt. 30, 2003 1:18 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Csak felhívnám a figyelmet, hogy 1cer már tavaly el lett sütve ez a pojén az álomtelóval, nem mintha az 5letek tárháza nem lenne kifogy6atlan, csak aki erre merészkedik vállalkozni, az először ott böngésszen:
http://forum.terminal.hu/messages.php?l ... 0718227529
call over gráf protokoll pl. 5letes, s a call(over)girl protokollról is hallhatnánk valamit?
|
csüt. okt. 30, 2003 0:08 |
|
|
kiss4you
vas-tag
|
Kíváncsi lennék, hogy a kb. 7 millió mobil közül mennyit
használnak(-nának) GPRS-re, wapozásra (OTP Bank
ügyintézésre). Mert éppen ez a szolgáltatók baja, hogy az
átlag loser telefonáláson kívül csak az SMS-t használja, és
mivel ezek ára már viszonlag olcsó(sodik), ezért próbálnak
olyan igényeket generálni, ami az eszedbe sem jutna.
pl. 640x480 játék fényképezőgép, színes kijelző a játékok
miatt (kínai piacon megveheted), GPRS korlátozott
adatmennyiség, lefagyás, WAP = játékinternet.
Lehetne benne még pl. villanyborotva, univerzális
távirányító, 10 nyelvű szótár, minden használatkor 1MB OTA
letöltéssel, GPS(BeneFon), lézer-kard, hogy igazi Jedi
lovagnak érezhessd magad.
Azt sem tudom, hány fórumos telefonmániás van még itt
rajtam kívül, de biztos vagyok benne, hogy userek 90%-át
nem érdekli milyen szoftware van a telefonján, nem használ
WAP-ot, GPRS-t, JAVA alkalmazásokat, kikapcsolja az ekezet
nélküli T9-et, csak az érdekli, hogy tud-e vele TELEFONÁLNI
és SMS-t küldeni.
Maximum jó drágán letölti a bugyuta logókat (I love U
PetiKém) és a legújabb sláger midi változatát csengőhangnak.
|
kedd okt. 28, 2003 23:35 |
|
|
Bodzafa
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Csorvás
|
Zsolti kérdésére a válasz: sokkalinkább, mint nemigazán.. ) Pontosabban ő nem vette egyszer sem észre, és nem látta senkinek sem a nyakába lógni a telláját. Megjegyzem, nem is figyelte, de szerintem neki is feltűnt volna, ha valaki 3650-es telivel a nyakában szaladgál, ami ráadásul egy randa zöldes (inkább orrváladék színű) színű zacsiban van ¤elrejtve¤.. )
bodzafa
|
kedd okt. 28, 2003 17:23 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Bizony, nincs benne sem GPRS, sem 1.2-es WAP (ami pl. az OTP
Bankhoz elengedhetetlen)!
Azt hiszem, ez a 2 dolog 2003-ban már alapszükséglet.
|
pén. okt. 24, 2003 15:20 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
abba ha jól tudom nincs GPRS... az meg szerintem még nem parasztvakítás...
|
pén. okt. 24, 2003 13:50 |
|
|
kiss4you
vas-tag
|
SIEMENS SL45i!!!!!
Ami ennél többet tud, az nagyjából csak parasztvakításra való. (no meg hogy költsd a pénzt MMS-re, mert az SMS nem üzlet a szolgáltatóknak!)
|
pén. okt. 24, 2003 0:06 |
|
|
zsolti4
|
Angliában is hordják nyakban a telcsit?
|
csüt. okt. 23, 2003 9:56 |
|
|
Bodzafa
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Csorvás
|
asszonyok; emberek; gyerekek: az, hogy kinek, hol és minek mi a legjobb, az csak 1 dolog. Haver most jött haza angliából, és elbeszélgettünk. Aszondja: "Ott mindenkinek olyan telefonja van, ami éppen akkor jött ki, amikor meghalt valamiért az előző telefonja (aksija.. beleejtette a folyóba), és amire abban a pillanatban a kártyája, vagy a zsebpénze elég volt (mert ugyan van nekik /szemetek.. ))/, csak nem mindenki szaladgál ott sem tizezrekre töltött karikkal). Ott pl qrvára nem érdekel senkit, hogy kinek miféle telója van. Ez a legkevesebb, hogy a mobil mit is tud, vagy, hogy a szomszédé zöldebb-e, vagy az enyém csak 256 színű övé meg 65ezer.." (hozzáteszem.. neki sem olcsójételije van.. de ő azért valahol még mindig Mardzsar .. jah.. és nem nokia.. )); mellémondva, hogy ott a világon senkit sem érdekel ez az egész, mert mindenkinek; most szó szerint értsem - mondta ő - legalább 1 telije van. Van akinek 5 éves, van akinek meg tegnap megjelent. Ott pl qrvára nem érdekelte senki, hogy pl trulinak miféle telije van.. Pedig neki tuti, hogy nem valami gagyi telije van (átlagbérére gondolva.. habár lehet nem is érdekli ez az egész). Az sem érdekelt senkit, hogy ő egy forma1-es pilóta.. ki nem kakált rá?? Bazz.. ha láttál még benyomva embert.. olyan részeg volt egy képen haverral összeölelkezve, hogy aszittem elfolyok az undortól; de ez sem érdekelt senkit. Szerintem csak mi vagyunk olyanok, hogy az embert a telije alapján ítéljük meg. Tévedek??
bodzafa
|
csüt. okt. 23, 2003 9:24 |
|
|
.ERNI.
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szerintem a P900.
Mi hiányzik belőle?
Szerintem semmi.
|
szer. okt. 22, 2003 10:06 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Nekem valami flip-es telefon felelne meg SharpGX20 kijelzovel, ami mondjuk tud mas felbontast is teljeskepernyosen a jatekok miatt (pl x650,6600 kijelzo felbontast). Termeszetesen rendes billentyuzettel, NEM kor alakuval. (A gorcs allna a 3650 tervezojenek a kezebe! Olyan kor alaku gorcs.) Lehet kulso antennaja is, mert annal fogva jol ki tudom venni a zsebembol. Ez lenne a kulcsiny (NEM kell elforgathato kijelzo! ). Belul legyen Symbian 6.0 vagy ujabb, de legyen benne Openwave-es bongeszo is! A belso memoria nem erdekes, hogy mekkora, mert tudna "swap"-elni az MMC-re (vagy kibovulne az MMC meretevel), ami ugye lehet akar 1Gb-os is. Szeretnek valami komoly kamerat is bele, egy egyszeru vakuval.
Most ennyi jutott eszembe. Felig megvalosithato, felig alom...
Mondjuk egy olyan kijelzo jo lenne a flip-hez, amit el lehet forditani teljesen es akkor csukott allapotban kiforditva lehetne a kijelzo, igy mindig latszodna a kijelzo kepe, akar csukva, akar nyitva van a phone => nem kell ket kijelzo. A kijelzore folia, amit 100-as csomagban lehetne kapni (olyan folia, aminek nincs csucske, igy szinte nem is latszik, hogy van).
|
szer. okt. 22, 2003 10:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
na kicsit lóduljon meg a fantáziád!
szal, az mp3 és rádió tuner mellett legyen még alkalmas a földi és mûholdas digitális/analóg adás vételére tv/rádió. UMTS. avi/mpeg2 stb. lejtátszás/felvétel/továbbítás BT, infra, mms, ems, utakon.
támogassa az sms/mms over voice call protokollokat is /én találtam ki, hogy legyen értelmes a 3 másodpercnek./
valamint mérje fel milyen messze vannak az ismerõseink, s ha lehet akkor a hálózat megkerülésével BT-n, vagy közvetlen rádióösszeköttetéssel videotelefonálhassunk.
támogassa továbbá a call over gráf protokoll, szintén saját találmány /koppintás a packet rádióról/. Lényege: az egymást rádióösszeköttetéssel látó telefonok feltérképezik az utakat egymás közt, s a hálózat megkerülésével kommunikálnak egymással, a közbenlévõ telók átvitelének a felhasználásával.
mindehhez persze tartozik egy olyan aksi, mely egy másodperc alatt feltölthetõ, de erre sosincs szükség, mert egy feltöltés és 24 órás használat mellett 99 év a használati ideje.
végül a hívások össze adatait tárolja el, s hó végén közölje velünk, hogy melyik díjcsomag lenne számunkra a legelönyösebb a napi/havi/negyedéves/éves forgalmunk alapján, valamint azt is, hogy a szolgáltatónk mennyivel vert át minket ebben a hónapban. Rögtön ezután tegye meg a panaszt az illetékes felügyeletnél..... )))))))
ja, tetszõleges számú kártyát legyen képes egyidejûleg kezelni, s menübõl kapcsolhassuk ki és be õket.
|
szer. okt. 22, 2003 9:55 |
|
|
Hypp
arany tag
|
"Legyen változtatható a kijelző színe (2 színtől egészen 16,7millióig)"
...ha lehet, ne egyesével lehessen léptetni:-)
|
kedd okt. 21, 2003 23:41 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Legjobb telefon? hmm...
Legyen változtatható a kijelző színe (2 színtől egészen 16,7millióig), és tetészs szerinti kijelzőt lehet ár varázsolni, a felbontás és a telefon mérete is változtaható legyen, a kamera beépíett legyen, legalább 5 MPixel, de ki lehessen szedni, hátha valakinek nem kell.
A menü lehessen Nokiás, Siemenses, Ericssonos, kinek a kívánsága szerint, legyen benne WAP, GPRS, BT, IRDA, EDGE, HCSD, de kívánságra ezeket mind ki lehet kapcsolni / végleg el lehet távolítani a telefonbókl, hisz hátha valakinek nem kellenek ezek a funkciók.
A fényképtartó kötelező, azt az egyet nem lehet leszedni a telefonról.
A billentyűzetből rögtön négy is van a telefonon, ebből bármelyiket el lehet távolítani, hisz amúgyis (kikapcsolható) érintőképernyős a telefonunk. van egy gombsor két oldalt, hátul is van egy gombsor, valamint alul egy normál és egy körbegombos változat.
A telefon alapanyaga gyurma, így úgy néz ki, ahogy akarjuk, de természetesen a gyártó ellát minket az elő/hát/oldallapok tömkelegével.
Méretei természetesen változtathatóak a 10x10x10mm-től a kilométeres nagyságokig, sülya alapesetben 5 gramm, de természertesen lehet rá pótsúlyokat rakni, ha valakinek ez túl könnyű lenne.
A telefonon Symbian fut, de tetszés szerint telepíthető rá Windows XP, Linux, MacX, vagy akár a kedvenc PS2-es vagy X-boxos játékunkat is élvezhetjük rajta, de ha ez nekünk sok lenne a Simenes A35 menüjét is könnyedén rávarázsolhatjuk.
Nah... kell ennél jobb telefon bárkinek? Nekem megfelelne az biztos .. remélem nem hagytam ki semmit
|
kedd okt. 21, 2003 19:50 |
|
|
lyan
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Hi!
Akkor állítsuk össze, milyen legyen a "LEGJOBB" telefon!
|
kedd okt. 21, 2003 19:27 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
V600? Tudom, meg nem is jelent meg... Remelem az lesz az elso jo telefonom.
|
kedd okt. 21, 2003 15:00 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
T610 mindenkeppen. A V200 inkabb csajozos, mint igazi jo
telefon
|
kedd okt. 21, 2003 12:54 |
|
|
zsolti4
|
http://www.motorola.hu/ujdonsagok.php
Az MPx200 elég jónak tűnik. )
De persze ki mire használja/ná a telóját.
|
hétf. okt. 20, 2003 13:25 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nekem meg nem volt olyan telefonom, amivel meg lettem volna elegedve... Ettol kicsit szomoru vagyok. Felso kategorias telefonom nem is volt meg a T28-on kivul, annak meg ismerjuk lassusagat, ami nagyon bantott. Ha valaki megomndja melyik a legjobb telefon, es nem lesz ellenvetes, kuldjetek nekem egy levelet maganban, es masnap megveszem.
KMF
|
hétf. okt. 20, 2003 13:11 |
|
|
Domeeee
|
Az én véleményem az, hogy attól függ, hogy ki mire használja a telefonját. Én egy porfestő üzemben dolgozok, ahol nagy por van meg a festéshez (sajnos) szükséges higítók, stb. Szóval nekem, a Siemens Me 45-ös telefon jött be a legjobban strapabíróságban és a tudása se egy utolsó, már, amire én használom. A legjobban a hangminőséggel vagyok megelégedve, amit szerintem senki nem ér utol. Tehát ezekszerint mindenkinek más nőtt a szívéhez és az számára a legjobb telefon hiába listák és statisztikák!
Ata a föstő
|
hétf. okt. 20, 2003 11:29 |
|
|
Domeeee
|
Az én véleményem az, hogy attól függ, hogy ki mire használja a telefonját. Én egy porfestő üzemben dolgozok, ahol nagy por van meg a festéshez (sajnos) szükséges higítók, stb. Szóval nekem, a Siemens Me 45-ös telefon jött be a legjobban strapabíróságban és a tudása se egy utolsó, már, amire én használom. A legjobban a hangminőséggel vagyok megelégedve, amit szerintem senki nem ér utol. Tehát ezekszerint mindenkinek más nőtt a szívéhez és az számára a legjobb telefon hiába listák és statisztikák!
Ata a föstő
|
hétf. okt. 20, 2003 11:29 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
ericsson hotline, benefon city, nokia 2110/2110i mer nem indultt;-) szentem ez a 3 legjobb:-0
|
hétf. okt. 20, 2003 7:59 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
es en mar hanyszor licitaltam arra a 7110esre de meg
mindig nem elado;-)
|
hétf. okt. 20, 2003 7:28 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
Igen igen!!!Nekem e700-am van ,de a legjobb telcsim ami
volt eddig az a SL45!!!!(Sajna elvesztettem)
|
vas. okt. 19, 2003 21:36 |
|
|
Vendég
|
T610. Árban kevesebb, tudásban több a különbség a SE javára.
|
vas. okt. 19, 2003 19:53 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Akkor most soroljam, hogy az R320s-em milyen landolásokat élt túl? Bizonyos tekintetben, ha a lassúsága nem lenne, az is egy király telefon, a kora ellenére.
Kérdés: Samsung V200 vagy SE T610?
Üdv: Dester
|
vas. okt. 19, 2003 19:00 |
|
|
.Macika.
|
Nagyon jó lesz az még ínséges időkben! Nagyon jó telcsi. Én
még mindig azt használom, ami 2 éve kiesett a heliből és
túlélte!
|
vas. okt. 19, 2003 17:36 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
En meg nem veletlenul raktam el egy teljesen jol mukodo 7110-est, ami azota kek (billenytuzet) es jegkek (kijelzo) ledeket is kapott.
Nem hasznalom, de a tudat boldogit, hogy van
|
vas. okt. 19, 2003 17:25 |
|
|
mmtb
|
Valamikor régen volt egy SL45i-m. Annál jobbat azóta sem
találtam. Ami valóban fontos az benne volt: Java és mp3 hatalmas memóriával. Az enyémben 128 MB-os kártya volt.
Talán a 9210,az A008 és a P800 tudása megfelelő, de azok ronda féltéglák.
Nálam még mindig No1: SL45i.
mmtb
|
vas. okt. 19, 2003 16:57 |
|
|
SoyER
|
http://www.connect.de/sixcms/media.php/ ... topten.pdf
ez a lista a 500euro alatti telefonokra vonatkozik...
|
szomb. okt. 18, 2003 13:13 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Ha már álmokról van szó: tud valaki valamit a P200ról, vagy várnom kell az infókkal hó végéig?
|
csüt. okt. 16, 2003 18:37 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia! Sziasztok!
Igazad van valamelyest, de itt nem alap elfogult, hanem a
lapot látogatók. Ugyanis az esato leginkább az Eri/SE
vonalat támogatta mindig is, főleg wapon. Tehát nem csoda,
hogy elsősorban ezek a telcsik kerültek az első közé.
Meg kell hagyni tényleg nagyon jó telók,
összekapcsolhatóságban a legjobbak között vannak, és igen
itt kell megemlíteni az igen erős versenytársakat is
(6310i, S55), se azthiszem ezzel ki is fújt, mert a többi
messze mögöttük van. Samsung vonalon az infra nevetséges
például. Méghogy 5 a legjobbak között... bár abból is 3-4-
et simán ver a t68i-m még, legalábbis a hasznos és
praktikus dolgokat tekintve biztosan!
Ha esetleg váltanom kellene konkurenciáram, csakis a 2
fentebb említett telcsi jöhetne szóba. De az álmom nekem is
egy T610-es!
Üdv: Gabesz
|
csüt. okt. 16, 2003 10:49 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Heheeee ))
|
csüt. okt. 16, 2003 7:25 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Ez a lista szerintetek mennyire elfogult?
http://www.esato.com/phones/toprated.php
|
csüt. okt. 16, 2003 1:21 |
|
|